Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΧΑΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
EXAE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η πράσινη γραμμή τάσης έχει ακυρωθεί,αλλα επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι η διάσπαση γίνεται με αυξημένους όγκους και μεγάλη ορμή.
Η μετοχή έσπασε όλες τις στηρίξεις και τον ακμο 200 ημ και φαίνεται ότι βρίσκει ισορροπία στην S στα 4,26.

Μια τεχνική αντίδραση από αυτά τα επίπεδα είναι εφικτή ( ο ταλαντωτής RSI 14 βρίσκεται στην υπερπουλημένη ζώνη,δίνοντας περιθώρια  στο 24) .
Σε μια τέτοια περίπτωση η κίνηση μπορεί να φθάσει στην ζώνη Β [ 4,44-4,50€] και η επέκτασή της μέχρι τον ακμο 200 ( 4,56 αυτή τη στιγμή). 

Στα 4,60 η G γραμμή λαιμού του σχηματισμού και ισχυρή αντίσταση.
Στο αρνητικό σενάριο ,ενδεχόμενη απώλεια της S θα φέρει άμεση κίνηση προς την S1 στα 4,17 ευρώ,στόχος πιθανός εφ όσον δεν επισυμβεί η αναμενόμενη τεχνική αντίδραση του τίτλου.

62 σχόλια:

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους .Τα γνωστά,απο την έκθεση του ΔΝΤ.
Μείωση αφορολογητου-μείωση συνταξεων

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους! Τα ίδια από το ΔΝΤ αλλά εδώ βλέπω χαρές..έχουμε και άλλο νέο από αξιολόγηση ή απλά παιχνίδι κάνουν τα παιδιά?

michele είπε...

Κινήσεις αντίδρασης στην μεγαλη προηγουμενη πτώση.Εδω που ειμαστε για να διακιολογείται κατι απο μια κίνηση ,πρεπει να ειναι κατι σοβαρό.
Αυτο δεν φαινεται πουθενα

ArTaXiA είπε...

Bonjour mes amis.

Επειδή σας βλέπω τελευταία κι έχετε κάνει το Forum καφενέ με τα μικροπολιτικά σας, έχω κουιζάκι για δυνατούς λύτες.

Θέλω όποιος αισθάνεται καταρτισμένος και γνώστης να απαντήσει στο εξής:

Η ΜΕΤΚ

Θα περάσει τα 7€, μέσα στην εβδομάδα και θα παραμείνει πάνω από αυτό το σημείο και την επόμενη;

Θα περάσει τα 7€, και θα πάει να συναντήσει χαμηλότερες τιμές την επόμενη εβδομάδα;

Θα τρακάρει σήμερα και θα πάει χαμηλά πιο χαμηλά;

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Θερμή παράκληση:

Μη μου γράψετε αν εκείνο, τότε το άλλο και αν αυτό, τότε η θεια μου η Αμερσούδα.

Θέλω τίμια, αντρίκια, λεβέντικη απάντηση. Αν δεν γνωρίζετε, εντάξει, δεν μαλώνω κανέναν. Αλλά μετά μην ακούσω για τεχνική ανάλυση, κύματα, φουρτούνες και τα τοιαύτα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποσα λευτα θα πάρει ο οίκος που θα χειριστει τη ρύθμιση χρεους;..Αυτο ρωταει η ΝΔ...Αυτο με τον οίκο Ροτσιλντ ειναι γνωστό πανω απο 5 μήνες.. ..Καλο ειναι η νδ να μην πευτει σε τετοιες παγιδες...

michele είπε...

Ξερω αλλα δεν απαντω.Σεβασμος στην τεχνικη αναλυση. Δεν περνανε εδω αυτα.
Πες,εξηγησε με σε παρακαλω που στηριζεις την αποψη σου την τεχνικη και τοτε μπορει και να το δουμε το θέμα σου.

michele είπε...

ΟΠΛΑ. Ρωτας, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ξέρεις.

giannhs kon είπε...

Μιας και μου αρέσουν τα κουιζ ………..


Οσο μένει πάνω από το 6.88 γιατί το 7.00 για μενα δεν είναι τίποτα πάει καρφί στο 7.2950 και στο στακιρ κέφι του ΧΑΑ στο 7.50




ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ

ArTaXiA είπε...

Εσύ μην απαντήσεις στο κουίζ.

Μπορείς όμως να απαντήσεις στον Βέργο, που σήμερα το πρωί έβαλε αυτό:

"Τελικά απο πού βρηκε το 1,5 εκατομμύριο ΕΥΡΩ η Μαρέβα για να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου? Πρόκειται για νόμιμο χρήμα? Το δάνειο 300.000 στον Κηρυκα Χανίων, απο οτι φαίνεται δεν ξεπληρώθηκε ποτε στην τραπεζα Πειραιώς, αλλα ληφθηκε το 2005, δηλαδη 1 χρονο πριν την αγορά του σπιτιού στο παρίσι. .Ποιο ζευγαρι δινει 1,5 εκατομμυριο να αγοράσει σπιτι στο Παρίσι οταν δεν εχει ρυθμισει τις υποχρεώσεις του στις Τραπεζες, 300.000 ΕΥΡΩ? Συνδέονται αυτα τα δύο ή ειναι ασύνδετα? Δεν υπάρχει τεράστιο ηθικό ζητημα?"

Επειδή γουστάρετε πολιτική τελικώς, όχι τίποτ'άλλο....

ArTaXiA είπε...

Gianhs kon, είπαμε λεβέντη μου, μην μου ξεκινάς απάντηση με "αν", "όσο", "εφόσον".

Υπάρχει πολλαπλή επιλογή στην ερώτηση. (α) (β) (γ) και το (δ) του φίλτατου Mic.

michele είπε...

Σε Βεργο και Χαζοπουλο δεν απαντώ. Ηδη τον δεύτερο τον ανάγκασα να αποχωρήσει απο τους φίλους μου.
Οποιος ειναι ηλίθιος,μετά την αρχική μου κατανόηση ως ευγενής αστός
τρώει πούλο.
Η βλακεία βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Δυστυχως και τους επενδυτές που τους ακούνε.

Μήπως θέλεις αρθράκι Βεργου όταν η ΤΟΙΝΤΣΕ ΒΑΝΚ (λολ) είχε 10€ ;χαχα

michele είπε...

Προς τον φίλο μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝ. Το 7,04( ακμο 100 ημ) -7.10 ειναι ισχυρή αντίσταση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Artaxia το ειπα και προχθες..στην βουλη ο Μητσοτάκης εγινε ρομπα..ενω θα μπορούσε το ευτελες αυτο ποσό μια ωρα πριν παει στο κοινοβούλιο να το εχει εξαφανησει με την μία.. .και να αφησει τον φτωχό Τσιπρα χωρις επιχείρημα.. .Ξαναρωταω δεν εχει εναν συμβουλο να του πει δυο λόγια ο Κουλης; Στο τελος τέλος να παρει Δανικά απο τον Μπαμπα...

ArTaXiA είπε...

Βρε καλέ μου. Στο πρόσωπο του κάθε Βέργου, θα βλέπεις κάποιον που θα έχει άποψη αντίθετη με τη δική σου. Τι μας νοιάζει τώρα εμάς, εάν έπεσε μέσα ή έξω στην ΤΟΙΝΤΣΕ. Σάμπως, αν ήταν καλός παίκτης των αγορών, θα πήγαινε να δουλέψει καθηγητής; Θέτει όμως ένα ερώτημα βρε αδερφέ.

Λέει, "πας και αγοράζεις διαμέρισμα και αφήνεις το δάνειο σου απλήρωτο;" Δηλαδή γιατί; Είσαι μπαταχτσής; Ή μήπως ήταν από κεινα τα δάνεια που έπαιρνε και το MEGA. Εγώ άποψη από αυτά δεν έχω. Γι αυτό και ρωτώ εκείνους που έχουν. Κρίμα δεν είναι να με κερδίσει ο Βέργος;

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, νομίζω πως οι πολιτικοί έχουν υιοθετήσει τον χαρακτήρα του τζαμπατζή σε τέτοιον βαθμό που πλέον αρνούνται να λειτουργήσουν ορθά. Θυμάμαι έναν φίλο που είχει ο κακομοίρης μια ταβέρνα στην Ανάβυσσο, πέρασε μια φορά ο Αβραμόπουλος να φάει, του ζήτησε ο φίλος να μεταθέσει τον γιο του που υπηρετούσε, ο Αβραμόπουλος έκανε δυο τηλέφωνα, τι του κόστισαν και μετά ο φίλος είχε τον συμπαθή πολιτικό κάθε Σαββατοκύριακο να τρώει τζάμπα. Μέχρι που απολύθηκε το παιδί, ο Δημήτρης χέρι στην τσέπη δεν έβαλε. Μετά απλώς άλλαξε ταβέρνα.

michele είπε...

Αγαπητέ art και συ εχεις συχνά άποψη αντίθετη με τη δική μου και πολλοί άλλοι. Να είσαι σίγουρος όμως ότι αναγνωρίζω τις εμμονές και την βλακεία απο χιλιόμετρα.
Και βεβαια είμαι και καλά πληροφορημένος. Ουτε πέφτω στην παγίδα να συγκρίνω αγορά Μαρεβας οταν ειχε κλασμένο τον Κυριάκο ( και οπως ειπαμε η οικογενεια εχει ΤΑ φραγκα) με το δανειο στον Κηρυκα.

Αυτά είναι για όσους δεν γνωρίζουν.Και οι περισσότεροι εχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν.

Ούτε πέφτω στην παγίδα πατσαβουροεφημεριδων. Δεν ειμεθα χθεσινοί.

ArTaXiA είπε...

Δεν νομίζω πως εμείς οι δύο, φίλε Mic, έχουμε αντίθετες απόψεις. Γνωρίζουμε αμφότεροι τι χρειάζεται μια οικονομία για να ανθήσει και πως δημιουργείται ανάπτυξη. Η διαφορά μας έγκειται πως εγώ θεωρώ όλες τις τρέχουσες πολιτικές λύσεις εξίσου ζημιογόνες για τον τόπο, ενώ εσύ εμμένεις στο ό,τι ο Κυριάκος είναι "διαφορετικός", "δόκιμος", ή "καλύτερος". Όχι, θα επιμείνω. Δεν θα πάω σε μια λογική του εντάξει, ο τωρινός είναι το χάλι το μαύρο το αδιόρθωτο, να πάω στον άλλον που τουλάχιστον είναι δεύτερη γενιά πολιτικός και ξέρει από καλό λάδι. Είναι εξίσου βλαπτικός για τα συμφέροντα της χώρας, τελεία και παύλα. Και μέχρι να εμφανιστεί ηγέτης με "Η" κεφαλαίο που να μπορεί να κυβερνήσει ορθά, θα επιμένω πως όλοι ανεξαιρέτως λένε τις ίδιες πίπες. Όλοι όμως. Από Σώρρα μέχρι Βαρβιτσιώτη.

ArTaXiA είπε...

Σε άλλα νέα, δεν ξέρω ποια επίπεδα είναι σημαντικά και ποια ασήμαντα, η ΜΕΤΚ, έσκασε στα 7€. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. #stalegakias

michele είπε...

Ας το πω καλυτερα.Εχουμε ιδιες αποψεις σε πολλα βασικα θέματα και αντίθετες σε επιμέρους.
Καλης η κακώς οσον αφορα τα αποτελεσματα κυρίως δεν κρινω τους πολιτικούς απο τα γουστα μου.

Και ξερω και πως βλέπεις εσυ τους πολιτικούς. Δεν έτυχε να το έχουμε συζητήσει και δεν μιλώ για συγκεκριμένα πρόσωπα. Λεω όμως οτι σε μια κουβέντα, πολυ δύσκολα θα παραδεχθείς κάποιον πολιτικό,ειδικά στην Ελλαδα. Μπορει να έχεις και δίκιο,αλλα η πολιτική είναι συγκρίσιμο μέγεθος.
Για παράδειγμα ,μπορεί κανείς να μην γούσταρε Σαμαρά η Βενιζέλο αλλα είναι σίγουρο οτι αυτοί ησαν καλύτεροι απο αυτούς. Για μενα ήσαν και πριν ερθουν αυτοί παρ οτι έχω να τους καταμαρτυρησω πολλά.
Τωρα είναι πια και για τους περισσοτερους Ελληνες .Απλα είναι λιγο αργά.

michele είπε...

12.50. Ε βεβαια, 7.04 ειναι ο 100 αρης. Πηγε 7.03.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Το γ Αρταξια κατ εμε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Επιμενει ο Τζανακοπουλος τώρα για ένταξη στην ποσοτικη χαλαρωση...μεχρι τον Μάρτιο.. .το Αφορολογητο εχει δωθει ως αντάλλαγμα.. .

michele είπε...

Δεν υπαρχει αυτο ΟΠΛΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρα; τι; εδω σε θέλω..

ArTaXiA είπε...

Οι τιμές από 7.00 έως 7.03 είναι μια εντολή, ενός ανθρώπου. Κάποιου που πιθανότατα κοιτούσε μέσους όρους.... :)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γιατί χτυπάει στην πτωτική γραμμή τάσης και άνω γραμμή τριγώνου σε 30' ,κλεινεί το gap και έχει και τον κινητό 100 ς rsi υπεραγορασμενος

ArTaXiA είπε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ seems legit!

austin είπε...

Να πω και εγω την γνώμη μου για μετκ αν και δεν έχω δει καν διάγραμμα. Επειδή βλέπω το μυτιλο δυνατό... Αν θυμάμαι καλά πριν την ανακοίνωση για την συγχωνευση, ήταν κάπου 7,3. Ε μέχρι εκεί που ήταν πριν την μέρα ανακοίνωσης θα φτάσει αργά η γρήγορα αν τον μοιάζουν έστω και λίγο οι επενδυτές.

Για να ευλογησω τα γένια μου αρτ, χθες σου είπα ένα χαρτάκι που έχει ωραίο διαγραμμα...κοιτα το σήμερα!

ArTaXiA είπε...

Εξαιρετική επιλογή Austin. Βέβαια το χαρτάκι σου, έχει την ίδια διαγραμματική εικόνα με τον Άβακα.

Tυχαίο;

austin είπε...

Χαχα! Εντάξει στο περιπου

firecode είπε...

Μιχάλη καλησπέρα,όπως και σε όλη τη όμορφη παρέα.Θέλω να σε ρωτήσω για την ΕΛΒΕ& για την ΚΟΥΕΣ έχεις τίποτα νέα και πως τις βλέπεις για την συνέχεια.

hippy είπε...


Χαίρετε

μικρή ενημέρωση για τον Αχιλλέα που ρωτούσε τις προάλλες για τον ΟΤΕ και πότε θα πάει 6 ευρώ!!!!!! για να αγοράσει (μπου χα χα χα ωραίος). Και γιατί βρε φίλε να μην πάει στο 3ευρο για ν΄αγοράσουμε διπλάσια κομμάτια???

Αν καταλαβαίνω καλά αφορά την RomTelecom του ΟΤΕ (εκτός αν έχει και άλλη παρουσία, αλλά δε νομιζω). Λογικά θα απελευθερώσει ρευστότητα οπότε ίσως ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την εξαγορά του 5% απ΄το ελλ. δημόσιο. Μακροπρόθεσμα βέβαια χάνει μια αγορά αλλά σκασίλα μας για τη γερμανίδα μαμά. Ο ντόπιος γιος μας ενδιαφέρει.

Deutsche Telekom Seeks to Divest Its Romanian Unit: Boersen-Z.
2017-02-07 00:04:19.204 GMT


By James Kraus
(Bloomberg) -- Deutsche Telekom wants to sell mobile and
fixed-line activities in two separate deals, Boersen-Zeitung
reported, citing financial market sources.

* Co.’s Romanian business has constantly declined; 9M turnover
totaled EU718m, earnings before depreciation declined 15% to
EU129m; customers also declined to 5.87m
* Telekom number 2 in Romania behind Orange, which is said to
have expressed interest in the fixed network company
* Cable network operator RCS & RDS interested in mobile
communications
* NOTE: Jan. 20, Deutsche Telekom Shares Rise; Trading Volume
Doubles NSN OK2XF16K50Y6


For Related News and Information:
First Word scrolling panel: FIRST
First Word newswire: NH BFW

To contact the reporter on this story:
James Kraus in Geneva at jkraus2@bloomberg.net
To contact the editor responsible for this story:
Mariajose Vera at mvera1@bloomberg.net

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους σας και ειδικα στον οικοδεποτη.
Καλο παραδεισο στον Λουκιανο.
Εχω να πω οτι απο τις συζητησεις σας γινομαστε ολοι καλυτεροι.Ειστε απολαυστικοτατοι.Αρτ εισαι εδω?(Ενας φανατικος αναγνωστης και θαυμαστης σου)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προτεινω να κανουμε συναντηση με Μικελε και Αρτ για debate.Το τιμημα του εισιτηριου το αφηνω στον συντονιστη με καταβολη σε μετοχες ΜΕΤΚ μεσω μεταβιβασης

michele είπε...

Ναι οντως εφυγε ο Λουκιανος απο καρδιακη ανεπάρκεια ..στο παρτυ στην Βουλιαγμενη δεν ημουν στην Ελλαδα που εγραψε ιστορια

giaxy είπε...

Φιλε michele με τον προδοτη που μπλεξαμε που ουτε η μανα του δε τον εμπιστευεται που ολοι ειναι εναντίον του οι τραπεζες θα σερνονται δυστυχώς

michele είπε...

Υποτιμημενες και οι δυο firecode ειδικα για KOYEΣ μπορουν να ενημερωσουν καλυτερα απο μενα ο Hippy και ο Lorac

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μιχαλη απο οτι εχω δει σε βιντεο ηταν ιστορικη συναυλια.Εσυ εχεις ζησει αλλα κιαλα που θελουμε 10 ζωες εμεις για να τα ζησουμε.Βρε σεις που πηγε ο Αρτ.Καθε φορα που ερχομαι λειπει?

michele είπε...

Η αληθεια ειναι double οτι εχω δει πολλα "ιερά τέρατα" live ,εχω ακομα και τα εισιτήρια απο τότε παλιά

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι αλλα.αυτογραφο απο τον Σινατρα δεν έχεις.. .

michele είπε...

Οχι δεν εχω. Ειχε ερθει στη Ρωμη, αλλα το εισιτηρο ηταν πανακριβο.Μονο για την καλη κοινωνια της Ρωμης.

hippy είπε...

Σε ότι αφορά τη ΜΕΤΚΑ...για τον εαυτό μου και μόνο πιστεύω ότι ήταν μια σχετικά εύκολα προβλέψιμη κερδοσκοπία (επιστροφή στη μέση τιμή 12μήνου περί τα 7,20-μασαζ στα funds) που δυστυχώς την έχασα. Ας πρόσεχα.

Βραχυπρόθεσμα νομίζω πως συνολικά για τον όμιλο υπάρχουν κάμποσα εμπόδια (ίσως κι ευκαιρίες?*) ιδιαίτερα στο θέμα της ενέργειας. Οι κοΝΟΜΕ ακρίβηναν, ο ΛΑΓΗΕ τους ζορίζει (thiw is syriza). Προσωπικά μου φαίνεται μικρό το 4-5% μέχρι τα 7,20-7,30 δεν μ΄ενδιαφέρει.

http://energypress.gr/news/allagi-kai-malista-anadromika-sti-hreosi-promitheyti-sta-kagkela-oi-etaireies-kindynos-na

http://energypress.gr/news/kathares-lyseis-gia-anoigma-tis-agoras-ilektrismoy-apaitei-i-troika-ayxanetai-i-piesi-gia-mikri

Εάν βέβαια επιλεγεί κάποια κίνηση για πώληση της μικρής ΔΕΗ (17%) ή έστω δημιουργία δύο εταιρειών με πελάτες από όλες τις κατηγορίες (καλοπληρωτές και κακοπληρωτές, οικιακοί, αλλά και επαγγελματίες) και πώληση σε ανταγωνιστές της που προωθεί ο Παναγιωτάκης πιθανολογώ πως ο Ευάγγελος θα χτυπήσει τη μπίζνα δίνοντας κερδοσκοπικά αέρα στο χαρτί. Όμως μετά θα χρειαστεί ΑΜΚ.

Όπου μαζεύονται πολλά "αν" προτιμώ να βλέπω το ματς απ΄την εξέδρα.

michele είπε...

Πιασαμε και τους συνδικαλισταραδες που ανεβασαν το πλαφον των αμοιβών τους στα 20000€ εν μεσω κρίσης εκει στον ΑΔΜΗΕ.
Τα ήθελαν και αναδρομικά

hippy είπε...

Το πρώην θωρηκτό του Τακαρου (ΙΚΤΙΝ) έχει ανεβάσει όγκους, αντέχει στα δύσκολα (χθες), δείχνει να κάνει βάση. Τα θεμελιώδη είναι καλά, ο κλάδος εξαγωγικός, μέρισμα, είναι ένα στοίχημα που μου αρέσει και ξεκίνησα να το παίρνω (στόχος 10,000 κομμάτια max βέβαια, να μπορούμε και να βγούμε εάν και όποτε το θελήσουμε)

ArTaXiA είπε...

Με φώναξε κανείς;

Έπλενα τη βεράντα....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

χαχαχαχα καλησπερα Αρτ.Εχω αποριες εχεις χρονο η θα πλυνεις και το υπολοιπο σπιτι?χαχαχα

ArTaXiA είπε...

Είμαι όλος αυτιά!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ωραια!!!Λοιπον απ οτι εχω καταλαβει δεν παραδεχεσαι την Τεχνικη Αναλυση σωστα?Αυτο προκυπτει απο προσωπικη ενασχοληση η απο εμπειριες αλλων(με λιγα λογια δεν εχεις δει καποιον Τεχνικαριο που να το παραδεχεσαι?οχι με την εννοια μονο του να εχει δικιο αλλα να βγαζει και λεφτα που ειναι το ζητουμενο)

michele είπε...

Βλεπουμε βεβαια τι γινεται οταν διασπαται σημαντικη αντίσταση.Ο λόγος για την ΒΙΟ +6% σημερα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

- Ποιά χελώνα είναι αυτή;
- Η καρέτα καρέτα.
- Δεν είμαι ηλίθιος, δεν χρειάζεται να μου το πεις δύο φορές!
Η φώκια; - Η μονάχους μον...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

μεχρι και ο ΕΛΤΟΝ κανει κομματια...!!!

ArTaXiA είπε...

Γιάννη μου δεν καταλαβαίνω τι μου λες....

Εγώ οφείλω να απαντήσω στην ερώτηση του πελάτη μου: "Να πουλήσω τη ΜΕΤΚ, ή να την κρατήσω";

Αν ο πελάτης μου ήθελε να του πω "ναι μεν αλλά", "ο κινητός περνάει από τη Σταδίου" κι "ο ταλαντωτής δείχνει το Λυκαβηττό", θα ήμουν η Λίτσα Πατέρα.

Συνεπώς, εάν δεν έχεις απάντηση στο απλούστατο ερώτημα Να πουλήσω/Να αγοράσω/Να κρατήσω, δεν είσαι αναλυτής, είσαι αστρολόγος.

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
Blogger Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ G είπε...
θαυμα...θαυμα ...εκανε τεμαχια ο ΕΛΤΟΝ...!???!

Κώστα, βοήθησα κι εγώ...
να δω πως θα βγω ...

13 Οκτωβρίου 2016 - 4:51 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ G είπε...
Οπως και εγω...απο θαυμα ...χαχα!!!

13 Οκτωβρίου 2016 - 4:53 μ.μ. Διαγραφή

michele είπε...

Εγω ημουν σαφης παντως art. Ισχυρη αντισταση ,δεν περναει,τον πούλο.Ενταξει ημουν ευγενικος και επεξηγηματικος,αλλα να μην το κανουμε θεμα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Εχεις δικιο σου εκανα μια ερωτηση ασχετη με την ΜΕΤΚΑ.Απλα αυτο που εχω καταλαβει με τα λιγα χρονια ενασχολησης μου ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λες.Δηλαδη αν θα παει η μετχοχη 7 8 η 9 και αν θα το κρατησει πιστευω δεν μπορει να σου απαντησει κανενας.Ουτε ο ιδιος ο Ευαγγελος.Ο καθενας ομως με τα εργαλεια του παιρνει και τις αποφασεις του.Για μενα λοιπον για να μην το παιζω μεντιουμ θα σου ελεγα οτι θα χρησιμοποιουσα ΤΑ.Η ΤΑ για να μην γινει αστρολογια εχει τα Αν.Γιατι πολυ απλα ακολουθει την αγορα δεν προβλεπει.Βασικο σε αυτο ειναι σε τι κατασταση ειναι καθε μετοχη.Αν ειναι σε ταση η οχι σε συνδιασμο με τον επενδυτικο σου οριζοντα.Επισης για μενα παλι η ΤΑ ειναι ενα απλο εργαλειο(πχ κατσαβιδι) και οχι το 100% σε μια αποφαση.Ειναι και ολα τα αλλα που πρεπει να διαθετει κανεις για να ειναι στο συν.Ξερω οτι τα γνωριζεις αυτα που σου λεω απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα δεχεσαι,αν εχω καταλαβει σωστα

ArTaXiA είπε...

Mic, τα σχόλια δεν έχουν στόχο εσένα. Εσύ έχεις υπάρξει σαφέστατος. Δηλώνεις:

"Δεν μ'ενδιαφέρει τι κάνει η εταιρεία. Κοιτάω τις γραμμές."

Απλώς, όταν κοιτάς τις γραμμές, είσαι πάντα ένα βήμα μετά από την αγορά. Και επειδή πλέον στην αγορά, έχουν μπει φυντάνια νέα που γράφουν σε φόρα με τίτλους όπως "έχω εμπειρία δέκα χρόνια στις αγορές", εμείς οφείλουμε να είμαστε ένα βήμα πριν. Όχι μετά.

Αν τώρα, δεν μπορούμε, το σύστημά σου ισχύει. Δεν μπορείς να παρακολουθείς όλες τις εταιρείες. Και δεν μπορείς να γνωρίζεις τα πάντα.

Δεν θέλω να προσβάλω. Θέλω να ξεκαθαρίσω.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μιχαλη συγνωμη αν κανω καταχρηση του χωρου.Ισως αυτη η κουβεντα ειναι για ΣΚ η για καφε να ειμαστε χαλαροι.Απλα ηθελα την γνωμη του Αρτ που τον θεωρω παρα πολυ εμπειρο και σοβαρο.Την δικια σου την ξερω και συμφωνω με αυτην

michele είπε...

Double δεν τρως ουτε χωρο ,ουτε χρόνο.Ελευθερα ο,τι θελεις.

Οχι μονο τις γραμμες art. Kαι τις χρηματορροες και το ταμπλο!
Οι γραμμές εχουν προηγηθει στη μελέτη. Και εχουν τραβηχτει απο ΠΡΙΝ

michele είπε...

Υπάρχουν εταιρείες που ούτε καν ασχολούμαι όντως. Ακόμα και καλές. Μεχρι να αποφασίσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη να έχουν μια νορμάλ χρηματιστηριακη συμπεριφορά.

austin είπε...

Πάντως όλες οι μετοχές του ταμπλό έχουν κάνει κάποια κίνηση ή ένα πάνω κάτω...αυτός ο σεντρικ δεν κουνάει βήμα. Μπα και κλείνει;;; Πλέον έχω αρχίσει να ανησυχώ. είναι σα εταιρεία ζόμπι!

ArTaXiA είπε...

Αύριο πάλι παιδιά!

https://youtu.be/8vZRFzjyJxU

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ok Mic.Καλο απογευμα σε ολους