Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

21 σχόλια:

michele είπε...

Συζητηση στο τουιτερ με το Γιανη ,που τον κάναμε και ΥΠΟΙΚ .\Για να θυμόμαστε .Το ανάρτησα και στο fb εμπλουτίζοντας το hastag #σταλεγακιας

ArTaXiA είπε...

"Η κατάρριψη -κατά δεύτερη συνεχή χρονιά- του ρεκόρ αξίας εξαγωγών (πλην πετρελαιοειδών) σημάδεψε ένα 12μηνο έντονων διακυμάνσεων στο πρώτο μισό, αλλά και εκπλήρωσης των εκτιμήσεων και προβλέψεων στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 στο εξωτερικό εμπόριο της χώρας, επισημαίνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Μάλιστα, η διεύρυνση της επίδοσης των 18,36 δισ. του 2015 στα 18,59 δισ. ευρώ πέρυσι (εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών) κατέστη εφικτή παρά τις πιέσεις που επανεμφανίστηκαν κατά τον περασμένο Δεκέμβριο, σε ορισμένους κλάδους της οικονομίας και συνδέονται μερικώς με την ανάκαμψη της αβεβαιότητας γύρω από τις διαπραγματεύσεις και την αξιολόγηση του Προγράμματος Προσαρμογής."

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1521386/oi-protathlhtes-ton-ellhnikon-exagogon-to-2016.html

Για να μη μη στεκόμαστε μόνο στην αύξηση της ανεργίας το μήνα Ιανουάριο, έτσι; Υπάρχουν και άλλες ειδήσεις. Χαιρετώ τους παίκτε.

maria είπε...

http://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.009164&_afrLoop=3037241202610441&_adf.ctrl-state=ekdzrokk8_38#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.009164%26_afrLoop%3D3037241202610441%26_adf.ctrl-state%3Dekdzrokk8_42

maria είπε...

αγαπητε μπαρμπα μας δεν διαφωνω σε πολλα που λεγονται κατα καιρους για τους τωρινους αλλα οι 236 κηπουροι ειναι τρολια. μπαινετε στον ασεπ βλεπετε την 1κ/2017 γιατι το λινκ δεν ανοιγει καλα

mixalis mixalios είπε...

Σκέψου art πως θα πήγαιναν οι εξαγωγείς χωρίς την αβεβαιότητα των Συριζανελ...Καλησπερες!

mixalis mixalios είπε...

Mic σαν να κλέβεις Εκκλησία...

michele είπε...

Αληθές ότι έγινε ρεκόρ εξαγωγών ,σχεδόν ίδιο με περσι βέβαια και χωρίς τα πετρελαιοειδή καθώς με αυτά λόγω συναλλαγματικης ισοτιμίας είναι λίγο χειρότερα.

Αληθές ότι θεωρώ και εγώ οτι μπορει να είναι τρολιά οπως λέει η Μαρία και γι αυτο ανέφερα μόνο χτες περι Κιμουλη

Αληθές οτι κλέβω εκκλησία, έχω κι αλλα στο αρχειο.Γι αυτο το hastag σταλεγακιας,θα ζήσει και στο μέλλον όμορφες στιγμές.

ArTaXiA είπε...

Mixalis οι εξαγωγές είναι κυρίως προς την Ιταλία, αγροτικά προϊόντα που οι Ιταλοί μεταποιούν, συσκευάζουν και πωλούν. Μακάρι να μπορούσαν οι Έλληνες να φτιάξουν αξιοπρεπή brand αγροτικών, και σε αυτό δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, έβαλα το link επειδή κατά μερικούς μερικούς η μεν κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα καλό, ο δε Κυριάκος δεν έχω ακούσει να κάνει κάτι κακό.

Αυτό το παιδί, το αλάθητο να έχει; Μπράβο, μπράβο!

michele είπε...

Αν ακουσεις η διαβασεις τη Χριστινα Σακελλαριδη προεδρο του συνδεσμου εξαγωγεων, αντιλαμβανεσαι οτι επικρατει ιδιαιτερη αβεβαιοτητα μεταξυ τους και φυσικα δεν εχει να κανει με καμμια καλη ενεργεια εκ μερους του Συριζα.

Καλη ενεργεια μπορει να θεωρηθηκε απο καποιους και ο ΕΦΚΑ με το καινουργιο συστημα ,μονο που το αποτελεσμα ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ.

Οσον αφορα τον Κυριακο,οταν γινει κυβερνηση θα τον κρινουμε.Ως αντιπολιτευση ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να ειναι χειροτερος απο το Συριζα οταν ηταν αντιπολιτευση.

Το γιατι ειναι απλο φανταζομαι,μην το κανω κι αυτο πενηνταρακια :)

mixalis mixalios είπε...

Προφανώς Art και δεν φταίει ο Συριζα για το εξαγωγικό μοντέλο της οικονομίας αλλά σίγουρα φταίει η νοοτροπία του έλληνα αγρότη που κατά κόρον και με λίγες εξαιρέσεις δεν χρησιμοποίησε παραγωγικά τις επιδοτήσεις κτλ. Γιατί προιόν έχουμε εξαιρετικό, επιχειρηματικό πνεύμα γιοκ...για κάποιο λόγο όλα αυτά μου θυμίζουν 80's και Ανδρέα...

Δεν νομίζω ότι ο Συριζα βοήθησε τους εξαγωγείς με κάποιο τρόπο...Αντίθετα, όπως λέει και το link υπήρξε αβεβαιότητα τον τελευταίο μήνα και διακυμάνσεις το πρώτο εξάμηνο που όλα αυτά μου θυμίζουν περήφανη διαπραγμάτευση.

Φοβάμαι ότι κανένας πολιτικός δεν είναι ούτε αλάθητος, ούτε αδιάφθορος 100% και λίγο πολύ όλοι έχουν βαρίδια....αλλά οι συγκρίσεις βγάζουν εξόφθαλμα αποτελέσματα.

mixalis mixalios είπε...

Και κάθομαι και σκέφτομαι που θα ήταν το ΧΑΑ αν δεν είχε πέσει ο Σαμαράς με όλα αυτά τα ρεκόρ διεθνώς...

michele είπε...

Αστα ρε Μιχαλιο, επιτηδες το κανεις παλληκαρι μου να με φορτωσεις; χαχαχχα

mixalis mixalios είπε...

Ας πούμε βρε Mic ότι πάμε πίσω για να πάρουμε φόρα...

michele είπε...

Καπως ετσι γινεται... αλλα πηγαινοντας πισω παθαινεις και κραμπες χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ποια ειναι αυτη..η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ...εχει φθηνα λεφτα..τι γινεται?....ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ?

SCALPER είπε...


Καλησπέρα
ΧΑΚΟΡ...σαν κάτι να κινείται...είδομεν...υπό παρακολούθηση.

michele είπε...

6,5% Κωστα ακριβουτσικη ειναι χεχε

Πασχαλη πηρες το mail μου φανταζομαι. Το χακορ το βαζω αυριο να το δουμε

hippy είπε...

Καλησπέρα

χθεσινή αλλά καλή ζωντανή συζήτηση του κ. Μάνου Χατζηδάκη της ΒΕΤΑ ΑΧΕ για το ΧΑΑ και τις μετοχές του 25αρη


http://www.neoforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=11769&sid=0b90f378489d9966ec0e28fa57630218

SCALPER είπε...


Ναι το έλαβα το mail.....να είσαι καλά...
Στη Χακόρ δες και αυριανό κλείσιμο και όγκο και εδώ είμαστε

Lorac είπε...

Μιχάλη θα την πω την κακία μου!! Στη φωτό του μοιάζεις λίγο του V !!

michele είπε...

χαχα η καραφλα Lorac