Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Σταθάκης. Η κυριολεκτική έννοια του παπατζή. Άντε να συναινέσεις με αυτόν τον τύπο.

hippy είπε...

Να του αναγνωρίσουμε ότι έχει σταθερή άποψη χε χε...φτάνει να μην είναι "ανα τους αιώνες"

Αν δεν συναινέσεις θα μαλλώσεις. Τι΄χες Γιάννη τι΄χα πάντα. Μια ζωή εμφύλιο η Ψωροκώσταινα...περιμένοντας το Ναυαρίνο.

cornelsen είπε...

για γέλια και για κλάματα οι δηλώσεις των σταθάκηδων -διότι δεν είναι μόνο ο σταθάκης με τέτοιες δηλώσεις

Lorac είπε...

Ενδεικτικό της παιδείας μας και του επιπέδου μας. Σας παπατζιλικώνω ή είμαι αναξιόπιστος (δεν ξέρω τελικά πιο είναι χειρότερο) και εσείς βαράτε παλαμάκια από κάτω!!

Οι τωρινοί είναι η καλύτερη τιμωρία του παλιού κόσμου. Έρχεται και η νεαΝεα Δημοκρατία σύντομα όπως φαίνεται ( όχι σε χρηματιστηριακό χρόνο) και μετά?? όχι το ΠΑΣΟΚ αλλά το ΣΟΚ!! γιατί αν αποτύχουν οι τωρινοί και οι επόμενοι κλάφτα Χαράλαμπε...


Μιχάλη "και αύριο μέρα είναι " που λένε για δεη. Δεν θέλαν χτές προτίμησαν σήμερα 10 σεντσια πιο κάτω!!

Lorac είπε...

Στο άλλο "Ε" βρίσκουμε δυνατούς ανταγωνιστές!! Αυτοί τώρα τί φαγώθηκαν και μαζεύουν τόσες?? Έχει κανείς άποψη?

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1509602/sto-631-ayxhthhkan-oi-idies-metohes-ths-ehae.html

Στο 4,81 μ.ο??? Τύχη βουνό για σήμερα

hippy είπε...

Παίρνω αμπάριζα απ΄το σχόλιο του φίλου Lorac για παιδεία, παπατζήδες κι εστιάζω στις τελευταίες εξελίξεις σε ΔΕΗ κ ΑΔΜΗΕ.

Εκτός από τις τράπεζες που δικαίως διαμαρτύρονται δεν θα έπρεπε αντίστοιχα να ζητηθεί η συναίνεση και των ομολογιούχων αφού ουσιαστικά μεταβάλλεται η δομή της εταιρίας την οποία και οι ομολογιούχοι έχουν δανείσει? Πως γινεται οι μέτοχοι να καρπωθούν απευθείας αυτή την αξία αν δεν συναινέσουν οι δανειστές που την χάνουν? Είναι βέβαια απορίας άξιον τι σκατά διαγωνισμός με συμβούλους και τριβούλους έγινε και να μην τα έλεγξαν αυτά. Πιθανολογώ πως κάτι άλλο μπορεί να γίνεται στο παρασκήνιο και θα το μάθουμε τελευταίοι. Εκτός πια εάν η Ελλάς συνεχίζει να είναι (Τρ)Ελλάς οπότε γιατί διαμαρτύρονται για τον Βόλφραγκ?

hippy είπε...

Χρόνια Δίσεκτα

http://www.ethnos.gr/arkas_en_kinisei/arthro/xronia_disekta-64605077/#toppage