Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΚΟΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

XAKOΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχή ξεκίνησε την χρονιά με θετικό πρόσημο και κινείται στα όρια της γραμμής Ζ  [ 0,45 €] γραμμή λαιμού ( neck line) ενός μεγάλου σχηματισμού πυθμένα από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2014.

Πρόκειται για πολύ σημαντικό σημείο,καθώς επικυρωμένη ΑΝΟΔΙΚΗ λύση του πυθμένα ,θα προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στον τίτλο με αύξηση του όγκου συναλλαγών και στόχο αρκετά υψηλότερα επίπεδα στα 0,62€ της G1.

Στην πορεία όμως , εμπόδιο είναι πιθανόν να αποτελέσει ο ακμο 200 εβδ στα 0,474 που αν δεν τον υπερβεί, θα υποχωρήσει με στήριξη ,που δεν αλλοιώνει την τάση, την V στα 0,4260, επίπεδο απ όπου είναι εφικτό να ενεργοποιηθούν εκ νέου σημαντικοί αγοραστές.

Αντίσταση διόλου ευκαταφρόνητη και τα 0,53 ευρώ στον δρόμο προς την G1.
Σε περίπτωση αδυναμίας συνέχισης της τάσης και καθοδικής διάσπασης της V, o τίτλος θα επιστρέψει σταδιακά στην C  στα 0,3540€ ,επαναφέροντας την κίνηση εντος του πυθμένα.

Είχαμε επισημάνει τη μετοχή πριν ξεκινήσει την πορεία προς την Ζ στις 6 Δεκεμβρίου εδω:
http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/12/blog-post_6.html#more

46 σχόλια:

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Deltas είπε...

Καλημερα και χρονια πολλα.Υπαρχει μηπως καποιος φιλος που γνωριζει καποιο τροπο για να βλεπει κανεις live την CENER βελγιου;

ΝίκοςΤ είπε...

Για deltas kilo
Tην βλέπω στην πλατφόρμα της eurobankequities,στις 10 π.μ είχε 0,571 ,μάλλον πρόκειται για το χτεσινό κλείσιμο,συνολικός όγκος 5 τεμάχια.

Ανώνυμος είπε...

https://www.investing.com/equities/cenergy-holdings

αλλα κάνει ελάχιστες πραξεις.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. .οσσοι πεταγαν χαρτια στο 0.027 και 0.030 απο το παράθυρο μου τα ζητανε 50% ακριβοτερα.Το ρισκο ηταν μεγάλο το κερδος μεγαλύτερο.

Deltas είπε...

Χιλια ευχαριστω κ. Παυλο

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Μιλάμε για ξέσπασμα η cener..Είδα το σχόλιο του Μιχάλη χθες αργά..και βλέπω και τώρα ότι συνεχίζει την κίνηση, αν και από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Δεν έχω πολύ καταλάβει το cener γιατί έχει διάγραμμα από τα 0,9 και γενικά πολύ πιο πίσω χρονικά από την μέρα που ξεκίνησε να διαπραγματεύεται στο ταμπλό...Δεν το έχω ψάξει βέβαια, απλά λέω μήπως κάποιος το έχει ψάξει ήδη.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους! ο ΔΤΡ "τσιμπαει" πανω απο 851 αλλα επιστρεφει

CENER ειπαμε χτες ΧΑΚΟΡ και ΒΙΟ ακολουθουν +2,44% η ΕΕΕ γι αυτο και ειμαστε θετικοι

JimMarkus είπε...

H BIO είναι έτοιμη να σπάσει μεγάλο τρίγωνο και να φύγει, αλλά βρίσκει κάποιους όχι αρκετούς πωλητές στο 1,36-1,37. Να δούμε τις ορέξεις του Στασινό...

michele είπε...

Ακριβως εκει που ειναι η πανω γραμμη του τριγωνου Jim ,περναει και ο εκθετικος 200 αρης [1,37]

JimMarkus είπε...

ας του έρθει η φώτιση μέρες που είναι... χαχαχα
το χαρτί σου πάντως με 9χιλιάρικα έχει περάσει την πρώτη αντίσταση

SCALPER είπε...

Συμφωνω....ο ογκος προιδεαζει πολυ θετικα για κατι τετοιο...

SCALPER είπε...

Καλοφαγωτα....χρειαζεται ρισκο το ευκολο κερδος...απο την αλλη μια τραπεζα-εστω-και η Αττικης να φτανει να αξιζει 80εκ.€ το λες και απιστευτη υπερβολη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν τα πεταγανε τα χαρτια.0028και 0.030 ηθελε ρισκο να μπεις εκει....Δεν ξερω τι λενε οι άλλοι.. αλλα το εχω παιξει το χαρτι πολλες φορες μπες βγες και εχει δωσει τρέλα κερδοι. Ξερω οτι η Ελλαδος δινει και μερισμα..αλλα ποτε μου δεν παιζω χαρτια που δεν μου πανε την πιεση στο 20....εκτος απο την γιουρομπανκα.

SCALPER είπε...

Η intrakat πως σου φαινεται;;??

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν ξέρω ..αλλα χωρις όγκους τι να λέει.. το χαρτι πρεπει να κανει και όγκους για να ξεφευγεις οποτε θες.

michele είπε...

Ας παω αλλη μια φορα τα ιδια: 1) Απο τα σαπακια 2/10 βγαζεις λεφτα αν σου πιασουν και τα δυο.Το θεμα ειναι το κοστος της αδρεναλινης.
2) η κριση απεδειξε οτι ο περισσοτερος κοσμος εχασε τα λεφτα του γιατι δεν καταλαβαινε οτι οι τραπεζες ηταν ο τομεας με το μεγαλυτερο προβλημα
ετσι ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ τα λεφτα τους.
3) η ΑΤΤ όντως με το τελευταίο πλάνο μπορεί ( δεν είναι σίγουρο) και να σωθει.
4) οσο είναι πάνω απο 0,037 εχει ελπίδες αλλα προσοχή στο νούμερο 0,0560
5) Φίλοι και πελάτες που μας διαβάζουν θυμούνται οτι ειδικά απο τα 0,22 και μετά ενημερώθηκαν για το πρόβλημα και κλήθηκαν να αποχωρήσουν και να μην ασχοληθούν.
6) Ειδικα αφιερωμενο σε πολλους φιλους-αναγνωστες:

Μετοχη του 2016 ηταν ο Μυτιληναιος.

7) Μεταξυ της ΑΤΤ και της ΕΛΛ αγαπητε ΟΠΛΑ υπαρχουν 100 εταιρειες που μπορει να ασχοληθει μαζι τους κανείς. Και με αδρεναλινη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σε καμια περίπτωση δεν λεω οτι η Αττ ειναι ευκαιρία.. .ισως ναι ισως όχι..

michele είπε...

Ναι,καταλαβαινω πως το λες.Γι αυτο λεω στατιστικά κάποια πράγματα. Και βάζω και σημεία-αριθμούς έτσι ώστε όσοι φίλοι ασχολούνται να εχουν υπόψη τους

SCALPER είπε...

Ετσι ειναι...υπαρχουν εταιρειες στο χρηματιστηριo,με φοβερο ρισκο....και πιθανον φοβερα κερδη....π.χ frigoglass

michele είπε...

Aυτη ειναι και σε επιτηρηση ,περιμενεις 4 φορες την ημερα
σαν να βλεπεις μπαλα και να περιμενεις καθε 25 λεπτα να δεις μια φαση χαχα

SCALPER είπε...

:)..:)..:)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν λεμε μακρυα απο αττ απο φριγκο ουτε απεξω μην περνας χαχα.

austin είπε...

Όντως, σαπάκι από τα λίγα η Αττικής, αλλά ήταν καλό το ρίσκο στα 0,028-0,030. Τώρα το 80% φαίνεται ότι το έχει, αλλά και πάλι, μόνο για κάποιον με πολλά τέτοια το έπαιζε εκεί στην κατάρρευση. ΟΠΛΑ μπράβο.

Jim η ΒΙΟ ακόμα την θυμάμαι στο ράλι από τα 2-4 δίχως αύριο...Ανέβαινε και ανέβαινε και ανέβαινε. Οπότε, μόνο με υπομονή και αν όλα πάνε καλά, κααααποια στιγμή θα ξεκινήσει ράλι με πάνω από 50% απόδοση. Αλλά άντε πιάστον τον Στασινόπουλο.

Τώρα ο ΓΔ έχει ένα ενδιαφέρον, από την άποψη ότι στέκεται και απειλεί τις 650 μονάδες, αλλά έχουμε και με το σημερινό κερί κλασσική περίπτωση διπλής κορυφής! Για ακόμα μία φορά place your bets. Και από ότι φαίνεται όλα εξαρτώνται από τους κατσαπλιάδες, μιας και τα έξω διαθέσεις διόρθωσης δεν έχουν ακόμα. Ίσα ίσα πριν κλείσει ο χρόνος έκανε δυο πτωτικές μέρες η αμερική και τώρα πάλι πάνω σήμερα. άρα όλα καλά από τα έξω. Εμείς εδώ...σιγά μην καταλάβουμε τι γίνεται με την αξιολόγηση.

hippy είπε...

"Ο deltas kilo είπε...
Καλημερα και χρονια πολλα.Υπαρχει μηπως καποιος φιλος που γνωριζει καποιο τροπο για να βλεπει κανεις live την CENER βελγιου;

3 Ιανουαρίου 2017 - 11:04 π.μ."


Χαιρετίζω τους φίλους όλους

την CENER μπορείς να την δεις και στο yahoo finance μεταξύ άλλων. Επειδή όμως έχει μηδενική εμπορευσιμότητα δεν έχει πολλά στοιχεία.

http://finance.yahoo.com/quote/CENER.BR?p=CENER.BR

Στην πλατφόρμα της IB (Interactive Brokers) δείχνει ότι αγοράζουν 12494 μετοχές στα 0,64 και πωλούν 8000 στα 0,66. Δεν έχει κάνει καμιά συναλλαγή ακόμα, εάν όμως σου κάνει η τιμή 0,64 μπορείς να δώσεις.

Εγώ λόγω του προβλήματος της εμπορευσιμότητας ζήτησα να μου μεταφέρουν τις μετοχές Ελλάδα. Ήρθαν σήμερα και ξεκίνησα ρευστοποιήσεις. Όπως λέγαμε παλιότερα με τους φίλους πιθανολογώ ότι το χαρτί θα πιάσει ένα BV 0,70-0,75 (δλδ 0,75-0.80 ευρώ/μετοχή). Ωστόσο κέρδος είναι ότι μπαίνει στην τσέπη. Τα άλλα λέγονται υπεραξίες.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (εμπορευσιμότητα άρα τεράστιο spread αγοραστών πωλητών) έχει και η μαμά Βιοχάλκο (αν και σήμερα κινείται). Ίσως "ψήνεται" κίνηση και στο ΧΑΑ. Μακάρι για να δικαιωθεί ο καλός φίλος Νίκος (ακόμα μια φορά).

http://finance.yahoo.com/quote/VIO.BR/?p=VIO.BR

michele είπε...

Eφ οσον το χαρτι εχει εμπορευσιμοτητα και πουλαει-αγοραζει κανεις ευκολα,προς τι η βιασυνη φιλε μου Ηιppyδεδομενου οτι οπως λες και συ δικαιολογει τιμες παραπανω

austin είπε...

Σπάμε πάνω στον τραπεζικό; Και χαλάμε τον σχηματισμό που έβαλες παλιότερα Μιχάλη;; Καλά βλέπω;

michele είπε...

Πανω απο 851 ακυρωνεται ο σχηματισμος Austin ειναι σαφες,αλλα παντα σε κλεισιμο για να εχουμε μια πρωτη επικυρωση

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Ηλία και εγώ κρατιέμαι να μην δώσω τις CENER,δεν είναι λίγο το 11,5% κέρδος σε δύο μέρες. Από την άλλη θυμάμαι ότι πούλησα όλες τις ΜΟΗ που είχα,δεν ήταν και λίγες, στα 9,30 ευρώ.Και όπως και ο michele έτσι και ένας χρηματιστής καλός φίλος, που δυστυχώς έφυγε νωρίς πριν από έναν χρόνο,μου έλεγε ότι δεν βλέπει γιατί να πουληθεί μετοχή που ανεβαίνει. Απλά εγώ έχοντας καεί στον χυλό φυσάω και το γιαούρτι.Στο πυροβολικό υπητέτησα,όχι στα ΛΟΚ.

hippy είπε...

Μιχάλη μου ακριβώς αυτό είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ σωστά τα κέρδη μου χα χα χα.

Από την άλλη όμως (για να σοβαρευτούμε) ξέρουμε καλά πως μια υγιής άνοδος απαιτεί στάσεις για τις απαραίτητες αναπνοές. Επίσης για μια θεαματική άνοδο απαιτούνται ειδήσεις. Έχεις κατά νου κανένα μεγάλο έργο να διεκδικεί η ΣΩΛΚ φέτος? Έχει βέβαια δουλειές στα πρώτα βήματα, δεν θα ξεπέσει σε Ελλάκτωρα, δύσκολα όμως χωρίς νέα να σπάσει τα 0,75 (αλλά κι αν το κάνει-μακάρι- υπάρχει τμήμα της θέσης στο οποίο τώρα πια έχει μπει tralling stop loss).

Αντίθετα έχω κατά νου τουλάχιστον 3 καλές ειδήσεις που πιθανολογώ πως έχει μπροστά πχ ο τιπΟΤΕνιος.

Έχοντας επίγνωση ότι από ΤΑ ξέρω ελάχιστα φίλε κι από θεμελιώδη λίγα, με τη στατιστική και τις καλές ειδήσεις μπροστά πορεύομαι.

michele είπε...

658,99 το υψηλο του ΓΔ της 8/6 αυτο ειναι τωρα το προβλημα.χρειαζεται προσοχη καθως η πιθανοτητα διπλης κορυφης ειναι αρκετα μεγαλη

michele είπε...

Ηλια μακαρι η αχίλλειος πτερνα καθε επενδυτη να ηταν οτι παιρνει λιγο νωριτερα τα κερδη του

Συνηθως ειναι η πιστη του οτι ενα χαρτι θα γυρισει,η οτι θα γινει πλουσιος απο ενα αλλο επειδη θα φτασει δεν ξερω εγω που ,ετσι χωρις τεχνικη,θεμελιωδη η αλλη αποψη.

Συμφωνω με το τι εχει μπροστα της καθε εταιρεία,αλλα παντως υπαρχουν αρκετες που ειναι υποτιμημενες σε καποια επιπεδα και καποιες αλλες που ειναι υπερτιμημενες συμφωνα με τις ειδησεις.

Για να δωσω ενα παραδειγμα: Τι μεταβληθηκε τοσο πολυ στα ΠΛΑΘ ωστε σε 4 μηνες [Σεπτεμβριος-Δεκεμβριος] να γραψει +65%
ενω η αγορα ηταν στασιμη;

hippy είπε...

Φίλε Νίκο η σύγκριση ΜΟΗ-Cenergy με συγχωρείς είναι ιεροσυλία. Προ μερικών εβδομάδων (τη βραδιά που μου τα έχωνε ο εραστής των warrants) είχα ποστάρει εδώ ένα κουίζ που είχα βάλει σε φίλο "Ποιά εκ των ΜΠΕΛΑ, ΜΟΗ, ΟΤΕ θα σπάσει πρώτη το 15ευρο".

Η απάντηση ήταν προφανής, η ερώτηση ήταν προβοκατόρικη, ήθελα να καταδείξω πως το μαγαζί έχει αρκετό επάνω και οι 3 τελικά πιθανολογώ θα πιάσουν το στόχο.

Lorac είπε...

Συμφωνώ για cenergy Νούμερα πάνω απο 10% τμηματικά μπαίνουν στη τσέπη. Μελλοντικά έχει στόρυ -έγραψα και δίπλα- αλλά για την ώρα έχει πρόθυμους πωλητές και το παίξιμο της βιοχαλκο να μας οδηγεί.

ΜΟΗ κ Μπελα δεν θεωρώ ευκαιρία εδώ ειδικά την δεύτερη. ΟΤΕ συμφωνω΄με κ.Hippy

EXAE αδυναμία ή αναμονή ??? Στο πρόχειρο σχέδιο δίπλα ,αν κάποιος φτιάξει σωστά την έλλειψη (μαθηματικά) έχει έναν οδηγό χαχχαχαχα.

hippy είπε...

"Τι μεταβληθηκε τοσο πολυ στα ΠΛΑΘ ωστε σε 4 μηνες [Σεπτεμβριος-Δεκεμβριος] να γραψει +65%
ενω η αγορα ηταν στασιμη;"


Το έχεις ήδη απαντήσει Μιχάλη στον οπλαρχηγό. Εν αρχή ην η φτήνεια, μετά η παρατήρηση (ακριβώς εδώ χρειάζεται η ΤΑ), μετά ο τζόγος. Κατά τη γνώμη μου η εταιρεία ΠΛΑΘ είναι δίκαια αποτιμημένη, εγώ έχω χωρίσει ήδη από τα 1,98. Η άνοδος του πετρελαίου (=> άνοδος μεταφορών) μοιάζει να έχει αρκετό δρόμο και δεν την ευννοεί καθόλου, όπως και τις υπόλοιπες του κλάδου.

Ο Λεμπιδάκης βέβαια (ΠΛΑΚΡ) διαχρονικά φροντίζει το χαρτί του και πιθανολογώ πως δεν θα πέσει αλλά κι εδώ χώρισα.

Μια υγιής μικρούλα που τη φροντίζει το αφεντικό της και μου αρέσει είναι η ΕΛΤΟΝ που τώρα κάνει πτωτική κίνηση ίσως γιατί η κεφαλαιαγορά την υποβίβασε (το ψάχνω)

http://mikrometoxos.gr/%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%a7%ce%95%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%95%ce%a1%ce%a7%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%a0%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%9a%ce%91-%ce%a7-2/

(οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα...τουλάχιστον 3 από τις 7 είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλές εταιρείες-ΕΛΤΟΝ, ΑΣΚΟ, ΠΕΤΡΟ)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

απο τοτε που αγορασε στην τουρκια..εταιρεια κατι δεν παει στην ΕΛΤΟΝ!!??

ΝίκοςΤ είπε...

Έτσι σας θέλω,με γνώμη και ιδέες. Να ξέρετε ότι παίρνω σοβαρά υπόψη τις θέσεις σας,δεν ήμουν ποτέ ξερόλας και μονολιθικός.Ίσως γιαυτό έχω καταφέρει και δεν καταστράφηκα στον ευγενή οίκο της Λεωφόρου Αθηνών.Ήδη οι μισές CENER τέθηκαν προς πώληση,αν θα φύγουν ή όχι θα εξαρτηθεί από τους απέναντι αγοραστές.
Θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι πιό τακτικά αναφέρομαι στις ζημιές μου παρά στα κέρδη μου. Θέλει αρετή η παραδοχή σφαλμάτων.καλή συνέχεια και ευχαριστώ.

michele είπε...

Ο Λεμπιδακης εκανε μια καλη κινηση με το split αλλα δεν αρκει,εχει παρκαρισμενα χαρτια και δεν κουναει ευκολα,παρ οτι αξιοπρεπεστατη εταιρεια
αλλα κατι τετοια θα τα ..λεμε και στο private οταν το τρεξουμε παραλληλα

Lorac είπε...

Χωρίς διάθεση υπόδειξης , αλλά σας το είχα ξανα-αναφέρει ότι απο τη στιγμή που έπεσε το κόστος κατασκευής ΑΛΛΑ και δυσκολίας να περάσει μέσω κασταμύριων απο Ισραηλ ξαναβγήκε στο προσκήνιο

Έχεις κατά νου κανένα μεγάλο έργο να διεκδικεί η ΣΩΛΚ φέτος?

Απ. ΝΑΙ .... http://energypress.gr/news/etoimazetai-nea-syskepsi-gia-ton-eastmed-mesa-ston-ianoyario

john deer είπε...

Καλησπερα σας καλη χρονια με πολλα κερδη!!

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η hippy είπε...
(οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα...τουλάχιστον 3 από τις 7 είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλές εταιρείες-ΕΛΤΟΝ, ΑΣΚΟ, ΠΕΤΡΟ)

Ηλία,
κάνοντας (πολύ) περισσότερες συναλλαγές αυτόν το μήνα , τον επόμενο θα επανέλθουν στην κύρια αγορά...

michele είπε...

Xρόνια πολλα John, καλή χρονιά με κέρδη παντού

hippy είπε...

Πραγματικά Αντρέα έχεις δίκιο, οι μισές άλλωστε από όσες βγήκαν είναι άχρηστες. Το ψάχνω όμως σε ειδήσεις και σύγκριση 3μηνων μήπως και κρύβεται κάτι άλλο.

Φίλε Lorac μου το κόλλησες κι εμένα το energypress.gr και το διαβάζω συνήθως όμως το βράδυ που χαλαρώνω. Μακάρι να συμφωνήσουν.

Η κίνηση ΔΕΗ, εν μέσω τόσων αρνητικών δημοσιευμάτων, πόσο τυχαία μπορεί να είναι? Όπως σχολίασα παραπάνω εδώ ακριβώς δείχνει την αξία της η ΤΑ. Εάν σπάσει το πάνω Bollinger (3,03 βλέπω) και τον απλό 200αρη στα 3,06 μια απόπειρα θα την κάνω. Στην τελική κάτι πρέπει να κάνουμε τα μετρητά της cener

ASXETO (για να μην σκοτώνουμε το υπόλοιπο σχολίων στου κ. Τάκη)

Αφού με τον κ. Βασίλη, εμένα, το ΖΖ όλους έχουμε συμφωνήσει από πέρσι τέτοιο καιρό πως εάν κι όποτε αγοράζαμε τραπεζικά η σειρά επιλογής θα ήταν ΑΛΦΑ κ ΕΤΕ, δευτερότριτα ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ γιατί τέτοια προτίμηση στη Λάτσαινα?

(κατά τη γνώμη μου τα ασημικά τα έχει η ναυαρχίδα...όμως τι βλέπει ο φίλος μου που δεν βλέπω εγώ?)

Lorac είπε...

Το έχω και εγώ στα 4-5 γενικά που διαβάζω το βράδυ.

Η ΔΕΗ με την κίνηση να πάει αδμηε ΙΑΝ 2017 γλυτώνει φέτος εκείνο το 29% φόρο που λέγαμε. Κάπου 320εκατ. μπακαλε που όμως θα πρέπει να τα δώσει το'18. Θα σας πρότεινα να διαβάσετε την συνέντευξη του CEO της για διάφορα νούμερα με ενδιαφέρον. Αλλά να θυμάστε έρχεται ΝΟΜΕ χαμηλά πάλι μέσα στο μήνα. Οπότε πιο trade λογική εδώ.

Βλέπω τα PPI και τη τάση προβλέψεων. Για φέτος αν πάμε για θετική ανάπτυξη και λόγω ότι δεν έχουμε stress test πιστεύω οι παίκτες στο θετικό σενάριο θα μιλάνε για p/e πολλαπλασιαστές. Δείτε τα 9μηνα θα δείτε ότι σε σχέση με ετε καλύτερα κέρδη , με πειρ καλύτερη στα npe-npl και η αλφα ώριμη περίπτωση που δεν βλέπω θετικές εκπλήξεις και φοβάμαι για τυχόν "μαρινόπουλους " μέσα της που δεν γνωρίζω ακόμα.

Lorac είπε...

Για ετε δεν βλέπω με καλό μάτι που πουλάει τα ασημικά της γενικότερα.

Το τρομαχτικό πλεονέχτημα είναι ο πολύ χαμηλός δείκτης δανείων προς καταθέσεις. Πλεονέκτημα όμως απο τη στιγμή που δωθεί το ΟΚ να δίνει δάνεια Οπότε τότε ανεβάζοντας π.χ το δείκτη στο 120% που είναι οι άλλες και έχοντας ένα περιθώριο π.χ. 2,5% επιτοκιακό κέρδος θα γράψει πολύ καλά κέρδη. Μέχρι τότε όπως έχει γράψει ο γκουρού είναι η τράπεζα-Β που έχει πολλές καταθέσεις (= παθητικό)

michele είπε...

Κλεισαμε -βιαστικα τα γραφω,γιατι πρεπει να φυγω- λιγο κατω απο ενδιαφεροντα σημεια ,ειτε στον δεικτη
ειτε σε μετοχες βλ ΕΤΕ