Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΗ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΜΟΗ: TEN YEARS ..AFTER

Δέκα χρόνια της μετοχής απο το 2007 σε εβδομαδιαίο γράφημα. 
Ο μεγάλος πυθμένας με γραμμή λαιμού την Κ100 ( 11,70 €) λύθηκε ανοδικά  και με μια μικρή διόρθωση συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς την ζώνη G [ 15,70-17.70€].
Ο μεγάλος σχηματισμός inverse head & shoulders που επισημαίνεται στο γράφημα, δίνει μια τιμή στόχο στην άνω γραμμή της ζώνης G γεγονός που επιβεβαιώνει αυτό το επίπεδο ως ισχυρή αντίσταση.

Σε αυτο συνεπικουρεί και το πιθανολογούμενο μεγάλο πλαγιοανοδικό κανάλι με βάση την γραμμή τάσης F1 και την κλωνοποιημένη F ,καθώς και αυτή η πλευρά φαίνεται να καταλήγει στην άνω πλευρά της G.

Έχει προστεθεί ο "αδόκιμος" κμο 70 εβδ καθώς όπως φαίνεται  στις διορθώσεις την προτιμά ως στήριξη και για μετέπειτα αντίδραση και συνέχεια της κίνησης.
Η Κ100 αποτελεί μια πολυ ΙΣΧΥΡΗ στήριξη σε περίπτωσης σοβαρής διόρθωσης του τίτλου, ο οποίος βρίσκεται ηδη στην υπεραγορασμένη ζώνη.( RSI14   74,18)

ΥΓ. Επισημαίνω ακόμα μια φορά την σύμπραξη με τον όμιλο Μυτιληναίου στο φυσικό αέριο , η αγορά λιανικής του οποίου θα απελευθερωθεί το 2018, μέσω της εταιρειας M&M.

http://www.mytilineos.gr/el-gr/power-mm/natural-gas

http://www.enikonomia.gr/businesses/103818,motor-oil-kai-mytilinaios-fernoun-fysiko-aerio-apo-ton-agogo-tis-.html

45 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Αρταξια συμφωνω εν μέρει μαζί σου, αν και απέναντι στην αποχαυνωση, το δηλητήριο και την ακραία βλακεια που προσφέρει ο συριζα και ο τσιπρα, πρέπει να υπάρχει ένα "αντιβαρο". Πάρτο ακόμα και σαν " ενέργεια" στον ελλαδικο χώρο. Αν κάνεις δεν μαχοταν την βλακεια του τσιπρα, πάει θα ήμασταν όλοι για ζουρλομαδια και βαρβιτουρικα.

Οσον για την ψήφο σου, απλά να σημειώσω ότι η αμοιβαδα έχει σοβαρα πλεονέκτημα έναντι του τσιπρα!

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Austin, πρωινός-πρωινός....

Ένστασις: (Ι) Πού μάχεστε ακριβώς τον Τσίπρα; Στο τηλέφωνο με φίλους, στον καφέ, και στο Face; Υπάρχει επίσης εκλεγμένη αντιπολίτευση γι αυτή τη δουλειά, δόξα το Θεό, ο Άδωνις καλά την κάνει τη δουλειά. Θα σου ζητήσει ψήφο αύριο-μεθαύριο.

Ένστασις (ΙΙ) Η σύγκριση αμοιβάδας με πολιτικό, αφορούσε τον Κυριάκο, όχι τον Αλέξη. Και όχι "αντίβαρα" τύπου Κυριάκου που τριγυρνούν στην Ευρώπη, τάζοντας συμφωνίες σε κατηγορούμενους για μίζες και πολιτικά σκάνδαλα δεν θέλω. Προτιμώ την αμοιβάδα.

Patrick για πρωθυπουργός!

μπαρμπαλιας είπε...

οι τραπέζες με γκαπια...ξεφορτωματος(;)

ποιος ειναι ο Πατρικιος ωρε;

και ζεαουρ

ArTaXiA είπε...

Ο φίλος του Μπομπ Σφουγγαράκη, ο αστερίας.

Kαλημέρα Μπάρμπα μου.

austin είπε...

Μπάρμπα φαίνεται σα να έχει κλείσει ήδη η αξιολόγηση και να μην το ξέρουμε. Κάνει ακόμα και η ΔΕΗ κίνηση!

Αρταξία για την πρώτη ενσταση σου, αυτό ακριβώς λέμε..Επειδή κανείς πέρα από τον Άδωνι δεν αντιδρά στην ακραία βλακεία του ΣΥΡΙΖΑ, και όποιος αντιδρά έχει κάπουου είδους ρετσινιά για το πόπολο (γραφικός, ακραίος κτλ κτλ) όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε πρέπει να αναδείκνυουμε κινήσεις φιλοδοξίας, προοδου, εξέλιξης και εξυπνάδας και να κατακρίνουμε την αποχαύνωση και το δηλητήριο που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο έτσι ίσως καταφέρουμε να σταματήσει η κατρακύλα που θα οδηγήσει σε εκτροπή. Αυτή είναι βέβαια προσωπική γνώμη, αλλά πρέπει λίγο να δίνουμε την "μάχη του αυτονόητου" γιατί αν χαθεί και αυτή η μάχη κλάφτα.

Τώρα για την δεύτερη ένσταση...ξέρω ότι το έχεις πιάσει τι εννοώ απλά θέλεις με την χαρακτηριστική σου "επεξήγηση" να προκαλέσεις την απάντηση μου αλλά και των υπολοίπων:
Όταν ξέρουμε ότι ο Μητσοτάκης είναι κόκκινο πανί για σένα, αν τον συγκρίνεις με μία αμοιβάδα, προτιμάς την αμοιβάδα. Αν όμως στην θέση της αμοιβάδας, βάλεις τον Τσίπρα, μήπως αλλάζει η ψήφος σου γιατί ο Τσίπρας σίγουρα δεν έχει πλεονέκτήματα...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους. Καλή εβδομάδα !

michele είπε...

Κατόπιν έμπνευσης του φίλου Hippy ,δημιουργήθηκε μια σελίδα με τίτλο
ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ...ΣΗΜΑΣΙΑ ( αριστερά στη στήλη ΣΕΛΙΔΕΣ)

όπου θα καταγράφουμε κάποια σχόλια αξιόλογα που έχουν σχέση με την αγορά ώστε να μπορούμε να τα βρίσκουμε εύκολα αν πάσα στιγμή.

michele είπε...

Επίσης απαντω στον φίλο Lorac απο χτές οτι ναι,εννοουσα αυτες τις δηλωσεις Σοιμπλε ακριβως!

hippy είπε...

Καλημέρα σε όλους

Μιχάλη ευχαριστώ.

Λευτερης είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

michele είπε...

Nασαι καλά Ηλία. Κατάλαβες τώρα φίλε Austin γιατί σε κυβερνάει ο Τσίπρας;
Κατάλαβα να λες.
Κατάλαβες γιατί η χώρα εκφυλίζεται τελείως σε όλα τα επίπεδα;
Κατάλαβα να λες.

Μεχρι και ο Κούλογλου το καταλαβε:
http://www.skai.gr/news/politics/article/339394/kouloglou-o-suriza-den-eprepe-na-rixei-tin-kuvernisi-samara/

austin είπε...

Μιχάλη με ξερεις...οχι μόνο είχα καταλάβει, τα έγραφα και οριομουν από το 2014. Βέβαια η απάντηση ήταν ότι είμαι σαμαροβενιζελος και γερμανοτσολιας. Και αυτά τα έχω σε μειλ και μηνύματα από φίλους καλούς, πολύ καλούς!

Εξού και βγαίνω και κραζω και τον dwk και όποιον άλλον υπερμαχο της βλακειας και του δηλητήριου του συριζα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειροετερο από αδερφικους φίλους, την ώρα που τους λες την άποψή σου και ενώ ξέρουν ότι όφελος ούτε είχα ούτε πρόκειται να έχω από κάποιο κόμμα, να σε υβριζουν με τέτοιο άσχημο τρόπο!

Καλά δεν μιλάμε για την ζημιά που έχει γίνει στην οικονομια. Μόνο εγκαθετος, ασχετος η χαζός δεν την καταλαβαινει

hippy είπε...

"Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα" λέει ο λαός (κι ο Κούλογλου και μπράβο του που το παραδέχεται δημόσια).

Ο Τσίπρας κυβερνά διότι τον εξέλεξε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Το Σύνταγμα ορίζει ότι θα είναι πρωθυπουργός της χώρας εκτός κι αν χάσει τη δεδηλωμένη άσχετα εάν είναι καλός ή κακός (ψηφίζω το 2ο αλλά είναι υποκειμενική γνώμη). Σταθερή μου άποψη ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε 4 χρόνια και θα με ικανοποιούσε εάν σε επόμενη αναθεώρηση του συντάγματος κλείσουν όλα τα παραθυράκια για πρόωρες εκλογές. Ψηφοφόρε ψηφίζεις για σένα και τα παιδιά σου. Δεν έχεις δικαίωμα αλλαγής, οφείλεις να είσαι υπεύθυνος. Πρόσεξε που ρίχνεις την ψήφο σου γιατί θα λούζεσαι καθημερινά το αποτέλεσμα της επιλογής σου.

Προσυπογράφω την άποψη του κ. Lorac "πολύ επικίνδυνο κάποιος να θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει την δημοκρατία προς όφελος του. Παλιότερα (στα αρχαία χρόνια) έτρωγε τουλάχιστον εξορία για πάντα.... και φυσικά να ερωτήσω , αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει γιατί αποκλείει κάποιος άλλος πιο δυνατός να εκμεταλλευτεί το ίδιο παραθυράκι για ίδιον κ ατομικό όφελος??"

hippy είπε...

"Κάνει ακόμα και η ΔΕΗ κίνηση"

Γιώργο κατά τη γνώμη μου κακώς συσχετίζεις τη ΔΕΗ με τις τράπεζες. Τόσο τεχνικά αλλά κυρίως με τα θεμελιώδη είναι σε άλλη, ασφαλέστερη κατηγορία (προσωπική τιμή στόχος 2,90-2,98 με time frame ενός μήνα)

michele είπε...

To κακό είναι ότι το αποτέλεσμα των επιλογών των άλλων, το λούζονται και όσοι δεν το επέλεξαν αγαπητέ Ηippy.
Βέβαια δεν παύει να είναι και το χειρότερο σύστημα με εξαίρεση όλα τα αλλα που είπε ο Tσωρτσιλ και βέβαια συμφωνώ..

Αλλα το ότι είναι νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση δεν συνεπάγεται ότι εγώ ως πολέμιός της θα κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια.
Θα προειδοποιώ όπως και το έκανα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ με επιτυχία.

Και δεν θα ξεχάσω ποτέ,ένα συνάδελφο που δεν τον γνώριζα και τυχαία συνάντησα στο μετρό,τον Φεβρουαριο του 2015.

Και μου εξηγούσε ( πιστεύοντάς το) όλο το σκεπτικό Βαρουφακη και πως θα πείσει τους Ευρωπαίους και θα γλυτώσουμε και λοιπά.
Εκτος παραγματικότητας, με πληρη άγνοια διεθνων σχέσων,τρελάθηκα
και σιγουρεύτηκα για το που θα καταλήξουμε.



michele είπε...

Αν έχεις προσέξει Hippy εκτός του γυμνοσάλιαγκα Παπαδημουλη, ο Χρυσόγονος και ο Κουλογλου παρ οτι εχουν διαφορετικες πολιτικες καταβολές συχνά λένε κάποια πράγματα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Αυτο συμβαίνει για 2 λόγους 1) Ότι ζουν στις Βρυξελλες και έχουν καλύτερη γνώση του τι γίνεται
2) Οτι είναι ευρωβουλευτες δεν τους κουνάει κανένας μέχρι την άνοιξη του 2019 και δεν έχουν πρόβλημα να μιλήσουν ειλικρινέστερα.

ο dwk είπε...

...ο Κούλογλου το κατάλαβε και αυτή είναι αξία της παράταξής του – αναγνωρίζεις τα όποια λάθη για να μην τα επαναλάβεις
«...ήταν λάθος και μάλιστα στρατηγικού χαρακτήρα διότι θα έπρεπε κανονικά να αφεθεί η τότε κυβέρνηση να κάνει την βρώμικη δουλειά την όποια ζητήθηκε μετά να κάνει ο συριζα...»
...είπε κι άλλα όμως:
«...βεβαίως η κυβέρνηση έχει πάρει περισσότερα εύσημα από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση ιδίως τον τελευταίο καιρό από όλους τους θεσμούς από τον Ντάισελμπλουμ τον Γιούνκερ τον Μοσκοβισί μέχρι και τον Ντομπρόφσκι δηλ. άνθρωποι που ήταν πολύ επιφυλακτικοί βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι σβήνουμε λάθη που έχουν γίνει από την δική μας την κυβέρνηση στο παρελθόν αλλά από την άλλη την πλευρά όταν η αξ. αντιπολίτευση βγαίνει και ζητάει εκλογές, συζητάμε το ελληνικό πρόβλημα στο ευρ. κοινοβούλιο και η νδ ζητάει εκλογές μειώνει πάρα πολύ την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος γιατί σου λένε οι άνθρωποι τι λέτε τώρα είσαστε σοβαροί...»
.........
...ο Κούλογλου το κατάλαβε
...-κατάλαβες τώρα;
...ο Κυριάκος το κατάλαβε ;
...-τι δεν κατάλαβες πάλι ;
.................
...όσο για το ποιος χρησιμοποιεί ύβρεις, μια ανάγνωση των σχολίων είναι αρκούντος αποκαλυπτική !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλα πως αντέχεις Μιχάλη με αυτα που σου λένε. Ολα θα τα ψηφίσουν για να μην ερθει ο Μητσοτάκης και η δεξιά.. .Βλεπω σημερα τα Συριζοτρολ παντου δινουν ρεστα.

JimMarkus είπε...

Χαιρετάω την παρέα σας, όμορφη συζήτηση ανοίξατε πάλι...
σήμερα δεν είναι και η απόφαση της ΕΑ για τις κατασκευαστικές;

ArTaXiA είπε...

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα, διότι μόνο Συριζοτρολ δεν είμαι. Και τουλάχιστον εγώ όταν μου απευθύνονται απαντώ, όχι σαν μερικές-μερικές που πετάνε μια σερπαντίνα και μετά "συγγνώμη κύριε ποιος είστε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Artaxia δεν λεω για σένα.

hippy είπε...

Χαιρετίζω την παρέμβαση JM που μας θυμίζει οτι είμαστε προτίστως χρηματιστηριακό μπλογκ χε χε. Με την δική μου παρέμβαση σκοπεύω (και) ακριβώς εκεί

-Εάν έχουμε ως δεδομένο την 4ετία σανελικών ποιες (σχετικά) ασφαλείς κινήσεις αξίζει να κάνουμε?

(προφανώς εκλογές κ ΝΔ δίνουν αέρα στα πανιά του ΧΑΑ οπότε η απάντηση στην 1η, δυσκολότερη ερώτηση αξίζει να συζητιέται νομίζω)

ο dwk είπε...

...συγγνώμη αν ενόχλησα hippy
...ενδεχομένως έχεις προσέξει ότι «εμφανίζομαι» τα σαββατοκύριακα ή εκτός συνεδρίασης
...ε, που και που κατά την διάρκειά της, για να ...συμπληρώνω τις μισές αλήθειες !
...καλή συνέχεια !

austin είπε...

Αν οι ύβρεις dwk αφορούν εμένα. Ουδέποτε σε εβρισα προσωπικά. Το ότι βρίζω την λογική που μας κατέστρεψε, συγγνώμη που δεν λέω και ευχαριστώ. Αν είναι έτσι να μην κραζουμε ούτε τους εγκληματίες γιατί είχαν αυτόματες και ψυχολογικά, ούτε τους κλέφτες ούτε κανέναν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη πρωτος στόχος επιτεύχθηκε.. που παμε τωρα;

austin είπε...

Hippy το σχόλιο για δεη αφορούσε περισσότερο ότι θα προχωρήσουν τα θέματα αξιολόγησης πάρα ως σύγκριση με τις τράπεζες. Παρόλα αυτά το σχόλιο σου είναι όπως πάντα ευστοχο και με αυξημένες πιθανοτητες να βγει αληθινό.

JimMarkus είπε...

Η ΕΥΔΑΠ βουρλίστηκε ξαφνικά... έχει κάνει και ΥΧ στο ημερήσιο και κάτι στα όρια του ΔΠ από τον Σεπτέμβρη...
Έχει δώσει βέβαια πολλά σε μερίσματα πρόσφατα και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό επηρρεάζει την θεμελιώδη της αξία και την τεχνική της εικόνα κατ' επέκταση.

hippy είπε...

Ο dwk είπε...
...συγγνώμη αν ενόχλησα hippy
...ενδεχομένως έχεις προσέξει ότι «εμφανίζομαι» τα σαββατοκύριακα ή εκτός συνεδρίασης
...ε, που και που κατά την διάρκειά της, για να ...συμπληρώνω τις μισές αλήθειες !
...καλή συνέχεια !


Καμμία σχέση φίλε dwk ειλικρινά. Μια και το θέτεις όμως το να μπω σε ένα καφενείο βάζελων και να φωνάζω "ομαδάρα ο θρύλος"... είναι κάπως.

hippy είπε...

Αλλά δεν είναι δικό θέμα...προφανώς έχετε παλιούς ισχυρούς δεσμούς με το Μιχάλη και σ΄αυτό υπάρχει αξία!!

ArTaXiA είπε...

Εμένα ο Dwk μ' αρέσει. Εξετάζει, τεκμηριώνει, απαντά, ότι ακριβώς οφείλει να πράττει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος.

Γεια σου Hippy. Τελευταία μέρα για Αστέρα σήμερα.

michele είπε...

Και μένα μ αρέσει όπως και συ .Τα χωνω χωρις να με παρεξηγείτε ελπίζω.
Τωρα για την ...αμοιβάδα δεν ηθελα να ασχοληθώ γιατί θα γινομουν ιδιαιτέρως σκληρός. Και τεκμηριωμένα :))


ΟΠΛΑ η επομενη του ΓΔ αντισταση ειναι στο 651 .Δεν ειναι και πολυ καλο τεχνικα που σημερα ειμαστε με χάσμα ανοδικό, απο τεχνική αποψη.

Νομιζω το καλυτερο που μπορουμε να περιμενουμε ειναι μια επιστροφη της τρόικας αν δωσουμε τα προληπτικα μετρα για μετα το 2018

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη με τα δικά μου στατιστικά αύριο (και μεθαύριο) ίσως αποδειχτεί καλύτερη μέρα (πιθανότητες 2/3). Γι αυτό κρατάω μετρητά. Για την Eurobank η Παρασκευή ήταν τελευταία μέρα. Για τη Solidus σήμερα επαληθεύοντας την αξία του 2πορτου. Τα μισά κομμάτια είναι δικά μου.

ArTaXiA είπε...

Εσύ βρε με καπακώνεις;

Το ενημερωτικό αναφέρει ως τελευταία ημέρα αποδοχής την 22η Φεβρουαρίου. Βγάλε δυο μέρες για εκκαθάριση, μας κάνει σήμερα. Τώρα αν η Eurobank δεν συνεργάζεται ζητάς μεταφορά τίτλων στην ΕΤΕ και αποδοχή από εκεί. Δεν είμαστε και χθεσινοί.

michele είπε...

Θα μου εξηγησεις κανεις γιατι δεν μπουμπουνίστηκαν στο 5,48 να πανε στο καλο;

michele είπε...

Χαμηλό ημερας ειμεθα ,πανω απο 640 παντως

paolostar είπε...

Α καλα..παει να κλεισει το gap..
Καλησπερα σας.

ArTaXiA είπε...

Τα μπουμπουνίσαμε λέμε και τα επαναγοράζουμε για να τα παραδώσουμε!

hippy είπε...

Το ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω μεταφορά στην ΕΤΕ και να συμπληρώσω την αίτηση εκεί. Όμως μου είναι ευκολότερο να προγραμματίσω τα μετρητά μου (ή να κάνω μεταφορά χρημάτων ΕΥΡΩΒ ΑΧΕ-WINBANK-SOLIDUS) και να ολοκληρώσω χωρίς να μετακινηθώ απ΄το σπίτι.

Είμαι τεμπέλης ρε γαμώτο...

hippy είπε...

"Ο JimMarkus είπε...
Η ΕΥΔΑΠ βουρλίστηκε ξαφνικά... έχει κάνει και ΥΧ στο ημερήσιο και κάτι στα όρια του ΔΠ από τον Σεπτέμβρη...
Έχει δώσει βέβαια πολλά σε μερίσματα πρόσφατα και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό επηρρεάζει την θεμελιώδη της αξία και την τεχνική της εικόνα κατ' επέκταση"

Η ΕΥΔΑΠ διαπραγματεύεται με έκπτωση 30%, πουλάει προιόν ανελαστικής ζήτησης, σαν μετοχή έχει αξία και ικανοποιητική μερισματική απόδοση, αλλά....κι ένα κακό (για μένα) ιστορικό προηγούμενο.

Έχει αποδεχτεί κατά την είσοδο της στο ΧΑΑ "να πληρώνει το τίμημα του παρασχεθέντος από το Ελληνικό Δημόσιο προς την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ακατέργαστου νερού" και το έχει συμψηφίσει μέχρι τις 30/6/2013 (άρα χρωστάει 3,5 χρόνια).

http://www.capital.gr/epixeiriseis/1931431/eudap-i-g-s-enekrine-tin-kua-gia-ofeiles-dimosiou

Αυτό με τρομάζει κάπως. Η ΕΥΑΠΣ αντίθετα ΔΕΝ έχει αυτή την υποχρέωση.


michele είπε...

Ναι μωρε ξεχαστηκα για ΑΣΤΕΡΑ, δικιο και που τ ακουω κουραστηκα

μπαρμπαλιας είπε...

εχει καταλαβει κανεις γιατι πληρωθηκαν 2 δις στους μεγαλοπεους,απο τα λεφτα της φινάνσ -ετε ...που ηταν απο αυξησεις κεφαλαιου των παλε ποτε μετοχων της;...
οι οποιοι περνουν το τριτο το μακρυτερο και μεγαλυτερο της γριας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειχε γινει συμφωνία απο πρίν.. .αλλιώς ανακεφ..γιοκ.

michele είπε...

Kαλο κλεισιμο η αγορα στο 646 ,τραπεζικος μια ανασα πανω απο 794

Lorac είπε...

Για Επιτροπή Ανταγωνισμού.... https://www.epant.gr/?AspxAutoDetectCookieSupport=1 στην επιλογή "Πρόγραμμα συνεδριάσεων"

μπλα μπλα ...(Αναβλήθηκε, θα οριστεί νέα ημερομηνία συζήτησης)

Lorac είπε...

Καλησπέρα σε όλους/όλες/όλα Βλέπω ξεκίνημα και στην Ιδέα-Χιπυ, οπότε καλή αρχή και εύστοχα σχόλια!!