Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΓΔ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η συνολική κίνηση πάνω από την Χ101 προδιαθέτει για ένα σχηματισμό αντιστροφής που όμως πρέπει να επικυρωθεί ,με καθοδική διάσπαση της γραμμής τάσης Ζ και της Χ101 στις 631 μον.
Ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση τους -στο επίπεδο αυτό και ο εκμο 50 ημ ( 634 μον) -θα αυξήσει τους όγκους συναλλαγών και θα ισχυροποιήσει το σενάριο αυτό με στηρίξεις:
1) Τον εκμο 200 ημ 
2)την πράσινη μεγάλη γραμμή τάσης Κ 
3) Την F στις 599 μον ( με χαμηλό τις 596 μον)
Σε αυτά τα επίπεδα είναι πολύ πιθανή η επανεμφάνιση αγοραστών με μια επαναφορά του δείκτη προς την Χ101 που βάσει αυτού του σεναρίου θα έχει μετατραπεί σε αντίσταση.
Αντιθέτως, η επαναφορά προς την Χ100 και η υπέρβασή της ( 650 μον) θα ακυρώσει τον σχηματισμό ,δίνοντας καινούργια ώθηση προς τα τοπικά υψηλά των 670,21 μον και γιατί όχι και σε νεότερα υψηλά.

75 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.. .Η αγορα βλέπει Grexit;ημερες 2015;η ειναι μια κααλη ευκαιρία να παρουν τζαμπα χαρτια;Παντος ο Μπουρδαρης το ειπε...Βαστατε γερα του φωναζουν...

austin είπε...

Καλημερα σε όλους. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε με τους "μεταρρύθμιστες" του dwk. Γιατί μάλλον και οι αγορές επηρεαζονται από την ομάδα αλήθειας και δεν βλέπουν την πραγματικοτητα...οποτε και ρίχνουν την αγορά.

Δεν ξέρω αν είδατε και την απαγόρευση εισόδου πολιτών 7 κρατων από τον τραμπ. Ακόμα λέει και η emirates αναγκάζεται να αλλάξει προσωπικό γιατί και τους πιλότους απαγορεψε.

Για παμε! Αλλά λόγος ανησυχίας δεν χρειαζεται...η φούσκα είναι τόσο μεγάλη στις αγορές που μόνο πάνω θα πάει και πάλι. Αντε σήμερα μια διορθωσουλα και αύριο η Αμερική σε νέα Ιστορικα υψηλα παλι

michele είπε...

Kαλημέρα ,καλημερα σε όλους και καλη εβδομάδα :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλημέρα σας,
Άσχετο...Η ΕΛΛ θα δώσει μέρισμα όπως και πέρσι στο τέλος του μήνα? Δε βλέπω ανακοίνωση για σύγκλιση ΔΣ.
Γενικά η ευκολότερη λύση ενός προβλήματος είναι να τη προσωποποιούμε και να λέμε πχ ο Βασίλης φταίει θα τον αλλάξω και όλα θα φτιάξουν.. Η πλάκα με αυτή τη προσέγγιση είναι ότι είναι τις περισσότερες φορές λάθος μια και τα προβλήματα (όταν έχουν πολλές μεταβλητές) είναι συστημικά.

michele είπε...

Μια μίνι ανάλυση απο μένα για την ισοτιμία ευρω/ δολλαριου φιλοξενείται στο bankingnews

http://bankingnews.gr/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/290857-%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%E2%80%93-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-1-1.html

michele είπε...

Το μερισμα εκει κατα τελος Φεβρουαριου νομιζω ειναι Βασιλη. Και συμφωνω οτι ειναι θεμα πολιτικης πρωτα και πολιτικων μετά.

Αλλα την πολιτική την εφαρμόζουν πρόσωπα :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν παραδιδουν εξουσια οι κατσαπλιαδες με τίποτα.. .που θα ξαναδουν πεντοχιλιαρα;

michele είπε...

Το αναφερω και αυτο στο χθεσινο μου αρθρο ΟΠΛΑ ,αλλα δεν ειναι μονο αυτη η παραμετρος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ρε τι μας βρεικε με τους που...στηδες....

michele είπε...

Εκεινος ο γιγαντας ΟΠΛΑ που πηρε 1,5 εκ ΑΤΤ στο 0,048 να τα κρατατει ακομα αραγε ;

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Το πρόβλημα της πολιτικής βούλησης είναι η εφαρμογή της και ναι τα πρόσωπα έχουν θέση πάνω σε αυτό.
Ωστόσο τα προσώπατα είναι πολιτικοί που δυστυχώς είναι "δέσμιοι" της εξάρτησής τους από τον αρχηγό του κόμματος και του κομματικού μηχανισμού (βλ ποσοστό των βουλευτών λίστας επικρατείας - συγγενείς γεννημένοι πολιτικοί κτλ- σε σχέση με τους απευθείας ψηφιζόμενους) και πολύ δευτερευόντως τους ψηφοφόρους.
Τελικά αυτό που ζούμε είναι η καθολική επιβολή του κομματικού μηχανισμού στο κράτος που καταλύει κάθε έννοια αξιοκρατίας και δημιουργεί προϋποθέσεις ελιτιστικής λεηλάτησης ..προμηθειών κτλ. δηλαδή το διαμορφωμένο μας πολιτικό σύστημα δεν ανέχεται Πολιτικούς με την πραγματική έννοια καθώς η πρώτη και απαράβατη "πολιτική" είναι η επιβολή του κομματικού μηχανισμού στο κράτος.
Ο αυτισμός της ως τώρα λειτουργείας των πολιτικών κομμάτων μας έχουν φέρει στη χρεωκοπία και το δυστύχημα είναι ότι δεν το έχουν καταλάβει... business as usual θα φύγει το Χ κόμμα θα'ρθει το Ψ και οι πολίτες σε αφασία θα κοιτάζουν το δένδρο και όχι το δάσος.
Στο δια ταύτα τελικά είναι η θέση που θά'πρεπε να'χαν από καιρού συμφωνήσει "τέρμα το κομματικό κράτος" αλλά όσο το βλέπεται εσείς άλλο τόσο το βλέπω και 'γω.

Τα παραπάνω είναι και ο λόγος που δεν μου επιτρέπουν να βάζω πολύ ψηλά τον πήχη και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να αντιληφθώ σε τι βασίζονται κάποιοι και πορώνονται με τα κόμματα ως έχουν.

Ζητώ συγνώμη για το εύρος και υπόσχομαι να μη σας ταλαιπωρήσω ξανά με τα προβλήματα τα της πολιτικής που ναι'μεν είναι σημαντικά αλλά καθώς δεν επιδέχονται εύκολης επίλυσης θα περιοριστώ στα του ΧΑΑ και της ειδησιογραφίας που μπορεί να το επηρεάσει.


michele είπε...

Δημιουργήθηκαν αντιστασεις απο πανω 620,5 και κατόπιν 623,5 .Μεχρι εκει το πολυ. Πανω απο κει μια κινηση καλη long μπορει να γινει

Αυτα για σημερα τα λεω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω τον ευχαριστησα παντος που τις πήρε 0.045 οχι 0.048..του ειπα και δημοσια Ευχαριστώ.. δεν με πιανεις;

ArTaXiA είπε...

Εκείνοι οι επενδυταί που έφυγαν από τα παράθυρα, μάλλον δεν έχουν προσγειωθεί ακόμη, ε;


Bonjour

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Χχαχχχαχα για 0.35 και πάλι επικίνδυνη θα'ναι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για οποιον γελαει θα πω το εξής.. .αν κλείσει η αξιολόγηση θα παει 0.075 ...για πλάκα.. .κρατηστε το σχόλιο..

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
Μου έδωσε η καρδιολόγος μια κάποια παράταση,ξαναέγινα μακροχρόνιος επενδυτής με ορίζοντα έτους.
Δύσκολα τα πράγματα αγαπητοί,και στην γειτονιά μας και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι πανηγυρίζοντες αντισυστημικοί διάβασαν την δήλωση στην ομογένεια του Ελληνικής καταγωγής προσωπάρχη στην Ουασιγκτόνα; Η Ελλάδα θα βοηθηθεί αφού πρώτα γίνουν μεγάλες οι ΗΠΑ,μέχρι τότε υπομονή.Δεν έδωσε λοιπόν εντολή διαγραφής ολοκλήρου του χρέους ο νέος Πρόεδρος,άλλα έγραφε η Κόντρα αν δεν απατώμαι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιατι επιμένει ο Κουλογλου;

JimMarkus είπε...

"...ε, λοιπόν: ...για να κανείς ομελέτα σπας αυγά" είπε ορθότατα ο φίλος μας ο dwk. Δύο ας πούμε μεγάλα ασφαλιστικά αυγά είναι η επιχορήγηση από τον φορολογούμενο των ταμείων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ με πάνω από 1 δις/ έτος. Μία πάλι έτοιμη ομελέτα είναι και χτυπημένα και αλατισμένα τα αυγουλάκια είναι οι πρόωρες συντάξεις βάλε και μία πρέζα από άγαμες θυγατέρες και έχεις ένα γκουρμέ πιάτο. Αντιθέτως ο Κατρούγκαλος και οι συν αυτώ επέλεξαν την σφαγή των εργαζομένων και του παραγωγικού τομέα. Ειλικρινά τώρα τα οικονομικά παράσιτα θεωρούν ότι θα την γλιτώσουν;

michele είπε...

Εγω γελαω γιατι τα εχω πει αγαπητε ΟΠΛΑ ,τι πρεπει να κανουμε με τα σαπακια ,που εχει στηριξεις-αντιστασεις και ποσο πρεπει να ασχολουμαστε

Αυτοι που με ακουσαν στα 0,25 και δεν ξανακουμπησαν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλου εκτος τραπεζων που ειναι μου λενε και ευχαριστω. Αυτα.

Αν δω σημεια ανακαμψης της τραπεζας ,θα δωσω την τεχνικη μου αποψη.Ηδη την εχω δωσει.

michele είπε...

Μπορείς ελεύθερα να σχολιάζεις και τα πολιτικα Βασιλη,δεδομενου οτι επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ το χρηματιστηριο, ειδικά εντός κρίσης.

Αλλα, η αντίφαση ειναι η εξής. Τα κόμματα στηρίζονται σε πελατειακή νοοτροπία που είναι απο χρόνια ριζωμένη. Αυτο βέβαια συντηρείται και απο όλους εμάς τους ψηφοφόρους που γαλουχήθηκαν με αυτή την νοοτροπία.

Γι αυτό και είναι δύσκολο αυτό που λες:

" Στο δια ταύτα τελικά είναι η θέση που θά'πρεπε να'χαν από καιρού συμφωνήσει "τέρμα το κομματικό κράτος" αλλά όσο το βλέπεται εσείς άλλο τόσο το βλέπω και 'γω."

Τελος, στην ερώτηση που γίνεται τα τελευταία δυο χρόνια μα "οι αλλοι καλύτεροι ήσαν? "

η απάντηση είναι ΝΑΙ

austin είπε...

Σε τι επιμένει ο κούλογλου ΟΠΛΑ?

Ερώτηση, σε μία κατάσταση χώρας που έμαθαν ότι πλέον όλα θα τα υπογράψουν, γιατί είναι οι πιο "χρήσιμοι (για την καρέκλα) ηλίθιοι" όλων των μνημονιακών ετών και δεν είχαν καμία απώλεια για πρώτη φορά στα 7 χρόνια, δεν πιστέουν ότι και αυτή την φορά εν τέλει θα τα ψηφίσουν??

Και αν δεν τα ψηφίσουν και πάμε σε εκλογές, πάλι η αγορά θα έπρεπε να κρατάει γιατί θα έρθει μία πιο φιλελεύθερη κυβέρνηση μπλα μπλα μπλα.

Προς τι το χώσιμο δίχως αύριο, ειδικά σε πειρ και ευρωβ, που ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά χέρια εκεί και τώρα τελευταία προπορεύονται των γεγονότων όσο αναφορά δύναμη ανόδου και πτώσης.

Ξέρω, ξέρω, ακούγεται χαζή η ερώτηση μου, αλλά εδώ φαίνεται ότι πετάνε τα χαρτιά σαν να μην υπάρχει αύριο, όπως εκείνες τις καλές παλιές εποχές του ΣΥΡΙΖΑ που εν ξέραμε τι μας ξημερώνει. Δλδ, με λίγα λόγια, πιστεύω ότι κάτι παραπάνω από το μη κλείσιμο αξιολόγησης τιμολογείται το τελευταίο διήμερο στο ταμπλό...

michele είπε...

Mεταξυ 610-615 μια τεχνικη αντίδραση θεωρειται πιθανη παντως

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin να σου πω τι εχω καταλαβει εγώ.. .Αν δεν κλεισουν την αξιολόγηση και το παιξουν παλι επαναστατες θα γινει αυτο που έγινε το 15 επι δυο...αυτο δειχνει το μαγαζί σημερα και προχθες..ει αι ικανοί για όλα.. η χωρα παει στα βράχια. Μεγαλη προσοχή.

μπαρμπαλιας είπε...

μαααα...
ο κυρφλαμπουραρις δηλωσε οτι θα τρωμε με χρυσα χλιάρια ...
απιστοι θωμαδες

Λευτερης είπε...

Ο Τσιπράκος λίγο πριν τα βράχια θα πουλάει ανατροπή-ανταρσία-επανάσταση, για να φτιάξει καλό αφήγημα.
Η πατάτα θα σκάσει στα χέρια του Μητσοτάκη που θα είναι κολλημένος στον τοίχο θα τα υπογράψει όλα, στρώνοντας πεδίον δόξας λαμπρής αντιπολίτευσης.

Καλή εβδομάδα..

ArTaXiA είπε...

Δεν αφήνετε τις πολιτικές αναλύσεις, να δείτε καμιά τιμή εισόδου λέω γω;

Λες κι ακούω κουβέντες στο καφενείο στο Κολοκωτρονίτσι....

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

ε ναι πιστεύω ότι μια μικρή διόρθωση αύριο θα γίνει...σε αυτή τη φάση όλοι θέλουν να δείξουν καλή θέληση (ανέξοδη είναι) οπότε όλο και κάποια καλή είδηση θα ξεφουρνίσουν.
Επένδυσα ήδη στη Πειραιώς για να δούμε θα 'βγει?

austin είπε...

Πολλές μετοχές (και με αυτή την εικόνα) δείχνουν διαθέσεις άγριου κεφορτώματος... ΒΙΟ, ΟΠΑΠ, Αραιγ(σήμερα) είναι όγκοι και κεριά τύπου "ο τελευταίος έκλεισε την πόρτα".

Ελπίζω σε καλά νέα κάπως άμεσα πάντως...αλλιώς θα τρέχουμε σα τα κοτόπουλα, όχι μόνο στο ΧΑΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην Αθηνα η Τροικα το πρωτο δεκαημερο Φεβρουαρίου.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

που το λέει ρε αρχηγέ?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αrtaxia...μηπως ηρθε και η ωρα του VIX??!!!

austin είπε...

Όταν στις 9 Φεβρουαρίου θα προσπαθήσουν οι κυβερνώντες να πείσουν τους ξένους, να ξαναέρθει η Τροίκα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, τι θες να κάνουμε? Πάμε για καφέ και συζητάμε για "πολιτική και νέα ζωή". Από αύριο αν δεν μαζέψει πάμε για ψάρεμα και από μεθαύριο ψάχνουμε τιμή εισόδου για το θεατρικό "περιμένοντας τον Γκοντό"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Νικος Φιλιππίδης στον Σκάι.. εκει το είπε παιχταρα μου...πασπαλιε.

Λευτερης είπε...

ΑΡΤ μαζί με τα πολιτικά πήρα και λίγο αέρα.

austin είπε...

Τελικά αυτός ο Άβακας είναι σηματωρός. χαχα

michele είπε...

Γινεται μια προσπαθεια αντίδρασης απο την ζωνη που ειπαμε στο σχόλιο 1.43 ( γραψαμε χαμηλό 612,88) αλλα ειναι σχετικώς αδύναμη

michele είπε...

Για μένα σημαντικη ημερομηνία ειναι η 13η Φεβρουαρίου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μητσοτάκης .. Μέρκελ.. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για να πηγαίνει είναι μιλημενη δουλειά..

hippy είπε...

Καλησπέρα

μια καλή συνήθεια για μένα είναι να μετράω 1-2 και στο 3 να μπαίνω (στα τζογαδόρικα). Λίγο ΟΤΕ, λίγο ΟΛΠ, λίγο ΛΑΜΔΑ ψώνισα ήδη. Αν πάει ο ΟΠΑΠ κάτω από 8,20 και το ΕΧΑΕ προς το 4,40 θα πάρω κι από δαύτα και θα συμπληρώσω τη θέση αύριο.

michele είπε...

Ειναι ραντεβου κλεισμενο απ το Νομεβρη ΟΠΛΑ ,δεν ξερω τι και αν ειναι κλεισμενο.Απλα θελω να δω συμπεριφορες απο εδω και απο κει μετα απο αυτη τη συναντηση,μηπως καταλαβω κατι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Στο λυκειο θα πρέπει να προσθέσουν μάθημα "Πως να ζήσετε στο εξωτερικό"...

michele είπε...

To +6,18% του 10 ετους [7,58%] δεν αφήνει πολλά σημάδια αισιοδοξίας
ειδικα οσο βρίσκεται πάνω απο το 7,44%

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτο μου κάνει εντύπωση.. οτι είναι κλεισμενο απο πολυ νωρίς και πριν λήξει το τελεσίγραφο.

μπαρμπαλιας είπε...

δλδ για να καταλαβω
του Μητσο θα του χαριστουνε οι δανειστες;

hippy είπε...

Των φρονίμων τα παιδιά κλπ κλπ

Έχει διπλασιαστεί μέσα μου η πιθανότητα παράλληλου νομίσματος από 5% σε 10% . Έίναι μικρό ενδεχόμενο και μόνο θεωρητικά αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του όμως πάντα θέλω να έχω ένα πλάνο, πως θα κινηθώ. Η αγορά μετοχών είναι κατά τη γνώμη μου μια καλή άμυνα στην ελλάδα των cc. Όμως δεν θα είναι για όλες τις μετοχές το ίδιο. Εκτιμώ πως για τις τράπεζες θα είναι κηδεία. Εξηγώ τη σκέψη μου:

΄Εχει κάποιος ένα κυμαινόμενο δάνειο 100,000 ευρώ (στεγαστικό, επιχειρηματικό κλπ) για το οποίο πληρώνει Euribor + 2% δλδ σκάρτα 2,25% κι ετήσιο μισθό-καθαρά έσοδα 15000 ευρώ. Την χρονική στιγμή μηδέν της μετάβασης γίνεται 100,000 νεοδραχμές, ο μισθός ομοίως, η δόση σταθερή. Η δραχμή υποτιμάται 50%, ο μισθός αυξάνεται 10-15% για ν΄αντέξει ο πολίτης τον πληθωρισμό που πιθανά θα φτάσει πάνω 15-20%, τα τραπεζικά επιτόκια καταθέσεων θ΄ακολουθήσουν αναγκαστικά σε νούμερο κοντά σε 2ψήφιο....η δόση παραμένει σταθερή => η τράπεζα μόλις εκτελέστηκε (με νέα ΑΜΚ που θα καλυφθεί απ΄το κράτος).

Δύσκολο να είσαι τζογαδόρος σε εποχές συριζα. Θυμάμαι όμως ότι και πέρσι με το Γιάνη είχαμε κατολισθήσεις κι ανοδικά ξεσπάσματα. Μου φαίνεται αρκετά λογικό να δώσει μια αντίδραση αύριο (αν δείξει αυτοσυγκράτηση κι ο SPιπης)

Φίλε καλλιτέχνη εσύ πως τα βλέπεις?

austin είπε...

αυτές οι μαρκετιές σε ευρωβ και πειραιώς με μπόλικα τμχ μπορεί να καταλάβει κανείς τι είναι?

austin είπε...

hippy εύχομαι να μην ξαναδιπλασιαστεί η πιθανότητα σου μετά από καμιά εβδομάδα...γιατί τα έχουμε δει κωλυόμενα με κυβέρνηση και διαπραγματευτές

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Lorac
Μάλλον θα δικαιωθείς και θα αγοράσεις ΔΕΗ στα 2,16 ευρώ.Πάλι λάθος θα έχω κάνει,παραήμουν αισιόδοξος.

michele είπε...

Σχολιο 4.08 του φίλου μου του Μπαρμπα. Μου θυμισες την 9/12/2014 που ο Σαμαρας εκανε αναγγελια εκλογης του ΠτΔ και φαγαμε ενα -12% στο κεφαλι
και αναρωτιοταν ο φιλος μου ο artaxia ,αν ειναι τοσο κακος ο Τσιπρας για την αγορα

ArTaXiA είπε...

Hippy, ο συλλογισμός σου είναι ελλειπής διότι δεν λαμβάνει υπόψη:

α) Νέες τράπεζες που ενδεχομένως να δημιουργηθούν.
β) Αύξηση τιμών ακινήτων λόγω πληθωρισμού που θα δημιουργήσουν κίνητρο για εκκινήσεις πλειστηριασμών ακινήτων.
γ) Ευνοϊκότερο φορολογικό περιβάλλον.
δ) Δραματική μείωση ανέργων.

michele είπε...

Εγω μεταξυ 596-605 θα δοκιμασω παντως Ηippy καθομαι εκτος τοσο καιρο ,βαρεθηκα

ArTaXiA είπε...

Πάντως καμιά από τις τιμές μου δεν έχει γίνει....

Πληροφοριακά, για να μην παίρνει ο κώλος αέρα....

michele είπε...

Τις εχει βαλει πολυ χαμηλα τότε

ArTaXiA είπε...

Τις έχω βάλει ακριβώς εκεί που τους πρέπει!

austin είπε...

Της μπελα δεν την έβαλες και πολύ σωστά αν είχες βραχυπρόθεμο ορίζοντα. Πάτησε ακριβώς για δευτερόλεπτα και γύρισε δίνοντας τρελό intraminute! χαχα

ArTaXiA είπε...

ΜΠΕΛΑ αγόρασα χθες.

hippy είπε...

Κι εγώ υπέκυψα στον πειρασμό της ΔΕΗ στα 2,50. Αν ο κωλοτούμπας κάνει αυτό που ξέρει καλά θ΄ανέβει. Αν πάλι τα φυτιλιάσει (δημοψήφισμα για δραχμή) θα σαρώσει.

Φίλε Art αυτά που περιγράφεις θα γίνουν σε 2η φάση. Εγώ αναφέρομαι στην πρώτη βδομάδα. Και δεν θα το έγραφα εάν κάποιο παιδιά εδώ δεν ήταν τόσο παθιασμένοι-εθισμένοι τραπεζολάτρες.

austin είπε...

Χθες δεν αγόραζε κανείς...και εσύ πήγες και πήρες?

ΔΕΗ συναγωνίζεται τις τράπεζες!

ArTaXiA είπε...

Η ΜΠΕΛΑ έρχεται από ψηλά..... Ποτέ δεν γνωρίζεις που θα αντιδράσει.

michele είπε...

Τα εγραψα χθες για δημοψηφισμα και δραχμη ρε συ Ηippy μην τα ξαναλεμε χαχαχα

michele είπε...

Ειναι πούστικο χαρτι η ΜΠΕΛΑ 12,90 περιπου ειναι καλη η στηριξη αλλα επειδη ειναι "χειραγωγουμενο" απο μεγαλους δεν ειναι ευκολο να την πιασεις

austin είπε...

Για αυτό και είπα intraminute! Μία που έγραψε το 12,97 μία που πήγε 13,3. Και τώρα δείχνει κλείσιμο 13,4!

ArTaXiA είπε...

Άντε παιδιά, αύριο πάλι!

austin είπε...

-7% σε δύο μέρες στον ΓΔ. τι ωραία! Για αυτό λένε ότι ο καλύτερος γάμος είναι με shortakia...Όποιος επίστεψε από Πέμπτη ότι δεν πάμε πουθενά...Είχε κέρδη προίκας! χαχα

michele είπε...

Λουκουμι παλληκαρι μου Austin

michele είπε...

Eκεινο το 10 ετες ξεσκίστηκε 7,647 % ετσι πως δειχνει παει για 8,20 χμμ

austin είπε...

-0,9 τον s&p και τα δικά μας θέματα στον αέρα..το μόνο που θα ακούμπαγα θα ήταν κανά "παράγωγο" χρυσού! χαχα

Όπως κατάλαβε το μπλογκ, μετά από καιρό είπα να δω μία ολόκληρη συνεδρίαση, κάτι που μου είχε λείψει. Αν βάλουμε ότι δεν έχω χαρτιά...είναι απολαυστικό να γράφω και να βλέπω χωρίς άγχος.

Αναμένω κλείσιμο του s&p. Αν δεν τον μαζέψουν με τις κλασσικές ενδείξεις φούσκας, θα είναι ιστορική η μέρα, αφού επιτέλους θα έχει αντιδράσει λογικά η αγορά μετά από πολύ καιρό σε είδηση...

Καλό απόγευμα σε όλους!

michele είπε...

Το καταλαβαμε Austin, αφησες την πραγματικη οικονομία σήμερα

hippy είπε...

500ρικο στο 0,002 ΑΛΦΑΤΠ????? Κουβαρντάς σήμερα ο παίχτης.

hippy είπε...

Ο austin είπε...
Χθες δεν αγόραζε κανείς...και εσύ πήγες και πήρες?

ΔΕΗ συναγωνίζεται τις τράπεζες!

Γιώργο με αδικείς χα χα χα!!!!

Το έγραψα και πιο πάνω. Σκέφτηκα (που λέει ο λόγος) ότι αν το βλαμμένο κάνει αυτό που ξέρει (κωλοτούμπα) θ΄ανέβει μαζί με τα άλλα. Αν πάλι τα φυτιλιάσει όλα (δημοψήφισμα για δραχμή) θα σαρώσει καθώς ΝΟΜΕ, ΑΔΜΗΕ, πώληση μπαίνουν στην ντουλάπα + τεράστια λογιστική αξία, ιδίως σε μαλακάς δραχμάς. Με τις τράπεζες καμιά, μα καμιά σχέση.

michele είπε...

Οχι εγω σου λεω Ηippy αυτο που εγραψα χτες στο αρθρο μου περι δημοψηφισματος οτι δεν γινεται. Αν..γινοταν θα συζητουσα το σεναριό σου που φυσικα εχει ενδιαφέρον

austin είπε...

Χαχαχα.

Η εικόνα της είναι πολύ άσχημη, για αυτό το ειπα. Για το ντουλάπι, ότι και αν πάρεις πέραν τραπεζών θα συμφωνήσω. Ειδικά η αγαπημένη σου Γρίβας θα, από τότε του τελευταίου rebalancing που είχε πάει στα 6,7 κάπου εκεί, έπρεπε να τα είχα βαλει μπαουλο και να μην τα κοιταω...αλλα βλέπεις κάτι ο φόβος κάτι η βιασύνη τα είχα δώσει με την πρώτη ευκαιρια

Unknown είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα