Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με επειγον νομοσχεδιο στην Βουλή τα μέτρα.. καλησπερα σας.

michele είπε...

Καλησπέρα τωρα ενημερώνομαι ..το μονο που ξερω είναι ότι υπάρχουν εσωτερικές αντιδράσεις και γίνεται κάποιο σχετικό ..πουσαρισμα εκει.
Βεβαια ο,τι πει η χοντρή κυρία.

Δυο είναι τα θέματα: Πριν τις εκλογές των Γερμανών δεν παίρνεις τίποτα στην υποθεση χρέους οπως περιγράφεται στο eurogroup Mαιου 2016
και οτι χωρίς μέτρα δεν κλείνει η αξιολόγηση.

axilleas moutousidis είπε...

Καλησπέρα κ από εμένα... Καιρό είχα να σκάσω μύτη!!! Οπότε βγαίνω και λέω γειά ξύλο τρώμε!!!!! Η αξιολόγηση έκλεισε..... Ο τσιπρακος με τον στυλό κυκλοφορεί και τα υπογράφει όλα!!! Ο ΟΤΕ που θα φτάσει???? 6€€€€€€????