Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Ο τίτλος απο την μεγάλη συσσώρευση πέριξ της Ζ1 στα 0,1450 ξεκίνησε μια ανοδική πορεία ορισμένη απο την πλαγιοανοδική κόκκινη γραμμή τάσης.

Δημιούργησε ενα σχηματισμό διπλής κορυφής, καθώς δεν κατάφερε να υπερβεί την S στα 0,24€  και διέσπασε πτωτικά με gap την ΚΟΚΚΙΝΗ γραμμή τάσης.
Η πορεία που ακολουθεί, είναι πιθανό να βρεί στήριξη στην Ζ στα 0,19 ευρώ όπου και βρίσκεται  το 50% της fibo διόρθωσης της κίνησης ( 0,1910).

Η ενδεχόμενη αντίδραση δεν θα έχει ουσία αν σταματήσει στην R στα 0,2140 κλείνοντας και το gap ( 0,2080-0,2120) και δεν καταφέρει να επιστρέψει προς τα προηγούμενα τοπικά υψηλά. H υπέρβαση της R είναι σημαντική καθώς θα ακυρώσει τον σχηματισμό ,δίνοντας περαιτέρω ώθηση στην μετοχή.

Αντίθετα,αν διασπάσει καθοδικά την Z , ενεργοποιώντας την διπλή κορυφή, επόμενος στόχος κατ αρχήν το 61,8% της fibo στα 0,1790 και κυρίως η μεγάλη στήριξη  λευκή Ζα στα 0,17 €.


39 σχόλια:

michele είπε...

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :) Ηπια πτωτικα με τον ΔΤΡ στο -0,94%

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.. θα μειωσουμε το αφορολογητο...οχι λαθος έκανα.. δεν θα το μειωσουμε..παντελώς ασχετος ο κύριος.. μου δινει ελπίδα οτι γραφουν τις τελευταίες λέξεις του δράματος. Σοιμπλε βαστα γερά.

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα.
Ο εκατομμυριούχος Υπουργός Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι λέει.
Τσακαλώτος κατεβάζει το αφορολόγητο και ανεβάζει τον κόφτη.
Τσίπρας τα υπογράφει όλα και καταγγέλλει Σαμαρά Βενιζέλο ως προδότες.

michele είπε...

Μιλαμε για κανονικό τρελλοκομείο !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παντα προσεκτικος ο Μιχάλης στις λέξεις τού.. ."(τρελοκομειο)"...Η Ιταλική του φινετσα δεν του επιτρέπει να πει μπουρ..ελο. χαχα.

michele είπε...

Χαχαχα .. ε μα. Το τι ακούμε δεν περιγράφεται οπως και τι ζούμε

michele είπε...

Προσπάθεια ανακατάληψης του 640 ,η ΕΛΛ ανανκοινωσε το μέρισμα που θα δώσει ,οπως το περσινό 0,6720 μικτό και ειναι στο -5,36%

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εστειλε την επιστολή Χωρίς τα μέτρα ο Τσακαλος...Ρε λέτε να μην την στείλει καθόλου; να μην προλαβει;

michele είπε...

Εστειλε για γλειψιμο,σε 3 μερες ειναι το Eurogroup

giwrgos nasos είπε...

Οπλαρχηγε ποσο νενεκος πρεπει να εισαι για να λες ... βάστα Σόιμπλε !!!!!!

giwrgos nasos είπε...

Η αλήθεια πονάει οπλαρχηγε το ξερω ...

ArTaXiA είπε...

Βασικά το κλίσμα πονάει.... Η αλήθεια οκ!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εξαιρετικό το κείμενο το Κυρίου Θ.Μαυριδη..στο liberal. gr με τίτλο "Η συμφωνία, οι εκλογες και το τελευταίο χαρτί του Αλέξη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Νενεκος; αν δεν εχεις καταλάβει σε τι σαιτ είσαι να σου πω στα γρήγορα.. .Οι πιο πολλοί εδω είμαστε για να βγαλουμε χρήμα.. Η επανασταση θέλει και χρήμα ξέρεις.. .

giwrgos nasos είπε...

Μπορεις να βγάλεις χρηαμα ,ειναι θεμιτό και κατανοητό αυτο ,αλλα οχι να παρακαλάς το χαμό των συνανθρώπων σου .Αυτο δεν εχει σχέση με αριστερά η δεξιά αλλα με τον χαρακτήρα του καθενός

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γατα είσαι επιασες το νόημα του Βαστα Σοιμπλε...κυριε naso.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Μανώλης Κεφαλογιαννης πριν λίγο στον Σκάι.. .ο Τσιπρας έχει 3 επιλογές.. .και τις λέει.. .Η διάβασε αυτό που ειπα πριν απο τον Κύριο Μαυριδη..η διαβάζει και αυτός ελ..γνώμη.. .

michele είπε...

Tον ειδα τον Μαυριδη στο δρομο πριν λιγο,εφευγε απ το liberal

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δινω εντολή την προηγούμενη εβδομάδα 300.000 αττ στο 0.038 μου λέει ο φίλος μπροκερ...αστα αφου εχεις παρε κατι άλλο.. .πηρα Πειραιώς.. παρτη σήμερα στο συν 30% απο οτι βλέπω.. τινα πεις χασαμε το 3χιλιαρο..και βαλε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έπρεπε να του πεις πως το άρθρο του σημερα έχει κανει παταγο...το επικαλουνται σε πολλα σαιτ βλέπω.. χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μην παρεξηγηθω..δεν λεω οτι είναι χαρτί για αγορά η πώληση.. αλλα πιστευω οτι θα παίξει καλά αν γινουν αυτα που ειπαμε στην ΕΓΣ τον Δεκέμβριο.

austin είπε...

Καλημέρα στα παιδιά.

Το μπουρδελο να υπενθυμίσω εδώ τους "ήρωες του ταμπλό" έχει σειρά. Η τσατσα προσέχει να μην χαθεί αυτή γιατί αλλιως...θα έχει αλλά. Η χώρα αυτή και δε η κυβέρνηση δεν έχει καμία σειρά.

Τώρα για το Βασιάννα γερά σοιμπλε ακούγεται κάπως βαρύ όπλα γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι αδιστακτος...αλλα να λες Γιώργο νενεκο τον όπλα ενώ άλλοι είναι οι εγκαθετοι και καταστρέφουν του ρουφωντας το μεδουλι του λαου...ε μάλλον κάπου αλλού πρέπει να απευθύνεις το νενεκος.

michele είπε...

+18,42% εκανε ανωτερο η ΑΤΤ ΟΠΛΑ ,που βλεπεις τι; :))

Τον χαιρετησα απλα,δεν πολυμιλαμε,αντιθετα με καποιος δημοσιογραφους που εχει εκει εχουμε επαφη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι 18.42% εχει κάνει αλλα είπα.. παρτη στο συν 30% απο οτι βλέπω.. καθ"υπερβολην..καιπανω στην τσαντιλα μου που εχασα την κίνηση..

austin είπε...

και για να συνεχίσω λίγο το σκεπτικό μου (επειδή με έκοψαν ενώ έγραφα), να σημειώσω ότι έπρεπε ο σόιμπλε και οι λοιποί αδίστακτοι φιλελεύθεροι να σου κάνουν "κολονοσκόπηση" για να βάλεις ένα απλό taxisnet και να καταφέρνεις και να μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου από το ιντερνετ (κατηγορία homo panivlakas που δεν το είχαμε κάνει καμιά 15 χρόνια πριν).

Τώρα το ότι σου βάζει περιουσιολόγιο... "μας βρήκαν μπόσικους" (που είπε ο Αρταξία) και ηλιθίους, συμπληρώνω εγώ. Όταν φτάνεις στο έσχατο σημείο και ακόμα δεν κάνεις τα βασικά, παρά μόνο όσα χρειάζεται η...κολονοσκόπηση, τότε λογικό είναι να "ασελγήσουν" και πάνω σου. Τι? Δεν θα πάνε ή θέλουν να πάνε οι περισσότεροι στην εκποίηση της ηλεκτρονικής αθηνών?? Και μήπως δεν σκέφτονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους "θα είναι αρκετά φθηνά για την ταλαιπωρία που θα φάω, μιας και θα πάει η σάρα και η μάρα"?

Κάπως έτσι δεν είναι και με τα 45 εκ. της τραινοσε? Η μήπως κάποιος νομίζει ότι επειδή είναι "χώρα και δεν το συμφέρει ατομικά αυτό" αλλάζει κάτι. Σε εμάς μας αρέσει να εκμεταλλευόμαστε "ευκαιρίες ή και ανθρώπους". Αν μας το κάνουν άλλοι είναι κακό...σωστά καταλαβαίνω την αίσθηση "του θυμόσοφου λαού"?

Με λίγα λόγια, οι έλληνες ή σλάβοι ή αρβανίτες ή αιγύπτιοι ή ούνοι ή δωριείς ή τούρκοι ή από όπου αλλού κρατάει η σκούφια σας (και δεν έχω ίχνος ρατσισμού στο σχόλιο αυτό, απλά αποτυπώνω γιατί δεν έχουμε ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ως λαός και να προοδεύσουμε) έχει εξαχθεί η φιλοδοξία και η δημιουργηκότητα.

Δυστυχώς πίσω έχουν μείνει αυτοί που θα μπορούσαν να ταπώνουν ένα μπουκάλι κρασί...ή να "διακοσμούν ανάλαφρα" τον πάτο αυτού. Με εξαίρεση κάποιους γηραιότερους που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, οι εναπομείνατες με δημιουργηκότητα, ικμάδα, λογική κτλ κτλ, υπερκαλύπτονται από τους παραπάνω. Τους τρώει η μαρμάγκα, πως να το πω αλλιώς γιατί πρέπει οι φελλοί ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να βγουν στον αφρό.

Οπότε ας αφήσουμε τον σόιμπλε και τους ξένους, την δουλειά τους κάνουν άλλωστε όποια και αν είναι αυτή, και ας εστιάσουμε την γκρίνια μας στα λάθη μας και πως θα αποκτήσουμε μία κατεύθυνση και ένα πλάνο που να μην υποκινείται από την λογική του λεφτόδεντρου (όπως είπε ο Μιχάλης).

Κάτι που δεν είχαμε ποτέ μετά την τουρκοκρατία.

austin είπε...

*ANAGKASTIKA

michele είπε...

Αμα γραφεις βιαστικα και απο κινητο δεν σε παρεξηγουμε μην ανησυχεις χαχα . Εν πολλοις δικιο εχεις.Οποιος ασχοληθει λιγο με την ιστορια της μετα-οθωμανικης εποχης της Ελλαδος τα ιδια γινονται

Αν διαβασει κανεις Ροίδη των αρχων του 20ου αιωνα θα καταλαβει πολλα

austin είπε...

-Επιστολή Draghi: Πιθανή έξοδος της Ιταλίας από την Ευρωζώνη θα κοστίσει 358,6 δισ. ευρώ

Έλα μωρέ σιγά το πράγμα...

-Citigroup: Απίθανο οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα - Ισχυρό κίνητρο η ένταξη στο QE

Οι πιθανότητες για εκλογές μόλις αυξήθηκαν στο 90% βάση αυτού που εκτιμά ο οίκος.

-Αποκάλυψη: Η νέα CEO του Υπερταμείου Ιδιωτικοποιήσεων Ουρανία Αικατερινάρη δικάζεται για κακουργηματικές πράξεις

Καλή αρχή στην κοπέλα!

austin είπε...

Η και ραφαηλίδη...Απαραίτητο ανάγνωσμα για να καταλάβει απλά και όμορφα την ιστορία της Ελλάδος. Εϊχα την τύχη να το διαβάσω πριν την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και οι ομοιότητες ήταν πάρα πολλές (όπως και σε παλιότερες προεκλογικές αναμετρήσεις, απλά ο συριζα το ξεχείλωσε).

Και μιας και το έφερε η κουβέντα για τον ραφαηλίδη:

https://www.youtube.com/watch?v=ELOwudPxzRg

Αξίζει να δείτε όλη την εκπομπή..Θέλει χρόνο βέβαια, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι πρέπει να ακούμε σοβαρούς ανθρώπους και όχι ανθρώπους σαν τον Ζουράρι και άλλους πολλούς που το παίζουν λόγιοι και κατ ουσία είναι γελοιοδέστατοι.

michele είπε...

Καλος ο Βασιλης ο μακαριτης ,λιγο sui generis τυπος

michele είπε...

Οι αλλοι βαλανε την κορη της πρωην βουλευτου τους Ασημινας Ξηροτυρη, ας το προσπερασουμε αυτο ,αλλα ειναι υποδικη για κακουργηματικες πραξεις

michele είπε...

ΑΡΑΙΓ δωσαμε πριν λιγες μερες #na_ta_leme_ki_ayta κουφάλες χαχα

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Αραιγ ολε!

mixalis mixalios είπε...

Εγώ λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας για την Πεφτη τα πούλησα στο 63....Δεν πειράζει! Χαρτιά θα υπάρχουν, λεφτά όμως....

michele είπε...

Βιαστικος συνονοματε,βιαστικος :)

mixalis mixalios είπε...

Δίκιο...Για να δούμε αν για μια ακόμαή φορά θα κλείσει η ΔΕΗ στο χαμηλό ημέρας...

michele είπε...

2,82 τη βλεπω, το συνηθιζει Μιχάλη .Μια ακομα συνεδριαση ανευ ουσιας να κρατησουμε το 640

Ο ΔΤΡ κατω απο 800 μον

mixalis mixalios είπε...

Όλες όμως οι τράπεζες εκτός του τραμπολινο έκλεισαν αρνητικές...η ΕΥΡΩΒ πλησιάζει στα χαμηλά 59-60....

michele είπε...

Του τραμπολίνο χαχα