Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

14 σχόλια:

michele είπε...

Κι ενα μεγάλο μπράβο στο Γιάννη οχι μονο γιατι ειναι Ελληνας,αλλα γιατι ειναι παικτουρα και καλό παιδι

mixalis mixalios είπε...

Σαν το ΧΑΑ όταν μιλάει ο Τσίπρας και ο DJ...πέφτει ενόσω μιλάει ο Trump

michele είπε...

Μιχάλη εχω φτιαξει ενα καναλι στο μονόλεπτο,καθοδικο, πλακα εχει θελω να δω μεχρι το τελος της συνεδριασης

michele είπε...

Το εσπασε ανοδικα πριν λιγο χεχε

michele είπε...

Standard and Poor's: Αμετάβλητη η αξιολόγηση 'B-/B' της Ελλάδας - Υπό πίεση οι τράπεζες, ίσως χρειαστούν νέα κεφάλαια

mixalis mixalios είπε...

Από την άλλη υπάρχει κι αυτό..."Στο ερώτημα εάν εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τις ελληνικές τράπεζες οι ίδιες πηγές απαντούν ότι «όταν κλείσει η αξιολόγηση τότε θα επενδύσουν στις ελληνικές τραπεζικές μετοχές». Ο προβληματισμός τους όμως, όπως εξηγούν, ήταν ως προς το χρόνο που θα απαιτηθεί για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση".

Από το roadshow στα Λονδίνα...

mixalis mixalios είπε...

Ακόμα και τα εταιρικά αποτελέσματα του δ’ τριμήνου που θα μπορούσαν να δώσουν κάποιο τόνο στην Αγορά, θα αργήσουν να δημοσιευθούν δεδομένου ότι φέτος οι εισηγμένες εταιρείες έχουν ένα επιπλέον μήνα (τέλος Απριλίου) στην διάθεση τους, για να δημοσιεύσουν τις ετήσιες λογιστικές καταστάσεις τους...

Πάλι καλά που θα μάθουμε τα αποτελέσματα του 2016 μέσα στο 2017...

mixalis mixalios είπε...

Δυσκολα τα πράγματα...

http://www.euro2day.gr/news/world/article/1511444/gkampriel-ypshloi-ethnikistikoi-tonoi-apo-tramp.html

hippy είπε...

Με κέρδη 1,092 δισ. ευρώ έκλεισε το 2016 για την Τράπεζα της Ελλάδος, έναντι 1,162 δισ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης.

Τα κέρδη θα διανεμηθούν με βάση τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 71 του Καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος. Μετά τη διανομή του προβλεπόμενου μερίσματος προς τους μετόχους, ποσό 1.079,0 εκατ. ευρώ θα μεταφερθεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις παραγράφους 1 και 3 του εν λόγω άρθρου.
Το μικτό μέρισμα ανά μετοχή που θα προταθεί στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας για διανομή ανέρχεται σε 0,6720 ευρώ, αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη χρήση

http://www.capital.gr/story/3185376/merisma-1-08-dis-euro-apo-tin-trapeza-tis-ellados-sto-dimosio

Ο Στουρναρας (όπως κι οι προηγούμενοι) πληρώνει τους Καρανικες!!! Στην πραγματικότητα όλα αυτά τα κέρδη της ΕΛΛ λείπουν από τα κέρδη των εμπορικών τραπεζών, αφού κάνει το μεσάζοντα και τους πουλάει ακριβό χρήμα ενώ θα μπορούσαν να το πάρουν φθηνά από την ΕΚΤ. Κανονικά δεν εχει αντικείμενο πέρα από διαδικαστικά και μελέτες όταν υπάρχει ΕΚΤ.

Σχεδόν ξεπούλησα σήμερα. Στη δημοπρασία όπου έκλεισε με αγοραστές, τους τα έδινα και ξανάβαζαν εντολή αγοράς. Κάποιοι ήξεραν τα καλά αποτελέσματα (ELA). Την Δευτέρα με το άνοιγμα θα προσπαθήσω να δώσω τα ρέστα μου. Μηδένισα μέχρι και 1000 κομμάτια που είχα στο χαρτ/κιο της θυγατέρας. Μια χαρά.


(δεν έδωσα τον Αστέρα...δεν με πήραν τηλέφωνο, αλλά κι αν το είχαν κάνει πάλι δεν θα τα έδινα...όσο δεν τελειώνει η 2η αξιολόγηση προτιμώ χαρτιά από ρευστά....το ρευστό απ΄την ΕΛΛ θα προσπαθήσω να το κάνω ΤΙΤΠ , ίσως ΦΟΛΙ ή κάτι εξαγωγικό)

michele είπε...

Το μερισμα της ΕΛΛ στην τσεπη με τη φορολογια ειναι κοντα στα 0,50 ευρω ,βασει του καταστατικου βεβαια αλλα ειναι μεγιστη κλοπη και για το μετοχο

Jack Hoston είπε...

Με τον Αστέρα τι σκέπτεσαι φίλε Ηλία? Αν εκπνεύσει η προθεσμία της ΔΠ τι να περιμένουμε μετά?

hippy είπε...

Για τον αριθμό των μετοχών που κατέχεις φίλε Champo η καλύτερη κίνηση είναι αυτή που σου είπε ο Artaxia δλδ να τα πουλήσεις στην αγορά και να μην δεχτείς τη ΔΠ ώστε να γλυτώσεις τα έξοδα της κεφ/ρας 0,08% με min όμως τα 20 ευρώ.

Όσο όμως οι τσίπηδες δεν βάζουν εντολή να μαζέψουν τα υπόλοιπα στα 5,48 θα κάνεις υπομονή και θα τους τα δώσεις 2-3 μέρες μετά τη λήξη της ΔΠ καθώς θα είναι υποχρεωμένοι να στηρίξουν το χαρτί για ένα τρίμηνο πριν κάνουν squeeze out.

Δεν το συζητάμε για διακράτηση, θα είναι λάθος τεράστιο.

Jack Hoston είπε...

Thanks hippy, got a friend in Preveza, I am!

hippy είπε...

Αμοιβαία η εκτίμηση φίλε...πολύ με στεναχώρησε που σου έμειναν τα 10ρικα των δημοσίων εγγραφών. Αρκετοί νοικοκυραίοι φίλοι στην χρημ/κή που σύχναζα παρασυρμένοι απ΄την αρχική εκτόξευση ήθελαν να τις κρατήσουν επενδυτικά, για τα παιδιά τους. 9 στους 10 τους πείσαμε να τις πουλήσουν. Κρίμα που δεν γνωριζόμαστε, σίγουρα θα είχες καταλάβει το ρίσκο.