Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

31 σχόλια:

hippy είπε...


Θα κάτσω σπίτι, θ' αράξω σπίτι, λοιπόν απόψε δεν πρόκειται να βγω (Λουκιανός Κηλαηδόνης)

https://www.youtube.com/watch?v=5qi0J5KbITo



Παίρνω το σενάριο της χειρότερης των περιπτώσεων (10% πιθανότητα εξόδου)

Grexit χωρίς δημοψήφισμα ΔΕΝ γίνεται. Άρα χρόνος υπάρχει.

Grexit χωρίς να μας δώσει 35-50 δις ευρώ ο Σοιμπλες κι η ΕΕ ώστε ν΄αντιμετωπίσουμε τους κυκλώνες των δύο πρώτων χρόνων (φάρμακα, καύσιμα, τρόφιμα, λήξεις δανείων) μέχρι να εμφανιστούν τα (πιθανά) οφέλη της νεοδραχμής-υποτίμησης σε τουρισμό και γεωργικά ΔΕΝ γίνεται από την στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει σάλιο σε συναλλαγματικά αποθέματα. Άρα χρόνος υπάρχει.

Σφίγγω τα μετρητά μου από την ΔΠ του Αστέρα, τα ξοδεύω μόνο σε εξόφθαλμες ευκαιρίες (ΕΥΑΠΣ 3 ευρώ-ΟΛΠ 10-ΟΛΘ 13). Εάν πάμε προς grexit τα μετρητά στην Ελλάδα των cc υστερούν καταφανώς έναντι των μετοχών. Όμως προσωρινά, οι μετοχές θα προσφέρονται μισοτιμής σε όσους έχουν το χρήμα. Συνεπώς ψωνίζω ΠΡΙΝ τις κρίσιμες μέρες (στις τελευταίες κρίσιμες, επειδή η μαμημένη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αφού πρωτύτερα μας έχει προδώσει, το πιθανότερο είναι ν΄ανέβει το μαγαζί όπως με Δημα, Bremain κλπ)

Εάν ο μικρός Αλεξης και η βλαμμένη συμμορία υπογράψουν τα πάντα όλα για τις καρέκλες θα χάσω την πρώτη άνοδο. Έ και? Θα έχω κερδίσει την ψυχική μου υγεία και ανακουφισμένος θα ψάξω τι να κάνω με τα μετρητά. Μια χαρά. Κάτι θα βρεθεί.

hippy είπε...


Όπως πχ αυτή η ευκαιριούλα που είχαμε σκεφτεί αλλά την έκαψε ο μαρτυριάρης ο Λεωτσακος.

Εκτός από την ΙΟΝΑ η επόμενη δημόσια πρόταση πιστεύω θα αφορά την ΤΡΑΣΤΟΡ που ολοκλήρωσε πρόσφατα την ΑΜΚ της στα 0,78. Η τιμή πιθανολογώ θα είναι περί τα 0,86. Συλλέγουμε ότι βρίσκουμε κάτω από 0,78 (εάν βρίσκουμε).

Παρόμοια κίνηση είχαμε στην ΕΥΠΡΟ όταν μπήκε ο WATSA

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1149715/efproypohreotikh-dhmosia-protash-apo-th-fairfax.html

Κάπως παρόμοια και στην ΠΑΝΓΑΙΑ

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1246673/ethnikh-pangaia-ypohreotikh-dhmosia-protash-gia-mi.html


Σταθερή αλήθεια...πάντα υπάρχουν κι άλλοι εξυπνότεροι από μας (δυστυχώς)


http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/290562-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-trastor-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-wert-red-sarl.html

paolostar είπε...

http://www.newsit.gr/politikh/Keraynoi-Erntogan-O-Tsipras-moy-eixe-yposxethei-oti-tha-toys-paredide-se-15-20-meres/695448

Εδώ φλομωσε ένα ολόκληρο λαό στο ψέμα, σε σένα θα κόλλαγε!!Αυτή είναι αριστερά....δε κάνει διαχωρισμούς πουθενά.
Καλησπέρα σας.

mixalis mixalios είπε...

Καλησπέρα hippy! Επειδή I love τις ΔΠ το 0,86 πόθεν προκύπτει? Είναι η μέση τιμή του 6μηνου?

michele είπε...

Μεταφερω τις επισημανσεις που εγραψα στο fb που αφορουν και ενα σκέλος της τοποθετησης του Hippy:


Απο εδώ και στο εξής, αναμένονται επιθετικές δηλώσεις προς τους "εχθρούς" της πατρίδας ,τύπου "«Τεράστια» η ευθύνη του ΔΝΤ - Είναι θέμα πολιτικής και δημοκρατίας --- Ζήτημα δημοκρατίας η μη νομοθέτηση μέτρων για μετά το 2018--- Ξεκάθαρη η στάση της ελληνικής πλευράς ενάντια στα μέτρα για μετά το 2018"
Πρόκειται για την κατασκευή εχθρών ,προσφιλή τακτική των κυβερνώντων μπροστά στο αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιουργούν.
Επίσης ,επειδή θα διακινούνται δημοσιεύματα και φήμες περί δημοψηφίσματος και Grexit ,με καθαρό ερώτημα δηλ, να πούμε εδώ οτι η ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 28 του συντάγματος προυποθέτει καθαρά την κύρωση μιας τέτοιας ενδεχόμενης λαϊκής ετυμηγορίας από τα 3/5 της Βουλής των Ελλήνων.
Οποιαδήποτε τυχόν επανάληψη ενός δημοψηφίσματος τύπου 2015 και δεν θα επιχειρηθεί και εάν αυτό συνέβαινε ,το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

austin είπε...

Hippy είσαι απιστευτος...βοηθας παααρα πολύ. Μέθοδικος, με πειθαρχία και στοχευση. Δίνεις τροφή για όλους εμάς του νεότερους επενδυτικές που η υπομονή και η έλλειψη πειθαρχιας μας οδηγεί σε λάθη.

mixalis mixalios είπε...

Το ανησυχητικό είναι ότι σε ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων προκύπτει μια άνοδος των ποσοστών των υποστηρικτικών της δρχ ή τελοσπαντων των ευρωσκεπτικιστων έναντι των φιλοευρωπαιστων! με την κατάλληλη επικοινωνία στην οποία είναι αστέρια δεν θέλει και πολύ να το ξανακερδισουν! Μετά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους...δε λέω ότι θα πάει ντε και καλά σε δημοψήφισμα αλλά δεν το αποκλείω καθόλου...

hippy είπε...

Κι εγώ είμαι φανατικός των ΔΠ αλλά δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία εξεύρεσης της τιμής φίλε Μ & Μ. Άθροισμα κλεισιμάτων/ημέρες που έκανε πράξη? μετρά ο αριθμός των μετοχών Χ την τιμή κλεισίματος/ημέρες που έκανε πράξη ? αναλυτικά οι συναλλαγές μέσα από το σύστημα? Αγνοώ.

Έκανα μια προσέγγιση με την 1η περίπτωση (βέβαια στην ΙΟΝΑ που συζητούσαμε έπεσα λίγο έξω).

Το θέμα είναι ότι το χαρτί δεν κάνει πράξεις. Είναι μια βδομάδα που έφαγα τη φλασιά και μάζεψα σκάρτα 2 χιλιάρικα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Επιτέλους ο Τραγκας την έκανε από real. .αφού ξέσκισε τον Γιωργάκη και τον Σαμαρα. .εγλυφε τον Τσιπρα και και μας έλεγε κάθε πρωί πόσο κακός θα είναι θα είναι. .Μητσοτάκης. ..Αφού έκανε την κολωτουμπα ο χατζηνικος έφυγε και ο φράγκας.

mixalis mixalios είπε...

Από τα λίγα που καταλαβαίνω η μεσοσταθμική τιμή εξαμήνου υπολογίζεται όπως την υπολογίζει για παράδειγμα το Euro2day ως μέση σταθμική ημέρας δηλ. αν έκανε 1000 τεμ στο 0,78 και 500 στο 0,80 θα έβγαζε μια μεσοσταθμική 0,785. Το αυτό σε επίπεδο εξαμήνου.. Στην ΙΟΝΑ ήταν μάλλον εύκολο να το υπολογίσεις δεδομένου ότι δεν έκανε και συχνά πράξεις. Ευχής έργο θα ήταν αν αυτή η πληροφορία υπήρχε έτοιμη διαθέσιμη....

mixalis mixalios είπε...

Πάντως βάζοντας στο capital στην ΤΑ της μετοχής μου βγάζει τον σταθμισμένο κινητό μέσο 180 ημερών κοντά στο 0.87-0,88

hippy είπε...

Φίλε Γιώργο το φορτίο είναι μεγάλο κι οι πλάτες των καταληψιών αδύναμες. Οπότε κατά 90% δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας. Η προοπτική "ναι στα μέτρα και φύγαμε με εκλογές" σε 8-12 μήνες θα ανακούφιζε νομίζω τον τσιπρα και πιθανόν να δώσει πολλά κέρδη στους τολμηρούς (εγώ δεν ανήκω σ΄αυτούς). Οπότε η συζήτηση είναι μάλλον άνευ αντικειμένου.

Επειδή όμως έτσι κι αλλιώς οι τιμές είναι ήδη χαμηλές προσωπικά αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια και προτιμώ ακίνητα ή μετοχές ακινήτων, εταιρείες εντάσεως κεφαλαίου (κοινής ωφέλειας, τσιμέντα), εξαγωγικές. Κι αυτά φτηνά θα είναι στις "φορτισμένες" συνεδριάσεις.

Απ΄εδώ το είχα, από εκεί το΄φερα πάλι στην ΤΡΑΣΤΟΡ κατέληξα χα χα χα. Μακάρι να μας έδιναν και πομάτια.

hippy είπε...

Ο καλός καλλιτέχνης προ 10ημέρου έδωσε την πώληση της ΕΛΛ στο πιάτο (στο προηγούμενο τοπικό υψηλό). Χθες έδωσε ομοίως το σήμα εξόδου στο σωστό timing. Τα δύο πιο πρόσφατα που θυμάμαι.

Είμαστε τυχεροί που εκτιμά το Μιχάλη και γράφει στο μπλογκ.

michele είπε...

Ο σταθμισμενος 180 της Τραστορ ειναι στο 0,883 αυτη τη στιγμη :)

Ο καλλιτέχνης με εκτιμά και τον εκτιμω.Εχει συχνα σωστές εκτιμήσεις και εμπνευσεις.Οταν εχει ορεξη για "τραμπουκισμους" λιγο με μπερδευει αλλα ετσι ειναι οι φιλοι.

Του τα χώνω και ησυχάζω.

michele είπε...

8-12 μηνες με αυτους τους κατσαπλιαδες ειναι βαρυ φορτιο για την πατρίδα Hippy

hippy είπε...

"Ο michele είπε...
8-12 μηνες με αυτους τους κατσαπλιαδες ειναι βαρυ φορτιο για την πατρίδα Hippy"


Μακάρι να πίστευα πως κάνεις λάθος. Συμφωνώ 100% ρε γαμώτο κι είναι πολύ κακό γιατί "σκοτώνει" τις μέρες, τις κάνει νύχτες. Κι όσο να πεις δεν έχουμε πλεόνασμα χρόνου.

austin είπε...

Εμένα χιπι με έχει πιάσει ένα αναποδο..κατι που είναι κακό για διάφορους λόγους. Βλέπω μαζικά μια κοινή πεποίθηση όλων, δημοσιογραφων, πολιτικών, επιχειρηματιων κτλ κτλ ότι δεν θα κάνει δημοψήφισμα. Αυτή η σιγουριά και με μια όμως συνεχή ενασχόληση με την περίπτωση γκρεξιτ με ανησυχεί αρκετά.

Μου θυμίζει την περίοδο του 15. Που όλοι έλεγαν ότι αποκλείεται να κάνει δημοψήφισμα, αλλά όλο το περιτριγυριζαν και τσουπ, το σκάσε την Παρασκευή.

Αυτό, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις καμμένου υπέρ τραμπ, κάτι δεν μου κολλάει... Κάτι με ανησυχεί. Η λογική και πολλά ακόμα "λένε" ότι είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο.. Απλά εδώ και καιρό, κάτι μου βρωμάει.

Ισως απλα πιάνει με καλό τρόπο πάνω μου η τρομοκρατία που μοιράζουν απαντες...οτι υπάρχει αυτή την περίοδο πολύ θολούρα.

michele είπε...

Για το δημοψήφισμα τα έγραψα πιο πανω. Και τι το ήθελα ; το είδε ένας φίλος στο fb και μου είπε κανε το άρθρο και στειλτο μου

ε κάτι θα κάνω :)

SCALPER είπε...

ΚΑΙ. REDS

hippy είπε...

Κι εμένα μ΄ενδιαφέρει πολύ να το δω.

Πάντως κι εσείς καλό είναι Μιχάλη μου να ρίξετε και καμιά πιο "δραστική" γέφυρα. Γιατί άμα δεν βγει κυβέρνηση συνεργασίας με τους άλλους ευρωπαϊστές...ξώκειλε η μαούνα Ελλάς, οριστικά και τελεσίδικα στη απλή αναλογική της αριστερής δολοπλοκίας και θα είστε συνυπεύθυνοι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin το μόνο πού φοβάμαι είναι το δημοψήφισμα. .Κατά τα άλλα όσοι είμαστε μέσα κατά την προκήρυξη εκλογών θα πάρουμε τρελές αποδόσεις. Ένα δημοψήφισμα θα μας κάνει άνω κάτω. .το θεωρώ δύσκολο γιατί τα κόλπα πιάνουν από καμία έως μία φορά. Υπομονή. .θέσεις. ..και μετρητά είναι ο καλύτερος σύμβουλος. ..Για τον hippy να πω πως πάντα λαμβάνω στα σοβαρά τις χρηματηστιριακες του απόψεις. .σχόλια. .λίγο μου τα χαλάει στα πολιτικά..είναι λίγο απόλυτος στις απόψεις του...

Lorac είπε...

Καλησπέρα... η εντροπία του μικρού μας συστήματος αυξήθηκε σήμερα. Λογικό αφού καμία νέα πληροφορία δεν εισχώρησε στο xaa-ος από το χτεσινό eurogroup. Τα γνωστά δηλαδή Ελλάδα βρέστα με δντ , ΕΕ βρέστα με δντ , Ελλάδα βρέστα με ΕΕ κτλ κτλ. Όπως και για β-αξιολόγηση τίποτα νεότερο Οπότε "νο ινφο νο παρτυ".

Αυτό που είχε όμως ένα ενδιαφέρον ήταν η κίνηση των μτχ μέσα σ' αυτή την ημέρα. Σε κάποιες πούλησαν και σε κάποιες αγόραζαν. Μπορεί και στα δύο παραδείγματα να έπεφτε σκαμπιλάκι στον πωπω, αλλά έχει με ποιοτική διαφορά η πρόθεση.

Επίσης εντυπωσιακό ότι αν και χάλια κλεισίματα παντού κάποια στηρίγματα έβγαλαν αγοραστές. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πέσει άλλο από Δευτέρα , αλλά ας το έχουμε αυτό το επίπεδο ως σημείο αναφοράς για αργότερα.

Έχουμε διάστημα μέχρι τις 6/2 αν δεν κάνω μεγάλο λάθος που το ΔΝΤ θα βγάλει τα φιρμάνια του για το χρέος. Κατόπιν είναι σε κανα 20ήμερο το επόμενο ευρωμάζωξη. Μοιάζει πιο λογικό να ψάξει κανείς σημεία κλειδιά και να στήσει τα παραγάδια του.

michele είπε...

Η σημαντικη ημερομηνια ειναι η 13 Φεβρουαριου που εχει ραντεβου ο Μητσοτακης με τη Μερκελ
Απο την συμπεριφορα του οταν επιστρεψει, πιστευω θα καταλαβουμε αρκετα πραγματα.

Οσον αφορα τις συνεργασιες Ηippy,κανω μια προβλεψη μετεκλογικη ,όποτε και αν γινουν οι εκλογες.Ακομα και αν εχει αυτοδυναμια ο Κυριακος θεωρω σιγουρο οτι θα αποτανθει και σε αλλα προσωπα και δυναμεις εκτος ΝΔ.

Lorac είπε...

Ηλία θα στο πώ -στον ενικό και μόνο για σήμερα- η πιθανότητα του 5% που έγινε 10% παραμένει μια πιθανότητα. Οπότε σαν μαθηματικός θα γνωρίζεις ότι οι πιθανότητες είναι ο επιστημονικός τρόπος για να πείς ψέματα.

Αλλά επειδή και εμένα μου αρέσουν οι αριθμοί. Θα σου πω την άποψη μου.

διάβασε πρώτα καλά αυτά τα 2 >> https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%82_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82

και http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=30&page=178

austin είπε...

Δεν είχε κάνει ανανέωση και δεν το είχα δει για το δημοψήφισμα.

και εγώ το θεωρώ με πολυ λίγες πιθανοτητες απλά εμπιστοσύνη δεν έχω με τίποτα σε αυτούς. Και η κοινωνία έτσι όπως την αφουγκρσζομαι εγώ..."είναι έτοιμη..."

hippy είπε...

Τι δουλειά έχουμε εμείς με φλου φίλε Lorac? Αφού το έχεις, γίνε πιο σαφής και χρηστικός. Σε ποιες πούλαγαν, σε ποιές αγόραζαν, σε ποιές το παραγάδι και σε ποιό εύρος τιμών?

ΕΧΑΕ πχ έκλεισε τη δημοπρασία με αγοραστές 3500 κομμάτια. Μετά από ένα λεπτό πρόσθεσαν 60,000 στους αγοραστές κι αφού τους τα έδωσαν έβαλαν άλλες 25,000 που επίσης αντικρύστηκαν. Προσωπικά ΔΕΝ βγάζω άκρη αλλά την έχω στα υπ΄όψιν.

Αντίθετα ΛΑΜΔΑ (που έπιασε τα νούμερα που θέλω) έκλεισε τη δημοπρασία με πωλητές 40 κομμάτια. Ζήτησα 1000 OTC αλλά κανείς δεν μου΄δωσε τα υπόλοιπα. Η τιμή μου κάνει, αν υποχωρήσει βέβαια ακόμα καλύτερα. Παίζει και σε Gremain (Ελληνικό) και σε Grexit (αγοράζω με έκπτωση ακίνητη περιουσία) και κυρίως στηρίζεται εμφανώς.

hippy είπε...

Κώστα (νομίζω) θυμάσαι που σου είχα γράψει πόσο ταλέντο έχεις στην ψυχολογία?

Απάντησες, σχεδόν κέντρο, σε σχόλιο που δεν είχα προλάβει να ποστάρω.

Lorac είπε...

Blogger Ο/Η hippy είπε...

Για εχαε είχα βάλει και μια εικόνα Είναι και ένα απο τα "ε"...

και το άλλο "ε" έβγαλε πολλά κομματια σήμερα! Μα πόσα έχει ακόμα!!

Το τρίτο δεν γράφω ακόμα καλό λόγο γιατί περιμένω χαμηλότερα

Αυτά που πουλούσαν είχαν χρυσάφ-ι

Άσχετο αλλά το Κώστας ήταν για εμένα??

Lorac είπε...

Άσχετο #2 Θυμάσαι που/πότε είχαμε κάνει την κουβέντα??

http://www.cnbc.com/2017/01/27/donald-trump-wants-india-as-ally-to-counterbalance-china.html


Απο τους υπόλοιπους του μπλογκ σόρρυ που το κάνω λίγο chat room με τον κυρ-Hippy και φαίνονται ολίγον ασύνδετα όλα αυτά.

hippy είπε...

Κι εμένα μου αρέσει η ιστορία. Ιδίως η αρχαία ελληνική. Κρατώ ότι "κανέναν δεν συμφέρει ο πόλεμος, ούτε τους φαινομενικά ισχυρούς". Ερήμωση. Επίσης ότι ο πατέρας, ο παππούς, ο προπάππους, ο, ο, ο...ο Κάιν έζησε παρόμοιες ψυχολογικές καταστάσεις με τις σημερινές δικές μου.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν στην μυθολογία τους αυτόν που προηγείται του μύθου-Προμηθέας-κι αυτόν που έπεται του μύθου-Επιμηθέας. Ο λαός για τούτον τον τελευταίο λέει "στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα". Προσπαθώ να έχω ένα μπούσουλα για κάθε πιθανή περίπτωση. Το πιθανότερο είναι οι γεναίοι να θερίσουν κέρδη, ίσως ακόμα κι απ΄τη Δευτέρα. Αφού όμως υπάρχουν τα μικρά και σχετικά εύκολα κέρδη (ΤΡΑΣΤΟΡ) δεν θέλω να πάρω μεγάλα ρίσκα.

Ωστόσο (όπως σχολίασα στου Τάκαρου) πιστεύω ότι τα πράγματα ΔΕΝ είναι όπως δείχνουν. Οι "ενοχικοί" προβολείς εστιάζουν Ελλάδα. Μας λέει πχ το ΔΝΤ ότι σε 60 χρόνια χρέος/ΑΕΠ = 275. Τις Ιταλίας δηλαδή πόσο θα είναι? Της Πορτογαλίας? Της Γαλλίας? Και δεν θα ήταν σωστότερο να αθροίζεται το δημόσιο χρέος και το ιδιωτικό που συχνά κοκκινίζει κι επιβαρύνει το δημόσιο μέσω διάσωσης των τραπεζών? Και τι θα γίνει όταν θα πάψει ο Ντράγκι ν΄αγοράζει τα ομόλογα? Και που θα πάει το rating του ESM (=> το επιτόκιο δανεισμού) εάν συνεχίσει ν΄αγοράζει? Σε βάθος 30ετίας είναι καλύτερα χρέος /ΑΕΠ = 210% με επιτόκιο ESM 1,5% ή χρέος /ΑΕΠ = 137% με επιτόκιο 4% plus (Ιταλία και όχι μόνο).


(Κώστας από το όνομα του καλού νέου συναδέλφου με την διπλωματική πάνω στην έννοια της Συνέχειας-μα 550 σελίδες!!! ακόμα κι ο Παγκόσμιος Μινώταυρος του παπαράκη έχει λιγότερες χε χε)

michele είπε...

Καλα κανετε και το κανετε chat ,ειναι χρησιμο και για τους υπολοιπους.
Όσον αφορά τις κινησεις στις δημοπρασίες,προχτές
είχα αναφέρει σε κάποιο σχόλιο :


Ο/Η michele είπε...
Πολλές μετοχές είχαν τούβλα αγοραστών στο κλείσιμο. Δεν ξέρω αν ηταν "επίδειξη δύναμης" η προσπάθεια να παρασύρουν ή πραγματική επιθυμία αγορών στο κλείσιμο.

Ενδεικτικά:

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: 366.386
ΕΧΑΕ: 116.928
ΕΛΠΕ: 148,116
ΜΥΤΙΛ: 25.122
ΜΕΤΚΑ: 132.379
ΤΕΝΕΡΓ: 207.804
ΑΡΑΙΓ: 75.877

και ολες οι τράπεζες ανάλογα.