Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Την Πέμπτη 26/1 στο αρνητικό σενάριο ,περιγράψαμε την κίνηση του δείκτη 
εδω:
http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/01/blog-post_26.html#more

"Αντίθετα άρνηση  υπέρβασης και υποχώρηση προς χαμηλότερα επίπεδα θα δώσει έναυσμα για καθοδική διάσπαση εκ νέου της D2 και αυτή τη φορά θα δοκιμασθεί με αυξημένες πιθανότητες και  η D στις 766 μον που αποτελεί και την πιο ισχυρή στήριξη στο time frame που παρακολουθούμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  910-917 μον και 766 μον"

Σε 3  καθοδικές συνεδριάσεις με μεγάλη ορμή και αυξημένο όγκο, επιτεύχθηκε η διάσπαση της D στις 766 μον και επομένως ο επόμενος στόχος είναι η ζώνη D[705-720].
Aπο αυτό το επίπεδο είναι πολύ πιθανή μια επανεμφάνιση αγοραστών και εξισορρόπηση των ταλαντωτών ,με γύρισμα προς τις 766 μον και ενδεχομένως μέχρι και την C στις 794 μον.
Αν στην διόρθωση της πτωτικής κίνησης τα ανωτέρω επίπεδα δεν υπερκεραστούν ,ο δείκτης θα επιστρέψει με στόχο ακόμα χαμηλότερα επίπεδα και συγκεκριμένα τις 672  της Χ200  που είναι και ο στόχος της ενεργοποιημένης διπλής κορυφής του γραφήματός μας.
ΜΟΝΟ πάνω από τις 851 της  D2 οι τραπεζικές μετοχές θα επιστρέψουν σε ανοδική τάση προσβλέποντας σε καινούργια τοπικά υψηλά.

25 σχόλια:

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα σε όλους :) ΔΕΗ και CENER κατι κανουν

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα. Καλημέρα Μιχάλη.
Μισή καλή είδηση θέλει για να φύγει.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ναι φτάνει να πει κάποιος σε αυτόν τον Ξυδάκη ότι η βουλή δε μπορεί να συζητά ότι μαλακία του έρχεται στο κεφάλι.
Στη συγκεκριμένη συγκυρία συζήτηση στη βουλή για τη δραχμή είναι ταμπού ρε μεγάλε.
Την επόμενη στιγμή μπορεί να έχουμε και τον Σόιμπλες να μας δίνει και τεχνική βοήθεια αν το θέλουμε και τότε τόμπολα...

austin είπε...

Θέμα επιστροφής στη δραχμή άνοιξε εκ νέου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης τονίζοντας ότι "δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού όταν κουβεντιάζουμε για τη μοίρα του λαού. Πρέπει να φτιάχνουμε σενάρια, να βλέπουμε την ιστορική εμπειρία"".

Πάλι καλά που έχουμε σοβαρά στελέχη στον κυβέρνηση. Μπλεξαμε...παλι καλά που δεν ακούνε όλες τι βλακειες τους οι ξένοι... Γιατι σήμερα δα να δείχνει ότι υπάρχει ανακωχη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και άλλη μισή να παει πατο..Καλημερα σε ολους

austin είπε...

Βασίλη δεν είχα δει ότι είχες ήδη ποστάρει για τον πανμέγιστο Ξυδάκη..

Βλέπεις ότι είναι πολύ δύσκολο να μην ασχοληθείς με τα των πολιτικών, όταν αυτοί διακατέχονται από γραφικότητα και όχι μόνο. Αυτό το βιώνω κάθε μέρα στην αγορά. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μνημόνια, οι περισσότεροι ενεργοί πολίτες είναι στα κάγκελα για αυτό και για τις ευθύνες της όποιας κυβέρνησης. Τώρα είναι στα κάγκελα ΚΑΙ για την αχρηστεία και τις παλινωδιες της κυβέρνησης σε εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας. Κάτι που αναγκάζει όλους τους ενεργούς πολίτες να ασχολούνται με το τσίρκο...γιατί τους επηρρεάζει

μπαρμπαλιας είπε...

ταθελε το κωλαρακι τους...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΕΚΔΕ VS NASA 1-0

michele είπε...

Εγκληματιας Ξυδακης. +4,5% το 10 ετες στο 7,98%

Nemoz είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!
https://www.youtube.com/watch?v=is03KYW2lS4

austin είπε...

Σώμα ρε συ μιχαλη...τι σκας; πρώτη φορά θα είναι; το ξανάζησαμε το σενάριο, άσε που μόνη λύση είναι αυτοί, για να γίνουν τομες, οπότε πρέπει να ανεχτουμε και λίγες μπαρουφες.

Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ θα φωναξω προσοχη μεγάλη, όχι για το ΧΑΑ, κάντε ότι θέλετε εκεί, αλλά για την κοινωνία.

Εχουνε αυτή την περίοδο δύο κατηγορίες που επικρατουν:
1) αυτούς του δραχμιστες που όμως αυξάνονται είτε από απογοήτευση και μια εύρεση λύση είτε επειδή ψάχνουμε εχθρό στην κατάντια μας
2) αυτοί που έχουν πάθει ανοσια και σου λένε έλα μωρέ, πάλι τα ίδια και στο τέλος θα τα υπογράφουν. Απόλυτη αδρανοποιηση γιατί βλέπουμε τον μύθο του αισωπου σε πλήρη εξέλιξη.

Οπότε προσοχη...οσοι θεωρούν με αυτούς δεδομένα πράγματα, να τα ξεχάσουν.

michele είπε...

Ενα ειναι το μονο δεδομενο Αustin .Tο καλό που θα αφησει ο Τσιπρας για τις επομενες γενιές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η απαξιωση της αλανθαστης αριστερής ηγεμονίας.. .

michele είπε...

Ετσι ΟΠΛΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Τσιπρας και η παρεα του ειναι πιτα γύρο και σος..εγω το θελω οριτζιναλε με τζατζικι..(κουλης).

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

σος, τζατζίκια και γενικά κρέμες που λεν και οι Θεσσαλονικείς βαραίνουν το σουβλάκι και σβήνουν τη γεύση του...καλό είναι να απαγορευτούν και να μην της βάζουν στο πιτόγυρο του δημοσίου.

Παρόλ' αυτά μια και με διακατέχει το σύνδρομο του τζογαδόρου αν δε σηκώσει κανείς πιο πάνω το θέμα του Grexit δρχ κτλ θα κάμω υπομονή και αύριο για να δω αν θα υπάρξει αντίδρασης.

michele είπε...

Κάποια αντίδραση θα γινει ,τα σημεια τα εχουμε δώσει

michele είπε...

Βασικοι στόχοι επετεύχθησαν σε αρκετες μετοχες, αλλα δεν ξερω ποτε θα αντιδρασουν

hippy είπε...

Ψυχραιμία. Το ακραίο θέμα δημοψήφισμα-δραχμή θέλει αρκετό χρόνο για να ωριμάσει. Δεν τους συμφέρει όχι μόνο για το απαραίτητο 60% που έγραψε ο Μιχάλης αλλά και για το φιλοευρωπαικό τμήμα ψηφοφόρων του συριζα που θα το απωλέσουν οριστικά. Συνεπώς ελάχιστα πιθανό ενδεχόμενο κι ο Σόιμπλε μάλλον ψηφοφόρους ψαρεύει με το Grexit που είναι στο χέρι μας και όχι στο δικό του.

Νομίζω το χειρότερο ενδεχόμενο για την αγορά είναι μακρόσυρτες διαπραγματεύσεις σαν και πέρσι στην 1η αξιολόγηση (και όχι η μπαρουφακιάδα του 15). Ξέρουμε άλλωστε πως πέρσι μας διευκόλυναν καθώς πλησίαζε ο τοίχος των μεγάλων υποχρεώσουν για να μην τρακάρουμε. Αν και δεν είχαμε κάνει όλα τα προαπαιτούμενα έσπασαν την δόση κι έδωσαν παράταση για τα υπόλοιπα. Πιθανολογώ πως επανάληψη αυτού επεδίωκαν Τσακαλώτος και λοιποί βλαμμένοι (και μάλλον θα το πάρουν).

Έως τότε καλά νά΄μαστε θα΄χουμε τις ευκαιρίες μας. Το γράφημα της πτώσης ποτέ δεν είναι ευθύ. Μάλλον σε καρδιογράφημα μοιάζει.

michele είπε...

Δυσκολευεται εδω ,αν το περάσει παμε ενα ποντο πανω,ας ειναι καλα ο Βαγγελας και η ΜΟΗ τα συνεταιρακια

michele είπε...

Συμφωνω με την αναλυση Ηippy, απλα δεν ξερω αν ειναι δατεθειμενοι παλι οι Ευρωπαιοι να σαλαμοποιησουν δοσεις κλπ, εχουν εκλογες δικες τους δηλαδη πολυ σοβαρότερα πραγματα να ασχοληθουν ,αντι να σερνονται με τους κατσαπλιάδες

hippy είπε...

Η άλλη τους επιλογή Μιχάλη είναι να παραδεχτούν το λάθος τους.

"Χάσαμε...δώσαμε τους φόρους σας στους έλληνες και τους έκαψαν". Πικρές αλήθειες, δεν λέγονται.

hippy είπε...

Εάν πάντως είναι έτσι...μόνη δική μας άμυνα ο ανταρτοπόλεμος. Αφήνουμε στην άκρη (προσωρινά) τα θεμελιώδη και πιάνουμε τους ταλαντωτές. Το στοιχείο σου φιλαράκο.

michele είπε...

Oντως δεν λεγονται Hippy :) Στο χαμηλο ημερας εκλεισε ο ΔΤΡ

Ες αυριο τα σπουδαια ,τελειωσε και αυτος ο μηνας

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Q4 GDP
USA: 1.9%
Mexico: 2.2%