Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετά την με gap-down διάσπαση της γραμμής τάσης C1 ,ο τίτλος συνέχισεμε ορμή την καθοδική του πορεία και αντέδρασε ΑΚΡΙΒΩΣ απο την Τ [0,2110] .

Βρίσκεται στα πρόθυρα της ανοδικής διάσπασης της Β2( 0,2290) και του εκμο 50 ημ ( 0,2340€), προκειμένου να συνεχίσει την αντίδρασή της κατ ελάχιστον μέχρι την Ζ1  [0,242] της ζώνης Ζ-Ζ1 .

Στόχος της αντίδρασης είναι το κλείσιμο του gap στα 0,2540 γεγονός που αν επιτευχθεί, είναι δυνατόν να δώσει περαιτέρω ώθηση στη μετοχή προς τα τοπικά υψηλά.
Πάνω από αυτό το σημείο η βραχυπρόθεσμη τάση που παραμένει πτωτική θα μεταβληθεί, με πιθανό αποτέλεσμα και την ακύρωση της διπλής κορυφής ,σχηματισμός που ενεργοποιήθηκε ήδη με τελικό στόχο τα 0,19-0,1920 ευρώ.

Στο αρνητικό σενάριο, ειδικά η αδυναμία υπέρβασης της Ζ-Ζ1 ( 0,242-0,249) 
θα δώσει την ευκαιρία στους πωλητές να επανέλθουν δριμύτεροι με υποχώρηση εκ νέου προς τις στηρίξεις 0,22-0,2110 και την μεγάλη C στα 0,2040€.

54 σχόλια:

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομαδα να εχουμε!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλή Μέρα και καλή Δουλειά :)

Λευτερης είπε...

Καλημέρα.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα.. .Καλα του κανουν οι αλλοδαποι προσσφυγες προερχόμενοι απο Τουρκία (οχι εμπολεμη ζώνη) του Μουζαλα.Γελαω με τα χαιρια τους.θα το λουστειτε ολο το προσφυγικό.. .Μητσοτακη μην βιαζεσαι.αστουν να ξευτυλιστουν εντελώς.

austin είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Έτυχε να ξαναδώ χθες το big short. Η παρέμβαση στις αγορές σήμερα θυμίζει πολύ την παρέμβαση που είχε τότε...Να αυξάνονται οι αθετήσεις πληρωμών και αξία των ενυπόθηκων να ανεβαίνει! Κάτι παρόμοιο με το σημερινό πολιτικό ρίσκο και άλλα πολλά, που ότι και αν γίνει οι αγορές θα ανεβαίνουν.

Χατζηνίκος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις δηλώσεις του Βενιζέλου περί εκλογών και μετά κυβέρνηση εθνική ενότητας. Αν αυτή η εξέλιξη είναι πιθανή...τότε ναι, θα ξεκινήσει η σεντόνα στο ΧΑΑ και όλα τα κακά σενάρια θα εξαλειφθούν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έχει σκασει ο ψυχασθενης που δεν μπορει να μπει στη παρεα μας...χαχα

ArTaXiA είπε...

Bonjour

Austin, κάτι που τα μέσα δεν λένε είναι πως η αξία συναλλαγών στα CDO και στα CDS είναι στα ίδια επίπεδα με το 2008. Οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες, κάνουν ακριβώς ό,τι έκαναν και τότε. Εμείς βέβαια δεν θα κάνουμε ό,τι και τότε, έτσι δεν είναι;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βαστα Σοιμπλε...Τελειωνε με τους κατσαπλιαδες....

austin είπε...

Αρταξία ψάχνω την κατάλληλη χρονική συγκυρία για να σορτάρω ακόμα και τα ματογυάλια μου!

Ο τραμπ κατ εμέ έχει σκοπό...και ότι έχει βάλει όλους τους λεφτάδες δίπλα του έχει ακόμα μεγαλύτερο...σκοπό!

Άλλωστε οι πλούσιοι έχουν γίνει πλούσιοι από τα σορταρίσματα και όχι από το να μπουν στην eurobank και να περιμένουν το κάθε κατσαπλιά να δει αν θα ξεμπλοκάρουν τα κόκκινα δάνει ή όχι...

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε όλους και καλη εβδομαδα. Διορθωση της κινησης 610-629 σημερα

michele είπε...

Δεν πιστευω να εχει κανεις αποριες για το ταξιδακι του ζαβου στο Παρισι και το ακινητο της γυναικας Κυριακου ; χεχε

ArTaXiA είπε...

Εγώ έχω απορία για το ακίνητο γυναίκας Κυριάκου!

Πες μας γέροντα!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

με τεμαχισμό αξιολόγισης και έξω από τα QE οι τράπεζες ειν...

michele είπε...

Τι θες να μαθεις καλλιτεχνη; Απο πάμπλουτη οικογένεια είναι η κυρία.


michele είπε...

Με αυτο το σεναριο ( που δεν βλεπω να στηριζει το ΥΠΟΙΚ Γερμανιας) αγαπητε Βασιλη ,ζητω που καηκαμε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Αληθεύει πως η Μαρέβα δεν περιελήφθηκε στη δήλωση πόθεν έσχες του Κυριάκου, επειδή "ήταν σε διάσταση"; Αλλά τώρα πλέον -λέει- δεν είναι.

Κοινωνικά θα το θέσω:

Γνωρίζεις κάποιο ζευγάρι που να είναι τέσσερα χρόνια σε διάσταση και μετά να αποφασίσει πως τελικά είχαν κάνει λάθος και ήσαν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Θέλω να πω, ούτε η Elizabeth Taylor που ξαναπαντρεύτηκε σύζηγο που είχε χωρίσει τέτοιο καλαμπούρι.

Ας ξεκινήσουμε από εδώ. Μετά θα πάμε στις "πάμπλουτες οικογένειες" γιατί στην περίπτωση Βαρουφάκη δεν έγινε δεκτό αυτό.

ArTaXiA είπε...

σύζυγο

michele είπε...

Δεν υπαρχει κανενα θεμα σ αυτο που γραφει η πατσαβουρα του Βαξεβανη. Ανθρωπος τυχερος που πεθανε ο Βγενοπουλος και τον ειχε ξεσκισει στις μηνυσεις ( που κερδισε ολες).

Εφ οσον ηταν σε διασταση,καλως δεν συμπεριεληφθη.Η διασταση ηταν πραγματικη τοτε και κρατησε πολλα χρονια.
Η οικογενεια Γραμποφσκι ηταν πολυ πλούσια και γι αυτο ενα Πολωνεζακι σπουδαζε στα Κολουμπια ,στις Βοστωνες και στα Χαρβαντ

Τις ελευθερες ωρες ο φαδερ ειχε και μια Γκαλερι στην Αγγλια.
Τι ακριβως λοιπον λεμε;
Και βεβαια η οικογενεια της Δαναης ειχε και αυτη τα κερατα της,ποιον ενοχλησε αυτο ( μιλω για Βαρουφακη).

Το θεμα ως ΓΕΓΟΝΟΣ ειναι οτι με τα ΔΙΚΑ μας λεφτα ο ζαβος κανει βολτες στα Παρισια.

Και για να προλαβω πονηραδες, θα εβγαινε ουτως η αλλως αυτο,δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο. Ο Βλαξεβανης ειχε προαναγγειλει πολλες μερες πριν βγει η πατσαβουρα του, το θεμα που θα ειχε.

Αλλη απορια.

michele είπε...

Σημειωση: Οποιος απευθυνθει στον Τραπεζιτη ξανα, σβηστηκε κι αυτος.

ArTaXiA είπε...

Δεν πείθομαι βρε Mic μου.....

Τα ζευγάρια είναι μαζί και μετά χωρίζουν.

Δηλώνω "εν διαστάσει" για να μην κάνω "ποθεν έσχες", μετά θυμάμαι πως πάω για πρωθυπουργός και δεν κάνει, και το αποσύρω....

Ούτε Holywood!

michele είπε...

To ζευγαρι τα ξαναβρήκε ΠΟΛΥ πριν γίνει αρχηγός της ΝΔ ο Μητσοτακης.Που δεν ήταν και φαβορί για να γίνει. Επομένως όποιος δεν θελει να πεισθεί ,δεν πείθεται.

Σκοπός είναι να αναγνωριζουμε λάσπη από αλήθειες. Και δεν χρειάζεται καν για μένα να δω τη λάσπη.

Μου λες ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ή ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ κατι και σου λέω αυτόματα αν έχει δόση αληθείας η είναι λάσπη χαχα
Τα ίδια εκαναν και στον πατέρα του οι Κουρήδες με τους Λαλιώτηδες,δεν γεννηθήκαμε χτες :))

ArTaXiA είπε...

Τυχαίο γεγονός μου λες δηλαδή....

Να το δεχτώ λοιπόν, και να ευχηθώ σε αυτό το ζευγάρι που τα πέρασε δύσκολα, αλλά κατάφερε να γεφυρώσει τις διαφορές του και να μονιάσει, μακροημέρευση, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου.

Κατά τα λοιπά, ξέρεις πως χέστηκα εάν η Μαρέβα έχει λεφτά. Ελπίζω να είναι όλα τακτοποιημένα και δηλωμένα, να εισπράξει και το δημόσιο κανέναν ΕΝΦΙΑ, (εκείνον που θα πλήρωναν και όσοι έχουν ακίνητα στο εξωτερικό), να ελαφρυνθεί κανένας τίμιος πατριώτης που δουλεύει τη γης. :)

ArTaXiA είπε...

Και για να κλείσω το θέμα από την πλευρά μου:

"Σύμφωνα με το νόμο 2238/1994 δύο σύζυγοι σε διάσταση, μπορούν να υποβάλουν χωριστές φορολογικές δηλώσεις, αν πάρουν σχετική άδεια από την εφορία». Την ίδια στιγμή, ωστόσο, επισημαίνει πως «αυτή η πρόβλεψη όμως δεν υπάρχει για τη δήλωση Πόθεν Έσχες και είναι λογικό». Και συμπληρώνει:«Η φορολογική δήλωση γίνεται για να καταβληθούν φόροι και στην εφορία αρκεί η δήλωση για το μέγεθος των εισοδημάτων προκειμένου να εισπραχθούν φόροι. Η δήλωση Πόθεν Έσχες όμως έχει την έννοια της διαπίστωσης αν τα έσοδα είναι νόμιμα. Αν η ελληνική Βουλή κάνει την παραδοχή πως μπορεί οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός, να δηλώνει σε διάσταση και να μην ελέγχεται έτσι το πόθεν Έσχες του ή της συζύγου, τότε θεσμοθετεί έναν τρόπο ασφαλούς διακίνησης μαύρου χρήματος».

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ArtaXia μια ερώτηση.. Πιστευεις οτι ο Μητσοτάκης θα ειχε πρόβλημα να κανει ποθεν.εσχες;μηπως δεν μπορει να δικαιολογήσει τα λευτα του;

michele είπε...

Δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερουν λεπτομερειες για την περιουσια της,το σιγουρο ειναι οτι εχει επιχειρηση στην Ελλαδα και σιγουρα θα πληρωνει τις εφοριες.
Αλλοιμονο απο μας που πληρωνουμε και χωρις να βγαζουμε :))

Τωρα στην αναφορα του τυχαιου καλε μου φίλε. Ειναι σιγουρο που με αυτους εδω θα εχουμε τρομερη πολωση ,οποτε και αν γινουν εκλογες.
Τα ειχαμε λιγο ξεχασει αυτα ,στις παλιες εποχες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθως ενεσκηψε η κριση και ο κοσμος ειχε αλλα προβληματα.

Αυτοί εδώ λοιπόν,ελλείψει πολιτικής ,έφτιαξαν με τα ( ποια;) λεφτα Καλογρίτσα ενα έντυπο -πατσαβούρα ,αφου πρωτα ΑΠΕΤΥΧΕ η δουλεια με τα καναλια ,προκειμένου να λασπολογούν τους αντιπάλους.

Ελα όμως που και οι άλλοι όλο και κάτι ανακαλύπτουν; ελα που το ζαβο ήθελε να παει την οικογένεια βόλτα με τα δικα μας λεφτα ;
που το βοδι ο Καμμενος παει ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά σε εκδήλωση ομογενών υποστηρικτών Τραμπ, η ο ζαβός παει ( ο μονος ευρωπαιος πρωθυπουργος) με τα δικα μας λεφτα κι αυτος να τιμησει τον Φιντελ;

Γκολ και ξύλο λοιπόν. Αλλιώς δεν καταλαβαινουν.

Συμφωνώ επίσης μαζι σου σχετικά με τις διατάξεις περί μαύρου χρήματος και πόθεν έσχες.

Τι έγιναν εκείνες οι λίστες Λαγκαρντ και Μποργιανς πάνω στις ο οποιες εκαναν πολιτική καρριερα οι κατσαπλιαδες.Βγαλαμε τιποτα;;

ArTaXiA είπε...

Ρε συ Mic, και το ελικόπτερο της αστυνομίας που πέταγε επί 30 ώρες όταν ήρθε ο Obama πάνω από την Αθήνα, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΟΥΣΕ!

Να βγάλουμε τα τεφτέρια τώρα;

Όταν σκοτώθηκε ο Κρανιδιώτης στο ατύχημα με το Falcon το '99, ήταν και μέλη της οικογενείας του στην ίδια πτήση. Εκείνοι, με τίνος χρήματα πετούσαν;

Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι να φτιάξουμε τα πράγματα. Όχι απλώς να καταγγέλουμε.

michele είπε...

Γνωριζεις οτι δεν ειναι το ιδιο ,μην εξομοιωνουμε ρε συ διαφορετικες καταστασεις.
Εδω στα κρυφα πηγε ο αλλος βολτα, ο Κρανιδιωτης ηταν σε αποστολη.

Αν δεν μαθουμε να ξεχωριζουμε σκανδαλα πραγματικα απο μαϊμού, δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτέ.

Και επίσης να σου θυμισω 2 περιστατικά. Ο μακαρίτης Μαγγινας αποδείχτηκε οτι είχε στον κηπο του μονιμους δυο Ινδους που πληρωνε για τις δουλειές,χωρις να πληρώνει ένσημα. Αποπεμφθηκε.

Ο μακαρίτης Σταυρίδης του ΤΑΙΠΕΔ πεταξε ( οχι για δουλεια) με το αεροπλάνο του Μελισσανιδη εντός Ελλαδας. Αποπέμφθηκε τότε την επομενη μερα.ΚΑΚΩΣ κατα τη γνώμη μου.

Αυτοί εδω που πουλάνε ηθικο πλεονέκτημα τι ακριβώς κάνουν. Εχουμε αντιληφθει την σοβαροτητα της καταστασεως η να το κανω πιο λιανά;

hippy είπε...

Καλησπέρα

μια κι αυτό που μας κάνει να γράφουμε εδώ είναι η χρηματιστηριακή εξάρτηση θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ν΄αποφεύγουμε κατά το δυνατόν τις ακραίες "αποκαλύψεις" που προφανή σκοπό έχουν να διχάσουν.

Οπλαρχηγέ θα μπορούσες να γράφεις τα σχόλια σου στο gmail ή άλλο πρόγραμμα, να ζητάς διόρθωση ορθογραφίας και μετά να κάνεις copy-paste. Εγώ έτσι κάνω. Επίσης το σύνθημα "βάστα Σόιμπλε" νομίζω δεν σου ταιριάζει, σε αδικεί. Ιστορικά μου θύμισε την περίοδο των πελλοπονησιακών πολέμων όπου οι ευρισκόμενοι σε αδυναμία να τιμωρήσουν τον εχθρό ζητούσαν την βοήθεια του βασιλέα των Περσών.

hippy είπε...

Η πρώτη παράγραφος περί αποφυγής απευθύνεται-ταιριάζει πρώτα απ΄όλα σε μένα.

ArTaXiA είπε...

Xαχαχα, ναι ο Μαγγίνας!

Τι είχε πει, να δεις.... Ναι, πως τους "φιλοξενούσε".

Πάρ'τον έναν και κοπάνα τον άλλον!

michele είπε...

Ηippy μου να είσαι βέβαιος, ότι όσο καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα είναι η αγορά μας,τόσο θα μιλάμε γι αυτήν και τόσο λιγότερα για τα υπόλοιπα.

Δίκιο έχεις, απλά καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε καποια πραγματα,ακομα και απο την πολιτική ζωή που καλώς η κακώς επηρεάζει αμεσα και την αγορά μας.

Πάντως και εδώ, αν κάποιος κάνει δεξί κλικ πάνω σε μιά λέξη νομίζω διορθώνει τους τόνους, τα ορθογραφικά κλπ

michele είπε...

Ναι γιατί τους πλήρωνε μεν αλλα χωρίς ένσημα δε. Αυτό βέβαια τσάκισε και τους Ινδούς γιατί ζούσαν καλύτερα απο οπουδήποτε αλλού, αλλα η παρανομία, παρανομία .

ArTaXiA είπε...

Κι ο Λιάπης, με τις χτυπημένες πινακίδες, μια μέρα πριν το ταξίδι του στη Σιγκαπούρη. Άκου τώρα εκλογή προορισμού.....

Η Σιγκαπούρη, μόνιμος θαμώνας λίστας "μη συνεργάσιμων κρατών" της FATF.

austin είπε...

Στα της αγοράς.. Σήμερα θα περίμενα να ανεβαίνουμε η να κρατιομαστε τουλάχιστον αφού διαφορά δημοσιεύματα προς το κάπως θετικό βγαίνουν.

Μια με την σαλαμοποιηση μια με την διάθεση των ξένων να κλείσει η αξιολόγηση και μια που ο αρχηγός του τσίρκο λέει ότι θα ξεπεράσταν τα κολλήματα

michele είπε...

Τωρα εγω διαβασα Αustin οτι ο εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚ Γερμανιας λεει οτι χωρίς ΔΝΤ άκυρο τον πρόγραμμα. Ειναι θετική είδηση αυτή;

michele είπε...

Το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον κ. Jean-Paul Agon, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L'Oréal, την προηγούμενη Κυριακή στο Παρίσι, "ήταν ιδιωτική (private) συνάντηση", όπως απάντησε το γραφείο Tύπου του γαλλικού ομίλου σε ερώτηση του Euro2day.gr.

«Ηταν μια ιδιωτική συνάντηση. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για τα θέματα που συζητήθηκαν», απάντησε συγκεκριμένα μέσω e-mail η κα Anne-Laure Richard.

Επιβεβαιώνεται ο Άδωνις όπως και να έχει.

giaxy είπε...

Οτι χειρότερο για τους επενδυτες η κυβέρνηση συριζα. Επι 2 χρονια το χαα βρισκεται 500-650 μοναδες. Μονο με νεα δημοκρατία θα παρει τα πανω του..

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Είναι τόσο μπλόφα αυτή η πίεση ...μετά και την απάντηση της budensbank που σε περίπτωση που ο Σόιμπλες πέταγε από μόνος του το μπαλάκι στη βουλή τους ...Πιστεύω θα 'τρωγε πολλές πέτρες.

Η δε commission αναφέρει όπως είναι φυσικό αυτό που ως τώρα γίνεται στο 3ο μνμνιο ..δηλαδή εξετάζει την κατάσταση με το ESM και ..όπου είναι δυνατό με το ΔΝΤ!!!

austin είπε...

Και από περιέργεια καθαρή... Τι μπορεί το τόσο σημαντικό να συζητησαν με την λορεαλ ; και ειδικά ο τσιπρα, που δεν έχει ιδέα από μπιζνες. Δεν το λέω προβοκατορικα... Αλλα από πραγματική απορία. Θέλει μήπως καμία λορεαλ να ανοίξει καμία παραγωγή εδω;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μονο με νδ

michele είπε...

Αυτη είναι η αλήθεια GIXI. Το θεμα είναι διπλό. Θεμα εμπιστοσύνης,της όποιας, σε μια κανονική κυβέρνηση, θέμα πίστης (credit) στις τράπεζες.

Αν δεν λυθούν αυτά τα δυο τεράστια προβλήματα,η χώρα θα σέρνεται και μαζί με αυτή και το ΧΑΑ .Διακυμάνσεις θα υπάρχουν βέβαια,καθώς υπαρχουν εταιρείες και μετοχές που έχουν ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ και κινουνται χωρίς να υπολογίζουν ρίσκο χώρας.

hippy είπε...

Παλαιότερα είχα διαβάσει μια έρευνα σχετικά με το ποσοστό ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο. Έφτανε το 65%!!!!! Φαντάζομαι πως σήμερα θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Το ποσοστό μειωνόταν σε 40% περίπου όταν η πηγή της είδησης ήταν το CNN.

Σε κάθε περίπτωση οι 9 στους 10 πολιτικούς πιθανολογώ πως όλο και κάποιο σκατό έχουν στη φωλιά τους.

Ιστορία εκτόνωσης

Ανοίγει κάπου στην Αθήνα ένα κουρείο ο Μάκης. Την 1η μέρα τον επισκέπτεται ο φούρναρης από απέναντι. Ο Μάκης το περιποιείται αλλά αρνείται να πάρει χρήματα. "Το πρώτο κούρεμα δώρο, για το καλό" του λέει. Το πρωί της επόμενης μέρας καθώς πάει ν΄ανοίξει το μαγαζί βρίσκει απ΄έξω 2 μισόκιλες φραντζόλες κι ένα κιλό βουτήματα.

Την 2η μέρα τον επισκέπτεται ο χασάπης της γειτονιάς. Ίδια ιστορία. Ο Μάκης το περιποιείται και δεν του παίρνει χρήματα. "Το πρώτο κούρεμα δώρο, για το καλό" του επαναλαμβάνει. Το πρωί της επόμενης μέρας ανοίγοντας το μαγαζί βρίσκει απ΄έξω 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες.

Την 3η μέρα τον επισκέπτεται ο βουλευτής της περιοχής. Τα γνωστά. Ο Μάκης έξτρα πρίμα περιποίηση χωρίς να δεχτεί αμοιβή. "Αααα το πρώτο κούρεμα δώρο κ. Βουλευτά, για το καλό". Ο βουλευτής φεύγει καταευχαριστημένος. Το επόμενο πρωινό καθώς πάει ν΄ανοίξει το μαγαζί του ο Μάκης βρίσκει απ΄έξω άλλους 3 βουλευτές που είχαν πάει για τζάμπα κούρεμα.

michele είπε...

Και να θέλει Αustin, έρχεται πρόεδρος η εντεταλμένος σύμβουλος εδω και πάει στον πρωθυπουργό ,οπως έκανε ας πούμε ο Watsa όταν φοβόταν τι θα γίνει με την κυβέρνηση, 2 φορες μάλιστα.

Την στιγμή που ήταν ιδιωτική και για ..επενδύσεις να μιλούσαν,δεν πας με το πρωθυπουργικο αερολάνο και με την οικογένεια μεσα.
Απλα πράγματα.

michele είπε...

Καταπληκτικό-"αληθινό" και διαχρονικό το ανέκδοτο Ηippy:))

hippy είπε...

Κι οι αρχηγοί κομμάτων βουλευτές είναι χε χε

ΑΣΧΕΤΟ Ο Μ&Μ τώρα δικαιώνεται? Έχει γούστο (ΠΛΑΙΣΙΟ)

μπαρμπαλιας είπε...

αλλο ενα καταπληκτικο και αληθινο...
Προσδόκιμο επιβίωσης στις συνταγές ζητά ο ΕΟΠΥΥ!

δατσ μιν ,πηγαινεις στο γιατρο ,σου γραφει συνταγη και σου γραφει και ποτε υπολογιζει να ντενταρεις...
αλλεως πεος η συνταγη δεν περναει στο συστημα

michele είπε...

Hλια, εκανε μια επιβεβαιωση στα χαμηλα του και τωρα το παει φαινεται στο 3,64 που λεγαμε κατ αρχην .Μετα βλεπουμε:)

Μπαρμπα μου, αν επιβιωσεις και μετα το προσδοκιμο τι γινεται;

michele είπε...

Και απ οτι βλεπω QE μην περιμένουμε.. .

hippy είπε...

Και το χθεσινό δικό μας σενάριο Μιχάλη έχει σοβαρές πιθανότητες δικαίωσης

Σενάριο "σαλαμοποίησης" της αξιολόγησης στο τραπέζι


http://www.capital.gr/politiki/3189126/senario-salamopoiisis-tis-axiologisis-sto-trapezi

Lorac είπε...

Κααατίνα σαλαααμάκι!!! Καλησπέρα σας. Οι ειδήσεις και οι πολιτικές μη-εξελίξεις σας έχουν παρασύρει. Γράφω μη-εξελίξεις γιατί πραγματικά δεν βλέπω να έχει γίνει και τίποτα ιδιαίτερο εδώ και καιρό. Αρα λοιπόν σας τραβούν την προσοχή απο εκεί που θέλουν να είναι αθόρυβοι ακόμα. Το θέμα είναι απο πού!

Χάζευα 2-3 μετοχές που έχουμε συζητήσει και εδώ μέσα και σαν σιγανά ποταμάκια φουσκώσαν αρκετά επι%. Θα φέρω για παράδειγμα την κουες.

michele είπε...

Ναι το είδα Ηλια ,εχει κάποιες πιθανότητες αλλα θα είναι χάλια κατά την αποψη μου δεν μας πολυσυμφερει. Ανήκει στην κατηγορία "σέρνεται η υπόθεση"

Lorac παρ οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν μας ξεφευγει επειδη συζητάμε αλλα, ριχνε τις ιδεες σου και τι βλεπεις.
Εγω σκέφτομαι και το είπα οτι πολλες μετοχές παιζουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ λες και βρισκονται στην μετα-Τσιπρα εποχη :))

michele είπε...

Παμε επανω παιδες :)

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Lorac θα συμφωνήσω μαζί σας για ακόμη μια φορά.
Καλησπέρα σε όλους .