Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

JimMarkus είπε...

Austin την είδα την ΔΚ και περίμενα πως θα φρενάρει εκεί καθώς είναι πάνω από τον ελάχιστο στόχο του ΔΠ και επίσης συνήθως γυρνάει για επιβεβαίωση η διάσπαση τριγώνου. Θα δείξει τις επόμενες συνεδριακές ώρες. Η εταιρεία πάντως θεμελιωδώς δεν είναι κανένα σαπάκι και ακόμα και να ακυρωθεί η διάσπαση θα δώσει σύντομα νέα ευκαιρία.

JimMarkus είπε...

Αυτό το σουτ μόνο με μύτη γίνεται, κανενάς δεν έχει τόση δύναμη στο κουτεπιέ. Λογικά θα έχει μεταλλικά δάχτυλα ποδιού.

austin είπε...

Συμφωνω, σαπακι δεν ειναι αλλα Οπως και να εχει jim, η συνπεριφορα της είναι απακαρδιωρικη. Ολα τα μη σαπακια εδωσαν (κατππιν εορτης βρβαια το λεω) πολυ καλες αποδοσεις και η βιο καθεται και κωλοβαραει και δεν μπορει να σπασει την πιο "ευκολη" και κοντινη γραμμη!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

EU-China share of world GDP (PPP)
1980 EU: 30% China: 2%
2014 EU: 17% China: 16.5%
2019 EU: 15% China: 19%

michele είπε...

https://2.bp.blogspot.com/-CxSdcsVImwc/WHTtg3hoMxI/AAAAAAAAc9E/uvnvQU8UNhAe597T4nEdegypth4A-lxYwCLcB/s1600/KardoulasAnalysi.jpg

Ο Καρδουλας :)