Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΑΙΓ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΡΑΙΓ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετά τα χαμηλά της 3/11 στα 5,84€ ο τίτλος αντέδρασε δυναμικά  μεχρι την D (ελάχιστα πιο πάνω στα 6,34 ευρώ) και μετα την διόρθωσή της  συνέχισε την ανοδική πορεία ,δημιουργώντας  ενα τοπικό πυθμένα που τώρα ετοιμάζεται να λύσει ανοδικά.
Η επικυρωμένη διάσπαση της ζώνης S ( 6,55-6,63€)  θα δώσει ισχυρή κίνηση  μεχρι το gap του Σεπτεμβρίου [ 6,80-7.07 ευρώ της Ζ )  και τα τελευταία υψηλά της 16/9 στα 7,23 €.
Ο εκμο 50 ημ "ακολουθεί " τον τίτλο και σε περίπτωση υποχώρησης θα αποτελέσει μια εκ των στηρίξεων, με μεγαλύτερη και πιο αξιόλογη την γραμμή τάσης F .
Σημαντική και η D στα 6,30 ευρώ.

35 σχόλια:

Andreas D. είπε...

Guten morgen

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1511214/ha-allazei-apo-deytera-o-tropos-ypologismoy-ths-ti.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. Ας ελπισουμε οτι ο Σοιμπλε θα κανει σωστα την δουλεια του μήπως κλείσει και η αξιολόγηση.

ArTaXiA είπε...

Αν ο Schoauble ήθελε να κλείσει η αξιολόγηση, θα την είχε κλείσει από τον Νοέμβριο.

Θα σύρουν τη χώρα ως τα πρόθυρα credit event και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα υπογράψει τα πάντα-όλα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η επομενη ενωεις ετσι;

ArTaXiA είπε...

Η όποια Οπλαρχηγέ....

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Ή θα γίνει στα όρια του credit event και ενώ θέλει να τα υπογράψει όλα, πάλι δεν θα το δέχεται ο σόιμπλε.

austin είπε...

Πάντως σε ακραίες δηλώσεις που γίνονται οι επενδυτές δεν τσιμπάνε...Μετά την τελευταία δήλωση του σόιμπλε, στέκεται πολύ καλά!

Αυτά και σας χαιρετώ για την ώρα!

michele είπε...

Καλημερα σε όλους ! Το ιδιο εργο ζουμε με τους απιθανους. Με οδυνηρες συνεπειες σε ολα τα επιπεδα.

ArTaXiA είπε...

Στους "απίθανους" το αποδίδεις δηλαδή;

Με τους "πιθανούς" τι θα γινόταν;

Θα ερχόταν το ταμείο και θα έλεγε οκ. μέσα; Ή θα δεχόντουσαν κούρεμα χρέους; Διότι εκεί είναι το θέμα. Το ΔΝΤ, θέλει κούρεμα για να συμμετέχει, ο άλλος δεν δέχεται να κουρέψει και καταλήξαμε στο No Deal.

Andreas D. είπε...

1.000.000 τμχ ΑΣΤΗΡ

πουλήσατε?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν υπήρχε μια εμπιστοσύνη στους μέσα.. και κανανε οι κατσαπλιαδες σωστα τις μεταρρυθμίσεις πιθανότατα δεν θα χρειαζομασταν το.ΔΝΤ.

michele είπε...

Eιναι απλη η απαντηση.Με τους "πιθανους" δεν θα ειχες φτασει τωρα εδω. Θα ειχες βρει στις αγορες τωρα ,θα ειχες αναπτυξη δυο χρόνια, η εκθεση του ταμειου θα μιλουσε ( υπαρχει αυτη αλλωστε-2014) για βιωσιμο χρεος.

απλα ο περιουσιος λαος νομιζε οτι δεν θα ξαναπληρωνε ΕΝΦΙΑ.

Πολλα και τα λαθη των Ευρωπαιων,που οπως πολλοι νουνεχεις Ελληνες, πιστεψαν οτι απλα θα γινει μια εναλλαγη εξουσιας με φιλελεφτ κυβερνηση.
Η αγνοια της πολιτικης ιστοριας και των συσχετισμων ειναι καταστροφικη.
Και οχι μονο ελληνική.

JimMarkus είπε...

Όλο το ζουμί είναι το τελευταίο σχόλιο σου Μιχάλη. Βέβαια αν είχαν ξεκινήσει από το πρώτο μνημόνιο οι μεταρρυθμίσεις τα πράγματα θα ήταν αλλιώς σήμερα.

Λευτερης είπε...

Η διαφορά του 2014 με την διαφορά του 2016 δεν φαίνετε?????

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα!
Ανδρέα ναι τα δώσαμε.

Ελπίζω να πήρε κάποιος τηλέφωνο και τον ΑΡΤΑΧΙΑ!!!!

michele είπε...

Αντε σε καλη μερια παιδες. Κραταμε ρευστο δηλ :)
Συμφωνω JIM

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Διαβεβαιωσεις απο ΔΝΤ οτι επιθυμεί την συμετοχη στο Ελληνικο πρόγραμμα.. .Καλοσοριζει τις δηλώσεις ο Σοιμπλε...Περισσοτερα στον μικρομετοχο...

michele είπε...

Στις 23 Ιανουαρίου συνεδριάζει το Συμβούλιο Διευθυντών του ESM, το οποίο θα αποφασίσει τους όρους και τις λεπτομέρειες εφαρμογής των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους.

ArTaXiA είπε...

Aυτό που μάθαμε σήμερα είναι πως την ημέρα της λήξης των παραγώγων, στις 12.00 κάποιος θυμάται πως του λείπουν 1.000.000 ΑΣΤΗΡ.

Και όχι, δεν μου τηλεφώνησε κανείς, αλλά δεν πειράζει, δεν κρατώ τέτοιες κακίες εγώ!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γιατί δεν λες στο χρηματιστή σου να βάλει μια εντολή διαρκείας στο 5,47 ?

Πάντως έχουν πλάκα λες και μαζεύουν κάποιοι όλη την εβδομάδα (όχι οι άραβες) στο 536-541 και κάθε Παρασκευή γίνεται 1 εκατ.

michele είπε...

Απο τις 17/11 εδω και δυο μηνες δηλ το χαρτι παιζει ΕΚΕΙ με αυτη τη διακυμανση .
Αυτο που δεν καταλαβαινω ( λεμε ) ειναι ποιος ο λογος που καποιος δεν πουλαει να κανει το ρευστο του ο,τι θελει

ακομα και εδω υπαρχουν αποδοτικες ευκαριες. Μπορει να μου πει καποιος κατεχων;

ArTaXiA είπε...

Με τον χρηματιστή μου είμαστε ψυχραμένοι.

Το προηγούμενο μύριο επίσης σε λήξη παραγώγων.

Σε άλλες ειδήσεις, υπάρχει όντως μια απόπειρα θέσεως εμποδίων στο παγκόσμιο σύστημα σε επενδυτές που θέλουν να διατηρούν ένα μίνιμουμ ιδιωτικότητας.

Την προηγουμενη εβδομάδα ο Αμερικανός Χρηματιστής μου έστειλε φιρμάνι πως P.O.Boxes δεν γίνονται δεκτά ως mailing addresses και στην ένστασή μου πως οι τράπεζες στη χώρα μου εκδίδουν πιστωτικές σε τέτοιες διευθύνσεις μου είπε take it or leave it, και να εισαι και χαρούμενος που έχεις κι ένα free-per-month withdrawal και θα ξεκουμπιστείς φθηνά.

Άλλος χρηματιστής μου έστειλε πέντε e-mail να του επικαιροποιήσω το financial profile λες κι είχε καούρα να μάθει πόσα έβγαλα τον προηγούμενο χρόνο και πόσο είναι το net worth μου. Για πρώτη φορά είχε πεδίο "Tax Identification Number", το οποίο συμπλήρωσα με σχολαστική αδιαφορία.

Και σήμερα διαβάζω στο Capital άρθρο Ιωάννας Καλαντζάκου Τσατσαρώνη Α' Αντιπροέδρου ΔΣΑ, συνοδευόμενο από επαγγελματική φωτογραφία τύπου "δεν ξέρω αν σας το'πα στις επόμενες εκλογές είμαι με τον Κυριάκο", που ισχυρίζεται πως το περιουσιολόγιο είναι αντισυνταγματικό. Σώωωωωωωωπα κοπελιά, και τι κάνει ο ΔΣΑ γι αυτό;

Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στη χρυσή λίρα μασουράκι και ασήμι γράνες ως συναλλακτικό μέσο.

ArTaXiA είπε...

Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω Mic, είναι εφόσον η ΔΠ τρέχει γιατί δεν βάζουν μια εντολή αγοράς στο 5,48 για τα κομμάτια που τους λείπουν μέχρι το 100% να ησυχάσουμε όλοι.

Αλλά όχι καριολάκι, θα τα κάνω μια το μήνα μετά θα τσιμπάω στο 5,38 και θα βγάλω τα λεφτά μου τρις.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν τρεχει η Ελλάδος μετα απο λιγο τρεχουν και οι Άλλες.. το εχω ξαναπει;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν πουλάει γιατι αν το απογειωσουν οι Άραβες το μαγαζί να εχει δικαιώματα.. .τι αλλο να σκευτεις..

michele είπε...

Σχόλιο 2.33 .Μαλλον αυτο γινεται ,γι αυτο εγω ρωτησα ποιος ο λογος ενασχολησης και παραμονης στο χαρτι για καποιον που εχει 1 ,2, 3χιλ κομματια;

Jack Hoston είπε...

ArTaXiA επειδή το'χεις το θέμα... έχω λίγα κομμάτια ΑΣΤΗΡ από δημόσια εγγραφή 48 στον δικό μου κωδικό & 48 στης συζύγου που περιλαμβάνει και κάτι ρετάλια που είναι στην επιτήρηση ΑΚΡΙΤΑ & ΚΑΡΑΤΖΗ,αν δώσω εντολή πώλησης θα με "φάε騴 το πινάκιο. Καλύτερα δεν είναι να περιμένω την ΔΠ και να κάνω αποδοχή μέσω τραπεζικού καταστήματος γλυτώνοντας το πινακίδιο?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ερωτηση σε οποιον γνωρίζει.. .Τι μπορει να σημαίνει η εισαγωγη προϊόντος δανεισμού που εγκρίθηκε για την Αττ;ειναι Καλό η άσχημο;

Jack Hoston είπε...

ArTaXiA @ επανέρχομαι αφου μελέτησα..
(ΑΣΤΗΡ) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι δύνανται να δηλώσουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής (στο εξής η «Δήλωση Αποδοχής») σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ-0,42% της Ελλάδος Α.Ε. στην Ελλάδα (στο εξής η «ΕΤΕ») θα διαρκέσει πέντε (5) εβδομάδες με έναρξη στις 18.01.2017 και ώρα 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 22.02.2017 με το τέλος του ωραρίου των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι υψηλότερο σε περαιτέρω διαπράγματευση της ή να συρθούμε σε ταπεινωτική αποδοχή και υπογραφή στο κατάστημα???

ArTaXiA είπε...

Champo η αποδοχη της πρότασης σε γλιτώνει μεν από προμήθεια, χρεώνεσαι ωστόσο 20€ ανά λογαριασμό πάγια έξοδα. Θα μπεις και μέσα!

michele είπε...

Καλο ειναι ΟΠΛΑ

Jack Hoston είπε...

Άρα προτείνεις να πουλήσω στο ταμπλό..σωστά?

michele είπε...

Ολιγον ανεβασμενος ο τζιρος γυρισε κατω ο ΔΤΡ στα ορια του 800
Κρατησαν την αγορα
ΜΟΗ-ΜΥΤΙΛ-ΟΠΑΠ-ΟΤΕ-ΤΙΤΚ

michele είπε...

Champo μου θυμισες τον ΓΙΓΑΝΤΑ Καρατζη :)

Jack Hoston είπε...

Είναι κάτι ρετάλια που ξέμειναν από τις δημόσιες εγγραφές του βρώμικου ¨99, τότε που επιχειρηματίες, τραπεζίτες και τα παιδιά της αλλαγής (βέβαια και οι άλλοι το ίδιο θα έκαναν) ρίχτηκαν στο πλιάτσικο της μαρίδας.
Μιας και με τσίγκλισες ας αναφέρω και μερικούς ακόμη: ΑΛΑΠΙΣ,ΛΑΒΙΦΑΡΜ,ΜΠΗΤΡΟΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΗ,ΑΛΤΕΚ,ΤΕΞΑΠΡΕΤ,ΑΝΕΚ,ΙΝΤΚΑ,ΑΤΤΙΚΑ,ΕΛΓΕΚΑ,ΝΕΩΣ,ΔΟΜΙΚ,ΠΗΓΑΣΟΣ,ΑΚΡΙΤΑΣ SPACE,ΠΑΠΚ,ΚΕΠΕΝΟΣ,ΓΑΛΑΞΙΔΙ
Οσονούπω θα μπεί και το θωρηκτό ΙΚΤΙΝΟΣ..
Το βράδυ θα διασκεδάσουμε με ΤΡΑΜΠ-ΑΚΟΥΛΑ....