Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ROGER ..

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

austin είπε...

Φίλτατε george nasos, επειδή σήμερα έχω όρεξη, μόλις έβαλα ένα τραγουδάκι και ετοιμάζομαι να σου γράψω
https://www.youtube.com/watch?v=hAXoGxLx6yk

Μόνη δικαιολογία για το σχόλιο σου, είναι να είσαι καινούργιος στο μπλογκ και να με/μας διαβάζεις το τελευταίο μήνα. Διαφορετικά έχουμε και λέμε:
-Αν είσαι τρολ του συριζα όπως υπονόησε ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ, τότε απλά σου λέω νέτα σκέτα ότι εσύ είσαι ο νενέκος και όποιον άλλο σάπιο χαρακτηρισμό έχει ξεστομίσει το συνάφι σου, μιας και βάζεις πάνω το κομματικό σου συμφέρον από το συμφέρον της χώρας και του λαού. Αν είσαι τρολ λοιπόν, δεν χρειάζεται να ασχολείται μαζί σου κανείς, ούτε η μάνα σου (καλά για γκόμενα δεν το συζητώ καν, ούτε τα ξεπλένια δεν θα έπρεπε να σου δίνουν σημασία) και θα χαρώ να σε βλέπω να σέρνεσαι σαν αμοιβάδα ότι αυτή η αηδία του ΣΥΡΙΖΑ τελειώσει.

Αν είσαι "φυσιολογικός άνθρωπος" και όχι τρολ τότε:
-Αν είσαι μεγαλύτερος από 40-45, θα έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς σε μένα για βασιλιάδες, γιατί μας υποθήκευεσες όλους μας υποστηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ λες και ήταν θεότητα και τώρα μας υποθήκευεσες με τον ΣΥΡΙΖΑ και τολμάς να λες άλλους νενέκους κτλ. Απλά το ότι ντρέπεσαι να πεις ότι ψήφιζες ΠΑΣΟΚ φανατικά και τώρα για να ξεπλυθείς υποστηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνεις είναι και μετά από 5 χρόνια να ντρέπεσαι να λες ότι ψήφιζες ΣΥΡΙΖΑ. Το γιατί ψήφιζες πριν ΠΑΣΟΚ είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κάποιος, αφού πλέον ανάθεμα αν θα έχει υποστηρικτές ο ΣΥΡΙΖΑ από τον παλιό ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
-Τώρα αν είσαι νέο παιδί, που τσίμπησες την βλακεία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ακουγόταν και ακούγεται ωραία ο Τσίπρας, έχω να σου δώσω δύο συμβουλές.
1) Διάβασε λίγο ιστορία και δες και ποια γεγονότα μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν νομοτελειακή εξέλιξη της σαπίλας στην Ελλάδα, γιατί όταν κάποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί το λάθος ή την κατάσταση την οποία δημιούργησε ο ίδιος ο λαός στον τόπο του, καταλήγεις να κάνεις τις χειρότερες επιλογές, αφού δεν θες να δεις στον καθρέφτη το πρόσωπο σου, αλλά προσπαθείς να κρύψεις κατω από το χαλί το πρόβλημα ακούγοντας ένα "σκίζω τα μνημόνια". Γνωστή τακτική όπως είδαμε από την εποχή του λεφτά υπάρχουν, απλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλη η σαπίλα ετών και όλη η σαπίλα "αντιμνημονίου" μαζεμένη σε ένα μόρφωμα και σε ένα...6μηνο.
2) Συμβουλή που δίνω σε όλους τους φίλους μου που υποστήριζαν ή και ήταν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ: "ξέμπλεξε από αυτή την γελοιότητα γιατί όταν έρθει η ώρα θα σε πετάξουν-ξεφτιλίσουν σαν στημμένη λεμονόκουπα". Οπότε φίλτατε κοίτα να πας και εσύ και εμείς μπροστά και άσε την κομματική βλακεία παραπέρα.

Τέλος αν το παίζεις αριστερός, χώρια ότι γελάνε και οι πέτρες, αν θεωρείς αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ, σου προτείνω να πας σε μία από τις παρακάτω οργανώσεις να βοηθήσεις εμπράκτως και όχι να μας τσαμπουνάς αριστερή ιδεολογία. Από αυτή έχουμε φάει πολύ πολλά χρόνια

http://www.originclub.org/
http://www.en.wisegreece.com/
http://telaithrion.freeandreal.org/
http://www.transformevia.com/
http://athens.impacthub.net/en/impact-hub/
http://www.iocollective.xyz/
https://themerakipeople.com/

austin είπε...

Πως τα πε ο πρέσβης της εε που θέλει να βάλει ο τραμπ;

"Το ευρώ μπορεί να καταρρεύσει τους επόμενους 18 μήνες και εγώ θα σορταρα το ευρώ σε αυτή την φάση"

Βαρατε βιολοτζιδες. Ορίστε ακόμα και επε δυτικές συμβουλές από τόυς συνεργάτες του τραμπ.

Οτι να ναι. Ο καθένας λέει ότι θέλει. Και η μπάλα δεν αργεί να χαθεί...

mixalis mixalios είπε...

Ζούμε ιστορικές στιγμές austin...

mixalis mixalios είπε...

Τοσο σύντομη η αναφορά για την Ελλάδα? Το πολύ 1 λεπτό...

mixalis mixalios είπε...

Μπλά μπλά απο τον Μοσκοβισί....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χωστα Austin σε χαίρομαι.

mixalis mixalios είπε...

"Ένα ακόμα θέμα που εκκρεμεί είναι οι μεταρρυθμίσεις σε φόρους, συνταξιοδοτικό και μεταρρυθμίσεις και στην αγορά εργασίας", συμπλήρωσε.

Tα γνωστά: μείωση αφορολόγητου, προσωπική διαφορά και ομαδικές απολύσεις....

Καμία πρόοδος σήμερα...για να δούμε τι θα κάνουν αύριο οι αγοραστές των προηγούμενων ημερών...

μπαρμπαλιας είπε...

εχουμε δυο χρονια με διαπραγματευσεις που κλεινουν -τελειωνουν ...και καθε φορα τα μετρα που "ξεφυτρωνουν"ειναι πιο σκληρα.
ποιος κοροϊδευει ποιον τελικα;

JimMarkus είπε...

[...]Η στιγμή, σήμερα το πρωί, όπου η πρόεδρος μιας από τις συνθέσεις που έκριναν την υπόθεση ζήτησε από τους τούρκους αξιωματικούς να σηκωθούν όρθιοι για να ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου, είχε κάτι συνάμα συγκινητικό και μεγαλόπρεπο, κάτι από την ιερότητα της τελετουργίας. Τα λόγια της προέδρου, καθώς τα ξαναδιαβάζω, μου ηχούν σα να έρχονται από κορυφαία χορού αρχαίας τραγωδίας, της υπέρτατης μορφής τέχνης που γέννησε η δημοκρατία. Είναι ετούτα: «H πιθανότητα ακυρώσεως ή περιστολής του πλαισίου δικαιωμάτων όλων των εκζητουμένων, ανεξαρτήτως του βαθμού ενοχής ή βαρύτητας των αδικημάτων τους, δεν επιτρέπει την εφαρμογή διατάξεων που ρυθμίζουν την έκδοσή τους, αφού αυτές υποχωρούν έναντι των υπέρτερης σημασίας των κανόνων που προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου». Μέσα σε αυτή τη φράση, ντυμένη με την επίσημη γλώσσα της Δικαιοσύνης, ακούω να αντηχούν μουσικά χιλιετίες ελληνικού πολιτισμού, και αιώνες ευρωπαϊκού.[...]

http://www.kathimerini.gr/893515/article/epikairothta/politikh/h-dikh-twn-oktw-ta-teixh-ante3an

austin είπε...

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1198143/sta-xeria-tis-daimler-to-taxibeat

Περίπου οσο πωλήθηκε και η τραινοσε...

Μπραβο στουε ιδρυτες τους. Πραγματικα μπραβο για να εχουμε παραδείγματα επιτυχιας και οχι μονο αποτυχιων του κρατους