Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

michele είπε...

Φιλε Gixi οταν για κάποιο λογο,υπάρχει "εγκλωβισμος" ψηλά και επειδή ειναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν οι απώλειες ,ο μονος τροπος ειναι
εαν πρόκειται για μια εταιρεία που τελος πάντων εχει προοπτικές
το trading σε στηρίξεις και αντιστάσεις ,ειδικά σε περίοδο συσσώρευσης
η στασιμότητας και χωρις ιδιαίτερη βιασύνη.
Διαφορετικά δεν πιάνεται η τιμή ποτέ.
Η αλλιώς καταγράφει κανείς τις ζημίες του και πάει παρα περα

michele είπε...

Lorac στρακαστρουκάτε, ο Hippy ζουμί εχει ,αλλα για κοτα δεν τον εχω χαχα

hippy είπε...

O michele είπε...

Σωστη στατιστικη παρατηρηση Ηλια. Τα δεδομένα πάντως ειναι -δυστυχως-διαφορετικα πολυ φοβαμαι.Μακάρι να κάνω λαθος.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα


Φίλε Μιχάλη έχω σαν βασική αρχή σε κάθε συλλογισμό πως για να γίνει κάτι πρέπει κάποιος να κερδίζει απ΄αυτό. Στο διαζύγιο Ελλάδος-ΕΕ χάνουν κι οι δυο. Συνεπώς νομίζω ότι κάνεις λαθος.


Η ψυχή μου φυσικά φοβάται. Το μυαλό όμως της λέει "άδικα τρέμεις γατούλα". Το έχω ξαναγράψει


Είμαι ο Βολφραγκ (για να μην πω η Αγγελική). Μου την βγαίνει κάποια δευτεροκλασάτη ακροδεξιά Φράουκε Πέτρι, ηγέτιδα (λέει) της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) με σύνθημα "όχι λεφτά στους τεμπέληδες Έλληνες". Που πας μωρή κότα, σκέφτομαι, λιώσαμε 112 σώβρακα στη δεξιά καρέκλα και δεν δίνω και πολύ σημασία. Έρχεται το μεταναστευτικό κύμα, η κότα το γυρίζει "όχι λεφτά στους άχρηστους Έλληνες που μας στέλνουν τους ξυπόλητους στη χώρα" και οι συμπολίτες τις δίνουν προχωρημένα διψήφια ποσοστά (προς το παρόν).

Ερώτηση

Τι θα γίνει εάν "σκάσει" η Ελλάδα? Τι θα κάνουν οι πατριώτες Φρίτσιδες όταν η Φραου Φράουκε τους τα χώνει καλοκαιριάτικα "πετάξατε 100 δις οικονομίες του φορολογούμενου γερμανού στους μπαταχτσήδες και κάηκαν?" Δεν είναι πιο καλά να μπορούν ν΄απαντήσουν πως είναι δρομολογημένη η επιστροφή των δανεικών από το 2019 και μάλιστα αβγατισμένα από την διαφορά επιτοκίων μια και δανειζονται (σχεδόν) τζάμπα?

Η λογική μου λέει "δύσκολο να χαλάσει η μπίζνα"...και γυρίζω πλευρό.


Δεν αξίζει να τους παίρνουμε σοβαρά. Σικέ ο αγώνας. Κι ελπίζω να έχω δίκιο. Και είμαι σίγουρος πως το εύχεσαι κι εσύ.

austin είπε...

Και για να παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου, αν κάποιος τρίτος στην εξίσωση την παραπάνω, θέλει να δημιουργηθεί ένταση, επειδή για παράδειγμα η Γερμανία είναι πρώτη σε εξαγωγές χώρα και δεν θέλει "άλλες υπερδυναμεις"; ειδικά όταν το ισοζύγιο της γέρνει υπέρ των εισαγωγής...

Και ειδικά όταν εκπρόσωπος " του τρίτου" έχει βγει στην επίθεση και σα να θέλει να προκαλέσει νέο πρόβλημα... Δεν ξέρω αν πλέον φαντάζει τόσο απίθανο όπως πριν ένα χρόνο..

Οτι απλά τρέμει η ψυχουλα και η γατούλα χιπι...που όσο και να προσπαθώ όσο και να με συνεφερνουν σχόλια σαν τα δικά σου (πολύ χρήσιμα και λογικα..το έχουμε ξαναπεί) έχει μπει για τα καλά ο φόβος στο μυαλο

hippy είπε...


"Αλλα λέω κι άλλα κάνω πως να σου το πω..."

Το ποντάρισα κι όλας Γιώργο...αν και έλεγα να δω την εξέλιξη του έργου μέχρι μεθαύριο μπας και μοιάζει με το περσινό τελικά αγόρασα λίγο ΑΛΦΑ στο κλείσιμο νικημένος από τον πειρασμό.

JimMarkus είπε...

Χώσιμο και στο Grek αναμενόμενο ίσως. Την eurobank ππυ αγόρασα εκεί λίγο κάτω από το γκαπάκι την έδωσα στο κλείσιμο δεν με βαστάει να τα κρατήσω μέχρι αύριο, μακάρι hippy να σου αυγατίαουν της Alpha εγώ πήρα το 2% μου με τις προμήθειες μέσα σε 1 ώρα και εξαφανίστηκα. Αύριο πάλι μέρα είναι.

michele είπε...

Οχι,όχι Hippy δεν μιλάω για διαζύγιο. Μιλάω για ανοχή των Ευρωπαίων στην δική μας κατάσταση, για επιπλέον δάνειο που έχει ήδη χορηγηθεί,για πράγματα που δεν προχωράνε ( και δεν πρόκειται) για εκλογές που είναι μπροστά μας στον άξονα Γαλλία-Ολλανδία-Γερμανία κλπ.

Πριν λίγο ο Σοιμπλε είπε ,οτι κούρεμα χρέους γίνεται μόνο με Ελλαδα εκτός, άρα δεν γίνεται,ο Nταισσεμπλουμ είπε ότι χωρίς ΔΝΤ πρόγραμμα δεν υπάρχει ( για την ακρίβεια το επιβεβαίωσε στην Ολλανδικη βουλή).

hippy είπε...

Ok Μιχάλη δεν είχα καταλάβει αλλά έτσι κι αλλιώς στην ίδια εξέλιξη ελπίζουμε

(συμφωνία, το άδειο καβαλημένο κεφάλι κάτω και δουλειά)

michele είπε...

Μακάρι ρε συ Ηippy, αλλα λέω αρκεί η συμφωνία; It's the implementation που είπε και ο Σοιμπλε,δίκιο είχε σ αυτό.
Το λες και συ,το κεφάλι κάτω και δουλειά .Ούτε την ξέρουν, ούτε νομίζω πως θέλουν και να την κάνουν