Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

"Ο/Η pasxalis dimitrakis είπε...
φροντίδα για το μέτοχο ναι....για το χαρτί...όχι....κολλημένη στο 0,30 - 0,35 πολλούς...πολλούς μήνες

27 Μαρτίου 2017 - 5:13 μ.μ."


Ενώ η ΦΡΙΓΟ κ η ΧΑΚΟΡ εεεε? Πύραυλοι. Εδάφους-υπεδάφους.

H ΓΕΒΚΑ δραστηριοποιείται στο κλάδο με τα περισσότερα εξωτερικά προβλήματα την τελευταία 7ετία. Οικοδομή. Παρ΄όλα αυτά με το συνετό μανατζάρισμα του κ. Κρεμμυδά μάζεψε τα έξοδα της, ελαχιστοποίησε τον δανεισμό της, είναι σταθερά κερδοφόρα και δίνει μέρισμα στο μέτοχο. Δεν τα λες και λίγα.

Υπάρχει διαφορά τακτικής μεταξύ μας στον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων κερδοσκόπων κ. dimitraki. Εσείς θεωρείτε πως είστε ο παιχταράς που θα τους φορτώσετε τα χαρτιά ανεξαρτήτως ποιότητας εταιρείας και τιμής που αγοράσατε-εγώ θεωρώ ότι είμαι ο στόχος, το θήραμα και πηγαίνω τοίχο-τοίχο για να φυλαχτώ κι αν βρω ευκαιρία να χτυπήσω. Μέχρι στιγμής το παλεύω καλούτσικα. Εύχομαι το αυτό και για εσάς. Καλή συνέχεια.

hippy είπε...


Μια ματιά στη ΓΕΒΚΑ από τον καλο χρήστη "Πανάγο" τακτικό θαμώνα στο μπλογκ του κ. Τάκη


http://www.investorblog.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B3%CE%B5%CE%B2%CE%BA%CE%B1-%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-3-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/