Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!!

https://www.nasa.gov/press-release/nasa-to-host-news-conference-on-discovery-beyond-our-solar-system

Σκέφτομαι στο Reddit AMA (Ask Me Anything) να ρωτήσω πότε θα κλείσει η αξιολόγηση γιατί έβλεπα τον κ.Χρυσόγονο το πρωί και λίγο πολύ μας πήγε καλοκαιράκι!! Τί στο καλό η αφρόκρεμα της επιστημονικής διανόησης εκεί πέρα μαζεμένη δεν θα μπορούν να δώσουν μια απάντηση σε κάτι τόσο απλό?

Στα εσωτερικά τώρα λίγο χωσέ για τους βιαστικούς οπότε αναμονή 1-2 μέρες να φανεί αν ήταν μπουλ ή μπεαρ τραπ όλο αυτό.

Uetiko για δεη η μείωση στο φπα ενέργειας , όπως και η ρύθμιση του 500ρικου (που κλειδώνει πελάτες μέχρι το τέλος της χρονιάς) Ειδικά η ρύθμιση εξασφαλίζει περιορισμένες διαρροές απο ΧΤ και άρα είναι ένα βήμα πιό κοντά στον να μην πιάσει το στόχο της Τρόικας για κάπου 75% μερίδιο φέτος και ΆΡΑ.........

mixalis mixalios είπε...

Εγώ πάντως είδα για άλλη μια φορά τη ΔΕΗ να κλείνει στο χαμηλό ημέρας! Για να μειωθεί ο ΦΠΑ στους λογαριασμούς της πρέπει να έχουμε υπέρβαση στόχων γιατί αυτά ποΥ μας λένε τα παλλουκαρια ότι παίρνουμε μέτρα και μας δίνουν αντίμετρα ΔΕΝ... Μάλιστα σήμερα είδα στο απογευματινό Δελτίο της ΕΡΤ να αρχίζουν να το παρουσιάζουν κι αυτό σαν πιθανότητα! Θα δω Ακριβοπουλου για να σιγουρευτώ!
Αφεντικο κάθε φορά που βάζεις το email σου δεν μπορώ να πιστέψω το 61....αλλά αυτό στο έχω ξαναπεί!

mixalis mixalios είπε...

Καλά οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες εκπέμπουν ωριμότητα....;)

Lorac είπε...

Ο/Η mixalis mixalios είπε...

Εγώ πάντως είδα για άλλη μια φορά τη ΔΕΗ να κλείνει στο χαμηλό ημέρας!


...Και όχι πρώτη φορά και μάλιστα σε τιμές κλεισίματος που δεν έχει καν πλησιάσει μέσα στη συνεδρίαση!! Λες και υπάρχει μια αόρατη δύναμη που την τιμωρεί ένα πράγμα!!

Ήταν ημέρα διόρθωσης και κλεισίματος "κενών" και οι δηλώσεις Σταθάκη για ΜΗ-πώληση μονάδων δεν βοήθησαν για κάποια θετική διαφοροποίηση.

Βγήκαν και τα νεά της ΝΑΣΑ .... 40 έτη φωτός λοιπόν μακρυά πόσο ενέργεια θα κάψουμε μέχρι να φτάσουμε εκεί??

Unknown είπε...

Γειά σας.
Με έτρωγε σήμερα να το πώ αλλά με πρόλαβε ο Hippie, παρ'όλα αυτά θα το επαναλάβω, τα λαμόγια των χρηματηστηριακών, δεν έχασαν ευκαιρία να χώσουν κόσμο με ανακοινώσεις σε λαμογιο site για τρελές ανόδους, γυρνάνε και σε forums και λένε αηδίες, γιαυτό προσοχή και όπως λέει και ο Bulkowski, μην ακούτε τους διάφορους στα foroums, μερικές φορές πουλάνε περισσότερα απο τη γνώμη τους.

hippy είπε...

k. asxetopoule λάθος καταλάβατε. Εγώ είναι θετικός για την αγορά. Πιθανολογώ πως το 700 είναι κοντύτερα από το 600. Επίσης ότι το 2017 μοιάζει με το 2016 και όχι το 2015. Να θυμίσω πως πέρσι στην 1η αξιολόγηση ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν βαλτώσει βρέθηκε πολιτική λύση (50% της δόσης τώρα και 50% τον Οκτώβριο με την ολοκλήρωση). Πιθανολογώ το ίδιο και φέτος.

Προτιμώ ωστόσο ασφαλέίς επιλογές αντί για τράπεζες και ζόμπι. Αποφεύγω τον "καθαρο τζογο για γρηγορους" όπως έγραψε καλός φίλος του μπλογκ. Ας μου επιτραπεί να κάνω μια γενική (και καθόλου προσωπική) παρατήρηση. Οι πιο πολλοί κερδοσκόποι βλέπουν κάπως απλουστευτικά το ΧΑΑ. Θεωρούν πως το σημαντικότερο είναι τόλμη και λίγο τύχη. Θεωρούν τους εαυτούς τους ικανότερους από τους άλλους συναλλασόμενους στο ΧΑΑ και συχνά ποντάρουν κάπως αψήφιστα. Νομίζω (και προσπαθώ να θυμάμαι) ότι σωστότερη συμπεριφορά είναι η ακριβώς αντίθετη. Να θεωρώ τους άλλους παίχτες ικανότερους και πηγαίνω τοίχο-τοίχο.

"Η τύχη δεν είναι τζόγος" έλεγε ο δάσκαλος. "Είναι πολύ σκληρή δουλειά, είναι μελέτη, σχεδιασμός και κατιτίς παραπανίσιο, η τύχη δεν είναι τζόγος. Κι αν κάποτε φαίνεται σαν τέτοιος, είναι υπολογισμένος με τις πιθανότητες υπέρ σου"