Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΑΒΑΞ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ABAΞ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η κίνηση εντός του μεγάλου καναλιού D1-D2 συνεχίζεται και έχει δημιουργηθεί ενας τοπικός σχηματισμός ωκω με γραμμή ώμων την C1 (0.4570 €).

Επικυρωμένη ανοδική διάσπαση της C1 θα επιφέρει ακύρωση του σχηματισμού,αύξηση όγκου συναλλαγών και κινηση προς το τοπικό υψηλό ( 0,5060) και επόμενο στόχο την C2 στα 0,5340€.

Αντίθετα, άρνηση υπέρβασης της C1 , θα αυξήσει τις πιθανότητες για καθοδική διάσπαση των 0,4170 € ,σημείο ορόσημο που ενεργοποιεί τον σχηματισμό με τελικό στόχο τα 0,33 ευρώ, όπου και κλείνει και το gap που επισημαίνεται στο γράφημα .

Μεσολαβούν πάντως οι στηρίξεις  Ζ και ακμο 200 ημ που ταυτίζονται στα 0,39€ και απ όπου είναι πιθανόν να ενεργοποιηθούν αγοραστές υλοποιώντας μια καλή τεχνική αντίδραση.
Ενδιαφέρον γράφημα, θα επανέλθουμε. 

49 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.. Πηρε το χρίσμα ο ΜΤ;

giaxy είπε...

Καλημέρα. Ηθελα να ηξερα τι διαπραγματευεται ο τσιπρας τοσους μηνες και τι θα κερδίσουμε τελικα

michele είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους :) Η χωρα μονο χάνει, ο Τσίπρας διαπραγματεύεται την παραμονή του στην εξουσία του όσο μπορεί γιατί δεν θα ξαναέχει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ωρες ωρες παρακαλαω τα ΑΤΜ να βγαζουν μηδέν ΜΟΝΟ ετσι οσοι τους.ψηφισαν θα δουν τι εστι βερικοκο.. οσο του δινουν ποσοστα 18 και 20%. ακομα εχει ελπιδες να επανέλθει πολυ σύντομα (αφου θα εχει πέσει) .Η προταση μομφής κυκλοφορούσε εδω και λιγες ημερες και θα γινοταν πιθανότατα την Τριτη αν το Γιουρογκρουπ θα.ηταν κακο..Ευτυχώς την εκαψε ο Τσιπρας πριν γινει.

michele είπε...

Πρόταση μομφής να καταθέσετε λεει ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη χαχα

michele είπε...

Το ότι κυκλοφορούσε δεν σημαίνει ότι θα την έκαναν. Η πρόταση μομφής συσπειρώνει τους αντιπάλους, μην πιστεύετε ο,τι κυκλοφορεί

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιαυτό ειπα καλα που την έκαψε και σαν ιδέα.

michele είπε...

Ωραια, κλεισανε και τα παραγωγακια, τραβηξαμε στο Θεο ( με gap εξαντλησης την ΕΕΕ +3,5% ) και κοροϊδεύουμε τον κόσμο

hippy είπε...

Φιλαράκια χαιρετίζω και διαφωνώ

Για μένα μακάρι να κατέθετε πρόταση μομφής ο κ. Μητσοτάκης. Θα είχε διπλό αποτέλεσμα

1) Θα συσπείρωνε τους "πάμε πλατεία" κυβερνητικούς οπότε θα έκλειναν επιτέλους την αξιολόγηση.

2) Θα του έδινε τον απαραίτητο χρόνο να καθαρίσει (όσο είναι δυνατόν) το κόμμα του από τα πολλά άχρηστα λαικίστικα βαρίδια που κουβαλάει. Διότι οι υπέρμαχοι κύριοι του «τάματος του έθνους»

Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Βαγιωνάς, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Στέργιος Γιαννάκης, Θανάσης Δαβάκης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελος Μπασιάκος, Χρήστος Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Ράπτη και Κωνσταντίνος Σκρέκας

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ στο χώρο της ΝΔ που εκμεταλλεύονται συστηματικά την ηλιθιότητα των φανατικών ψηφοφόρων.

"Αν μου το ζητήσετε εσείς αρχιεπίσκοπε την ρίχνω την κυβέρνηση" θυμίζω τη φράση του Βλαμμένου στην γνωστή κόντρα με το Φίλη που προσπάθησε να κάνει ένα βήμα προς το αυτονόητο για Δυτική Χώρα και ΜΠΡΑΒΟ του.

Πρώτα βάζω το σπίτι μου και μετά τη Χώρα. Μετά τους χαμένους του ολοκληρωτικά Καμμένου που έφυγαν για το προσωπικό τους συμφέρον (και δεν τους έδιωξε ο αρχηγός τους) πρέπει κι ελπίζω να καθαρίσει ο χώρος της ΝΔ πριν κυβερνήσει.

hippy είπε...

Πρώτα βάζω τάξη στο σπίτι μου και μετά τη Χώρα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θελει η π..ανα να κρυφτεί καιη χαρα δεν την αφήνει. Και προσοχη...μην παραδοσουμε την χωρα στην δεξα ναι στην δεξα.δεν τρωμε κουτοχορτο...αυτα άλλου.

JimMarkus είπε...

Συμφωνώ Hippy αλλά το βρίσκω δύσκολο το στοίχημα. Από την άλλη η ανάγκη γίνεται Ιστορία θα πει κάποιος άλλος...

ArTaXiA είπε...

Πάλι ρε στην πολιτική το ρίξατε;

Και μιας και είδα τον αγαπητό Hippy, θα σχολιάσω για την Grivalia που τόσο αγαπά. Γράφει λοιπόν ο ανυπέρβλητος ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ σήμερα πως "grande successo για ΓΡΙΒ που αγόρασε αντί 16.25εκ. τα ακίνητα που είχε πουλήσει το 2005 αντί 68εκ."

Ναι Χαμαιλέοντα να σου πω λίγο;

Αυτό δεν είναι και τόσο καλό ξέρεις, γιατί μια ΑΕΕΑΠ, βάσει καταστατικού οφείλει να διατηρεί χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Οπότε τα υπόλοιπα ακίνητά της -και δεδομένου πως η πώληση τότε ήταν σε εύλογη αξία- έχουν φάει ένα 76% υποτίμηση σε αγοραίες αξίες. Να σου βγάλω ένα 15% επειδή πήρε τα ακίνητα του Μαρινόπουλου από εκκαθαριστή; Πάλι 60% μείωση χαρτοφυλακίου στο κεφάλι.....

hippy είπε...

Οπλαρχηγέ εάν το σχόλιο σου περί "πουτ@νας και κρυφτού" απαντά σε μένα διευκρίνησε το γοα να σου απαντήσω.

Lorac είπε...

κ. ArTaXiA συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά ...άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

Απο αυτά που γράψατε υποθέτω ότι η "κόρη" θα δώσει μέρισμα πριν την αλλαγή ελπίζοντας όλο και κάτι στραβό να συμβεί στη "μαμα" ώστε μτχ+μέρισμα >> νεο-μτχ??

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη πολύ καλή (και προχωρημένη) σκέψη, ευχαριστώ. Ακόμα μια φορά επαλήθευσες την άποψη μου ότι αποτελείς asset του μπλογκ. Οι κλάδοι των εταιρειών υποδομών, ακίνητης περιουσίας, κοινής ωφέλειας, εξαγωγικές (με αυτή τη σειρά) είναι πραγματικά οι επενδυτικές επιλογές μου από τότε που ανέλαβαν οι σανελικοί οπότε και το γύρισα σε "σύστημα Ρεχάγκελ (άμυνα και στημένα).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κυριε Hippy ειναι μια παλιά ρήση και σε καμιά περιπτωση η λεξη αυτη δεν υπονοεί κατι για εσάς.

Lorac είπε...

κ Hippy σας κάνω "like" για τα λεγόμενα σας και "follow" στις σκέψεις σας χαχχχαχα.

Η νδ πολιτικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα Είναι όμως σε καλό δρόμο. Το καλύτερο να αφήσει το συριζα να τρώει τις σάρκες του με τα μνημόνια του και όταν έλθει ο χρόνος να είναι έτοιμη.

Να ξέρει - η νδ - ότι τα πράγματα μπορεί να πάρουν απρόβλεπτη τροπή κοντά μας και θα πρέπει να έχουν κάνει πολύ γυμναστική για να αντέξουν το βάρος των εξελίξεων.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μιας απο καθηγηταδες χορτασαμε και αναλύσεις πως η χωρα θα παρει μπρος..ας ακουσουμε και μια πολυ ακραία Άποψη που την λεμε λιγοι...Αρση μονιμοτητας για δημ υπαλλήλους για να πεσει και το κόστος εργασίας τους...αμεση απόλυση 100.000 δημ υπαλλήλων.. μεταταξεις εκει που υπαρχει ανάγκη.. κατάργηση εργ.εισφορων και ταυτόχρονη μείωση συντελεστών φορολογιας (κοστος.15 δις..) τα ταμεια παιρνουν απο το κρατος 17 δις...κατάργηση εφαπαξ..θυγατερων.και αλλα τετοια παλαβα...εθνικη σύνταξη 700 ευρω για ολους..(οποιος θελει πιο πολλά υπάρχουν προγράμματα ιδιωτικά με κοστος απο 50 ευρω τον μήνα.. .μπορω να γραψω και αλλα τόσα.. .το σοκ στην οικονομία θα ηταν τέτοιο που θα τρεχαμε με ρυθμούς ανάπτυξ της χωρας της ανω του 7% καθε χρονο..Το προβλημα ειναι πολιτικό και οχι οικονομικό.

michele είπε...

Επανερχομαι, καθως μελετούσα διαγραμματικα τα δυο χαρτιά που σηκώνουν σημερα την αγορά ,προκαλωντας μια ΜΑΪΜΟΥ ανοδο δηλ την ΕΕΕ και την ΜΠΕΛΑ.

Για την τοποθέτηση Hippy ,θα αναφερθώ και στα social Μedia κάποια στιγμή εκτενέστερα δηλ , τι συμφέρει αυτή τη στιγμή τη χώρα :
Να κλεισει η αξιολόγηση η να ξεκουμπιστουν οι κατσαπλιάδες;

michele είπε...

Η απάντηση ειναι ότι καλύτερο για τη χώρα είναι να ξεκουμπιστουν οι κατσαπλιαδες.
Το κλείσιμο της αξιολόγησης ( που καθυστερεί ενα χρόνο) είναι σημαντικό αλλα δεν έχει νόημα με τον εσμό που κυβερνά τη χώρα. Η κυβέρνηση αυτή σε 2 χρονια έχει κλείσει μία ( 1) και την δεύτερη οχι ακομα ,την στιγμή που στο ίδιο διάστημα η προηγούμενη κυβέρνηση εκλεισε 4 και κόλλησε στην 5η.
Και προσωπικά την κατηγορούσα κιόλας γιατί μετά τις ευρωεκλογές σταμάτησε τις μεταρρυθμισεις.

Επιπροσθέτως, εχει αποδειχτεί και όποιος δεν το καταλαβαίνει ας το ξανασκεφτεί, οτι οι άνθρωποι αυτοί και δεν θέλουν και δεν μπορούν να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ μεταρρυθμισεις ,εστω τις αναγκαίες.

Τελευταία απόδειξη το Ελληνικο και οι ερωτήσεις 18 βουλευτων του περι αρχαιολογικου χωρου ( 75 χρονια είχαμε αεροδρόμιο εκεί) καθως και οτι μια τετοια επενδυση Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ μπορεί να κολλήσει στην υπογραφή ενος δασάρχη.

Είναι αυτο που λένε οι ξένοι και έχουν δίκιο περί ownership του προγράμματος .Για αυτο το λόγο άλλωστε ο κακός Σόιμπλε μίλησε στη φατσα του Τσίπρα : It's the implementation stupid.

Δεν θελω εδω να αναλυσουμε τις παρεμβασεις στο γενικοτερο συστημα δικαιοσυνη, τραπεζες κλπ ειναι μεγαλη κουβεντα. Η χωρα εχει παει πισω με μεγαλα βηματα σε ολα τα μετωπα.

michele είπε...

Οσον αφορά την γελοιότητα της ερώτησης των βουλευτών της ΝΔ περι τάματος κλπ.

Η φαση έγινε για να κάνουν και τα δυο μέρη την "δουλειά" τους. Οι μεν βουλευτές για να απευθυνθούν στο λαικοδεξιό κοινό τους και να δειξουν οτι "ορίστε ενδιαφερόμαστε, καταθέσαμε ερώτηση για το θεμα

ο δε αρχηγός τους την πήρε πίσω καθώς θέλει να πει: "Έχουμε σοβαρότερα θεματα να ασχοληθούμε ,τι μαλακίες είναι αυτές" και να επιβεβαιώσει το χώρο που τον ανεδειξε ως αρχηγο.
Αυτο είναι θέμα μικροπολιτικης και ως τέτοιο αντιμετωπιζεται.

Το προηγούμενο σχόλιό μου όμως ειναι καθαρά θέμα πολιτικής και άπτεται της επιβίωσης της χώρας ,είτε οικονομικής,είτε πολιτιστικής,είτε αισθητικής, είτε δημοκρατικής.

michele είπε...

Οντως είναι asset του μπλογκ ο φίλος ο artaxia. Και έξυπνη η τοποθέτηση για τα ακινητα ΓΡΙΒ .
Να δειτε εσεις οι γνωριζοντες-κατέχοντες και τη σχεση με τη ΛΑΜΔΑ σε μέλλοντα χρόνο γιατί εγω απ αυτά δεν κατέχω πολλά.

ArTaXiA είπε...

Lorac, αυτή ακριβώς είναι η περί μερίσματος σκέψη μου.

michele είπε...

Να πω και κάτι για τη ΝΔ . Το κόμμα αυτό βάσει των δικών μου μελετών των δεδομένων είναι πολύ κοντά στην αυτοδυναμία. Για να την πετύχει πρέπει να την ψηφίσουν οοοολοι αυτοί.
Αν επρόκειτο να είναι όπως εγω θα ήθελα ,μετά βίας θα έπαιρνε ένα 15- 20%.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολυ σωστά Μιχάλη.. μην τολμησου και πουν τιποτα οι φισιστες δεξιοι γίνεται πρωτο θέμα (εστω και αν δεν είναι σωστό το timing της ερωτησης των βουλευτών) αν όμως ηταν για κανενα τέμενος και οι βουλευτές έφεραν ταγαρια στους ώμους δεν θα μιλαγε κανένας ( επικράτηση αλανθαστης αριστερής ηγεμονίας εδω και 70 χρονια)Αυτα για σήμερα καλό απόγευμα.

ΝίκοςΤ είπε...

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ας έχουμε το θάρρος να υπερασπιζόμαστε τα γραπτά μας και να αναγνωρίζουμε την σκέψη μας.
Καλησπέρα σε όλους.

hippy είπε...

Κατσαπλιάδες και τζάμπα μάγκες υπάρχουν παντού Μιχάλη. Σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Καθώς επίσης και σανοφάγοι και κουτοχορτοφάγοι. Και ΝΑΙ όλοι θέλουμε να ξεβρωμίσουμε. Αυτό ήθελα να θίξω με το "ΤΑΜΑ".

Κ. Οπλαρχηγέ η σκέψη σας είναι η γνωστή απλή: "Η κόλαση είναι οι άλλοι". Δεν συμφωνώ. Αν το θέμα ήταν τόσο εύκολο να λυθεί θα είχε λυθεί προ πολλού. Δεν έχει όμως και νόημα να το συνεχίσουμε. Συμφωνούμε πως διαφωνούμε χα χα χα (και πάλι ωραίοι είμαστε)

hippy είπε...

Μιχάλη ο δάσκαλος έλεγε

"εάν γίνεις πολύ καλός στις δικαιολογίες, ΔΕΝ θα γίνεις καλός πουθενά αλλού".


Σωστά έπραξε ο κ. Μητσοτάκη. Μακάρι να το συνεχίσει και (κατα το δυνατόν) να το ολοκληρώσει.

michele είπε...

Βεβαίως υπάρχουν παντού Ηλια μου είναι αυταπόδεικτο. Αλλά η πολιτική είναι συγκρίσιμο μέγεθος.
Ας πούμε ο πρωθυπουργός της χώρας είπε στη Βουλή πριν λίγες ωρες οτι ολοι γνωρίζουμε ότι τα prior actions γίνονται μετά.

Πράγματι, πρώτα εκσπερματώνει κάποιος και μετά αρχίζει τα προκαταρκτικά στη συνεύρεση του χαχαχα

Δεν μας εφτανε δηλ το frozen war, η στροφη 360 μοιρών,η Λεσβος και η Μυτιληνη τα δυο νησια μας ...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κυριε hippy ειναι πολύ φυσιολογικό να υπαρχουν διαφωνίες (αμυντικές μετοχές εσυ..σαπακια εγω..χιππης εσυ οπλαρχηγός εγω..Κολωνάκι εγω εξαρχεια εσυ..αν και τα χωριζει ενας δρόμος και πινω το ποτο μου σχεδον πάντα στα εξαρχεια.)Οπως ξέρεις παντα εμεις οι ξενερωτοι της μεσοαστικης τάξης θελουμε να νιωθουμε την αυρα της επαναστατικοτητας που εκπέμπει η Πλατεία και που και που στα καγιεν μας ακουμε και Ξυλούρη. Καλο απογευμα και παλι Χωρίς ίχνος ειρωνείας.

michele είπε...

Ηλια συμφωνώ με το σχόλιο σου 3.51. Αλλα πάντα υπαρχει στην μικρο-πολιτική ειδικά, η εξήγηση που ένας αναλυτής μπορεί να ανιχνεύσει.

michele είπε...

ΟΠΛΑ καλα ολα αυτα, αλλα για τα σαπάκια παντα θα στη λεω. Και για να στα λεω εγω που εχω παιξει απίθανα πραγματα σε απιστευτα μικρους χρόνους ,δινε μια βάση.
Καθως ο Ηλιας ειναι οντως ενας σοαβρος μελετημενος επενδυτης. Θα ερθει εκεινη η ώρα που και τα σαπάκια θα αποδωσουν. Αλλα αργει ακόμα.

Προχτες πηρα ενα μηνυμα απο καποιο φιλο που μας παρακολουθει. Κυριε Μichele μου ειπε σας ευχαριστω.
-Γιατι φιλε ,του λεω
-Γιατι παρακολουθω το μπλογκ σας και με σώσατε εσεις και καποιοι φιλοι να καταστραφω απο τις τράπεζες.

Και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ο ανθρωπος να σωθηκε τοτε και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ να ειναι, σχηματοποιει το λόγο που υπαρχει η Ελευθερη Γνωμη.

Και απλά για λόγους καθαρά επιβίωσης θα ξεκινήσει κάποια στιγμή ΚΑΙ το κλειστό, για τους ανθρώπους που τυχαίνει να με εμπιστευονται περισσότερο.

ArTaXiA είπε...

A propo φίλοι μου, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Αφ ετέρου ρε Mic, πάς και μου βάζεις τον Άβακα τεχνική ανάλυση, και έχουμε να δούμε τη ΜΟΗ, που έχει το καλύτερο διάγραμμα δυτικά του Βόλγα, από το Φθινόπωρο;

michele είπε...

Αrt ,δεν θα το πιστευψεις αλλα χτες βράδυ ( που ημουν και βαρυς απ το τσίκνισμα) δυο μετοχες κοιτουσα

ΑΒΑΞ και ΜΟΗ χαχα. Εβαλα Αβακα γιατι ειναι σε πολυ οριακο σημειο,οπως φαινεται αλλωστε.

Ευχαριστως και τη ΜΟΗ σε εβδομαδιαιο κυριως καθως το διαγραμμα της ειναι μεγαλοπρεπες indeed !

hippy είπε...

"Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κυριε hippy ειναι πολύ φυσιολογικό να υπαρχουν διαφωνίες (αμυντικές μετοχές εσυ..σαπακια εγω..χιππης εσυ οπλαρχηγός εγω..Κολωνάκι εγω εξαρχεια εσυ..αν και τα χωριζει ενας δρόμος και πινω το ποτο μου σχεδον πάντα στα εξαρχεια.)Οπως ξέρεις παντα εμεις οι ξενερωτοι της μεσοαστικης τάξης θελουμε να νιωθουμε την αυρα της επαναστατικοτητας που εκπέμπει η Πλατεία και που και που στα καγιεν μας ακουμε και Ξυλούρη. Καλο απογευμα και παλι Χωρίς ίχνος ειρωνείας."


ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ με τσιγκλάς. 'Ακου λοιπόν

1) Είμαι πειραιώτης (από τα προσφυγικά της Νίκαιας)

2) Αντιπαθώ τους τζαμπαμάγκες. Και αυτούς που φορούν κουκούλα και αυτούς που εκμεταλλεύονται τα κενά του συστήματος.

3) Περιφρονώ τους επιδειξίες χωριάτες των Αθηνών με τα τζιπ και τα καγέν (ιδίως τους ακοινώνητους που τα ανεβάζουν και στα πεζοδρόμια κατά το παρκάρισμα).

4) Μόνο στο κρητικό παληκάρι τον Νικόλα με πέτυχες.

Σου απάντησα την προηγούμενη φορά με το θέμα του δανείου σου που πρακτικά μετακύλισες στους συνεπείς φορολογούμενους αλλά δεν καταλάβες τίποτα. "Χρωστούσα 2800 ευρώ και πλήρωσα 450" περηφανευόσουν. "Εάν μπορούσατε κι εσείς δεν θα κάνατε το ίδιο?" με ρώτησες.

Το θέμα δεν είναι τι θα έκανα εγώ. Το θέμα είναι πως όσοι τα έφαγαν (μια και μπορούσαν) δηλαδή ΕΣΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρίνουν και να κατακρίνουν. Δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν για την ηθική των άλλων.

Με πλήρη ειλικρίνεια, χωρίς ίχνος ειρωνίας ή αγανάκτησης.

Απλά έτσι τα βλέπω εγώ.

hippy είπε...

Βγαίνει ο "γαμπρός" Δούκας του σκανδάλου των δομημένων ομολόγων της JPM στο Bankingnews κάθε τρεις και λίγο για να κάνει μαθήματα στους νυν για την οικονομική πολιτική που πρέπει ν΄ακολουθήσουν για να βγούμε από την κρίση. Βρε ουστ.

Το μόνο που μένει είναι να βγει κι ο Λιάπης να πεί του Σπίρτζη πως θα εισπράξει περισσότερα από τα τέλη κυκλοφορίας.

Ελα (μο@νί στον τόπο σου). Ήμαρτον Θεέ μου. Πάλι κολάστηκα.




paolostar είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Δεν κατάλαβα αυτό το πήδημα του δείκτη τα τελευταια λεπτά....

michele είπε...

To σκάνδαλο των δομημένων πάντως είχε πρόβλημα στην προμήθεια και όχι στην σκέψη ως επιλογή .Θα μπορούσε να ήταν καλή επιλογή για τα ταμεία και τους κατέχοντες οι οποίοι μέσα στην κρίση ειδικά θα είχαν γλυτώσει αρκετά χρήματα.

michele είπε...

Οφειλεται στο ξεκινημα της ΠΕΙΡ Paolo όπου παραιτηθηκε ο Ταμβακακης και θα παραιτηθει και ο Λεκκακος που ισως σηματοδοτει πως επιτελους θα βρει διευθυνοντα η τραπεζα που επρεπε να ειχε γινει πολυ καιρο.

Και ακολουθως το δημοσιευμα του Spiegel περι διαθεσης 5 δισ στο -τριτο-ελληνικο προγραμμα που κατα την αποψη μου παντως εχει πεθανει και θα χρειαστουμε και 4ο μνημονιο

paolostar είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση michele....
και μένα ύποπτο μου φάνηκε τεσπα θα δείξει...

hippy είπε...

Τελευταία δείχνει αδύναμη η ΦΟΛΙ. Δεν ξέρω γιατί ούτε θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου αλλά η κινέζα συγγενής (FOSIL) που πολύ χοντρικά είναι στον ίδιο κλάδο επίσης δεν τα πάει καλά στο ταμπλό. Βέβαια δεν την ξέρω ιδιαίτερα σαν εταιρία χθες έχασε περίπου 20% στα $20 μετά από profit warning για το 2017, οταν το 2014 είχε $140(!!!)

http://finance.yahoo.com/quote/FOSL?p=FOSL

(δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες)

michele είπε...

Ηλια μηπως εχει προβληματα ο προεδρος παλι,θυμασαι που τον ειχαν μπουζουριασει και χαθηκε 2-3 μερες και εφαγε ξυλο το ΦΟΛΙ;

Βεβαια ισως ειχε φουσκωσει πολυ σαν εταιρεια να την δουμε και διαγραμματικα,καποιοι θα ξερουν για να εχει φαει τετοι χωσιμο.

Ενδιαφέρον θεμα

michele είπε...

50$ ειχε περυσι τετοιον καιρό, μεγάλες απώλειες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Αν και την έγραψα λάθος ( Fosun το σωστό) εσύ σωστά απάντησες Μιχάλη.

Νομίζω πως μάλλον είναι θέμα profit warning όπως έγραψα. Πωλήσεις (λέει) γύρω στα 3δις και κέρδη γύρω στα 200 μύρια (από 350) και πάνε για 100. Δεν είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με Φολι αλλά πρέπει να αλλάξει μυαλά ο Κουτσο και κάποια ebitda επιτέλους να γίνουν καθαρά κέρδη και μέρισμα.

hippy είπε...

Κύριε ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ μ΄ενδιαφέρει μόνο η άποψη όσων εκτιμώ.

Τελεία. Παύλα.

michele είπε...

Nαι Fosun οντως ,το σκεφτηκα αλλα δεν το διόρθωσα γιατί κοιτούσα το γράφημα :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.