Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΟΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Οι τελευταίοι δώδεκα μήνες της μετοχής σε ημερήσιο διάγραμμα. Είναι χαρακτηριστικός ο σχηματισμός κούπα με χερούλι η ενδεχόμενη λύση του οποίου θα δώσει μεγάλη κίνηση στην μετοχή με στόχο αρκετά υψηλότερα πάνω από τα 11 ευρώ.
Αυτό προυποθέτει την ανοδική διαφυγή από το κανάλι F100-F101 ,με κίνηση πάνω από τα 9 ευρώ όπου εντοπίζεται και η σύγκλιση της S1 με την F100.

Ο εκμο 200 ημ πάνω στον  τον οποίο κινείται ο τίτλος  κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, παραμένει σημαντικός σε περίπτωση υποχώρησής του , αλλα η ζώνη 8.17-8,26 που σηματοδοτείται από την γραμμή τάσης Β1 , την Χ  και την F101 παρέχει πραγματικά ισχυρή στήριξη,για το επόμενο βραχυπρόθεσμο διάστημα.
Σοβαρή διαγραμματική εξέλιξη θα υπάρξει ολοκληρώνοντας, είτε με την ανοδική διάσπαση των 9 ευρώ, είτε με την καθοδική των 8,17. 

58 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...Ο Κύριος Τζέρι Ράις τονισε χθες το απόγευμα.. .Χρειαζομαστε προκαταβολικη συγκεκριμένη δέσμευση για ένα ισχυρό πακέτο στην ελαφρυνση χρέους το οποίο ωστόσο μπορεί να ενεργοποιηθει αργότερα.. .Για να μπει το ΔΝΤ το θεμα του χρέους ειναι εξισου σημαντικό με τις μεταρρυθμίσεις τονισε....Επίσης ειπε οτι η Κριστίν ειχε επικοινωνία με τον νεουπ.οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνουτσιν και οτι συζητηθηκε το θεμα της Ελλάδας (αλλα δεν εδωσε παραπάνω διευκρινησεις....)Και παλι καλημερα σας..ο Αλέξης θα κανει την έκπληξη;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση. .την οποία μας είπε χθες ο Βουλευτής Σύριζα Μηταφιδης. .όποιος τον άκουσε στην βουλή θα κατάλαβε τι έχουν στο μυαλό τους αυτοί. .περιληπτικά ..υμνεί το καθεστώς Μαδουρο λέγοντας μεταξύ άλλων. .Έχει κάνει θαύματα ο Μαδουρο είπε. Ακούστε τον έχει πλάκα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κάτσε Όπλαρχηγέ μην βγει ο Θοδωρής και σου πει πόσες ΜΙΣ ΚΟΣΜΟΣ έχουν βγει απο την Βενεζουέλα....

Καλημέρα και Καλό 3ήμερο σε όλους.

Lorac είπε...

Καλημέρα !! Καλή Αποκριάτικη Παρασκευή να δούμε τί στολή θα φορέσει φέτος το ΧΑΑ.

Οι γραμμές σε αυτό το φόρεμα της Τσαγκρινού χτές το βράδυ ήταν με αναλογίες fibonacci ή παρασύρθηκα απο την πολύ ανάγνωση διαγραμμάτων του Μιχάλη???

Με το ολίγον κόκκινο ξεκίνημα θέλουμε κλείσιμο πάνω απο τα ανοίγματα για κεφάτο Π-Σ-Κ-Δ

michele είπε...

Nαι θα κανει την εκπληξη ο Αλεξης.Που πριν λιγο ειπε στη βουλη οτι για καθε ευρω επιβαρυνσης θα υπαρχει και ενα ευρω ελαφρυνσης

ΠΑΝΩ απο το 3,5% του πρωτογενους ΕΑΝ επιτευχθει

Καλημερα και καλες αποκριες απο τωρα ,μην το ξεχασω μετα !

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

...και νομιζω...οτι ειναι πανω απο 3.5%...θα δινει!!!!

hippy είπε...

Καλημέρα

Περί ΦΡΙΓΟ


Ο γερο χρυσοθήρας λέει το ανέκδοτο πεθαίνει και χτυπά την πόρτα του παραδείσου. Ανοίγει ο Πέτρος και τον απογοητεύει

-Κύριε Τζο δυστυχώς το campus των χρυσοθήρων είναι πλήρες. Πέθαναν ένα σωρό συνάδελφοι σας πριν από σας. Γεμίσαμε. Λυπάμαι

-Μα...δεν χωράει ούτε ένας?

-Όπως ακριβώς το είπατε. Ούτε ένας.

-Δηλαδή...εάν βρω τρόπο να διώξω κάνα δυό από τους άλλους θα με δεχτείτε?

-Αστειεύεστε βέβαια. Ποιός φεύγει απ΄τον παράδεισο?

-Καλά...

Μετά ένα 2ωρο κι ενώ ο Πέτρος τον έχει μισοπάρει τον γλυκό τον μεσημεριανό υπνάκο, ξυπνάει από τη βαβούρα. Αρκετοί χρυσοθήρες έχουν ήδη βγει απ΄την πόρτα του παράδεισου κι ακόμα περισσότεροι ακολουθούν. Όλοι με τις αξίνες και τις κρησάρες στα χέρια. Ψάχνει το γερο Τζο να ρωτήσει τι έγινε και τον βλέπει να φτιάχνει το σακκίδιο. Ρωτά απορημένος:

-Μα καλά πως τα κατάφερες?

-Τους είπα ότι βρέθηκε χρυσάφι στην κόλαση.

-Μπράβο ρε μπαγάσα. Πέρνα μέσα. Το αξίζεις.

-Μπα, σκεφτομαι να τραβήξω κι εγώ κατά την κόλαση μπας και σταθώ τυχερός με το χρυσό.

-Θα μας τρελλάνεις. Αφού η είδηση είναι ψεύτικη. Εσύ τη σοφίστηκες.

-Κι αν βγει αληθινή?

hippy είπε...


Αν για ότι συμβαίνει έχεις και άποψη σε λένε και ξερόλα και δεν έχουν άδικο. Άσε που αυξάνεται στατιστικά ο κίνδυνος να κάνεις λάθος εκτίμηση οπότε γίνεσαι παπαρόλας. Μια και α) ρώτησε χθες φίλος του μπλογκ και β) ερασιτέχνης μαριδαίος δηλώνω, συνεπώς δεν έχω πρόβλημα μην τσαλακώσω την προσωπικότητα (την πια???? μπου χα χα)

1) Απ΄ότι διάβασα 155 εκ. ευρώ μετατρέπονται σε μετοχές επιφέροντας τεράστια αραίωση (dilution) στους παλαιούς μετόχους (155,000,000 / 0,30 = 516,666,667 !!!!!!!! νέες μετοχές-είναι πολλά τα χαρτιά Μιχάλη)

2) Το υπόλοιπο δανείων είναι σχεδόν 2πλάσιο της καθαρής θέσης μετά την την ολοκλήρωση της συμφωνίας

3) τα μεγέθη της εταιρείας έχουν κι άλλα προβλήματα (ταμειακές ροές)

και το κυριότερο

4) υπάρχει το πρόσφατο προηγούμενο του ΝΗΡΕΑ το οποίο μπορεί να μελετήσει και χρησιμοποιήσει σαν μπούσουλα κάθε ενδιαφερόμενος κερδοσκόπος της ΦΡΙΓΟ (στον ΝΗΡ βέβαια μετοχοποιήθηκαν περίπου 60 εκ και όχι 155 άρα μικρότερο dilution)

Άρα μελετά και πράττει κατά το δοκούν παίρνοντας τόσο ρίσκο όσο αντέχει η ψυχή του.

Προσωπικά δεν έχω μετοχές της εταιρείας. Εάν είχα θα χρησιμοποιούσα την δοκιμασμένη πάγια τακτική. Trailing stop loss. Θα την παρακολουθούσα με το δάχτυλο στην σκανδάλη και στο πρώτο γύρισμα θα την σκότωνα με εντολή market άσχετα εάν κερδίζω ή χάνω απ΄την μετοχή.

michele είπε...

Πραγματι ο Νηρεας που καποτε παλιαααααα ,ηταν ενδιαφερουσα μετοχη πριν πνιγει στα δανεια ειχε μικροτερο dilution

E Hλια θα κανει ενα reverse split μετα και θα φυγουν οι πολλες :)

michele είπε...

Η Ελλαδα ειναι ετουτη εδω:

Δανία χθες : Όπως ανακοίνωσε η WindEurope, η παραγωγή αιολικής ενέργειας ξεπέρασε το 100% της ζήτησης, φτάνοντας το 104%, ισχύς που ισοδυναμεί με 98 GWh.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η αιολική ενέργεια που παρήχθη κατά τη χθεσινή ημέρα σε όλη την Ευρώπη άγγιξε το 18,8% της συνολικής παραχθείσας ενέργειας.
Ελλάδα χθές : ''ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Όχι στις ανεμογεννήτριες στην Πάρο, Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Παριανού λαού και τη συγκρότηση Επιτροπής αγώνα κατά των ανεμογεννητριών-τεράτων.''

ArTaXiA είπε...

Ρε σεις, είπα σήμερα να μη σχολιάσω αλλά με βγάζετε από τα ρούχα μου.

Θα πας στην Πάρο, που το ψηλότερο κτίριο είναι η Εκατονταπυλιανή και τα σπίτια έχουν μόνο έναν όροφο να βάλεις ανεμογεννήτρια, εντελώς ξένη με την αρχιτεκτονική και το ύφος του τοπίου. Στην Πάρο, που έχει ως κύρια πηγή εισοδήματος τον τουρισμό. Και μου φέρνεις ως παράδειγμα τη Δανία! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Στη Μαγιόρκα λεβέντες μου, έχει ανεμογεννήτριες; Στη Λαμπεντούζα έχει ανεμογεννήτριες; Γιατί; Δεν φυσάει μήπως; Να βάλουμε και στη Σαντορίνη ρε σεις. Στην Καμμένη, που φυσάει από παντού.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην Μύκονο ο Πελεκάνος τρωει και μαριδα; η μόνο σουσι;

hippy είπε...

Μιχάλη μου ξέρουμε καλά κι εσύ κι εγώ ότι τόσο το split όσο και το reverse split είναι απολύτως αδιάφορα στην αξία της κεφαλαιοποίησης της εταιρείας.

Στατιστικά όμως μετά το reverse split τι ακολουθεί? Πτώση. Αρα?

Η κερδοσκοπική συμπεριφορά "με το δάχτυλο στην σκανδάλη" δεν σου μοιάζει και σένα η λογικότερη?

Lorac είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...

Η Ελλαδα ειναι ετουτη εδω:

Μιχάλη μην τσιμπάς απο τέτοιες ειδήσεις. Η ΑΠΕ πρακτικά είναι μια ΚΟΝΟΜΕ εις την 1000δύναμη ειδικά όπως έχει γίνει στην ΕΕ. Το θέμα της ενεργειακής ασφάλειας θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα χρόνια και θα ξεγυμνωθούν όλες οι λάθος επιλογές με τον πολύ άσχημο τρόπο.

Το μόνο θετικό που προσφέρουν είναι ότι λόγω της κονόμας ασχολούνται αρκετοί με αυτά επιστημονικά και εξελίσονται ως ευρύτερη επιστήμη. Το γιατί είναι θετικό >>> δες την ανακοίνωση nasa/μασα που σου έβαλα τις προάλλες.

Για να μην γίνω υπερβολικός ειδικά σε χώρες με καλές κλιματολογικές συνθήκες βοηθούν σε ένα μικρό ποσοστό για ΧΤ (χαμηλή τάση) ,αλλά θα πρέπει να είναι συμπληρωματικές σε ένα κεντρικό ενεργειακό στρατηγικό σχέδιο.

michele είπε...

Τα νησιά που τα έχω γυρίσει όλα ,έχουν τοποθεσίες μη τουριστικές να το πω έτσι με βουνά κλπ που άνετα μπαίνουν δεν πας στο Μεροβιγλι στη φάτσα του τουρίστα να τις βάλεις


Να πούμε κάτι για να λέμε πάλι art?

michele είπε...

Μα κι εγω για συμπληρωματικες μιλαω Lorac,το ποσοστό μας είναι πολύ χαμηλό όμως.
Σε ποιο τομέα της ενεργειας η Ελλάδα προχώρησε;

Lorac είπε...

Μιχάλη συμπληρωματικό σημαίνει ότι έχω φτιάξει το ΚΕΝΤΡΙΚΟ και στη συνέχεια φτιάχνω το συμπληρωματικό. Ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης αυτό που έγινε με ξεπερνα.... Πόσα δις δώθηκαν για φωτο/αιλο/βιο κ.α. παρκα!

ArTaXiA είπε...

Δεν μου λες Mic, υπήρξε κάποια μελέτη για το που ακριβώς θα τοποθετηθούν αυτές οι ανεμογεννήτριες; Την έχουμε δει; Έχει ληφθεί μέριμνα για τουριστικούς τόπους; Ρωτήθηκαν τοπικοί φορείς; Συμβουλεύτηκαν την τοπική κοινωνία;

Τι σκατά γίνεται με την τοπική αυτοδιοίκηση;

michele είπε...

Το ενα δεν αναιρει το αλλο Lorac.Για να φερω ενα ανάλογο παραδειγμα το γεγονος οτι της energa power ησαν λαμόγια δεν σημαίνει οτι δεν πρεπει να λειτουργησει η απελευθέρωση και οτι οι της Ηρων η της Protergia θα μας κλέψουν κι αυτοι. Το γεγονος οτι επρεπε να ανοιχτουμε στα φωτοβολταικα δεν αντιτίθεται στο οτι ο κεντρικος σχεδιασμος ηταν χάλια. Δεν φταιει το τι, φταίει το πως.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην Μύκονο θα μπορουσαν να βάλουν ανεμογεννητριες κουτσι για να μην εχουν αντιρρήσεις τα ιταλακια...αφου πρωτα ρωτησουν τον Πέτρο. Αφηστε τα νησια στην ησυχία τους..Αν την στησουν εξω απο τα μπαρακια οι Ράμπο πιο πολλά θα μαζεψουν...αλλα που..στην πρωτη γκομενα μασανε.

michele είπε...

Δεν εχω δει καθε plan ξεχωριστα art. Και γνωριζουμε τι σημαινει "τοπικη κοινωνια" Οι του Μαρκοπουλου καποτε δεν ηθελαν αεροδρομιο, το 1960 οι κατοικοι του Λυκαββητου δεν ηθελαν να ασφαλτοστρωθει ο μικρος περιφερειακος μην χαλασει το φυσικο κάλλος, οι αλλοι δεν ηθελαν το Ελληνικο για να σηκωθει το τιμημα των ανταποδοτικων για την παρτη τους , οι αλλοι χτες στο Αγρινιο στο δημοτικο συμβουλιο αποφασισαν να μην ανοιξει η H&M για να μην κλείσουν τα τοπικα μαγαζιά..

paolostar είπε...

Καλημερα σε ολους.
Στη γερμανια υπαρχει ηλιακο χωριο που χρησιμοποιει αποκλειστικα ηλιακη ενεργεια.Δηλαδη οι γερμανοι εχουν περισσοτερο ηλιο απο εμας εδω;;Οι αλλοι οι σουηδοι αν θυμαμαι καλα (μπορει και να το διαβασα εδω δεν θυμαμαι ακριβως) χρησιμοποιουν τα σκουπιδια τους για παραγωγη ενεργειας και επειδη εχουν ελλειψη (απο σκουπιδια)κανουν και εισαγωγες απο αλλες χωρες!!!

michele είπε...

Χτες πηγε ο Τσιπρας στο Ιδρυμα Νιαρχου και μας ελεγε οτι τι ωραιο ειναι το μουσειο που καταψηφιζε τη συμβαση οταν την εφερε ο Βουδας και εβγαζε κοσμο συο δρομο για το project της παραλιακης που τωρα ομως υμνει. Αυτα επισημαινω τα θεματα νοοτροπιας και μικροπολιτικής

Lorac είπε...

Αφού το θέτεις έτσι θα σου απαντήσω.

Αν θέλει ο βαγγελίνιο και οι υπόλοιποι κονομε να ανοίξει πραγματικά η αγορά ας κάνουν επενδύσεις σε μονάδες ( μπουχαχχχαχχχχααα) ή έστω να κινηθούν μαζί με τη δεη που όπως έχει πει ο ceo της αναζητά συμπράξεις με ιδιώτες. Παράδειγμα ο Μελίτης. Αλήθεια ο βαγγελίνιο γιατί δεν πουλάει τα κονομε του στην αλουμίνιο??

Όχι Μιχάλη αυτοί θέλουν να αράζουν στην μπανανία και να αγοράζουν κο-νομε χωρίς ρίσκο χωρίς κόστος χωρίς άγχος χωρίς να κάνουν τίποτα!!

Οι δε απετζήδες πόσο μου πουλάνε υποχρεωτικά το στοχαστικό ρεύμα τους μέσω των χρεώσεων που επιβάλλουν να μαζεύει η δεη στους λογαριασμούς τους?? Μάλιστα όταν κάποιος δεν πληρώνει τη δεη αυτοί ζητούν να εισπράτουν το αναλογικό τίμημα των χρεώσεων υπερ απε. Οι οποίες έχουν αλλάξει και 100 φορές όνομα για να μπερδεύονται κάθε φορά οι ηλίθιοι!!

Αλήθεια Μιχάλη γιατί αυξήθηκε το ποσοστό της δεη παρολα τα πρώτα κονομε των 37 μπετομένων ευρώ.

Φυσικά για να είμαι δίκαιος δεν μπορώ να καταλάβω πως με 5-6 δις πωλήσεις μονοπώλιο της ΔΕΗ βγάζει και χασούρες!

ArTaXiA είπε...

Παραδοσιακά, οι τοπικοί άρχοντες εξυπηρετούν τα τοπικά συμφέροντα. Ωστόσο οι τοπικοί άρχοντες έχουν και αντιπολίτευση. Αυτή γκρινιάζει, όπως ακριβώς γίνεται και στη βουλή.

Δεν γνωρίζω ο δήμαρχος της Πάρου σε ποια παράταξη ανήκει, ωστόσο εάν δεν εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα υπήρχαν διαμαρτυρίες ακόμη κι αν τους έλεγε πως θα δώσει 10 ευρώ στον κάθε δημότη.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ στην ανάλογη περίπτωση.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και καπου αλλου αυτοι που ειχαν μαγαζιά πέριξ της πλατείας δεν ηθελαν πεζοδρομηση για να μπορουν να περνανε οι πελάτες με τα οχηματα τους..τελικα με την πεζοδρομηση που εγινε τα μαγαζιά πηγαν 2 φορες πανω και τα ενοικια που παιρνουν φτάνουν για να κάθονται ολη μερα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και δεν ειναι μικροπολιτικη...ειναι Ιδεοληψιες που πασχουν μόνο οι αριστεροι μιας και δεν ειχαν παρει την κουταλα Ποτέ. Τωρα που ανέλαβαν θα.πεσει και αυτο το κάστρο και πιστευω πως θα ειναι το μεγαλυτερο καλο που θα εχει κανει ο Τσε στην χωρα μας...θα το πιουν ολο το πικρο ποτηριον.

μπαρμπαλιας είπε...

μααα
ολα πανε τοσο καλα ,συμφωνιες,προγραμματα,χαμπερια

γιατι δεν "ακουει" το χααντακουμενο;

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3193619/quest-summetoxon-egs-stis-17-3-gia-meiosi-m-k-kai-epektasi-skopou

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1519330/ha-poioi-thhsayrisan-mesa-sthn-krish-.html

hippy είπε...

Βάλτε ανεμογενήτριες στην Μακρόνησο που ποντίζεις ένα καλώδιο 5ΚΜ και περνάς το ρεύμα απέναντι και μετά μιλάμε για τα Φαραωνικά σχεδια.

Παιδιά μην χάνουμε τη μπάλλα. Η χειρότερη κυβέρνηση ever η σανελική αλλά δεν φταίει για την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

«Η εξυγίανση και απρόσκοπτη λειτουργία της ΑΕΠΙ είναι απολύτως απαραίτητη ώστε τόσο οι δημιουργοί να προστατεύονται και να αμείβονται δίκαια όσο και οι χρήστες να γνωρίζουν ότι ο μηχανισμός είσπραξης λειτουργεί με όρους διαφάνειας του δημοσίου βίου. Επιβάλλεται να αναληφθούν έγκαιρα οι ορθές θεσμικές πρωτοβουλίες και ενέργειες από το αρμόδιο Υπουργείο με γνώμονα τη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», τονίζει η βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη.

Κουκλάρα είναι δε λέω, αλλά το δεν πήρε τόσα χρόνια χαμπάρι για το έγκλημα είναι κάπως. Καλύτερα κρύψου κοπέλλα μου μπας και γλυτώσεις το φτύσιμο.

Lorac είπε...

Αχχ κυρ-Hippy αμα στο έλεγε η Τσαγκρινού δεν θα "έφτυνες" όμως!!

Τεσπα έχουμε συνηθίσει να πεφτουμεαποτασυννεφα εδώ μέσα

ArTaXiA είπε...

Πες τα Hippy!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Μπογδανος εχει κανει αίτηση για να γίνει αυτο που είναι; η ειναι απο σοι;

michele είπε...

Τωρα επανερχομαι για τι ειχα ενα ραντεβου. Ελπιζω να αντιλαμβανεστε οτι η προηγουμενη κουβεντα μου ειχε θεμα την νοοτροπία, την κτατικίστικη ηγεμονία, την ελλειψη απονομής δικαιοσυνης, το κόλλημα επενδυσεων λογω των συντεχνιών και οχι ειδικα αυτη την κυβέρνηση.

Αλλωστε δεν συζητειται οτι ειναι η χειροτερη ολων των εποχων. Συζηταμε ποθεν προηλθαν οι παθογενειες του συστηματος και οι οποιες ζουν και βασιλεύουν ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ μεσα στα κομματα.

michele είπε...

Συμφωνω και με το Ηippy και στο ..κουκλάρα και στην ουσια της τοποθετησης του.
Συμφωνω επισης και με το σχόλιο ΟΠΛΑ 1.08 .Απολυτως.

austin είπε...

Καλησπέρα στους ήρωες των αγορων.

Μια ερώτηση ρε παιδιά που έχουμε πολλούς καλούς και έμπειρους.

Γιατί από το πρωί στο ραδιόφωνο (και ειδικά στον real) ακούω συνέχεια για τα αποτελέσματα των είπε;; για άλλη μετοχή δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ανάλυση ισολογισμου...

michele είπε...

Των ΕΛΠΕ ; ε θα παιρνει διαφημιση ο ομιλος καλέ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλυτερη διαφήμιση δεν μπορούσαν να κάνουν στο Αγρίνιο στην H&M μιας και αδεια θα πάρει στο τέλος και απο κόντρα στους ντόπιους οι μη εχοντες καταστήματα θα πανε να ψωνησουν χωρις φοβο και πάθος.. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχει κανενα οικο σημερα η ημερα;λετε να ερθει κανενα δωρακι;

ArTaXiA είπε...

Μόνον τον οίκο του Θεού Οπλά, μέρες που'ναι!

michele είπε...

Βασει του δικου μου σκεπτικου ,αμεταβλητους θα μας αφησουνε. Ουτε ειχαμε καμμια συμφωνια να μας αναβαθμίσουν ,ουτε ρηξη να μας υποβαθμίσουν.

Αλλα ποιος ξέρει..

ο dwk είπε...

«...το πρωτογενές πλεόνασμα (Ιανουάριος 2017) έφτασε το 1.019 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 670 εκατ. ευρώ...»
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1520187/poioi-foroi-edosan-pleonasma-1-dis-eyro-to-genarh.html
...θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε «νοικοκύρεμα» ...αλλά πως είναι δυνατόν οι «χειρότεροι ever» να τα καταφέρνουν καλύτερα από τους «άριστους»;
...είναι δυνατόν ; ;;
...οι φόροι, ανταπαντούν οι ξεχασιάρηδες
...μα με ΑΥΤΟΥΣ του φόρους ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και ΤΟΤΕ άλλα έλεγαν: ...ότι είναι πλασματικός και δεν βγαίνει...
(...απορία: ...γιατί η ΝΔ 2017 μου θυμίζει καρικατούρα συριζα 2014;)

michele είπε...

Tα λες και στον καθρεφτη σου αυτα; οπως ειπε ο Παππας σαν τον καθρεφτη ειναι και τα μετρα 1 ευρω θα βγαινει 1 ευρω θα μπαίνει χαχα

ο dwk είπε...

...ότι και να του πω, λίγο – ελάχιστα -μετράει η όψη – και άποψη - της ταπεινότητάς μου
...οι «άριστοι» άραγε έχουν καθρέπτες ή τους σπάσανε ;;;

austin είπε...

Μιχάλη έχεις δίκιο...απλή η απάντηση στην ερώτηση μου, αλλά και άλλες φορές που διαφημίζονται εταιρείες τέτοια ανάλυση στις οικονομικές καταστάσεις δεν είχα ξαναακούσει! για αυτό και η ερώτηση. χαχα

michele είπε...

12.59 ειχε η ΔΕΗ όταν έκανε ο Βαγγελας το Μαρτη του 2014 7.18

σήμερα ο μεν ένας 7 ευρω ,η δε άλλη 2,72€

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ναι αλλά παρέμεινε στα χέρια του Σκουρλέτη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

....και κατι ψιλα...(ο Βαγγελας)

michele είπε...

Αγαπητε dwk εκείνο που σιχαίνομαι είναι η διαστρέβλωση και η εξομοίωση διαφορετικών συμπεριφορών. Το ψεμμα όχι τόσο, είναι συνυφασμένο και με την πολιτική και με την ανθρώπινη φυση.
Επομένως μέχρι και ο καθρέφτης θα έχει να σου αντιτείνει,εγώ βαριέμαι

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ο μόνος καθρέφτης που είχαν στην Πανεπιστημίου ήταν μέσα στο Άττικα.
Καλό απόγευμα - καλό 3ήμερο.

Πάντως το τρολάρισμα καλά κρατεί κ απο τις δύο πλευρές.

austin είπε...

Καλά αυτή η μπελα τι κάνει?? ΑΠό 13,03 στο 13,6?? χαχα. χαρτάρα!

hippy είπε...

Εάν οι «χειρότεροι ever» πάνε τον ΦΠΑ της ΔΕΗ και του νερού να πιάσει τον ΦΠΑ του supermarket τότε θα φτάσουν το πρωτογενές πλεόνασμα του Ιανουάριου 2018 στο 2.019 αγαπητέ...μπεεεεε

michele είπε...

Καλο τριημερο Αλεξ και χαιρετισμους :)

austin είπε...

Αυτός ο DAx σήμερα τρώει ένα χώσιμο καλό. Και η αμερική δεδομένου ότι δεν πέφτει με τίποτα έχει κάποιες πιέσεις.

Ξέρει κανείς τον λόγο; Έχει βγει καμία είδηση;

michele είπε...

Ξερω οτι λογω τραπεζων πεφτουν εδω στην Ευρωπη Austin

michele είπε...

Χωσιμο στο τελος και εδω των τραπεζων, οριακα στο σημαντικο σημειο 765
χωσιμο και στους διοσκουρους ΟΠΑΠ-ΟΤΕ

Κρατησε η ΔΕΗ η ΕΕΕ ,λιγο κατω απο τα 7 ο βαγγελας.Οσο ειμαστε πανω απο 635 και κατω απο 670 θα βολοδερνουμε τρεινταροντας για τον επιουσιο :)

austin είπε...

χαχα! Ας βολοδέρνουμε, γιατί έτσι όπως βλέπω λίγο την ΕΕΕ, θα μπορούσε κάλλιστα από τρίτη να λέμε για ένα πολύ ωραίο island... μακρία από όλους μας!

Καλά να περάσετε όλοι!