Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017



ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλησπέρα σε όλους! Σημερις έδωσα τα ΓΡΙΒ στο 7,96 αφού συμφωνα και με την εσωτερική της αξία δεν φαίνεται να έχει κάποιο ενδιαφέρον για αρκετά παραπάνω ( αν θυμάμαι καλά η εσωτερική αξία είναι 8,47 ή κάπου εκεί)! Η λογική είναι για επαναγορα χαμηλότερα δεδομένης και της πιθανής διπλής κορυφής του ΓΔ αλλά και του υψηλού 52 εβδ της ίδιας! Όσοι σήμερα κανατε κινήσεις μιλήσατε για πωλήσεις οπότε δεν μου δώσατε καμια καλή ιδέα γία αγορές με τη σημερινή ρευστότητα...

michele είπε...

Μην βιαζεσαι συνονοματε,δεν θα παει χαμενη ολο και κατι θα βρουμε :)

michele είπε...

http://www.24h.com.cy/oikonomia/23112-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CE%B7-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-vid.html

Και σημερα η Κυπρος δανειστηκε 100 εκ ευρω 13 εβδομαδων με 0,02%

Αυτα.

Lorac είπε...

Η mixalis mixalios είπε...Όσοι σήμερα κανατε κινήσεις μιλήσατε για πωλήσεις οπότε δεν μου δώσατε καμια καλή ιδέα γία αγορές με τη σημερινή ρευστότητα... 4 Ιανουαρίου 2017 - 6:20 μ.μ.

Αύριο αν παιχτεί ανάποδα η ημέρα ... δηλαδή άνοιγμα και παραμονή μέχρι το μεσημέρι στο -1 με -2% θα ισχύει και η αντίστροφη διάθεση :-)
Ενδεικτικά τα 65 σπόρια της εβρομπάνκιας.

Ενδιαφέρον αν ισχύει ότι τελικά σπάει η αξιολόγηση σε κομμάτια. Πιό πιθανό να πάρει οκ για τα 2 δις τώρα με τα χρωστούμενα και αρκετά απίθανο το συνολικό ΟΚ με όλα μέσα χωρίς κωλοτούμπα. Οπότε δίνει ελπίδα για συνέχιση του Τζανουαρι εφεκτ που δίνει ήδη >10% ανα περιπτώσεις.

michele είπε...

Ολα αυτα ειναι παπαριες καμαρωτες.Αργουμε,αργουμε ,χανουμε χρονο και τον πληρωνουμε με δισεκατομμυρια

hippy είπε...


@ Μ&Μ







Έχω ξεκινήσει να χτίζω θέση (αργά όμως) σε ΛΑΜΔΑ (σήμερα λίγο στο κλείσιμο καθώς όπως είπα και παλαιότερα τη θέλω στα 4,45-4,55) και ΟΛΘ (καλά εδώ χασμουριόμαστε)

ΛΑΜΔΑ διότι πιθανολογώ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ θα ξαναπαίξει στην αξιολόγηση ώστε να την πουλήσω λίγο κάτω απ΄τα 5,50. Ωστόσο στοιχηματίζω 3:1 πως εάν οι συριζαίοι εξαντλήσουν την 4ετία (εφιαλτικό σενάριο) το 2019 στο πρότζεκτ δεν θα έχουν καταφέρει καν να βγάλουν άδεια δόμησης.

ΟΛΘ μου κάνει σαν αποτίμηση και είναι από τα ευκολότερα σχετικά που θα μπορούσε να τρέξει το ΤΑΙΠΕΔ.

Επίσης στα μικρά ΕΛΤΟΝ και ΙΚΤΙΝ (αυστηρά κάτω από 0,80). Αξία υπάρχει αλλά και "μικρό" managment. Επειδή όμως θ΄αναγκαστεί μάλλον να πουλήσει τo ξενοδοχειακό πρότζεκτ μαζί με την Dolphin θα αποκτήσει κάποια ρευστότητα. Θυμίζω πως ο ΚΥΡΜ σερνόταν μέχρι να λύσει τα χρηματοοικονομικά του πουλώντας την Mermeren. Ιδανικά θα θέλαμε να πουλήσει και τα αιολικά που μέχρι το 2020 θα τον βάζουν μέσα και να επικεντρωθεί σ΄αυτό που ξέρει καλύτερα. Καλές είναι οι επενδύσεις αλλά μέχρι να αποδώσουν έχουν δυο μειονεκτήματα που χαλάνε τ΄αποτελέσματα. Πληρώνεις τόκους για τα λεφτά που δανείστηκες + κάνεις αποσβέσεις από τον πρώτο χρόνο.

Είπε κι ο Μιχάλης την ΙΝΤΚΑ οπότε υπάρχει υλικό για μελέτη.


Όπως ο Μιχάλης έτσι κι εγώ κ. Lorac θεωρώ ευσεβείς πόθους των κυβερνητικών ότι θα προλάβουν τις προθεσμίες (πούλησα σήμερα την ναυαρχίδα κι επαναγοράζω το θωρηκτό). Το trading μας κρατά μάχιμους.

hippy είπε...

Να παρατηρήσουμε πως ολοκληρώνετε ένα rotation. Χθες προχθές έτρεξε ο Στασινό, χθες και σήμερα κατασκευές, μέχρι και το σκουριασμένο του Στουρνάρα έκανε κίνηση σήμερα νωρίς. Συνεπώς νομίζω πως κτίζεται ένα σκηνικό διόρθωσης (αλλά δεν φοβίζει καθώς κάθε στάση είναι απαραίτητη).

michele είπε...

Σωστη παρατηρηση Hippy και γενικα πανω σε αντιστασεις συμβαινει αυτο το rotation αν προκειται να χωθει και να ..παρασυρουν καποιους

#θηλυκη αληθεια περι νδ# είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
#θηλυκη αληθεια περι νδ# είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.