Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

Lorac είπε...

Μιχάλη εχτές διάβασα πρώτα το κείμενο απο κινητό και δεν είδα τον συντάκτη! Λέω και εγώ έπεσε η στάθμη michele?? Οπότε χρήσιμη η διευκρίνηση. Συμφωνώ απόλυτα με τους ε μ α και προσθέτω ότι επιμέρους μτχ έχουν τα δικά τους κομπο που ακολουθούν. Οι ίδιοι συνδιασμοί σε εβδομαδιαίο δίνουν και λίγο πιο μακρο εικόνα.

michele είπε...

Ναι τον ειχα στην αρχη τον συντακτη στο χθεσινο.Οντως υπαρχουν μετοχες που ταυτιζονται ας το πουμε ετσι με καποιους κινητους, ειτε κινητους ,ειτε απλους αναλογα με το time frame και πάντως τα εβδομαδιαια διαγραμματα ειναι πιο πιο αξιόπιστα για την μακρο-εικόνα.

hippy είπε...

Την κουβέντα για συνεχή εντολή πώλησης στον Αστέρα την έριξε ο Αντρέας την προ-προηγούμενη Παρασκευή. Επειδή έχω (δυστυχώς) σκέψη μηρυκαστική το σκέφτηκα το Σάββατο. Κοιτάζω στο ιστορικό κινήσεων ΑΛΦΑΤΠ και βλέπω κατά μέσο όρο πάνω 1,5ε κατ. ΑΛΦΑΤΠ στο 0,001-0,002. Super, σκέφτηκα. Βάζεις συνεχή εντολή αγοράς πχ 500,000 ΑΛΦΑΤΠ στο pre-opening την Δευτέρα. Είσαι πίσω από πολλά εκατομμύρια αγοραστών το πιο πιθανό αλλά από την επομένη είσαι πρώτος (μετά τις εντολές market εννοείται). Μόλις η αγορά επιτευχθεί τα στήνεις πάλι με συνεχή εντολή πώλησης στο 0,002 κ.ο.κ όσο τραβήξει δουλεύοντας με 100% κέρδος (ξαπλώνω, γυρίζω πλευρό και κοιμάμαι ευτυχισμένος)

Την Δευτέρα κι ενώ έχω στήσει την εντολή μετράω 4 ή 5 συναλλαγές των 2 τεμαχίων εκάστη. Την Τρίτη ομοίως το ίδιο. Ακυρώνω την εντολή μην την πάθω κατά λάθος και κλαίω το 500ευρο.

Κάποιος μάλλον ξεφορτώνει σε ονειροπόλους κατά φαντασίαν κερδοσκόπους και παραλίγο να βρεθώ στην παρέα τους.

michele είπε...

Το εχω παρατηρησει κι εγω Hippy και εχω πει στους ενδιαφερομενους να μην ασχολουνται.Αλλωστε δεν ειναι θεμα μονο ποσοστου ειναι και χρηματων ποσα θα παρεις; και θα τα δωσεις; και ποιος θα τα παρει.Και να τα παρει ποσα θα βγαλεις;

hippy είπε...

Τίποτα δεν θα βγάλεις. Αντίθετα θα μπαίνεις μέσα καθώς θα πληρώνεις minimum προμήθεια στην πώληση (πλέον των εξόδων αθροιστικά 0.06/εντολή καθημερινά μέχρι να εκτελεστεί η εντολή).

Αυτό ακριβώς είπα. Πολύ καλό (αυτό το 100%) για να είναι αληθινό.