Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

FTSE

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Τέσσερις κορυφές η μία χαμηλότερη απ την άλλη και με σημαντική των G1 τις 1760 μον ,η υπέρβαση της οποίας θα ακύρωνε τον σχηματισμό αντιστροφής,δεν προιωνιζουν βραχυπρόθεσμα μια ευνοϊκή long πορεία.
Το σημείο στο οποίο ταυτίζονται:
1) Η Χ1
2) Η Χ300
3) εκμο50 ημ  στις 1705 μον,θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη πορεία του μεγάλου δείκτη ,καθότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό διαγραμματικά.

Ενδεχόμενη καθοδική διάσπασή του θα αυξήσει τον όγκο συναλλαγών και θα προσδώσει μεγαλύτερη πτωτική ορμή ,με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις μετοχές που τον απαρτίζουν.

Αντίθετα πάτημα και επαναφορά απο αυτό το σημείο, θα σημάνει μια ακόμα προσπάθεια προσέγγισης των 1760 μον για να δοκιμασθει ακόμα μια φορά ,η δυνατότητα συνέχειας της ανοδικής κίνησης που καθορίζεται σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο από την μεγάλη πλαγιοανοδική γραμμή τάσης Χ101.

57 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

και εσεις περιμενουτε να γινουν εκλογες...-οποποτε- και να βγει ο " δημοσκοπικα πρωτος"και να γινουν επενδυσεις και να παιξει το χαα ,αχαχαααααα
το παιχνιδι ειναι στημενο
ο χονδρος ξεσκεπαστηκε και δεν πιστευω να μην γνωριζε την κινηση τζιτουριδι-αμελητεος(;),αχρωμος,αοσμος,αγευστος ,ως αλλος κυριοΦωτι.
η νδ ειναι δικια του και δεν εννοει να κανει πισω.
εβαλε τον βαγγελα και στην συνεχεια τη βορεια ελλαδα.
ποβερο νεαρε Μητσο τα ιδια σε περιμενουν με τον πατερα σου.
τουλαχιστον εκεινος αφησε ιστορικες υποθηκες με πολλους να λενε οτι αν τον ειχαμε ακουσει....
εσυ δε θα το δεις ...
το Μαρτη του 2021 τη σημαια θα την σηκωσει ο τσε

μπαρμπαλιας είπε...

εγω τα γραφω λιγο αγραμματα,
αλλα ο Μουμτζης ουσιαστικα και δεν ξερω αν προλαβε την κινηση των βορειων.

http://www.liberal.gr/arthro/120753/apopsi/s-moumtzis/poioi-kai-giati-epimenoun-stin-sunainesi-stirixi-tou-syriza-.html

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους, καλημέρα γλαφυρε μπάρμπα μας.

Πόσο δίκιο έχεις! Και εγώ ξαναγράφω, αν είναι να πάμε σε εκλογες (οπότε πάμε) και η ΝΔ να έχει τετοια
1) δεν εχει νόημα γιατί ακόμα κάνεις πολιτικος δεν έχει πάρει χαμπαρι και η σηψη κυριαρχει
2) βούτυρο στο ψωμί του είναι για τον τσιπρα όπως λες, μια τέτοια εσωκομματικη κατάσταση.

Κριμα να μην υπάρχει κάποια υγιής δύναμη απαλλαγμενη από τις κλασσικές παθογενειες της ελληνικής σκηνης. Και δεν μιλάω για την ΝΔ μόνο, γενικά στην πολιτικη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όταν ο Κυριάκος γίνει πρωθυπουργός όλες οι φωνές που γκρινιάζουν τώρα θα απορροφηθούν και θα είναι ξεπερασμένες στο νέο τοπίο. Γενικός στόχος πρέπει να είναι να φύγουν οι κατσαπλιαδες. .όλα τα άλλα είναι μικρό πολιτική χωρίς αντίκρισμα. Καλημέρα.

austin είπε...

Οχι όπλα, σκοπός είναι να φύγει αυτό το σιχαμα, και να έχουμε όλοι να έχουμε αποκτήσει την στοιχειώδη λογική, να αφήσουμε πίσω μας μια και για πάντα την μιρκοπολιτικη και άλλα πολλά.

Εδώ βλέπουμε τον Μητσοτάκη να βγαίνει να λέει ότι όποιος θέλει να φύγει. Ασήμαντο δεν είναι αυτό. Αν η οποία νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να συμμορφωθει στα βασικά και απλα, τότε ο "συριζα" ως λογική και όχι ως κόμμα, θα κυριαρχεί για πάντα.

μπαρμπαλιας είπε...

Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών.

δεν τους βλεπω ζεστους απο παρουσιαση - υποστηριξη στα βοθροκαναλα....

τωρα που ειναι νωρις ,οποιοι
δεν τον αποδεχονται για αρχηγο
να αυτοδιαγραφουν .
καλος - κακος αυτον εξελεξε η βαση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ρε συ austin κανεις αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση; μην πευτεις στην παγίδα. Ασε με πρωι πρωι που σε πειραξε τι ειπε ο Μητσοτάκης.. ξαναδιαβασε τι έγραψα.

mixalis mixalios είπε...

Καλώς τον επέλεξε....Σκάι...

ArTaXiA είπε...

Πάντως χθες που ο Κούλης είχε 90 λεπτά Q&A στη σελίδα του στο Face, απάντησε σε ερωτήσεις για τον ΠΑΟΚ και αν είναι σωστό που βγήκε spoiler για τον θάνατο του Han Solo (λέμε τώρα πως απάντησε γιατί δεν απαντούσε ο ίδιος), η ερώτηση μου "τι είπε με τους Fund Managers την προηγούμενη μέρα", παρέμεινε αναπάντητη.

#eimaimetonkaragiozi

Καλημέρα παίκτε μου.

mixalis mixalios είπε...

Δηλαδή art μου αν σου απαντούσε ότι διερευνήθηκαν οι προοπτικές επένδυσης των κεφαλαίων τους στην Ελλάδα και το μοντέλο ανάπτυξης που θα υποστηρίζει θα σε κάλυπτε?

Κοιτάμε τα ελάσσονα και χάνουμε τα μείζονα έχω την αίσθηση...Αν πιστεύεις ότι με αυτά παλληκάρια που αυξάνουν το μισθό μόνοι τους και αναδρομικά(ΑΔΜΗΕ), αναβαθμίζονται μόνοι τους για να πάρουν μεγαλύτερο εφάπαξ (ΔΕΣΦΑ) , ξαναεγκαινιάζουν ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη και ανεβαίνουν Πρωθυπουργός και Εθνικής Αμύνης ενώ η οικονομία καθημερινά οπισθοχωρεί, εμείς πανηγυρίζουμε για ανάπτυξη και μας ήρθε -1,1 ύφεση και άλλα πολλά. Το πρόβλημα μας είναι αθροισμα μικρών πραγμάτων και όχι ένα μεγάλο. Εδώ αυτοί τα έχουν όλα: Και πολλά μικρά προβλήματα αλλά και ένα μεγάλο που είναι ο ξεκάθαρος αντιευρωπαισμός.

Δεν αγοράζουμε καλύτερα από το ξενοδοχείο στο οποίο μάλλον συμφωνούμε?

mixalis mixalios είπε...

Βλέπω ενθουσιασμό στην αγορά....Κρατάω μικρό καλάθι...

ArTaXiA είπε...

Mixalio, ακριβώς το μοντέλο ανάπτυξης που υποστηρίζει, είναι που θέλω να διαβάσω.

Όταν ας πούμε ο Βαρουφάκης, λέει πως το Ευρώ είναι καταστροφικό για τη χώρα και αποζητά εκδοτικό προνόμιο για την ΤτΕ, εξηγεί ένα μοντέλο, μας αρέσει ή όχι.

Όταν ο Στουρνάρας, δηλώνει πως απαιτείται μείωση των φορολογικών συντελεστών και διαχείριση κόκκινων δανείων, έχει και πέντε μελέτες να το υποστηρίξει.

Όταν κάποιος που επαίρεται πως θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός, μιλάει για ανάπτυξη, αλλά δεν μου λέει:

α) Τι σκοπεύει να κάνει με τους δημόσιους υπαλλήλους (μη τζιζ)
β) Τι σκοπεύει να κάνει με τα κόκκινα δάνεια (μη τζιζ)
γ) Τι σκοπεύει να κάνει με τη διαχείριση του χρέους της χώρας (μη καρατζίζ)

αλλά φαντάζεται πως θα έρθουν "οι φίλοι" του και θα επενδύσουν, χωρίς να είναι αυτό σαφώς προσδιορισμένο, το ακούω σαν τη Θώδη που βγήκε στα κανάλια και είπε πως ο Trump της ζήτησε να τραγουδίσει το "Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί" στην τελετή ορκομωσίας. Καλό χωρατό για να περνάει η ώρα, αλλά τίποτα παραπάνω.

mixalis mixalios είπε...

α) Για τους Δημοσίους Υπαλλήλους έχει πει ότι δεν θα προβεί σε απολύσεις αλλά θα εφαρμόσει την αξιολόγηση όπως την είχε ξεκινήσει αλλά σηκώθηκαν και οι πέτρες με ερωτήματα του τύπου: ποιός θα μας αξιολογεί και με τι κριτήρια (προβλήματα που έχουν λυθεί προ πολλού στο εξωτερικό και στον ιδιωτικό τομέα)
Αν με ρωτάς δεν συμφωνώ με την μη απόλυση αλλά το προτιμώ με αυτό που κάνει ο Αλέξης που βάζει Καρανίκες από την πόρτα...
β) Δεν χρειάζεται να πει τίποτα για αυτό, απλά να εφαρμοστεί ο υφιστάμενος νόμος, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εξωδικαστικός συμβιβασμός κτλ, είναι αρκετά. Υπάρχει και το πλάισιο για την πώληση των κόκκινων δάνειων. Απλή εφαρμογή απαιτείται.
γ) ότι και να θέλει αυτός η πίεση δεν έρχεται από εμάς αλλά από το ΔΝΤ (και που τεχνηέντως δεν το βρίζει καθημερινά όπως τα αριστερόπουλα). Άλλωστε υπάρχουν και εδώ δεσμεύσεις με την ολοκλήρωση του προγράμματος του 2018 από τους Ευρωπαίους. Ε άντε να σου πει και αυτός για μείωση επιτοκίων και επιμηκύνσεις...ε και?

Όσο για τις επενδύσεις στα 7 χρόνια φαγούρας που έχουμε οι περισσότερες επιτευχθείσες συμφωνίες και οι δρομολογημένες επενδύσεις είναι αυτές που εφαρμόστηκαν επί γερμανοτσολιάδων.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους ! Ασχολειστε με χαζομαρες μερικοι,αλλα νταξει σε δουλεια να βρισκομαστε ,αλλοι δε, γλυτωνουν το κραξιμο σημερα
λογω ΕΙΔΙΚΗΣ συνθηκης
απο αυριο παλι χαχαχ

Τι αλλο θα ακουσω δεν ξερω.Και παλι καλημερα ,εκλεισε το gap -ακι ο FTSE και παει προς το 1760 again

ArTaXiA είπε...

Όχι, να μας πεις. Τι κάθομαι και τσιγκλάω εδώ πέρα;

mixalis mixalios είπε...

Α και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες και όσους/οσες αισθάνονται ότι γιορτάζουν:)

michele είπε...

Oχι δε λεω ! ( Αν επιμενεις βεβαια) χαχα. Εγω ειμαι ενάντιος σε τετοιες γιορτές του δυτικού καπιταλιστικου συστήματος Μιχαλιό. Το μονο καλό οτι δουλεύουν οι ανθοπώλες

michele είπε...

Και επειδή η πολιτική ,οπως ολα τα πραγματα στη ζωή ειναι συγκρίσιμο μέγεθος ,εγω ρωτάω ( γενικως) :

Τι δουλειά είχε ο Τσίπρας με τα δικά μας τα λεφτά να παει βόλτα τα παιδάκια του και να συναντήσει στέλεχος των Rochild και τι απεκόμισε απ αυτη την άτυπη υποτίθεται συνάντηση;

Τι δουλειά εχει η Παγκόσμια Τραπεζα που δανείζει με >6% χώρες σαν την Ελλαδα ,για να πάρουμε συμβασιούχους στους ΟΤΑ ;

mixalis mixalios είπε...

Θελουν λουλούδια στις 14/02, στις 08/03 και το Μάη που πάλι είναι γιορτή της μητέρας...να μας κάνουν και εμάς 3 γιορτές αν θέλουν ισότητα....

michele είπε...

Οσο για τον Τσιτουριδη ,να κανω την χάρη να ασχοληθώ με τα λεχθέντα του φίλου του Μπαρμπα έχω να κάνω την εξής πολιτική δήλωση:

Σάββα,Σάββα τα π@π@ρια μου τράβα :)

ArTaXiA είπε...

Ο Τσίπρας δεν είχε Q&A χθες, ο Κούλης είχε. Χώρια που δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Τσίπρας, διότι ο Τσίπρας δεν παρουσιάζεται ως σωτήρας του έθνους. Επίσης, ο Τσίπρας έχει δώσει δείγματα, τι να μας πει;

Ο Κούλης όμως; Που δυο χρόνια υπουργός, μια αξιολόγηση Δ.Υ. δεν κατάφερε να κάνει. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν αύριο γίνει πρωθυπουργός, όλους αυτούς δεν θα τους βρει απέναντί του. Τι θα κάνει; Εμφύλιο; Ο Κούλης; Που θέλει να τους έχει όλους ευχαριστημένους; Μέχρι και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

austin είπε...

ΟΠΛΑ δεν κάνω αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος. Και αυτό που γίνεται με την ΝΔ όταν υποτίθεται είναι έτοιμη να κυβερνήσει και πέφτουν πισωμαχαιρώματα (είτε ισχύει, είτε δεν ισχύει δεν με νοιάζει) είναι ενδείξεις ότι μπροστά δεν πρόκειται να πάμε.

Δική μου αντίληψη, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πρέπει επίσης να βλέπουμε όσο πιο στρόγγυλα γίνεται και όχι μονόπαντα. Άλλωστε δεν ψάχνουμε "πολιτική παράταξη" αλλά ελπίδα για την χώρα...τουλάχιστον εγώ δεν ψάχνω κάτι τέτοιο.

mixalis mixalios είπε...

Μετά το βαθυστόχαστο σχόλιο του Mic 11:22 δεν έχω να προσθέσω και πολλά...

Δεν υπάρχουν σωτήρες πια...τους πάτησε το τραίνο...Αυτό που μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Πρωθυπουργός της χώρας. Αυτός κρίνεται...όταν έρθουν οι εκλογές θα αξιολογηθούν και οι υπόλοιποι για αυτά που υπόσχονται.

Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά που λέει ότι θα τα κάνει. Ποιός είναι άλλωστε (σίγουρος)? Όμως ήμουν σίγουρος ότι αυτά που είχε υποσχεθεί ο Αλέκθης δεν μπορούσαν να γίνουν και την κοροϊδία την τόσο φανερή δεν την αντέχω. Αν πιστεύεις οτι ο Κούλης θα τα κάνει χειρότερα από τον Αλέκθη είναι μια εκτίμηση. Μένει να φανεί!

austin είπε...

Μιχάλη δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου...αλλά κάτι περίεργο παίζει και εκεί μέσα!

mixalis mixalios είπε...

ο Ελλάκτωρ έχει ξεκινήσει πολλές φορές δυναμικά και άλλες τόσες έχει κλείσει χειρότερα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειδήσεις σαν την χθεσινη οτι τα βρεικαν η αγορα Πέρσι της έδινε 5% και 7% άνοδο.. τωρα πλεον δεν τους πιστεύει κανένας και αυτο Φαίνεται και στο ταμπλό.

michele είπε...

Εχω γνώμη και ..γνώση του εκεί μέσα Αustin γι αυτό και δεν ασχολούμαι.Διαφορετικά θα ασχολιόμουν

mixalis mixalios είπε...

Μα ΟΠΛΑ το μόνο που μάθαμε για χτες είναι ότι τα βρήκαν για το δημοσιονομικό κενό του 2018. Δε λέει και πολλά...ο Ντραγκι θέλει μέτρα για το χρέος που ο Σοιμπλες τα τάζει για του χρόνου..οπότε QE δεν φαίνεται, ποιός ο λόγος για δυναμική άνοδο?

austin είπε...

Ναι αλλά μιχαλιο, ο σο μπλε είπε καλή κουβεντα για τα πλεονασματα...αλλά και πάλι κατι δεν αρεσει στην αγορά

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η αγορα θελει πολιτική αλλαγή.. ειναι ολοφανερο..

mixalis mixalios είπε...

Η αγορά έχει "αισιοδοξήσει" χωρίς λόγο πολλές φορές τον τελευταίο καιρό και είναι πια επιφυλακτική. Μόνο αποφάσεις για χρέος και QE μπορούν να αλλάξουν θεμελιωδώς την εικόνα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο οτι βλέπω θα αφησουν τον τσιπρα να περασει ολα τα μέτρα και οταν ερθει ο Μητσοτάκης θα του δωσουν τα δωρακια.

mixalis mixalios είπε...

Ο Σταθάκης ξαναχτυπά....

Σταθάκης: Υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις – Μπορούμε να προλάβουμε την 20η Μαρτίου

mixalis mixalios είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3196130/xekina-i-anakataskeui-tou-astera-bouliagmenis-anadoxos-i-aktor

michele είπε...

Με μια μερα διαφορά απο την χθεσινή παρουσίαση Ελλακτωρα :


"Ως εκ τούτου το 1,16 καθώς και η F στα 1,19 αποτελούν ορόσημο μια ενδεχόμενης ανοδικής κίνησης καθότι υπέρβαση τους θα προσδώσει ορμή και αύξηση όγκου στην μετοχή με στόχο τα 1,35 περνώντας από την ενδιάμεση αντίσταση Ε στα 1,25€."..

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/03/blog-post_7.html#more

michele είπε...

Ειχαμε πριν λιγο καιρο ειδικη απογευματινη αφερωση στο Σταθάκη Μιχαλη αν θυμασαι :))

JimMarkus είπε...

Τέτοιο μεγάλο κεράκι πάνω στις αντιστάσεις πάντως δεν έχει ξανακάνει ο βελοσιράπτωρ. Τράκαρε προς το παρόν στην κατερχόμενη από τα υψηλά του Οκτώβρη στο εβδομαδιαίο λογαριθμικό.

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου
αυτη τη φορα δε μεπιασες και για να σε προλαβω εβαλα απο κατω το σχολιο του Σακη...
αν ειναι εγγεγραμενα μελη να τους διαγραψουν και την παπακωσταινα και οποιον αλλον δε γουστα και οχι να δημιουργουν θεματα αυτην την περιοδο

michele είπε...

Mπαρμπα μου όταν τρέχεις 100μ και είσαι σίγουρος οτι θα κερδίσεις, δεν σε ενοχλεί ενα μυγάκι που χτυπάει το μπράτσο σου.

Επισης αναφερονται στην κινηση τους ως ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .

Οι υπολοιπες αποκαλυψεις το απογευμα χαχα

PETE είπε...

Καλημέρα σε όλους ....το alet του Ελλακτωρ και αφού το ανεβασε χθες ο Μιχαλης εβγαζε μάτια...αρκεί να μη μας τα βγαλει παλι...

hippy είπε...

Καλημέρα

θεωρώ πολύ σημαντικούς τους προβληματισμούς του καλού καλλιτέχνη, μακάρι να σκεφτόμαστε (με τον νου και όχι το ένστικτο) όλοι οι ψηφοφόροι.

Στο δια ταύτα όμως τείνω να συμφωνήσω με την πλειοψηφία με το εξής σκεπτικό φίλε Art.

Οι κατευθυντήριες γραμμές νομίζω είναι σαφές πως θα καθορίζονται απ΄τους άλλους (ESM, ΔΝΤ, ΕΚΤ, EWG). Οι οποίοι αδιαφορούν μεν για την πάρτη μου-θέλουν όμως ανάταξη της χώρας για να πάρουν πίσω τα δανεικά και ΔΕΝ τους αδικώ. Οι εκλογές μηδενίζουν το κοντέρ. Τα ίδια μέτρα είναι άλλο πράγμα να τα πάρει μια νέα κυβέρνηση με ακέραιο το πολιτικό κεφάλαιο και άλλο μια ξεψυχισμένη. Πιθανολογώ ότι προς το τέλος του χρόνου, μετά τις γερμανικές εκλογές, ίσως είναι η σειρά μας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην Ευρώπη της δεύτερης ταχύτητας θα μπορούν να εκδοθουν και ευρωομολογα;με εγγύηση των καλων Ευρωπαίων;

hippy είπε...

Προς επίρρωση του προηγούμενου σχολίου ποστάρω την επικείμενη έκδοση 3ετούς πορτογαλικού φίλε καλλιτέχνη

1.2% για 3 χρόνια. Και έχουν και αριστεριζουσα κυβέρνηση κι αυτοί, αρα οι αγορές μας τιμωρούν για το ξερό μας το κεφάλι και όχι για να μας υφαρπάζουν τα πετρέλαια, τη ΔΕΗ, την τρέλλα, την κορδέλλα.

Εδώ θα είχαμε φθάσει αν δεν είχαμε τα ψεκαστικά εγκέφαλου. Οκ θα φτάσουμε τρία χρόνια αργότερα αλλά σοφότεροι απ΄το ταξίδι. Κάτι είναι κι αυτό.

Portugal Sells EU500 Mln 4.8% 2020 Bonds; Yield 1.216%
2017-03-08 10:38:37.694 GMT


By Ainhoa Goyeneche
(Bloomberg) -- Portuguese debt agency IGCP sold EU500m 4.8% 2020 bonds, indicative amount for the combined sale was EU1.00b to EU1.25b

* Allotment Yield 1.216%; Bid-to-cover 2.71
* Bids EU1.355b; Accepted EU0.500b ($0.528b)
* Security Number: PTOTECOE0029 DES
* See also ECO GBA PO for Portugal auction results.

hippy είπε...

ΑΣΧΕΤΟ

Με πήραν τηλέφωνο από ΕΥΡΩΒ πριν λίγο να με προσκαλέσουν σε ενημέρωση που θα κάνουν για το ομόλογο του ΟΠΑΠ σε πελάτες της ΑΧΕ την Δευτέρα 13/3 στις 5:00 το απόγευμα. Μου είπαν πως θα είναι πολ/σιο του 1000, θα διαπραγματεύεται στο ΧΑΑ όπως το ΧΑΟΥΣΜΟ (Φουρλής) και το κουπόνι αναμένεται στο 3,75% (προσωπικά όμως πιθανολογώ πως τελικά θα βγει χαμηλότερα προς το 3,50%). Είπαν επίσης πως οι εγγραφές θα γίνουν 13-15/3. Αυτό μου κάθισε λίγο περίεργα καθώς δεν έχει βγει ακόμα το ενημερωτικό βιβλίο της έκδοσης.

Σκέφτομαι να πάω. Είναι και ευκαιρία συνάντησης με όποιον φίλο ενδιαφέρεται (κρίμα μπάρμπα που μένεις μακρυά, αν και σε ζηλεύω γι αυτό)

mixalis mixalios είπε...

Έχουμε εικόνα για διάρκεια?

hippy είπε...

5ετες όπως και τα άλλα του ΧΑΑ

mixalis mixalios είπε...

thanx...μια χαρά μου φαίνεται το επιτόκιο για το ρίσκο που αναλαμβάνει κάποιος λαμβάνοντας υπόψη και τη διάρκεια καθώς δεν περιμένω κάποια εντυπωσιακή άνοδο των επιτοκίων το κοντινό διάστημα...

austin είπε...

1.100.000 ο όγκος σε ελλακτωρα σήμερα;; καλά βλέπω; Πρέπει να έχει αγοράσει όλη η ελλάδα σήμερα βλέποντας αυτό το κερί και όκγο. κανεις που να ξέρει λογω ανόδου;

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Κυριε Hippy καλησπερα, μαθε αν μπορεις και για το αεροπλανακι του Βασιλακη. Τις τελευταιες μερες ακινητο..Περσυ τετοια εποχη κενταγε (απο 6,8 στο 8+)..

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Και η follie τις τελευταιες μερες λιγο αδυναμη. Δεν εχω follie αυτη την εποχη. Θα δω τα αποτελεσματα κ θα αποφασισω.

michele είπε...

Eιναι απο τις 20 Ιανουαριου το γραφημα αλλα οι τιμες ειναι ιδιες και ισχυουν τα σημεια :

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/01/blog-post_20.html#more

hippy είπε...

κ. Music Charts κι οι δυο εταιρείες που γράψατε μ΄ενδιαφέρουν, πιστεύω να βρω την ευκαιρία να ρωτήσω στα πηγαδάκια μετά. ΑΡΑΙΓ ψώνισα λίγο προχθές έχοντας κατά νου την περσινή ανάμνηση που αναφέρατε. Ωστόσο οι προτεραιότητες της εταιρείας (ανανέωση στόλου) δεν αφήνουν περιθώρια για σημαντικό μέρισμα, συνεπώς δεν περιμένω υψηλές πτήσεις.

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Σας ευχαριστω κ τους 2 σας!

austin είπε...

Κάθε βήμα προς την συμφωνία, είναι ευκαιρία για ξεφόρτωμα...ρε τι μου θυμίζει!

mixalis mixalios είπε...

Όλες οι τράπεζες στο χαμηλό ημέρας...Έχουμε ακόμα δρόμο για το κλείσιμο της συμφωνίας Austin....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Θλιβερό ρεκόρ: Στα ψυχιατρεία πάνω από 80.000 άτομα μέσα σε ένα χρόνο!
http://www.protothema.gr/greece/article/660670/poedin-pano-apo-80000-atoma-episkefthikan-persi-ta-duo-psuhiatreia-tis-attikis/
για να προσεχουμε..λιγο εεε!!!

Paul Alexiou Dance Charts είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.