Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

austin είπε...

Επειδή πιάσαμε τα πολιτικά (αρταξία) το πρωί, ας συνεχίσουμε λίγο, γιατί όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και εντελώς αχρωμάτιστος.

Ναι, είναι δεδομένο ότι χρειασζόμαστε πολιτική αλλαγή και ο συριζανελ τα έχουν κάνει εντελώς σκατά σε όλους τους τομείς. Αν ισχύει όμως ότι έχουν βγει τα μαχαίρια στην ΝΔ και παίζει πρόβλημα εσωτερικό με μητσοτακικούς και καραμανλικούς, τότε να χέσω την αλλαγή και την προσπάθεια να ξεφύγουμε από τον βάλτο. Αν είναι, να υπάρχουν έριδες εσωτερικές και μικροπρέπειες ηλιθιότητας και βγαίνουν φήμες ότι τον μητσοτάκη δεν θα τον αφήσουν να κυβερνήσει για παραπάνω από 1,5 χρόνο, τότε πραγματικά το νόημα για "οτιδήποτε" έχει χαθεί.

Τι εκλογές. Τι αλλαγή. Τι νέο μπορεί να έρθει όταν μετά από 7 χρόνια κρίσης και κατρακύλας, μετά από το ξεβράκωμα της πολιτικής ζωής και της "τζούφιας ονείρωξης της αριστεράς", αν υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ.

Η χώρα δεν χρειάζεται ούτε άλλες δοκιμές, ούτε άλλες διχόνοιες, ούτε άλλες μικροπολιτικές και εσωτερικά ζητήματα διαδοχής μπλα μπλα μπλα.

Έχουν κουραστεί άπαντες και πρέπει να προχωρήσουμε με σοβαρότητα. (τι λέω τώρα εγώ...σοβαρότητα. Αλλά είναι επιτακτική η ανάγκη)

austin είπε...

Στα προς Γαλλία πλευρά, μόνο που δεν έχουν βγει "τα πολιτικά συμφέροντα" να πουν ότι δεν "θέλουμε με τίποτα τον Φιγιον" υποψήφιο...Μετά την ηχηρή δήλωση ότι δεν υποχωρεί, τσουπ, να σου και άλλο ένα ράμα για την γούνα του. Και αυτοί, για 50.000 κάνουν έτσι!

Λευτερης είπε...

Το σταυροδρόμι της Ευρωπαϊκής Ένωσης

http://koutsomitis.blogspot.gr/

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Λευκός καπνός στο Χίλτον. .καλό σας βράδυ.