Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετάτην τριπλή κορυφή ,ο δείκτης κινείται εντος ενός μεγάλου πτωτικού καναλιού Α-Α2 .
Βρίσκεται ακριβώς στην D ,ισχυρή στήριξη των 766 μον και κάτω από τον εκμο 50 ημ ( 781 μον). Μία κίνηση προς την C των 794 μον θα αναπτερώσει τις ελπίδες εάν και εφ όσον την υπερβεί προς την προσέγγιση της άνω πλευράς του καναλιού Α. Θα απαιτηθεί ανοδική διαφυγή απ το κανάλι προκειμένου να επανέλθει στις 851 μον της D2  σημείο ΟΡΟΣΗΜΟ για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης του.

Αδυναμία εντός του καναλιού ,είτε υπέρβασης της C ,είτε ανοδικής διαφυγής απ αυτού,θα επαναφέρει πωλητές στις τραπεζικές μετοχές και πολύ πιθανή τη καθοδική διάσπαση της D2 με στόχο τη ζώνη D1 [ 705-721] πριν τη συνέχεια της καθόδου ,η οποία όμως θα διαφανεί απ αυτό το σημείο με αξιόλογη αύξηση του όγκου συναλλαγών.

29 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλημέρα! Βλέπω 225κ κομμάτια με το καλημέρα... Σπέκουλα με το ατύχημα του άλλου

Lorac είπε...

Άντε για να το πώ ολόκληρο Άν και ο σύγχρονος καπιταλισμός αρέσκεται σε αυτές τις μορφές εκμετάλευσης ευκαιριών θα τους πήγαινα κόντρα τους πρωινούς πωλητές μόνο κ μόνο ως "καπιταλιστική τιμωρία". Καλά δεν το συζητώ αν ήταν "αεράτοι"

michele είπε...

Ηταν αναμενόμενο Lorac .Kαλημέρα σε όλους και καλή μετακουλουμική εβδομάδα :)

michele είπε...

Πολυ ωραία συζήτηση ( και αρθρογραφία) προκάλεσε η αναπαραγωγή ενος άρθρου στο huffigtonpost.gr με ωραία σχόλια που μεταφέρθηκαν
στην νέα μας σελίδα ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ για αποθήκευση.

ArTaXiA είπε...

Bonjour, bonjour.

Χθες λοιπόν, διάβασα τις απόψεις περί περιορισμού συναλλαγών σε μετρητά και το κατάπτυστο επιχείρημα "δεν έχω τίποτα να κρύψω" και κάθησα να τοποθετηθώ. Μου βγήκε ένα σεντονάκι, αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, δεν ανέβηκε ποτέ στο forum και απαξίωσα να το ξαναγράψω.

Θα σας εφιστήσω όμως την προσοχή στα εξής δύο:

1) Θεωρείτε τυχαίο το γεγονός πως τέτοιες κουβέντες γίνονται κυρίως στην Ευρώπη και όχι στις ΗΠΑ, που όπως και να το κάνουμε μεγαλύτερο θέμα με τρομοκρατία και ξέπλυμα έχει;

2) Θεωρείτε άσχετο το γεγονός πως οι ΗΠΑ θέλουν να κρατήσουν για το νόμισμα τους το ρόλο του αποθέματος αξίας; Και μιλάμε για τις ΗΠΑ όπου δεν έχουν αποσύρει ποτέ χαρτονόμισμα από την κυκλοφορία από την ίδρυσή τους και που δεν έχουν όριο στις συναλλαγές με μετρητά.

Παραβάλλετε το αυτό με τη σπουδή όλων των Ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών προ Ευρώ να αντικαθιστούν τα χαρτονομίσματα κάθε δεκαετία με άποσυρση των παλιών (αντίο πλούτε των εθνών) και την βιασύνη να ακυρώσουν όλα τα εθνικά χαρτονομίσματα με την έλευση του Ευρώ. Για να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, όπως το ανεκδιήγητο ελληνικό δημόσιο που ψήφισε νόμο για την οικειοποίηση των αδρανών τραπεζικών υπολοίπων πέραν της 30ετίας.

Οι τρομοκράτες πάντα ήταν ο "βάρβαρος" που όλοι θα ήθελαν να υπάρχει.

michele είπε...

Προφανως ηταν πολυ μεγαλο το σχόλιο και το περασες ως spam ο blogger art ,σε τετοιες περιπτωσεις σε δυο δοσεις :)

ArTaXiA είπε...

Αν υπάρχει, βρες το και βάλτο! Γιατί το έγραφα κανένα τέταρτο.

michele είπε...

Εψαξα στα ανεπιθύμητα και δεν το βρηκα γμτ

ArTaXiA είπε...

Έγραφα λοιπόν πως είναι ηθικά, κοινωνικά και νομικά απαράδεκτο να καταλύεται η ιδιωτικότητα του ατόμου με φαιδρά επιχειρήματα τύπου "δεν έχω τίποτα να κρύψω".

Δηλαδή αφού δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, γιατί δεν μου στέλνεις με ένα mail τα τραπεζικά σου υπόλοιπα και τον τελευταίο λογαριασμό της πιστωτικής σου κάρτας;

Γιατί στο σπίτι σου έχεις κουρτίνες; Γιατί δεν με αφήνεις να δω την κρεβατοκάμαρά σου; Έχεις κάτι να κρύψεις;

Γιατί οι υπάλληλοι των τραπεζών, αυτοί οι άμεμπτοι και αδέκαστοι εφαρμοστές των διατάξεων του διοικητή της ΤτΕ, δεν μου δίνουν τα δικά τους εκκαθαριστικά όταν τα ζητώ; Τη διεύθυνσή τους; Το τηλέφωνό τους; Μήπως έχουν κάτι να κρύψουν;

michele είπε...

To "δεν εχω τίποτα να κρύψω" αποκομμενο δεν λέει τίποτα. Εγω έχω κατι να κρύψω από σένα,αλλα όχι από έναν άλλον,έχω κάτι να κρύψω από παράνομες δραστηριότητες
αλλα "δεν έχω να κρύψω" γιατί δεν έχω παράνομες δραστηριότητες. Ολα είναι σχετικά

michele είπε...

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,3% του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Δεκέμβριο του 2016 σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2015

ArTaXiA είπε...

To να μη θέλω να γνωρίζεις εσύ, ή κάποιος άλλος τα εισοδήματά μου, ή εάν τον προηγούμενο χρόνο ξόδεψα χρήματα σε χαρτί εκτύπωσης, ή σε πάνες ακράτειας, σχετίζεται με το δικαίωμα μου στην ιδιωτικότητα.

Αυτό σημαίνει "δεν είναι δουλειά σου" να ξέρεις τι κάνω.

Αν έχεις υπόνοιες πως εγώ, ο γείτονάς σου, ο φίλος σου, ο πελάτης σου, είμαι μεσάζοντας Μεξικάνικου καρτέλ, ή χρηματοδοτώ τρομοκράτες με τα κέρδη από τη ΔΠ του Αστέρα, να πας ΕΣΥ στο δικαστήριο και να ζητήσεις ένταλμα. Εώς τότε, θα απολαμβάνω την ιδιωτικότητα μου, θα γράφω με ψευδώνυμο, δεν θα μοιράζω το τηλέφωνό μου στους υπαλλήλους τραπεζών εν είδει αυτογράφου και θα συναλλάσσομαι ΑΝΩΝΥΜΑ.

michele είπε...

Σωστά ,αλλα είναι σχετικό κι αυτό. Αν πρόκειται να κινηθούν διαδικασίες εντάλματος η και ψαξίματος για παράνομες δραστηριότητες το ότι δεν δίνεις το τηλεφωνό σου δεν έχει κανένα νόημα.Θα σε βρουν.
Θελω να πω ότι εγω που δίνω το τηλέφωνο μου όταν κάνω μια κατάθεση η αναληψη δεν εχω κανένα πρόβλημα.
Αλλωστε η κατάχρηση τηλεφωνημάτων από τράπεζες ακόμα και στις συμβασεις καταναλωτικων δανείων η καρτών απαγορεύεται. Γινεται βέβαια.

Εκείνο που με ενοχλεί,είναι οτι κάποιοι άθλιοι ( και ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ) μου εφεραν cc και δεν μπορώ να στείλω εμβασματάκι ένα χιλιάρικο

SCALPER είπε...

Καλησπέρα

Μήπως,κάποια στιγμή, θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τη ΧΑΚΟΡ?

Ευχαριστώ

michele είπε...

Θα μπορεσουμε Πασχαλη αν και κόλλησε στο 0.55 εχει ενα ενδιαφερον

michele είπε...

Σε 2,5 ωρες καναμε την εντυπωσιακη κινηση σε ευρος 2,5 μοναδων του δείκτη

Lorac είπε...

O Vaggelinio κονομινιο πετάει πάντως σήμερα!! Ο χρήσιμος ηλίθιος (συμφερτός ) δουλεύει ρολοί για τα συμφέροντα του νυχθημερόν!

michele είπε...

Ο συνδυασμος δηλώσεων του Τσακαλωτου δεν ειναι και πολυ εναθρρυντικος:

"Στόχος να κλείσει το Staff Level Agreement έως τις 20 Μαρτίου και μετά να αποσαφηνιστούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και τα πλεονάσματα μετά το 2018. Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις."

" το συνολικό πακέτο ειναι υφεσιακό-θα εχουμε μπροστά μας υψηλούς στόχους για πελονάσματα "

michele είπε...

Πιανει τα υψηλα του 2014 Lorac ( το δικιο σου το εχεις σε αυτο που λες)
οποτε προσοχη,αν και αυτος διπλη κορυφη εκει χμμμ

ArTaXiA είπε...

Συγγνώμην!

Σας πίστωσαν τους παράδες από τον Αστέρα, ή μόνο ο δικός μου ο χειριστής είναι φέτας;

michele είπε...

Σιγα μωρε μια μερα διαφορα παντα υπαρχει απο χειριστη σε χειριστη :)

ArTaXiA είπε...

Μια μέρα μετά η πίστωση, άλλη μια μέρα για τη μεταφορά (γιατί πρέπει να μας ειδοποιείς Τ-1), άλλη μια για να τα φύγει το έμβασμα, και Τ+1 για την επόμενη αγορά, φτάσαμε Παρασκευή παιδιά. Στις κεφαλαιαγορές επενδύουμε, δεν παίζουμε τάβλι, τέτοιο αραλίκι.

michele είπε...

Καλα εκλεισε σχετικα με την συνολικη εικονα το ΓΔ αλλα και ο ΔΤΡ οσο ειναι πανω απο 766 δενειναι ασχημα

και μην ξεχναμε οτι η ΕΕΕ στο -1,26%

michele είπε...

ΠΟΛΥ καλός ο όγκος στο κλεισιμο γυρω στα 14 εκ

Lorac είπε...

Πολλά κομμάτια και στο τέλος εχαε με άσχημο κλείσιμο κάτω απο βραχυ αντιστάσεις.

Μυτιλ είχα πάντα συμπάθεια , αλλά αυτό με τα νομε με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Είμαι ουδέτερος πλέον και αν δώ και καλά 17% νομε θα γίνω εχθρικός.

hippy είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3193708/astir-palas-me-98-42-i-apollo-investment-meta-tin-oloklirosi-tis-upoxreotikis-dimosias-protasis

"Η καταβολή του Προσφερόμενου Τιμήματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου 2017. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ως Διαχειρίστρια, θα καταβάλει το Προσφερόμενο Τίμημα σε κάθε Αποδεχθέντα Μέτοχο για λογαριασμό του Προτείνοντα, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αυτός/αυτή έχει επιλέξει στην οικεία Δήλωση Αποδοχής"

Εγώ αυτό είδα στην ανακοίνωση της Παρασκευής και δεν το έψαξα περισσότερο. Κάτι κομμάτια όμως που μας έδωσαν Τ-Π-Π τους τα έδωσα σήμερα και ψώνισα ΟΤΕ και ΕΧΑΕ στο κλείσιμο.

ArTaXiA είπε...

Ευχαριστώ Hippy.

ΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΩΡΕ!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ απορώ γιατι ο χρηματιςτης σου δεν σου είπε να πουλήσεις τις μετοχές μέσω ΧΑΑ με μια συμβολική προμήθεια πχ 5 ευρώ για να μην περιμένεις τη λήξη της ΔΠ.

Lorac είπε...

k. Hippy μιας και ξέρετε και την προτίμηση μου για εχαε να σας πω συμπληρώνοντας την κουβέντα περί τεχνικής ανάλυσης ότι ενώ είμαι θετικός για τη μετοχή σήμερα θα ήμουν προβληματισμένος. Μιλάω σε ημερήσιο timeframe. Οπότε θα περίμενα είτε λίγο πιο κάτω κοντά σε πιο τεχνικά νούμερα ή σε περίπτωση γυρίσματος σε υπέρβαση άλλων τεχνικών γραμμών.

Φυσικά έχετε την εμπειρία να διαχειριστείτε τις θέσεις σας ,αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ενώ και οι δύο έχουμε πρόθεση να "αγοράσουμε" το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο. Προσωπικά ο συνδυασμός όποιας επίγνωσης των λογιστικών αριθμών μιας εταιρίας με το χρονικό συγχρονισμό της τεχν. ανάλυσης είναι ο προτιμητέος τρόπος προσέγγισης της αγοράς.