Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΧΑΚΟΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΧΑΚΟΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετα την ανοδική διαφυγή του ανοδικού τριγώνου C1-V και την ταυτόχρονη ανοδική διάσπαση της Ζ γραμμής λαιμού ενός μικρότερου πυθμένα, ο τίτλος ανέπτυξε ιδιαίτερη δυναμική διασπώντας και τον ακμο 200 εβδ.

Η κίνηση καταδεικνύει την αξιοπιστία του εβδομαδιαίου γραφήματος  και τείνει προς την ολοκλήρωση του ευρύτερου πυθμένα με την κατάκτηση της G1 [ 0,62€].
 Μια μικρότερη -οχι ευκαταφρόνητη-αντίσταση ειναι V2 στα 0,5980 και το επίπεδο κλείνει με την αντίσταση G στα 0,66 ευρώ.

Απο οποιεσδηποτε από αυτές τις αντιστάσεις είναι πιθανή μια υποχώρηση της μετοχής  έτσι ώστε να αποθερμανθούν οι ταλαντωτές ( RSI εβδ 74) 
με πρώτη στήριξη στα 0,51 ευρώ και ισχυρότερη στον ακμο 200 ,αρκετά χαμηλότερα στα 0,46. 
Η Ζ στα 0,4490 παραμένει σηματωρός της μεσοπροθεσμης ανοδικής τασης της μετοχής η οποία θα εξακολουθήσει όσο διατηρεί την κίνηση πάνω απ αυτήν.

67 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους και όλες και καλή εβδομάδα.

Ο λαός έχει αποβλακωθει από την συνεχόμενη πίεση και την μιζέρια. Που είναι όλες εκείνες οι αντιδράσεις στις προηγούμενες κυβερνήσεις; δεν μιλάω για επεισόδια, αλλά για το φυσικο φαινόμενο της "δρασης-αντιδρασης" .

Απλά δεχόμαστε την μοίρα μας από τον καναπέ μας και λέμε τι θα γίνει και τι θα γίνει με την παλιοκατασταση.

Μήπως να συντονιστουμε λίγο με τίποτα πρόσφυγες σε ΣτΕ αλλά και διεθνή δικαστήρια;

Είμαστε σίγουροι όλοι τι μας περιμένει εδώ στο ελλαδιτσας; αν οργανώνουμε καμία 10αρια (κανονικά πρέπει καμία 10.000) και να δώσουμε το παραδειγμα στους υπόλοιπους που δεν ξέρουν και τόσα από αγορές και οικονομικά τι πρέπει να κάνουμε στα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ που μας έκαναν (cc ας πούμε) και σε αυτά που πρόκειται να μας κάνουν;

michele είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους !

SCALPER είπε...

Καλημερα...
:-). :-)...ΧΑΚΟΡ!!
...Εχουμε χασει την ελπιδα...
Κοιταξτε μηπως σας εχει πεσει στον καναπε....ΑΡΚΑΣ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Τσιπρας μιλαει για ανάπτυξη.. .μα τοοοσοοο Καραγκιόζης.Καλημέρα.

michele είπε...

Eξαιρετικος ο ΑΡΚΑΣ και καποιοι γελοιογραφοι συνηθως χτυπανε στον παλμο

Εγκλωβισμενοι στη διαπραγματευση ειμαστε εδω ,κατω απο 650 και βλεπουμε

ΧΑΚΟΡ οπως βλεπουμε Πασχαλη ,το εβδομαδιαιο εξαιρετικο

michele είπε...

Διαβαζω τι λεει. Διαβασε και χτες τη συνεντευξη στο Βοθρουμεντο. Πληρης διαστρέβλωση της πραγματικοτητας, πλήρης άγνοια στο οικονομικό πεδιο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Περίπου στο 65% η συμμετοχή των ξενων στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.. περιμενουν το σύνθημα να το σαρωσουν.Οταν φυγουν οι κατσαπλιαδες θα γινει και Αυτό. Πλέον και με αξιολόγηση δεν παει ουτε 700..Υπομονή έχουμε και περιμένουμε.

michele είπε...

Τοσο ειναι περιπου σταθερα για πολλους μηνες η συμμετοχη των ξενων.Βρισκονται σε αναμονη,δεν εχουν λογο να κινηθουν ιδιαιτερα.
Οι μετοχες που εχουν αυτονομηθεί και παιζουν για τη μετα-Τσίπρα εποχη
φαίνονται

michele είπε...

Το 2016 έκλεισε με οριακά αρνητικό πρόσημο (0,05%) αντί της προηγούμενης εκτίμησης για θετική πορεία 0,3%
Κατά 1,1% συρρικνώθηκε το δ’ τρίμηνο του 2016 η ελληνική οικονομία, έναντι της αύξησης 0,3% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στη δεύτερη μέτρηση της στατιστικής αρχής διαπιστώνεται ότι το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε όρους όγκου, κατά το 4ο τρίμηνο 2016, παρουσίασε μείωση κατά 1,2%, σε σχέση με το 3ο τρίμηνο 2016, έναντι της μείωσης 0,4% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου στις 14/02/17.
Παράλληλα, σε σύγκριση με το 4ο τρίμηνο 2015 παρουσίασε μείωση κατά 1,1% έναντι της αύξησης 0,3% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου.
Παράλληλα υπήρξαν αναθεωρήσεις, μικρότερης κλίμακας, και στα προηγούμενα τρίμηνα, όπως για παράδειγμα, το τρίτο, όπου το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 2% σε ετήσια βάση αντί αρχικής εκτίμησης για 2,2%.
Με βάση τις παραπάνω αναθεωρήσεις τελικά το 2016 έκλεισε με οριακά αρνητικό πρόσημο (0,05%) αντί της προηγούμενης εκτίμησης για θετική πορεία 0,3%.

Aπο bn

michele είπε...

Δυο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαμένα χρόνια.Και λογω του οτι τα μεγεθη δεν ειναι στατικα αλλα δυναμικά ,ακομα περισσοτερο απο δύο.

ArTaXiA είπε...

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι, γιατί νομίζω έχουμε χάσει τη λογική εδώ.

Υποθέτω πως η διαπραγμάτευση δεν κλείνει γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει να ψηφίσει μέτρα. Δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ευρωπαϊκό σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης και χρησιμοποιείται η αξιολόγηση ως αφορμή. Συμφωνούμε σε αυτό;

Έστω πως αύριο η κυβέρνηση συγκατατείθεται και φέρνει τα μέτρα προς ψήφιση στη βουλή. Τα μέτρα που θα οδηγήσουν στην αξιολόγηση, όχι μέτρα που θα βγάλει από το κεφάλι της. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι αυτά τα μέτρα, έτσι;

Τα υπόλοιπα κόμματα, θα τα ψηφίσουν; Αν κρίνω από την ειδησεογραφία σχετικά με Μεϊμαράκη, μάλλον δεν θα τα ψηφίσουν. Άρα, το θέμα δεν είναι να κλείσει η αξιολόγηση, είναι να πέσει η κυβέρνηση.

Έτσι παιδιά, δεν σώζουμε τη χώρα, έτσι σώζουμε τον κώλο μας.

Άντε καλημέρα, με συγχίσατε πάλι.

michele είπε...

Γλυκοκοιταζουν λεει την πορτα της εξοδου απο το ΧΑΑ οι βασικοι μετοχοι του ΓΕΚΕ ( President)

Γιατι και που ησαν μεσα ,ΠΟΙΟΣ το καταλαβε; τι προσφεραν; ΟΞΩ ρε

michele είπε...

Ναι το θέμα είναι να πέσει η κυβερνηση. Και να κλείσει η αξιολόγηση ,πουθενά δεν πάει το σύστημα. It's the implementation stupid που ειπε και ο Σοιμπλε.

Η χωρα εχει κάποιες ελπίδες να σωθεί,μόνο αν πέσουν οι κατσαπλιαδες. Διαφορετικά θα παραμένει σε στασιμότητα ( -1,1% τον δ τριμηνο ; με τα Χριστουγεννα μεσα; )
και μεμονωμενες ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΣ εταιρείες θα κινούνται αξιοπρεπώς που έχουν καλό management.

μπαρμπαλιας είπε...

Αρταξι μας μπονζεαουρ
και καποιοι αλλοι πολεμαγαν να κλεισουν αξιολογηση και τους ξωπεταξαν με κεινο τον αχρωμο,αγευστο,αοσμο...
εδω ειναι μπαλκαν και να μην ζητανε χατηριλικια που δεν εχουν δωσει ποτε.
αμα γινουμε ευρωπη βλεπουμε

michele είπε...

Aν κατάλαβα καλα, "απαιτουμε" απο καποιους που ειχαν γυρισει το πραγμα και τους εριξαν ,να ψηφίσουν μέτρα που οφείλονται ΚΑΘΑΡΑ σε μια συνεχή ,ανερμάτιστη διαπραγματευση του κώλου μέχρι να προλάβουμε
να αλώσουμε οσα περισσότερα μπορούμε;

σε δικαιοσύνη,δημόσια διοίκηση, τράπεζες κλπ;Στοιχειώδης λογική να υπάρχει.

ArTaXiA είπε...

Για στάκα ρε μάστορα. Έχεις ένα μη βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα. Διότι, μεταξύ άλλων, το έχεις τιγκάρει στις εθελούσιες, τις οποίες σου επέβαλλαν, όλοι αυτοί που υποστηρίζεις, προκειμένουν μπορέσουν να ιδιωτικοποιηθούν οι πρώην ΔΕΚΟ. Έκανες εθελούσια στον ΟΤΕ, έκανες εθελούσια στη ΔΕΗ, έκανες στην Εμπορική, έκανες το ΤΤ, έκανες, και που δεν έκανες. Δηλαδή, πέρασες το ασφαλιστικό κόστος από τους μετόχους, στον φορολογούμενο. Σε λένε και Αλογοσκούφη. Σε λένε και Σημίτη. Σε λένε και Καραμανλή.

Σου σκάει το ασφαλιστικό. Και επιλέγεις να αυξήσεις τις εισφορές. Τι να κάνεις; Να το κλείσεις και να αφήσεις τους συνταξιούχος να πεθάνουν;

Ως αποτέλεσμα, μαζικά ασφαλιζόμενοι προχωρούν σε παύση εργασιών.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ. Αλλά οι διαφορά είναι πως θέλεις εσύ να είσαι στην καρέκλα, ενώ γνωρίζεις πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όχι φίλε μου. Δεν θα συναινέσω. Δεν έχω να κερδίσω κάτι με το να έχω τον Άδωνι υπουργό. Τελεία και παύλα. Τον Άδωνη που χρεώνει 100 ευρώ για workshop ρητορικής, που στέλνει στον Σώρρα στο δικαστήριο, αλλά μετά δεν παρίσταται κι ο Σώρρας κερδίζει και τιγκάρει η χώρα στο εξώδικο κάλυψης οφειλών. Στον Άδωνη, επαναλαμβάνω που έλεγε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει το μαγαζί του και θα φύγει από τη χώρα. Αλλά που δεν διαγράφεται, γιατί μας κάνει ο Άδωνις. Ενώ ας πούμε ο Μεϊμαράκης δεν μας κάνει και τον βγάζουμε στη σέντρα.

Δεν θάλω να κάνω πολιτική. Θέλω να βοηθήσω τη χώρα, φίλε μου. Όπως, και όσο μπορώ και μου επιτρέπεται.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν ο Μητσοτάκης ψηφίσει τα μέτρα (αν τα φερουν οι κατσαπλιαδες για ψήφιση ) απο μενα ψήφο δεν Παίρνει.

μπαρμπαλιας είπε...

μενα αρθρο χθες στο "ριζοσπαστη",το κκε αθωωσε ουσιαστικα το γερο Μητσό για οσα του καταλογιζαν ο γερων της δημοκρατιας και οι κλακαδοροι του...
η ιστορια μας διδασκει ,αλλα εμεις ΔΕΝ

michele είπε...

Τωρα καταλαβαινεις οτι σε οποιοδηποτε θεμα θιξεις μπορω να σου δωσω απο 1 εως τρεις απαντησεις ξεχωριστα ειτε οικονομικες,ειτε πολιτικες.
Δεν εχει νόημα το αυταπόδεικτο.

Δεν έχει νόημα να πούμε ότι απωλεσαμε 6% περιπου προσδοκωμενη ανάπτυξη τα τελευταία δυο χρόνια και ετσι βοηθουνται τα ασφαλιστικα ταμεία.
Δεν έχει νόημα να πούμε ότι στις ΔΕΚΟ ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ

ώστε να καθαρίσουμε απο 55 αρηδες που έπαιρναν τσάμπα λεφτά.
Και εν πολλοίς δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει κανείς τον Αδωνι ( αρέσει δεν αρέσει) με οποιοδήποτε ( τονίζω το οποιοδήποτε)
μέλος της σημερινής κυβέρνησης.

ArTaXiA είπε...

Ωραία, και τώρα που τη χάσαμε την ανάπτυξη, πες μας που θα βρεις τα χρήματα για το ασφαλιστικό; Θα μειώσεις τις εισφορές; Δεν μπορείς. Θα πληρώσεις με ομόλογα Σώρρα; Δεν τα έχεις.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ. Δεν μπορείς να βρεις πόρους. Είσαι μία από τα ίδια. Και θα επιβαρύνεις τη χώρα με τα έξοδα μια ακόμη εκλογικής αναμέτρησης. Δηλαδή πάλι εμένα τον φορολογούμενο.

ArTaXiA είπε...

Όσο για τον αν ήταν απαραίτητες οι εθελούσιες, να την πλήρωναν οι μέτοχοι, όχι το ελληνικό δημόσιο. Θέλεις κύριε τον ΟΤΕ; Ωραία. Πάρε κι αυτούς τους κρεμανταλάδες και στείλτους να σκάβουν να περνάνε καλώδια. Αν δεν αντέξουν, να παραιτηθούν. Ή αν τους αγαπάς, κράτησέ τους να τους ταϊζεις. Όχι, να τους γλιτώσει η Goldman Sachs και να τους φορτωθώ εγώ στο ασφαλιστικό μου σύστημα.

ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΙ;

michele είπε...

Το καλοκαιρι του 2014 μειωσαμε τις εργοδοτικες εισφορες ενω η οικονομια ανεκαμπτε. Στην λογικη εχεις η προσπαθεις να εχεις αναπτυξη και αρα δουλειες και αρα εισφορες.

Τωρα που τη χασαμε ,λεμε να δουμε που ειναι το προβλημα; τωρα που απο τα 1,4 εκ σημειωματα ΕΦΚΑ πληρωθηκαν τα 350 χιλ ;

Να πούμε και τον παραλογισμό περι εξόδων του κρατους με τις εκλογες,μήπως σταματήσει αυτο το παραμύθι. Τα έξοδα του κράτους σε εκλογες, ειναι περιπου 50-70 εκ ευρω και πάει σε προμηθευτες,αστυνομικους, δικαστικους αντιπροσωπους, χαρτι,σακκους κλπ.Σε ανθρώπους δηλ που δεν είναι πλούσιοι.

Όντως είναι σοβαρό έξοδο :))

Όσον αφορά τις εθελούσιες,συμφωνώ εν πολλοις.Αν δεν θέλεις παραιτησου. Αλλα ο 55 αρης δεν θα έσκαβε, θα παραιτειτο και θα έπαιρνε το εφαπαξακι του που ετσι κι αλλιως πηρε.

Unknown είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους!
Επιτρέψτε μου τρία πράγματα:
1) Ευχαριστώ για τον κόπο σας κ την έκθεση των απόψεών σας!
2) Μπάρμπα υπάρχει link για το άρθρο του Ριζοσπάστη;
3) Τραπεζίτη νομίζω ότι ψηφίσαμε ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Οπότε; Το μπούλο αρμ! (Μιχάλη excuse my french)

μπαρμπαλιας είπε...

Petros Sakellaris
σημερινη "εστια"κυριο αρθρο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Να μου πει καποιος αν το κοστος εκλογών ειναι 70 εκ..ποσο ειναι
Α.το κοστος της ΕΡΤ
Β.το κόστος των επιπλέον μέτρων μεχρι τώρα.
Γ.το κοστος αυτον που θα έρθουν.
Δ.το κοστος της ύφεσης μετα το 15.
Ε.το κόστος των καπιταλ κοντρολ.
ΣΤ.το κοστος της ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ.

michele είπε...

Συγχωρεμένος Πέτρο υπήρξες ευγενέστατος. ΟΠΛΑ δεν υφίσταται συζήτηση ο το 2015 κάναμε 2 εκλογικές αναμετρήσεις και ένα δημοψήφισμα. Άντε πάνω απο 200 εκ ευρώ να σου πω. Το τι χάσαμε βέβαια ας το αφήσουμε.

ArTaXiA είπε...

Για την ιστορία το δημοσιονομικό όφελος αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά εκτιμάται στα 50 εκ, χαμηλότερο από το κόστος των εκλογών.

Και για να το λαϊκίσω, επειδή με πήξατε στην πίπα σήμερα...

Θα πούμε στους νησιώτες μας, στους ακρίτες, στους χειμαζόμενους κατοίκους των εσχατιών του ελληνισμού πως θα τους αυξήσουμε τον ΦΠΑ, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θέλει εκλογές για να βολέψει τους ημέτερους. Όχι κύριοι.

Άντε, ξαναμανά καλημέρα. Με κουράσατε αλήθεια.

hippy είπε...

Καλημέρα

φίλε μπαρμπαλιά τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη τον είχε ήδη αθωώσει ο αείμνηστος Λ. Κύρκος σ΄εκείνη την συνέντευξη στον Παπαχελά. Η ιστορία τον τιμώρησε σαν αποστάτη υπουργό και όχι άδικα. Ακριβώς παρόμοια συμπεριφορά έδειξε η καλή ιστορία και για τον πρωθυπουργό-υπουργό Σαμαρά. Γι αυτό καλό είναι στην ΝΔ να προσέχουν τις παρέες τους.

Φίλε καλλιτέχνη-αν και από άποψη αντίθετος σε ΟΛΕΣ τις πρόωρες εκλογές-βρίσκω ένα καλό σε αυτή την διεξαγωγή (που αν γίνουν όμως θα είναι σίγουρα ΜΕΤΑ τις γερμανικές κι όχι νωρίτερα όπως υποστηρίζουν άλλοι). Την παρούσα κυβέρνηση στηρίζουν λιγότεροι το 35% των πολιτικών της χώρας ενώ την επόμενη κοντά στο 60%. Κι αυτό θα δώσει πιστεύω-ελπίζω εμπιστοσύνη και δυναμική για ξένες επενδύσεις.

hippy είπε...


Νομίζω επίσης πως εάν κάποιος ήθελε να κάνει δουλειά κι έπιανε το ασφαλιστικό απ΄το Α θα έβρισκε αρκετές χαριστικές περιπτώσεις να περικόψει ώστε να μην χρειαστεί καμιά άλλη οριζόντια. Πχ το 20% του επιδόματος θέσης που έδωσε ο ανόητος Αλογοσκούφης (περίπου 80 ευρώ σε περίπου 200,000 άτομα στην πλειοψηφία τους στρατιωτικοί) ενώ τα επιδόματα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις συντάξιμες αποδοχές), το 25-75% της σύνταξης θανόντος συζύγου που "δικαιούνται" περίπου 250,000 άτομα επιπλέον της δικής τους σύνταξης κλπ.

Βέβαια αυτό απαιτεί πολύ δουλειά και αδιαφορία για το πολιτικό κόστος. Πιθανολογώ πως ο Άδωνης Γεωργιάδης θα ήταν μια καλή επιλογή για το υπουργείο.

michele είπε...

Εγω δεν κουραζομαι ποτε πάντως να γραφω, να λεω γνώμη και να κάνω ερωτήσεις παρ οτι ειχα προειδοποιησει οτι θα πεσουμε σε -πολυ-χειροτερα. Αναρωτιεμαι λοιπον γνωριζοντας οτι το ΑΕΠ του δ τριμηνου του 2014 ηταν 44,259 δισ και το ΑΕΠ του δ τριμηνου του 2016 43,713 δηλ 500 εκ λιγότερο αν ειναι πιο κοστοβόρο το να κανουμε εκλογες και αν τελειωσε η ...ανθρωπιστική κρίση.

μπαρμπαλιας είπε...

το ζητουμενο ειναι φιλε μου,
"ποιος"γραφει την ιστορια ,γιατι ελογου την ξερω αλλιως

hippy είπε...

Παρέλειψα το κραυγαλέο, δήμαρχοι και βουλευτάδες να παίρνουν διπλές και τρίδιπλες συντάξεις μη χέσω!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

στα τελευταια που ειπες Η.προσυπογραφω...
ξεχασες τις θυγατερες ομως

μπαρμπαλιας είπε...

η ΑΛΦΑ παραπ-ε-ει στο ταβλε

michele είπε...

Εν πολλοις συμφωνώ Hippy με την επιδοματικη πολιτικη που λες αλλα την εποχη του Αλογο επαιζες και με 3-4% αναπτυξη. Καλα δεν συζητω για τις συνταξεις καθως ακουω και το γνωστο "τα πληρωσαμε" Σε αρκετες περιπτωσεις υπαρχει δικιο,αλλα στις περισσοτερες ας μην βαλουμε κατω τι πληρωσε και τι παιρνει κανείς.

hippy είπε...

την εποχη του Αλογο επαιζες και με 3-4% αναπτυξη

????????????????????????? Φάουλ.

Ακριβώς αυτού του είδους την ανάπτυξη πληρώνουμε και θα πληρώνουμε και θα πληρώνουμε Μιχάλη. Μαγαζάκια με κινεζιές στις γειτονιές.

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε
ο Τηλεμαχος αγοραζει εντυματα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω αυτο που καταλαβα είναι οτι μονο οταν τα ΑΤΜ βγαζουν μηδέν θα παρουν χαμπαρι κάποιοι και εδω μέσα.. .καπως ετσι βγαινει και το 20% του Συριζα στις δημοσκοποισεις..Προσοχη μην ερθει ο κουλης...

μπαρμπαλιας είπε...

μααα...
αφου εχουμε το δικο μας μονδελο αναπτυξης...γιατι πιπτει ο γιδης;;

michele είπε...

Hλια οχι δεν πληρώνουμε αυτή την αναπτυξη.Ολες οι δυτικες οικονομιες έχουν και ανάπτυξη μεσω κατανάλωσης ,το προβλημα ειναι οτι εμεις ειχαμε ΜΟΝΟ αυτη την ανάπτυξη και οχι μεσω επενδύσεων.

Καθως ειναι γνωστό ποιοι προσπαθούσαν να φέρουν επενδύσεις και ποιοι μιλούσαν για ξεπουληματα κλπ.
Επι της ουσιας,συμφωνώ οτι δεν μπορεί να βασίζεσαι σε τέτοια ανάπτυξη και οχι δεν πληρώνουμε αυτή,πληρώνουμε το ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ,τα μεγάλα εφαπαξ και τις συνταξεις των 3000 ευρω.

Στην Ελλαδα λογω συντηρητισμου το 50% του κοσμου κυριως οι μεγαλυτεροι ησαν αδανειστοι.Ουτε καρτες ειχαν,ουτε καταναλωτικα δανεια.

michele είπε...

Τι αγοραζει Μπαρμπα δεν ειδα,δωσε τα φωτα σου για Τηλεμαχο

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3195673/elbe-agora-metoxon-apo-ton-k-t-kitsikopoulos

michele είπε...

Α ειπα κι εγω ,αγοραζει μετοχες του. Γιατι αυτος ειναι στα φωτοβολταικα τωρα, τα εντυματα τα πουλησε και τα εχει στην Ελβετια τα φραγκα ( 8 εκ περιπου)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ναι Μιχάλη τα ίδια λέμε...το σπάταλο κράτος.
Δεν έγινε μόνο του, κάποιοι το καλλιεργούν χρόνια και όλος τους ο κομματικός μηχανισμός είναι φτιαγμένος για να το καταλύουν.

Βλέπεις να καθαρίζουμε από αυτό?

Οι πρόωρες εκλογές θα αλλάξουν τα πρόσωπα και θα έχουμε ψευδαίσθηση ανανέωσης.

Ωστόσο το μόνο που θα έχουμε είναι ανακύκλωση και εκ νέου χάσιμο χρόνου.

michele είπε...

Bασιλη ετσι γινεται ειναι γνωστο αυτο ,40 χρονια,δεν εχω αντιρρηση.
Ομως προσπαθω να σκεφτω η να επιλεξω το δυσαρεστο εναντι του καταστροφικου.

Οι χορτασμενοι των προηγουμενων κομματων θα ειναι καλυτεροι απο αχορταγους.

Οπως ειχε πει ο Andreotti που του ειχαν πει γιατι καταφερεται εναντιον των σοσιαλιστων του Craxi αφου και αυτοι τα ιδια εκαναν.Ειχε απαντησει:

Εμεις οταν καθμαστε να φαμε χρησιμοποιουμε μαχαιροπηρουνα,αυτοπι τρωνε με τα χερια .

Πραγματι ο Κραξι υπηρξε τελικά ο μονος ιταλος πολιτικος που πεθανε εξοριστος ων.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

25.000 ευρω στην εταιρια μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας εδωσε ο Βουτσης...απο κονδυλι της Βουλής.. ..

hippy είπε...

Ο michele είπε...
Hλια οχι δεν πληρώνουμε αυτή την αναπτυξη.Ολες οι δυτικες οικονομιες έχουν και ανάπτυξη μεσω κατανάλωσης ,το προβλημα ειναι οτι εμεις ειχαμε ΜΟΝΟ αυτη την ανάπτυξη και οχι μεσω επενδύσεων.

Καθως ειναι γνωστό ποιοι προσπαθούσαν να φέρουν επενδύσεις και ποιοι μιλούσαν για ξεπουληματα κλπ.

----------------------------------------------------------------------------------------

Χε χε...Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ξέραμε εάν υπήρχε κάποιος που προσπαθούσε να φέρει επενδύσεις και όχι ψηφουλάκια. Θύμησε μου εάν εναντιώθηκε κάποιος στο κόμμα και στη βουλή όταν οι Πολύδωρες, Ντινόπουλοι, Σουφλιάδες διόριζαν δεκάδες χιλιάδες αργόμισθους αγροφύλακες, κηπουρούς στον ευαγγελισμό, στειτζάδες, άνοιγαν αγρωγές, χωρίς να κλείσουν ούτε μια κωπαίδα της συμφοράς.

Για να μην μαυρίζουμε περαιτέρω τέτοιες μέρες (πτωτικές) ποστάρω το παρακάτω ευθυμογράφημα εξαιρετικού φίλου χρήστη αρκετών από τους θαμώνες του μπλογκ (μπάρμπα αν θυμάμαι καλά κι εσύ δεν έγραφες στο marketzone?)

michele είπε...

Και πρόκειται για ένα μεγάλο θεμα ,ότι δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ .

Γιατί και πριν 2 χρόνια λέγαμε ( οχι εγω) ακόμα και οι Ευρωπαιοι πίστευαν,ότι έλα μωρέ και αυτοί φιλελεφτ είναι τι θα κάνουν θα συνεχίσουν όπως οι προηγούμενοι.

Ε ναι είδαμε πόσο ίδιοι είναι.

hippy είπε...

Αγρογή της Επαγγελίας (του swear)


Λοιπόν, μελέτησα τη λίστα των τύπων που είχαν διοριστεί στην Αγρογή. Πολύ ενδιαφέρουσα. Έχουμε και λέμε :

-Μία κόρη βουλευτού.



-Από κάτω, κι άλλη κόρη βουλευτού. Όχι του ίδιου βουλευτού, αλλουνού βουλευτού.



-Ένας γιός γραμματέα υπουργείου.

-Να ΄σου κι άλλη κόρη βουλευτού, άλλη κόρη, αλλουνού βουλευτού. -Καλά, αυτοί οι βουλευτάδες όλο κόρες κάνανε; Χάθηκε ο κόσμος να μασουλάγανε κάνα σερνικοβότανο ;


-Ένας ανηψιός, εκεινού εκεί του υπουργού πουυ φιλοξενούσε Ινδούς Σιχ στο αναψυκτήριό του. Ίσως να είναι και ο ανηψιός Σιχ, δεν διευκρινίζεται στη λίστα.


-Μια ανηψιά υπουργού, ονόματι Βαϊτσα. Βάϊ-βάϊ μάνα μου, ωραία περνάμε εδώ στην Αγρογή.

-Ένας γυμναστής, οδηγός και καφετζής, νταϊμένσιον τρία σε ένα. Αυτόν μάλιστα τον έκαναν αμέσως διευθυντή, μόλις τον προσέλαβαν. Ε, βέβαια, με τέτοια προσόντα σιγά να μην τον άφηναν να πάει αναξιοποίητος. Ειδικά το δίπλωμα οδήγησης, μέτρησε πολύ στο βιογραφικό του. Άσε πιά που ο άτιμος μπορούσε να ψήνει τον τούρκικο με σφιχτό προϋπολογισμό στις φουσκάλες.

-Μια κουμπάρα υπουργού. Ο υπουργός την κουμπάρα, μια φορά την εβδομάδα. Μπορεί και παραπάνω από μία, αναλόγως της κουμπάρας.

-Ένας μπάρμαν και ταυτοχρόνως κομματάρχης. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά να που γίνεται. Αυτός, λέει, έχει αποσπαστεί στην Κρήτη, υποτίθεται, αλλά πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις πίσω από τη μπάρα κάθεται και σερβίρει τους πελάτες. Σημειωτέον ότι το μπαρ είναι στα Τρίκαλα, όπως και του Σαράφη. Σαράφης στα Τρίκαλα, τώρα και στο Παρίσι. Μπαρ-τέντερ στα Τρίκαλα, τώρα και στην Κρήτη.

-Ένα κομματικό στέλεχος. Καλά, αυτό δεν είναι και τόσο επιλήψιμο. –Τι σημαίνει δηλαδή «κομματικό στέλεχος» ; Ο κάθε άνθρωπος έχει την ιδεολογία του, δεν είναι κακό. Τώρα, εάν είναι και λίγο κομματόσκυλο, δεν βαριέσαι.

-Μια κόρη (άντε πάλι κόρη) της γραμματέως του υπουργού. Τελικά, όλες οι καλές οι τύχες στις κόρες πέφτανε. Όλο γκόμενες μπάζανε στην Αγρογή. Ανηψιός, καφετζής και μπάρμαν είχανε –λέει- γίνει ανάρπαχτοι από τις λυσσάρες εκεί μέσα.


-Ένα βαφτιστήρι, αλλουνού υπουργού. Εντάξει, πνευματικό τέκνο είν’ αυτό, δεν γίνεται να τ’ αφήσουμε έτσι. Το σταυρώσαμε, το λαδώσαμε, να μην το διορίσουμε κιόλας ;



-Μια αδελφή. Όχι κραγμένη ρε, αν και από την Αγρογή ουδείς βυσματούχος απεκλείετο και δεν υπήρχαν τέτοια ταμπού και προκαταλήψεις. Κουμάντο στον κώλο του αλλουνού θα κάνουμε ; Εν πάση περιπτώσει, εδώ μιλάμε για την αδελφή του διευθυντή του γραφείου ενός άλλου υπουργού. Τρέχα γύρευε τίνος διευθυντή, τίνος υπουργού.



-Κάποια Τίνα Σπάθη, εάν συγκράτησα καλώς το όνομα. Ελπίζω όχι η γνωστή, η οποία μου φαίνεται έχει γίνει καλόγρια πλέον. Βλέπω προσεχώς και τη Τζούλια σε μοναστήρι. Εάν όχι σε μοναστήρι, οπωσδήποτε στην Αγρογή.

Ορίστε λοιπόν, όπως ακριβώς τα έλεγα. Άλλο πάλι δημοσίευμα, σημερινό : Πληθαίνουν λέει τα εμπόδια στο δρόμο της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων. Κάθε μέρα θα μας το παρουσιάζουν όλο και πιό δύσκολο, μέχρι να το χωνέψουμε ότι οι Δ/Υ είναι ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ. Το έγραφα από χτες, ότι το πάνε λάου-λάου, ώστε να μας πούνε στο τέλος ότι δεν βγαίνει άκρη.

Ψάχνουν λέει και για «εικονικούς» υπαλλήλους. «Εικονικοί υπάλληλοι», όπως λέμε εικονική πραγματικότητα. Ε ρε, τί πενταθεσίτες έχουν να βγούν στη φόρα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Άκου εκεί, εικονικοί υπάλληλοι.

Τους φοβούνται, δεν τολμούν να τους μετρήσουν. Θα βγει απίστευτη μπόχα έτσι και τους μετρήσουν, θα πρέπει μετά να πάνε φυλακή δεκάδες χιλιάδες κόσμος, από υπουργοί, μέχρι παρατρεχάμενοι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, υπαλλήλοι διάφοροι, μαϊμούδες, χιμπατζήδες, γίββωνες, γορίλλες, όλα τα πιθηκοειδή. Εδώ μιλάμε για φαγοπότι δεκαετιών, τρικούβερτο.

Γι’ αυτό και η Πηνελόπη προτιμάει να κάνει την κορόϊδα και να ξαναρχίζει από την αρχή το υφαντό της, την ίδια ώρα που οι μνηστήρες συνεχίζουν να τρώνε το βιός της, γλεντοκοπώντας.

Το κακό είναι ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανένας Οδυσσέας, να τους λιανίσει όλους αυτούς τους κοπρίτες, να τελειώνουμε με τις βδέλλες μια και καλή.

hippy είπε...

Αγρογή της Επαγγελίας (συνέχεια)

Κάθονται τώρα, λέει, τρείς τύποι και πίνουνε τη φραπεδιά τους. Ένας μπάρμαν, ένας καφετζής κι ένα βαφτιστήρι. «-Εγώ μάγκες», λέει ο μπάρμαν, «την έχω κάνει λαχείο. Το μπαράκι στα Τρίκαλα πάει σφαίρα και ταυτόχρονα πέφτει ντούκου κι ο μισθός από το δημόσιο».

«-Α, και πού να δεις εγώ !», λέει ο καφετζής. «-Βρε, εδώ με κάνανε κοτζάμ διευθυντή, το φαντάζεσαι ; Ωραία φτιάξη, δεν έχω παράπονο». Γυρίζει στον τρίτο της παρέας και τον ρωτάει : «-Εσύ τι δουλειά κάνεις, μεγάλε ;»

Απαντάει ο μεγάλος : «-Α, εγώ είμαι βαφτιστήρι ! Από κάπου κονομάω κι εγώ, μιλάμε για μισθό βαρβάτο, αλλά λεπτομέρειες μη με ρωτάτε, δεν έχω ιδέα για ποιό λόγο πληρώνομαι».

«-Ωραία, μπράβο παιδιά», λέει πάλι ο μπάρμαν. «-Βλέπω, είμαστε όλοι τακτοποιημένοι. Και πού ακριβώς δουλεύεις εσύ ;», ρωτάει τον καφετζή.

«-Στην Αγρογή δουλεύω, που λέει ο λόγος», απαντά ο καφετζής.

«-Ω, μα τί σύμπτωσις !», πετάγεται και το βαφτιστήρι. «-Κι εγώ στην Αγρογή δουλεύω, που λέει ο λόγος».

«-Άκου τώρα να δεις περίπτωση !», συμπληρώνει κατάπληκτος κι ο μπάρμαν. «-Κι εγώ στην Αγρογή δουλεύω, που λέει ο λόγος».

Μετά ξαφνική σιωπή και όλοι πέφτουν σε βαθιά περισυλλογή. Κάποτε, σε μια φάση, ρωτάει το βαφτιστήρι «-Καλά ρε παιδιά, αφού δουλεύουμε –που λέει ο λόγος- όλοι στο ίδιο μέρος, πώς γίνεται και δεν έχουμε τρακαριστεί ποτέ μεταξύ μας ;»

«-Καλή ερώτηση, που λέει ο λόγος», απαντά ο μπάρμαν.

«-Καλή ερώτηση, που λέει ο λόγος», συμφωνεί κι ο καφετζής.

hippy είπε...

Αγρογή της Επαγγελίας (τέλος)


Να δώσουμε και τα ονόματα μην τυχόν τα έχει χάσει κανείς...


Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν τα γράφαμε μας έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
*

Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
*

Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
*

Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
*

Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
*

Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
*

Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
*

Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
*

Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ.Παγκαλος
*

Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
*

Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
*


Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
*

Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης


http://kleftiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το μεγαλύτερο καλο που εκανε ο Τσιπρας στην Χώρα ειναι οτι ξευτυλισε την αριστερά.. Οι αριστεροι μη Έχοντας να πουν κατι που να πείθει τους άλλους αλλα πιο Πολύ τον εαυτό τούς μας λενε για τον Μειμαρακη..τον Σουφλια..τον Μέγα Αλέξανδρο. Θα το πιουν ολο το ποτήρι και θα πουνε και ενα αντάρτικο..

hippy είπε...

Το ποστάρισα όπως ήδη έγραψα για να ευθυμήσουμε (το 2ο μέρος νομίζω περιγράφει ανάγλυφα την κακοδαιμονία της χώρας απ΄την απελευθέρωση των Οθωμανών έως σήμερα). Ωστόσο για να καταλάβουν και οι πολύ νέοι που το αίμα τους φουντώνει και κορώνει πως τον συριζα υπήρχαν λόγοι που τον μέστωσαν (κοινωνικό περιθώριο-αποκλεισμός, οι έχοντες "δόντια" στην διοίκηση έτρωγαν περισσότερο)

michele είπε...

Σιγα μην κατσω να σου βαλω Hλια τι εχει γινει σε 2 μολις χρονια. Λες και δεν ξεραμε τι εγινε με την ΑΓΡΟΓΗ και οχι μονο. Γαλαζιο ΠΑΣΟΚ
εγινε και η ΝΔ.

Στο σχολιο 3.17 βρισκεται η απάντηση,αλλιώς απο ρουσφέτια θα γεμιζαμε σελιδες επι σελιδων.

Μου αρεσε το marketzone Λιακο

PETE είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους παλιους και μη .....ΕΛΛΑΚΤΩΡ. ..alert...

michele είπε...

Μεχρι και Ροίδη να διαβασουμε Ηippy ,λιγα εχουν αλλαξει χεχε

michele είπε...

Καλως τον Pete ,oντως εχει ενα ενδιαφερον ο Ελλακτωρ ( ειδικα τωρα που δυσκολα βρισκει λεφτα ο Καλογρίτσας)

αλλα θελω πανω απο 1,18 κλεισιμο για να δουμε τι παιζει

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

τελικά τον ΑστέρΑ ποιος θα τον εφτιάξει ξέρουμε? κανονικά έπρεπε να είχε βγεί...είχα πληροφορία ότι ο ΕλλΑκτωρ έδωσε τιμή χώμα 67 μύρια και οι άλλοι ψάχνονταν...

SCALPER είπε...

Χρειαζεται να ξεπερασει...με επιθετικο ογκο το 0,62€...τουλαχιστον 70.000τμχ

austin είπε...

Προσωπικά με την μικρή μου εμπειρία στα των πολιτικών, απλά διαβάζοντας τι και πως έγινε, ξέρω ότι την φάση την διέλυσαν οι συνδικαλιστές και η νοοτροπία τους που πέρασε στο πετσί του πολίτη.

Όταν ένας Γιαννίτσης φώναζε ότι θα σκάσει το ασφαλιστικό έτσι όπως πάμε, έπεσαν όλοι να τον φάνε και κάνανε διαδηλώσεις. Και δεν πέρασε η μεταρύθμιση του και είδαμε που φτάσαμε.

Εγώ ξέρω ότι αυτός που φταίει είναι το πόπολο, γιατί ναι μεν τον έμαθε ο Ανδρέας Παπανδρέου στο εύκολο και χωρίς να έχει παράξει χρήμα, αλλά όταν του είπαν 4-5 ότι δεν πάει άλλο, τότε αυτός που το έλεγε ήταν κατάπτυστος. Άρα? Άρα όταν το 90% του εκλογικού σώματος ψήφιζε με τα δύο χέρια αυτούς που υποτίθεται τους έκλεβαν, μόνο χαζός ή συνένοχος είναι. Αν θέλουμε να πούμε ότι ο λαός είναι παντελώς χαζός και δεν ήξερε, τότε πάω πάσο.

Όσο για ένα όνομα που αναφέρθηκε, τον Ντινόπουλο (hippy ξέρεις ΝΔ δεν είμαι και χέστηκα τι κάνει ο ντινόπουλος και το συνάφι του. ΆΣε που τον έχω γνωρίσει από κοντα και δεν μπορώ να πω ότι του έχω μεγάλη εκτίμηση έτσι όπως ήταν στην παρέα...), ενώ οι περισσότεροι τον ανεβακατεβάζουν γελοίο και όλο αυτό του πολιτικάντη,ξέρω (βάση αποτελεσμάτος και έργου) ότι στον Δήμο Βριλησσίων έχει φτιάξει έναν από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) δήμους της Αθήνας. Το γιατί...αν δεν το ξέρεις μπορώ να το πω, αλλά άλλη στιγμή. Οπότε, μέσα στα σκατά, υπάρχουν και προσπάθειες αξιόλογες, οι οποίες μέσα στη "προκατάληψη" χάνονται.

Βέβαια, άλλο τα σκατά...Και άλλο τα απόσκατα που έχουμε σήμερα και πραγματικά ακόμα ψάχνω κάτι καλό που έχουν κάνει οι τρισγελοίοι που μας κυβερνούν πέρα από τρελή επενδυτική ευκαιρία στα φαντς να τα πάρουν όλα τσάμπα.

Άσε που άκουσα από λογιστή, ότι ο ΕΦΚΑ είναι απίστευτα καλή μεταρύθμιση. Αν στο λέει αυτό λογιστής και μετά βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα...τι άλλο να πεις.

michele είπε...

Παντα μου έκανε εντύπωση πως αυτος ο Ντινόπουλος όντως υπηρξε καλος δήμαρχος καθώς ξέρω την περιοχή και δημότες της ανεξαρτητα πολιτικής τοποθέτησης

austin είπε...

Συμφωνώ απόλύτως Μιχάλη..πολύ περίεργο μα αληθές. Έκανε τα βριλήσσια μία "άλλη πόλη" και πάρα πολλοί (επειδή και πήρε υπεραξία η περιοχή και είναι από τις πιο ασφαλείς περιοχές) πίνουν στην υγειά του...

michele είπε...

Aναμενομενη η συνεδριαση λογω και των στοιχειων ΕΛΣΤΑΤ ,εχασε τεχνικα ο ΓΔ τις 650
κακος και ο ΔΤΡ κατω απο 776 ( κλείσιμο στος 757,78 μον)
τζιρος στα 30 εκ κλασσικα

hippy είπε...

9,500 ΟΛΠ από τους πωλητές στο κλείσιμο...πόσο τυχαίο να ήταν αυτό?

austin είπε...

Hippy ειρωνικά το λες? Ή έχεις κάτι στο νου σου και το αναφέρεις...?

michele είπε...

Στοπαρισμα Ηλια ;

hippy είπε...

Νομίζω ότι κάπου εδώ ο ΟΛΠ κάνει βάση.