Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

30 σχόλια:

Lorac είπε...

Επενδυτική Ημερίδα δεη απο γιου-τουμπε.....

https://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8

Καλό Απόγευμα!!

michele είπε...

Eπίσης Lorac ! Aποτελέσματα ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ: Στα 170,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2016, μειωμένα κατά 19,2% - Μεικτό μέρισμα 0,72 ευρώ ανά μετοχή

http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/299830-opap-sta-170,2-ekat-eyrw-ta-kathara-kerdh-to-2016-cope-symfwna-me-tis-prosdokies-mas-ta-apotelesmata.html

michele είπε...

Eurobank αποτελεσματα :

Eurobank: Κέρδη 230 εκατ. ευρώ το 2016, έναντι ζημιών 1,2 δισ. το 2015 - Καραβίας: Στόχος η κερδοφορία και το 2017

http://bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/299826-eurobank-kerdh-230-ekat-eyrw-to-2016,-enanti-zhmiwn-1,2-dis-to-2015-karabias-stochos-h-kerdoforia-kai-to-2017.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έγραψα το πρωί για την απόσταση του γενικού δείκτη και του τραπεζικού και πέσανε να με φάνε. .Γράφει λοιπόν ο κυριος Θανάσης Σταυρόπουλος στο απογευματινό του σχόλιο αγορας......Πάρα την υπεραποδοση των τελευταίων συνεδριάσεων για τις τραπεζικές μετοχές η απόσταση μεταξύ γενικού δείκτη και τραπεζικού είναι τουλάχιστον χαώδης και δύσκολα μπορεί να καλυφθεί στο λίαν προσεχές μέλλον. .. (η συνέχεια στο euro2day.gr)..Καλησπέρα σάς. ..

paolostar είπε...

Είναι γεγονός οπλα ότι οι τράπεζες είναι φρεναρισμενες.Αποψη μου είναι οτι πρώτον δεν έχουμε ακόμα οριστική συμφωνία και με αυτούς τους τύπους τίποτα δεν είναι σίγουρο.Δεύτερον ακόμα δεν ειναι σίγουρο οτι το κλείσιμο της αξιολόγησης σημαίνει και qe για τις τράπεζες(αν και από τους κυβερνητικους ακούγεται οτι δε θα κλείσει η συμφωνία αν δεν πάρουν μεταξύ των άλλων και το qe).
Καλησπέρα σε όλους.

paolostar είπε...

Και τρίτον ακόμα και αν πάρουμε qe το όφελος δεν είναι τόσο μεγάλο σε σχέση με αυτό που θα είχαμε αν η αξιολόγηση είχε κλείσει πολύ νωρίτερα.

pasxalis dimitrakis είπε...

Διαφωνια με τον οικονομικο διευθυντη της ΓΕΒΚΑ...επιτρεπεται η χρηση market maker??..του παραπονεθηκα για τον ελαχιστο καθημερινο ογκο της μετοχης...και μου ειπε πως δεν επιτρεπεται market maker

mixalis mixalios είπε...

Πολύ καλύτερα του αναμενομένου τα αποτελέσματα της Ευρωβ, και δεν αναφέρομαι στις προβλέψεις που εκεί απεικονίζουν οι τράπεζες πράγματα ολίγον τι αμφίβολα, αλλά σε λειτουργική κερδοφορία και οργανικά έσοδα και προμήθειες αλλά και δραστηριότητες του εξωτερικού που είναι μια χαρά...Βέβαια πάνε χρόνια από τότε που τα αποτελέσματα των τραπεζών επηρέαζαν τις μετοχές τους στο ΧΑΑ

pasxalis dimitrakis είπε...

ΧΑΛΚΟΡ...αύριο ανακοίνωση αποτελεσμάτων...ελπiζω σε καλό ebitda...και σαφώς πέρασμα σε κέρδη....η εταιρεία την τέλευταία δεκαετία έχει κάνει 540.000.000!!! επενδύσεις....συνεπώς δικαιολογείται ο δανεισμός.

ΟΧΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑ....

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Μην ανησυχείς. "Προτροπή" θεωρείται πάνω απο τις 20 αναφορές.

Δες πχ εμένα...

Σας έχω πει για ΛΟΥΛΗ έτσι? (να έχουμε αλεύρι σαν πεινάσουμε...)

Καλησπέρα Πασχάλη, καλησπέρα σε όλους

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Ειδικά το "Ζην Από Δίκοκκο Σιτάρι"....

http://www.loulismills.gr/gr/products-recipes/products-for-professionals/in-sacs/ef-zin/ProductsPage?p=6495

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Και συνταγές για τη γυναίκα σας...

https://alevri.com/

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Πάρε και κάτι που δεν μου άρεσε... μην λέω μόνο τα θετικά
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Λήξη του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.
12:37 09 Ιαν 2017

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ» γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την ολοκλήρωση/λήξη του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών. Το πρόγραμμα ενεκρίθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει και του με αριθμό 2273/2003 Κανονισμού της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων καθώς και από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 8ης Ιανουαρίου 2015. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων, η απόκτηση από την Εταιρεία μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εντός χρονικού διαστήματος είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία λήψης της εν λόγω αποφάσεως, κατ' ανώτατο όριο μέχρι 1.712.506 κοινών, ονομαστικών μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 10% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας , με κατώτατη τιμή ένα Ευρώ (1 euro) και ανώτατη τιμή τα πέντε Ευρώ (5 euros) ανά μετοχή.

Κατά την διάρκεια του παραπάνω προγράμματος και σε εκτέλεση-υλοποίηση της ως άνω αποφάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων, η Εταιρεία προέβη στην αγορά συνολικά 4.782 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, με μέση τιμή κτήσεως 1,9254 Ευρώ ανά μετοχή, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,028% του μετοχικού κεφαλαίου.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

4,782 μετοχές..... σχεδόν 5 μέρες ΓΕΒΚΑ για τον καλλιτέχνη μας!!!

pasxalis dimitrakis είπε...

4,782 μετοχές..... σχεδόν 5 μέρες ΓΕΒΚΑ για τον καλλιτέχνη μας!!!


????????????????

mixalis mixalios είπε...

Παιδιά ποιά είναι η γνώμη σας για τον Λούλη?

pasxalis dimitrakis είπε...

ΛΟΥΛΗΣ.....ΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.......

ΥΠΑΡΧΕΙ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

Mpampis.M είπε...

Ο Λούλης εχει μεγάλη αντίσταση στα 2,05€ που δύσκολα θα την περάσει.Το πιθανότερο ειναι να γυρίσει προς τα πίσω να παρει δυνάμεις...

ArTaXiA είπε...

Αν υποψιαστώ πως από φόρουμ τραβογραμμιάδικου προβληματισμού και μουλωχτού φανκλαμπ Κούλη, μου το κάνατε και "Μικρομέτοχο", εδώ μέσα, θα πάω στον Μαρκάκη, σας προειδοποιώ.

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

2-3 μπλογκ προβληματισμών διαβάζαμε
και το ένα έχει να ανέβει νέο άρθρο 9 μήνες.
Καλή λευτεριά...

Μου φαίνεται απίστευτο ότι πήρες (?) ΓΕΒΚΑ.
Τρολάρεις το ΧΑΑ μου φαίνεται...

ArTaXiA είπε...

Μα δεν πήρα....
Πώς θα μπορούσα...
Και ακόμη και να έπαιρνα δεν θα αγόραζα 92€.
Έλεος κάπου ωρέ!

michele είπε...

Tην μονη αλήθεια που ειπε ειναι οτι πάει στο φιλο το Μαρκάκη
μουλωχτος ο καλλιτέχνης..
σε 13' και 8 δέκατα θα τσακωθείς χεχε

τουλάχιστον εδω, μαθαίνεις και λίγο απο πολιτική :)

Lorac είπε...

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...

Αν υποψιαστώ πως από φόρουμ τραβογραμμιάδικου προβληματισμού και μουλωχτού φανκλαμπ Κούλη


Απίστευτος ο κ.Art συγγραφικό ταλέντο που χάνεται μέσα στο Χαα!! κ. Αλεξανδράτε τιμωρία που τσιμπήσατε -αν και παλιός- στο τρολλαρισμα "γεβκα" 20 επαναλήψεις με σακιά Λούλη αγνο αλεύρι 10kgr!!

mixalis mixalios είπε...

Τελικά να πάρω Λούλη ή αλεύρι Λόυλη? Εμένα με έχει διώξει ο Μαρκάκης, του είχα "βρίσει" τον Τσίπρα και δεν ήταν σωστό αφού ήταν ΠΘ, εΊχα κάνει το παμμέγιστο λάθος να συμφωνήσω με μία ανάρτηση του Τζημερου που είχε χαρακτηρίσει άκουσον άκουσον αλήτη τον Αλέξη...Σας βλέπω ξάγρυπνους, έτσι πιάνει 70% το Σορβαιβορ

pasxalis dimitrakis είπε...

EXETE υπόψη σας πως μετοχές σαν τη ΓΕΒΚΑ ...ανεβάζουν απότομα όγκο...

βλέπε intrakat...Λύκο....κ.άλ.

Lorac είπε...

Το αλεύρι ένας του χώρου μου είπε είναι καλό!! Ξαγρυπνος 23:00??? Μέχρι να τραβήξουμε τις γραμμές πέρασε και αυτή η ημέρα. Συμφωνώ με παραπάνω, καλά τα τραπεζικά αποτελέσματα με τα κόστη να αναμένονται χαμηλότερα φέτος.

mixalis mixalios είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ είμαι με τη Laura....

Lorac είπε...

LAURA trading και εσύ??

mixalis mixalios είπε...

Αποδεδειγμένα και σίγουρα αποτελέσματα....

Lorac είπε...

Σας αφήνω. Πάω να διαβάσω κανένα ιστορικό βιβλίο να μορφωθώ και να περάσει και η ώρα. Η Λάουρα πάντως ΜΜ πιάστηκε παταγωδώς στα σκαλιά από όσο είδα. Ελπίζω αύριο το laura trading(=ευρωβ) να τα πάει καλύτερα!!

mixalis mixalios είπε...

Καληνύχτα φίλτατε. Καληνύχτα σε όλους!