Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017



ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Παρεκκλήσι του Αποστόλου Πέτρου και Αγίας Ελένης της Μάρτυρος στην Πάφο


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

michele είπε...

Το εβαλα για το απιστευτο αρχιτεκτονικο design

hippy είπε...

Καλησπέρα, χρόνια πολλά

πραγματικά καταπληκτική αρχιτεκτονικά. Μου μοιάζει με απεικόνιση μουσικής νότας τόσο έντονα που μου "έφερε" μουσικό ψαλμό στ΄αυτιά μου.

Διαφωνώ με το άρθρο του Πρετεντέρη (καθόλου περίεργο μια και είμαι θιασώτης μιας μορφής πολιτικής συναίνεσης). Το μνημόνιο δεν είναι τιμωρία, είναι ευκαιρία να γίνουμε "δυτικό" κράτος. Συνεπώς δεν χρειαζόμαστε λεφτά αλλά λειτουργική τεχνογνωσία και χρόνο για να δουλέψει και να παράξει το μεταρρυθμισμένο κράτος (δλδ 1,5% πλεόνασμα max).

Σαν συναίνεση εννοώ από κοινού να καταργήσουν τη ψεύτικη αντιμνημονιακή μάσκα. να πουν την αλήθεια στον κόσμο. "Όλοι θέλουμε να είχαμε λεφτά να μοιράσουμε. Αλλά δεν υπάρχουν. Πρέπει να ζήσουμε αναδιανέμοντας αυτά που βγάζουμε. Τελεία. Προτεραιότητα έχουν αυτοί που θα τα πολλαπλασιάσουν για το καλό όλων. Τους νέους και τις οικογένειες που θα φτιάξουν εάν τους δώσουμε την ευκαιρία. Κλείνουμε 2000 ΝΠΔΔ σφραγίδες για "μαγιά" των πρώτων επενδύσεων" γι αυτόν το στόχο.. Τελεία παύλα"

michele είπε...

Δεν νομιζω διαφωνεις ιδιαιτερα Ηippy, καθως και αυτος ειναι γνωστος "μνημονιακος". Προφανως το θεμα συναινεσης ειναι και πολιτικο και κοινωνικο.
Δηλ να συμφωνησουμε ολοι που πασχουμε και να το εκφρασουν τα πολιτικα κομματα.Αλλα,συναινεση με ετουτους εδω δεν μπορει -και δεν πρεπει-κατα τη γνωμη μου να υπαρξει.
Πανω σε τι ; στη διγλωσσια ; (αλλα λεμε εξω και αλλα μεσα),στον διχασμο; ( η εμεις η αυτοι),στην αναγκαιοτητα να καταργησουμε τη λιτοτητα με νομο; [ και οχι με πολιτικες].

Οταν δινει κοινωνικο μερισμα προ της ΛΗΞΗΣ του ετους και χωρις συνεννοηση με δανειστες και το βαφτιζει 13η συνταξη και μετα στελνει επιστολη μετανοιας,τι να συναινεσεις μ αυτους.

Επι της ουσιας συμφωνουμε φυσικα,ουτε λογος!

Lorac είπε...

Μιχάλη , αλλά και υπόλοιποι εξαίρετοι κύριοι κ κυρίες παίρνω το θάρρος και βάζω ένα λινκ απο το προταγκον που το έχεις και στα "ενδιαφέροντα ιστολόγια"

http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/i-aktinografia-tou-proupologismou_test-44341306889

Οι απόψεις μου γνωστές δεν θα επανέλθω χρονιάρες μέρες , αλλά με θλίψη διαβάζω η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό είναι πλέον ουραγός στις δαπάνες για εκπαίδευση και πολιτισμό. Επίσης με πρόβλημα υπογεννητικότητας είμαστε και εκεί ουραγα-τελευταίοι!

JimMarkus είπε...

Καταπληκτικό το παρεκκλήσι! Άντε να βλέπουμε όμορφα πράγματα σε αυτή τη χώρα να ξεφύγουμε από τη μιζέρια.

hippy είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο του κ. Στρατόπουλου (όπως και όλα του τα άρθρα). Δεν το είχα δει, ευχαριστώ φίλε Lorac