Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΥΡΩΒ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Το συμμετρικό τρίγωνο διασπάστηκε καθοδικά με αποτέλεσμα το πάτημα  της μετοχής στην D  και την άμεση επαναφορά της εντός του τριγώνου ,που πάντως τυπικά έχει ήδη ακυρωθεί. 
Ο τίτλος διέσπασε ανοδικά και την σημαντική S των 0,6040 καθώς και τον εκμο 50 ημ προσεγγίζοντας την κατερχόμενη Ε.
Πρόκειται για πολύ σημαντικό σημείο,καθώς η ανοδική του διάσπαση θα γίνει με αυξημένο όγκο συναλλαγών και ιδιαίτερη ορμή ,με στόχους τις  V στα 0,7160 και την V1 στα 0,7640€.
Αρνηση υπέρβασης της Ε θα επαναφέρει πτωτικές διαθέσεις για την μετοχή με επαναφορά της στην S κατ αρχήν και στην D [ 0,56€] κατόπιν.
Να σημειωθεί στην περίπτωση αυτή του αρνητικού σεναρίου ,η διαγραμματική εκκρεμότητα του gap της 10/2  0,5450 -0,5540.

29 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους. Χθες το βραδυ στην ιστοσελιδα του ΔΝΤ ο Τομσεν είπε επι λέξη. Για να συμμετέχει το ΔΝΤ στο Ελλην πρόγραμμα θα απαιτείται αξιόπιστη και πληρης καταγεγραμμένη ελαφρυνση χρέους τώρα.. .Και ο μόνος που θα καθορίσει την βιωσιμότητα του χρέους ειναι το ΔΝΤ και μόνο.

hippy είπε...

Δεν στέγνωσε καλά καλά το μελάνι που γράφαμε χθες και κατέφθασε φουριόζος

ΟΠΑπ είπα λέω

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1521162/opap-prohora-sthn-ekdosh-omologoy-100--200-ekat-ey.html

Βέβαια δεν είναι ίδια περίπτωση με τo ΧΑΟΥΣΜΟ1

Καλημέρα

Lorac είπε...

Καλημέρα Καλό ποδαρικό απο ΟΤΕ σήμερα. Ωραία κα ιτα αποτελέσματα + το μέρισμα για τους φαν του. Ο Τσαμαζ βέβαια ανέφερε αύξηση επενδύσεων για το 2017 που λογικά θα μειώσουν τα τελικά αποτελέσματα φέτος.

Δυνατό και το ξεκίνημα σήμερα απο ΔΕΗ με 100+ κίλοκομμάτια. Τραβώντας την ίδια γραμμή στα ψηλά της φαίνεται απο εχτές να είναι ήδη απο πάνω και με retest σήμερα στο 2,82.

Μιχάλη έχω μια διαφωνία για το τρίγωνο της ευρωβ. Στη παρούσα φάση πιό πολύ κοιτάω την συμπεριφορά της στο μικρό timeframe με έναν αναστρ. ωκω σπασμένο πάνω στα 60 περίπου και στόχο την περιοχή 70-72. Επίσης ένα ΔΥ (διπλή κορυφή) στα όρια του 60-66. Έτοιμοι σχηματισμοί για να οδηγήσουν την μετοχή ανάλογα με τις εξελίξεις στο 70-72 για να φτιάξει το δεξιό ώμο αναστροφ. ωκω (μεγαλύτερου ή να κλείσει τα γκαπ στο 54-55

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Τα YOLO της Πέμπτης
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ

http://www.athensvoice.gr/trending/viral/ta-yolo-tis-pemptis-5?platform=hootsuite

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Οι αρκούδες μυρίστηκαν την Άνοιξη και ξύπνησαν

Ξύπνησαν από το χειμέριο λήθαργο οι αρκούδες στο Καταφύγιο του Αρκτούρου στο Νυμφαίο. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες έχουν αρχίσει να βγαίνουν από τις φωλιές τους και να κυκλοφορούν στο εσωτερικό του Καταφυγίου.

Όπως κάθε χρόνο,.....
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Χ.Α.Α...?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ενωεις τις αρκούδες που μπορει να γινουν ταυροι;Εχει τετοιες στο Νυμφαίο;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

....Μιλαμε για μεταλαξη..ε!!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

το αφεντικο μηπως ειναι στους Δελφους??...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καπου Ενδιάμεσα Δελφών.. Σουνιου...Ολυμπίας.. .στο τρίγωνο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω κραταω απο το αφεντικό οτι είπε χθες..Το μαγαζι ειναι ετοιμο να σπάσει πανω και περιμένει εκλογές.. .γιαυτό προσοχη στις αρκούδες.

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους . Lorac οντως ο αναποδος ωκω ειναι σαφης,ευκρινης και δινει στοχο περιπου 0,70+ .Αλλα ειναι σχηματισμοι τοπικοί σε μικρα time frames που η αξιοπιστία τους ειναι μικρότερη και γι αυτό πολλές δεν τους αναφέρω.

Αλλους σχηματισμούς,παρ οτι ακυρωμένους τους αφηνω για "εκπαιδευτικους" λόγους.
Εδω στην περίπτωση eurobank δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό απο την κατερχόμενη Ε που περιορίζει την κίνηση και η διάσπασή της θα γίνει ή -πρέπει να- με πάταγο και αύξηση όγκου.

Και το δεύτερο σημαντικό είναι το gap κάτω της 10/2. Που όντως κλεινει με ενεργοποιηση της διπλης κορυφουλας που ανεφερες

michele είπε...

Παντως δεν κανω παρεα με τις αρκουδες προς το παρον :)

hippy είπε...

Ο Lorac είπε...
Καλημέρα Καλό ποδαρικό απο ΟΤΕ σήμερα. Ωραία κα ιτα αποτελέσματα + το μέρισμα για τους φαν του. Ο Τσαμαζ βέβαια ανέφερε αύξηση επενδύσεων για το 2017 που λογικά θα μειώσουν τα τελικά αποτελέσματα φέτος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Με μια πρώτη πρόχειρη ματιά στα τιπΟΤΕνια αποτελέσματα...στα θετικά σίγουρα είναι το μέρισμα 0,16 ευρώ (οι αναλυτές περίμεναν μικρότερο) που παραμένει ακόμη μικρό σε σχέση με το cashflow. Οι Φρίτσιδες δεν θέλουν να μοιραστούν ακόμη τα μετρητά με κανένα. Μακάρι να έχουν και κάποια καλή έκπληξη (εξαγορά) για τους αρραβωνιασμένους με την μετοχή (εγώ). Το πιο σημαντικό είναι το "καθαρό" χρέος που πλέον πολιορκεί τα 500 εκ μόλις με EBITDA 1.3δις. Αναλογία μόλις 0.4 από τις πιο χαμηλές στην Ευρώπη. Για παράδειγμα η αγαπημένη των αναλυτών (για φέτος) Telefonica έχει χρέος 50δις με 17δις ΕΒΙΤDA, η Deutsche έχει χρέος 50δις με 22δις ΕΒΙΤDA κ.ο.κ.

Lorac είπε...

Μιχάλη - αν επιτρέπεται - δες και μια μεγαλύερη εικόνα εδώ.

http://www.tradingview.com/x/1wsmwIa4/

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

α..οχι δεν το εγραψα για αυτο..Αλλλα για ΑΥΤΟ

Περισσότερες από 200 προσωπικότητες στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

http://www.capital.gr/epikairotita/3186179/perissoteres-apo-200-prosopikotites-sto-2o-oikonomiko-foroum-ton-delfon

Lorac είπε...

Hippy ... το χρέος είναι πολύ χαμηλό όντως Ότι εξαγορά κάνει τώρα θα είναι στα σχεδόν ψηλά των χρημ/ριων εκτός Ελλάδος. Οπότε ΔΕΝ θα ήθελα οι Φρίτσιδες που λες να κάνουν αλλαξο/λιες και "εξυπηρετήσεις" εξαγοράζοντας ΑΕΡΑ+ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ.

michele είπε...

Lorac σωστή η εικονα ,ακριβως ετσι την εχω στο..αρχειο μου σε zoom out. Kαι ακομα πιο μεγαλες. Παντα βλεπω την μεγαλη εικόνα :))

Μ αρεσουν οι εταιρειες που ενω εχουν σωστο management δεν δινουν μεγαλο μερισμα. Ο συνδυασμος αυτος προδιαθετει για μελλοντικες επενδυσεις

michele είπε...

Α και μη ρωτατε αν επιτρεπεται, ο,τι εχουμε,ο,τι βλεπουμε το βαζουμε.Παντα κατι μπορει να ξεφυγει γι αυτο ειμαστε πολλοι

Unknown είπε...

Γειά σας.
Σήμερα βλέπω ζορίζεται λίγο γιατί όπως φαίνεται ψάχνει αφορμή να σπάσει τις 660 με το επίσης παλιό γνωστό κόλλημα 666, όπου πολιορκεί από κάτω κάμποσο καιρό.Το 10ετές σήμερα κάτω από 7%, πεσμένο σε σχέση με χθες, δημιουργεί χρωστούμενα στο δείκτη πρός τα πάνω κατά τη γνώμη μου.

michele είπε...

O ογκος ειναι μικρος,απλα συντηρειται πανω απο 650,δεν περναει προς τα πανω με τετοιο όγκο.

michele είπε...

Γινεται μια προσπάθεια,πηγαμε στο υψηλό ημερας ,ΥΓΕΙΑ εξαιρετικο :)

michele είπε...

11,7% του τζίρου μόνη της η ΜΟΗ

michele είπε...

Kανω καποιες παραδοχες μια και δεν συμβαινει τιποτα ουσιαστικό:
1) Το μνημόνιο 3 Τσίπρα πεθαίνει
2) εχουμε παρει παραταση ζωης μεχρι να ληξουν οι εκλογες και των Γερμανων το φθινοπωρο
3) η διαπραγματευση γινεται για το πότε θα υλοποιηθουν τα μέτρα 2018 η 19 η πιο περα που θελει η κυβερνηση να υλοποιηθουν απο τους επομενους λες και δεν ξερουμε ποιος τα εχει σκατωσει
4) Τα μετρα αυτα επιβαρυνονται οσο περναει ο χρονος, ηδη ειμαστε 3-4 μηνες πισω και απο το κανονικο πανω απο 10
5) Παμε επομενως για μνημονιο 3 plus η μνημονιο 4
6) Αφου δεν μπορουμε να βγουμε εστω και προστατευμενοι στις αγορες σχετικα γρηγορα θα χρησιμοποιησουμε και τα υπολοιπα του γ μνημονιου μεχρι το 18
7) Και μετα σε ενα χρονο μεσα εχουμε αναγκη τον αμμο της θαλασσας σε δισ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

...ετοιμαζουμε βαλιτσες ...διαβατηρια κλπ..δηλαδη?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

...ξεχασες 2% πληθωρισμος ..ποιο QE..?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στασιμοχρεωκοπια..Μεγάλη κουβέντα. Βενιζέλος.

michele είπε...

Δεν ξεχασα ,εχετε δικιο και οι δυο προλαλησαντες παντως

austin είπε...

Μια χαρά δλδ!

Την καλησπέρα μου

michele είπε...

Eιναι μια κωδικοποιηση των σκεψεων και καποιων υπολογισμων εκ του προχειρου που εχω κανει .Μακαρι να πεσω εξω στην..απαισιοδοξια μου.

Και μακαρι να παρουμε καποια στιγμη και το qe των 4 δισ που βεβαια θα βοηθησει το δικο μας συστημα,το επιτοκιακο κλπ αλλα επι της ουσιας λιγα πραγματα