Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΕΛΛΗΝΑΣ  ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ MANCHESTER 😁

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

austin είπε...

Ε μα ναι! Και αυτοι οι αγγλοι το παρακανουν με ρην διαφοροιποιηση. Γεμιζεις και καλα το νιπτηρα και τσαλαβουτας απο εκει το νερο για να πλυνεις τς μουτρα σου. Μπουρδες! Να εχει ξεστομησει καμια παχια... ο προηγουμενος μεσα και μετα να πλενεται ο επομενος! Χαχα

Λοιπον hippy διευκρινησεις:
"απουσιάζει παντελώς η κοινωνική συναίνεση. Κάτι που πιθανολογώ θα συμβαίνει σε υπερθετικό βαθμό με τον συριζα στην αντιπολίτευση. Κάτι που ακόμα και στο παραμικρό φύσημα θα είναι ικανό να πάρει όλο το μαγαζί και να το σηκώσει"

Εννοεις κοινωνικη συναινεση στο μνημονιο;; γιατι στο μπλογκ δεν ειναι οτι βαραμε οι περισσοτεροι αντιμνημονιακες κορώνες και με μπερδεψες. Αρα πιστευεις οτι με τον συριζα αντιπολιτευση θα ξαναβρεθει εκφραστης "ξεσηκωμου" και αντιδρασεων που τωρα λειπουν; αρα με νδ θα εχουμε εντασεις πολλες; (αν εννοεις αυτο...ειλικρινα να δω και τετοια μεταστροφη, μετα απο ολα αυτα και συριζα και λαου..πραγματικα θα ειμαστε μονο για τα πανηγύρια.)

Και το φυσημα πως το εννοεις; με την ιστορια στην αργεντινη αν θυμαμαι καλα, την περιοδο της "εκρηξης" το Χρηματιστήριο τους ανεβαινε...οποτε δεν ξερω αν με λαικη σοβαρη αντίδραση θα υπαρξει μεγαλο προβλημα στο χαα. Η λογικη λεει πως θα υπηρχε αλλα...καπως η λογικη εχει χαθει στις αγορες.

Ενδιαφερουσα πσντως αποψη γιατι το εχεις ξεκάθαρο μεσα σου: ραλι λογω ανακοίνωσης εκλογων (αρκετοι αμφιταλαντευονται αν θα υπαρξει η οχι η θα υπαρξει μονο με υπο προϋποθέσεις κλεισιμαρος αξιολογησης κτλ) και μετα φοβασαι πτώση- δευτερη σκεψη απο τους κερδοσκόπους. Εγω εγερνα προς το οτι με νδ, λογω φιλελεθερης νοοτρπιας που αρεσει τις αγορες η ανοδοκη πορεια ηταν με τις μεγαλυτερες πιθανοτητες σε μεσοπρόθεσμο οριζοντα μετα την εκλογη της.

michele είπε...

Πανω σ αυτο: Θυμαμαιοταν βγηκε ο Σαμαρας παιρνοντας το απο 471 μον,ολο το καλοκαιρι ,ανεβαινε διστακτικα και ο Λεωτσακος εγραφε :

Ολο ανεβαινει κι ολο στις 600 ειναι.Τελικα 18 μηνες μετα πηγε 1380

Το προβλημα εδω ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα εμπιστοσυνης,ο Hippy εχει δικιο για αρκετες εταιρειες που βρισκουν τον τροπο να δανειζονται ,εχουν καλα θεμελιωδη και τον κανουν αισιοδοξο. Αλλα τιποτα δεν μπορει να γινει με τους κατσαπλιαδες.
Αντε τωρα να ξανακανεις deal με τη ΔΕΣΦΑ και λοιπα.Εγκληματιες.

Γι αυτο και οταν ερθει φιλελευθερη κυβερνηση ,θα πουλαμε μονο οταν κανει περιστασιακες μαλακιες. Εδω ζουμε μια ΣΥΝΕΧΗ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

hippy είπε...

Ο Τσίπρας ήταν λίγος και άπειρος για να διαχειριστεί την κρίση, ανόητος ώστε να προσέχει τι λέει (ολαντρέου, go back madam Merkel, η αναπηρία βγάζει κακία) αλλά και άτυχος (πρόσφυγες, χιόνια). Το χειρότερο για μένα ΔΕΝ επεδίωξε την κοινωνική συναίνεση σε αντίθεση με τον Μειμαράκη, τον Θεοδωράκη, την Γεννηματά. Προτίμησε να διχάσει αντί να βγει με τους υπόλοιπους και να εξηγήσουν στο λαό ότι δεν γίνεται να βγάζουν ΑΕΠ 10 και να δίνουν 11. Αντί να εξηγήσουν απο κοινού στο λαό πως ο Σόιμπλε είναι λογικός που επιμένει να αναδιανείμουμε όσα κερδίζουμε και να ζούμε με αυτά και όχι κακός ανάπηρος που μας στερεί το κάτι παραπάνω.

Αρνούμαι να μπω στη λογική του κάτι που κάνει ο καλός Μιχάλης και το σύνολο των φίλων σχολιαστών εδώ έχοντας τη λογική πως ότι σπείρεις θα θερίσεις. Στη ζωή όπως και στη φύση για τις πράξεις μας δεν υπάρχει επιβράβευση ή απόρριψη. Υπάρχουν συνέπειες.

Αυτό εννοώ γράφοντας ότι "απουσιάζει παντελώς η κοινωνική συναίνεση. Κάτι που πιθανολογώ θα συμβαίνει σε υπερθετικό βαθμό με τον συριζα στην αντιπολίτευση". Η πλειονότητα των "συντηρητικών" έχουν μια ευγένεια, μια καλλιέργεια. Η πλειονότητα των συριζαίων είναι "λιμανίσιοι". Υπάρχει περίπτωση συναίνεσης?

Εάν και όταν έρθει η ώρα του Κυριάκου έχουμε ιστορίες να πούμε απ΄την αντίστοιχη εποχή του μπαμπά του και το ράλι στο ΧΑΑ με αφορμή τις 100,000 νέες θέσεις εργασίας που είχε υποσχεθεί. Θα σας φανεί περίεργο αλλά πιστέψτε με. Είμαι από τους λίγους Έλληνες (και ίσως ο μοναδικός αριστερός) που πιστεύει ότι ο Κ. Μητσοτάκης άφησε θετικό για τη χώρα έργο και τιμωρήθηκε αυστηρά από την ιστορία για το "νεανικό" σφάλμα της αποστασίας.

michele είπε...

Kαι στο θεμα των προσφυγων ( που οι περισσοτεροι βασει των στοιχειων ειναι μεταναστες) εχουν σοβαρη ευθυνη.Τραγελαφικες δηλωσεις, ιδεοληψιες ετων -ανοιχτα συνορα κλπ επετρεψαν την ανισορροπια των ροων.Εγινε και προσπαθεια εκμεταλλευσης των ανθρωπων αυτων με την εννοια των συμψηφισμων με τις διαπραγματευσεις και την αξιολογηση.

Δυστυχως οτι σπειρεις θεριζεις φιλε Ηλια.Οι ανθρωποι αυτοι εμφανιστηκαν με σαφη διχαστικα διλημματα ( θυμιζω το "ή εμεις ή αυτοί) ,οι περισσοτεροι εχουν αγνοια των διεθνων συσχετισμων ( "θα αλλάξουμε την Ευρωπη") και το χειροτερο προσπαθησαν σε ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ βαθμο ,κατι που οι προηγουμενοι εκαναν με τροπο, να χειραγωγησουν τα media μεσω του νόμου Παππα και φυσικα και τις πολιτικες εξελιξεις με ενα απαραδεκτο εκλογικο νομο,πραγματικο γονατογραφημα.

Ηδη προσπαθουν αφου απετυχαν σε ολα,να εκμεταλλευτουν το θεμα Novartis ( 3 στα 3 τα πρωτοσελιδα χτες Αυγη-εφσυν-κοντρα news) προσπαθωντας -αλλα δεν γινεται- να σηκωσουν το θεμα ως ..νεα Siemens.

Δεβ υπαρχει τιποτα που μπορουν να σκεφτουν,χωρις να ειμαι ενα βημα μπροστα, καθοτι εχω μελετησει πολυ καλα αυτους τους τυπους για πανω απο 30 χρονια. Και ευτυχως που εδω υπαρχουν γραπτες πολλες αποψεις μου και πριν και ..μετά.

Και βεβαια το τι "αριστερος" εισαι εσυ και τι αυτοι ειναι και ιεροσυλια να το λεμε.Και επειδη οι "σαν εσενα" σπανιζουν
ευτυχως που η νεοτερη γενια θα εχει καταλαβει,κατι που απετυχε να κανει η δικη μας γενια,τι σημαινει ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ αριστερα.

Δεν υπαρχουν Παπαγιαννάκηδες πια,να το πω με μια φράση. :)

hippy είπε...

Φίλε Μιχάλη η αντιμετώπιση τους είναι η διαφορά μας. Είναι συνέλληνες, μας αρέσει ή όχι. Πρέπει να βρούμε κοινό τόπο συνεννόησης ή τέλος πάντων να μην αφήσουμε να μας σύρουν στο "ή εμεις ή αυτοί". Οφείλουμε νομίζω να τους συμπεριφερθούμε σαν κακομαθημένα παιδιά (μας). Για τη χώρα περισσότερο και το αύριο.

JimMarkus είπε...

Συμφωνώ με τον Michele και δεν συμμερίζομαι την ανησυχία του Hippy για αστάθεια όταν πλέον η αριστερά περάσει στην εξέδρα της αντιπολίτευσης. Η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι αυτό που βιώνουμε σήμερα αποτελεί έργα και ημέρες της κυβερνώσας αριστεράς και μέρους της λαϊκοδεξιάς και αυτό δεν ξεπλένεται από την μνήμη των ψηφοφόρων που βγάζουν τις κυβερνήσεις. Μιλάω για τους αναποφάσιστους και εν πολλοίς ανένταχτους ψηφοφόρους ιδιαίτερα τους νέους, που ανεξάρτητα κοινωνικής καταγωγής και ομάδας σήμερα θίγονται. Ο Τσίπρας αποτελεί πολιτικό παρελθόν ότι αστική μετριοπαθή μεταμφίεση και να επιλέξει όσο κυβερνάει. Ως αντιπολίτευση κανένας πόσο μάλλον ο Τσίπρας δεν θα μπορέσει να ξεσηκώσει και ταυτόχρονα να ενώσει τόσους πολλούς και διαφορετικούς για να παγώσει την ατζέντα μίας επιεικώς σοβαρής φιλελεύθερης διακυβέρνησης. Από αυτή την άποψη η πολιτική "ησυχία" που αισθανόμαστε όλοι είναι η μεγαλύτερη επένδυση για το ΧΑΑ και θα χρειαστεί μεγάλη ανικανότητα από την ΝΔ για να την διαταράξει.

Λευτερης είπε...

Ο κουτοπόνηρος Ελληνάρας, όπως πιάνετε κορόιδο, άλλο τόσο τιμωρεί σκληρά. Το μεγάλο ΠΑΣΟΚ του 44% το 2009, εξαφανίσθηκε το 2011 . Ποτέ δεν θα ξανά δει τέτοια συσπείρωση. Φανταστείτε τον πολιτικό απατεώνα και κοινωνικά-οικονομικά αγράμματο διχαστικό Τσίπρα να ξανά πάρει 36%. Η συναίνεση με τέτοιου τύπου πολιτικούς δεν έχεις να ωφεληθείς σε επίπεδο κυβέρνησης κοινωνίας χώρας.

Λευτερης είπε...

Καλή σας νύχτα. Πάω να ονειρευτώ την ΔΕΗ στα 3,20

michele είπε...

Ηλια ,δεν μιλω για τους ανθρωπους στηριξαν ,εννοειται οτι ειμαι υπερ της κοινωνικης συναινεσης.Πολιτικη συναινεση δεν δινω σε διχαστες.
Συμφωνω απολυτα με Λευτερη

και δεν εχω και να αντιπαραταξω και κατι στον Jim :) συμφωνω και εκει.

michele είπε...

Τουλαχιστον ειναι βραχος απο κατω Λευτερη ,μεχρι 3,35 το μπορει πιστευω,εξαρταται και απο την υπολοιπη αγορα βεβαια

Καληνύχτα φίλε

JimMarkus είπε...

Με την προκήρυξη των εκλογών ο Τσίπρας θα αποτελεί υποκείμενο ιστορικής μελέτης. Δεν χρειάζεται ούτε συναίνεση, ούτε αντιπαλότητα, απλά αδιαφορία και κάνα παρηγορητικό χτύπημα στη πλάτη που και που λόγω αστικής ευγένειας. Δεν ξέρω αν το τελευταίο μπορεί να ληφθεί ως συναίνεση.