Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΜΥΤΙΛ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΜΥΤΙΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή κινείται από τις 10/11/2016 σε ανοδικό κανάλι V-V2 ξεδιπλώνοντας ιδαιτερη δυναμική μετά το σχέδιο συγχώνευσης με την θυγατρική ΜΕΤΚΑ.
Για πρώτη φορά έκτοτε, κατά τις τελευταίες δυο συνεδριάσεις έκλεισε εκτός του καναλιού και ταυτόχρονα και εκτός του εκμο 30 ημ.

Στην ουσία υπήρξε άρνηση υπέρβασης της πολύ σημαντικής Τ στα 7,15 €,παρά το κλείσιμο της 27/3 στα 7,18 ευρώ.
Ενδεχόμενη διάσπαση και του εκμο 50 ημ θα προσδώσει καθοδική δυναμική στην μετοχή ευνοώντας τους έχοντες short θέσεις με ενδιαφέρουσα πρώτη στήριξη τα 6,60€ της G, απ όπου θα μπορούσε να προέλθει μια τεχνική αντίδραση.

Μονη περίπτωση μη επαλήθευσης αυτού του σεναρίου θα είναι η ΑΜΕΣΗ επαναφορά του τίτλου πάνω από τον εκμο 30 ημ και επανεισόδου του στο κανάλι ,μετατρέποντας  σε long τις βλέψεις των συμμετεχόντων πάνω από την Τ με στόχο υψηλότερα επίπεδα.
Πιθανή καθοδική διάσπαση και των 6,60€ θα μεταβάλλει δραματικά την πορεία της μετοχής καθώς οι όγκοι θα αυξηθούν με επόμενο στόχο τα 6 ευρώ.

33 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

ειμαι ευτυχης
πανευτυχης μπορω να πω
ζω στον αστερισμο του σουρβιβόρ
με τα προβληματα μου λελειμμενα.

και...μπονζεαουρ σας

makis είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα.
Καλή συνεδρίαση αν και δεν το βλέπω για μας τους long! Υπομονή σήμερα και αύριο γιατί από εβδομάδα με θετικά νέα θα χαρούμε και εμείς! Χαχαχα. Καλημέρααα!

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα παίκτε κι αρχιπαίκτε και στον αγαπητό μου Μπάρμπα.

Πολλά είδα. Το 40% που έλεγε ο καραγκιοζάκος δεν το είδα.

https://plus.google.com/u/0/photos/photo/115000932836422396759/6410984316901733250?icm=false&authkey=CLO6g7CIseXR4AE


austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς η χώρα εξαρτάται από την πολιτική κατάσταση. Και συνεχίζω να λέω αυτό που βλέπω, δηλααδή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί (μόνο καλό η απάθεια του κόσμου για να περνάει αυτά που περνάει και να έχουμε ελπίδα να ξεμπλοκάρει κάποια στιγμή η κατάσταση...αλλά δύσκολο) και ότι στην ΝΔ κάτι περίεργο παίζει. Την μία ο μειμαράκης, την άλλη η παπακώστα κτλ κτλ, που την υποστήριξαν αυτού που την υποστήριξαν και πάει "κλαίγοντας" για εμάς.

Δεν με καίει να ανέβει η ΝΔ, με καίει να φύγει το σίχαμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τέτοια όμως εσωκομματικά, θλίβομαι, γιατί έτσι δεν πρόκειται να έρθει η όποια "ελπίδα". Ή και να έρθει θα είναι προσωρινή.

Να βάλουν όλοι μυαλό γιατί ζούμε τραγικές στιγμές και ας αφήσουν τα κωλοκόμματα τους. Αν δεν μπορούν, οικουμενική τεχνοκρατών να γλυτώσουμε από όλη αυτή την αηδία του "τι είπε ο παπαδημούλης, τι ο τσίπρας, τι ο άδωνις και τι η παπακώστα".

Η χώρα καίγεται και οι πολιτικοί χτενίζονται με σκανδαλοθηρία.

Άραγε γιατί κανείς δεν μιλάει για τα cc και την τελευταία ΑΜΚ?? Σαπίλα από όλους. Σαθρή κατάσταση. Προσωπικά, σε όποιο βαθμό μπορώ να προβλέψω...είμαι προετοιμασμένος για πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που ζούμε στο σήμερα. Διαρκή και μόνιμη κατρακύλα στα πάντα.

Γιατρός είπε...

Αρταξίδια ξεκίνησες το πιώμα πιο νωρίς εκεί στο Χολαργό? Σε καταλαβαίνω όμως. Πάλι πήγες να το παίξεις γνώστης και οι τράπεζες ακάθεκτες αφου πούλησες. By the way αν γνωρίζεις αριθμητική οι 2 εβδομαδες λήγουν την επόεμνη Παρασκεύη (βγάλε αργίες και Σ/Κ).

Α ρε Τζιοβάνι μέγιστε γκουρού.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σας κύριοι. Εγω πιστός στις τραπεζουλες..

giaxy είπε...

Κοροιδευετε αλλα αν παρουν μπρος οι τραπεζες τιποτα δεν τις σταματάει

ArTaXiA είπε...

Δεν μίλησες για εργάσιμες καραγκιοζάκο. Έγραψες επί λέξη σε 20 ημέρες. Κι όταν σχολίασα για 21 Απριλίου, δεν σε είδα να διευκρινίζεις. Οπότε ρούφα τ' αυγουλάκι σου και τράβα στη σπηλιά σου, τελειωμένε πουθενά.

Ευλόγησον.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν νομιζετε οτι η πλαση εινε εφκολο να ξαναβγαλη πλασμα με τοσα μεγαλα επιπεδα μακακιας στο dna του, κανετε μεγιστο λαθος.
Καλημερα ΑΡΤΑξιδια μου.
Κaλιτεχνης εινε μονο ο πωπος της κατσικας που φτιαχνη χορις προσπαθειαα χαντρες κομπολογιου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιος κοροιδευει;οι καλύτεροι πελατες είμαστε.. Λεω εγω τωρα..αν παρει χρέος θα κλεισει συμφωνία και θα παμε πάνω.. αν δεν παρει δεν ψηφίζει μετρα και παει σπιτι του..μπορει καποιος να μου πει αν εχω δικιο η άδικο;

michele είπε...

Καλως τα παλληκάρια τα μπουζουκλίδικα ,Μπαρμπα παρακολουθεις τη Λαουρα βλεπω

Καλημέρα σε όλους

ArTaXiA είπε...

Είπα να ανεβάσω λίγο τα νούμερα Mic, γιατί ήσουν πολύ πεσμένος. ;)

michele είπε...

Το κολπάκι με 2300 αρχαιολογους ( χαχχα) να πληρωνει η ΔΕΗ το ειδατε;
για να φαίνεται το πλεόνασμα καλύτερο ντε

ποιος τη μ@μει τη ΔΕΗ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οτι θα μπορουσαν να ανεβουν τα νούμερα με συμμετοχή δική μου δεν το ειχα φανταστει.Αν πλακωθουμε ολοι μαζί πιστευω θα πάνε πολυ ψηλά.χαχα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν ξερω αν με άκουσε κανείς αλλα πριν μηνες ειπα οτι η ΔΕΗ παει για φουντο...βέβαια υπηρξαν και αντίθετες γνώμες την ημερα που το έλεγα.

Lorac είπε...

Οπλα αυτό που περιέχει αξία είναι ο αδμηε. Γιατί και πώς θα φανεί στην συνέχεια. Η ΔΕΗ αν μπορούσαν οι κολλητοί του ΚΟΝΟΜΕ να τη φουντλαρουν αύριο θα το κάνανε άνετα. Αλλά υπάρχει το πρόβλημα ότι είναι too big to fall. Επίσης -να ξέρουν οι κονομε- υπάρχει μια οντότητα που στηρίζει δεη για την ώρα. Επομένως το trade εδώ είναι με φόντο την διαδικασία που θα αποσχίσει αδμηε και θα τον εισάγει στο χαα. Υπάρχει πιθανότητα οι παλαιοί μτχ δεη να πάρουν ως γλυκαντικό με την μορφή μτχ νεο-αδμηε επιστροφή απο την εταιρία.

Καλά πάει ο βαγγελίνιο κονομίνιο για την ώρα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωστα Lorac..Συμφωνώ.

michele είπε...

Oπως τα λες Lorac,συνεδριαση αναμενόμενη με το 766 του ΔΤΡ σημαντικο παντα

προσπαθεια του ΦΦΓΚΡΠ να περασει απο εδω ,αλλα ειναι δυσκολο ,εχει και gap απο κατω,αν περασει θα παει πολυ γερα, την στοπάρουν προς το παρόν

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν τον ειδα καλα τον Τζανακοπουλο....χμμμμ

austin είπε...

ώρες ώρες με αυτή την αγορά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Δλδ στις 4 Ιανουαρίου τι το καλύτερο είχε το Φολί φολί και έφτασε στα 19,75 από σήμερα που έχει ανακοινώσει κέρδη πέρα από τα αναμενόμενα? Και σιγά την κίνηση που έκανε για να την στοπάρουν. Πραγματικά απορώ. Καλά δε για το αγαπημένο μου χαρτί, μάλλον θα ξαναπέσουμε σε συσσώρευση διαρκείας. Το κακό κλίμα που διαφαίνεται μάλλον θα προλάβει την "δήθεν" άνοδο του.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εντολη αγοράς Πειραιώς 0.165 ...πιστευω θα γίνει.

austin είπε...

Και κάποιος μας διάβασε με το που το πόσταρα...και έκανε μαρκετιά πάνω στο φολί φολί και μαρκετιά κάτω στο σαπάκι! χαχα

ArTaXiA είπε...

Πού'σαι ρε George, που πετάνε οι τράπεζες σήμερα;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

(Θα το κανει κουγκι σήμερα το μπλογκ ο Αρταξιας)

austin είπε...

Αρταξία δεν ξέρω εσύ τι λες, εμένα πάντως μου άρεσε η ανάλυση του George και έχω πάρει τράπεζες. Περιμένω. Τι 20 μέρες εργάσιμες, τι δυο εβδομάδες, χωρίς τα πσκ, θα περιμένω.

ArTaXiA είπε...

Μα κι εγώ πήρα, μη νομίζεις. Από τον εκνευρισμό μου που δεν μου βγήκε, τα γράφω....

michele είπε...

Χειρότερα και απο χθες ο σημερινός ογκος ,για να δουμε στο τελος.Η αγορα αναπνέει οριακα

michele είπε...

«…Βρέθηκα για λίγες ώρες στην μακρινή Βενεζουέλα. Εκεί όπου ο λαός της Βενεζουέλας, μαζί βέβαια και με τους λαούς των γειτονικών χωρών της λατινικής Αμερικής, έχουν δημιουργήσει ένα παράδειγμα, όχι μόνο για την Λατινική Αμερική, αλλα για τους λαούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που αγωνίζονται για Δημοκρατία, για κοινωνική δικαιοσύνη και δικαιώματα…».

«…Η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη…».

Aυτα ο πρωθυπουργος μας, για να μην ξεχνιόμαστε. Που συνεχίζουν ανερυθριαστα καποιοι να μας μιλάνε περι ανεμων και υδατων

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για εκει την πανε την δουλειά οι τσεκεβαρες..αλλα δεν θα τους αφήσουμε.. θα πανε πολλοί απο δαυτους στην φυλακή.

michele είπε...

0,27€ το λατρεμένο ΥΓΕΙΑ

michele είπε...

Και 0,275€ κλείσιμο. Χωσιμο στις τραπεζες στο τελος, κραταει παντως το 766

ΟΤΕ-ΟΠΑΠ και ΕΕΕ κρατησαν ολιγον ,ολοι οι μεγαλοι κατω

FTSE 5 ανοδικές 2 αμεταβλητες ( ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΜΙΓ) 18 αρνητικές
χειρότερη η ΕΤΕ με -2,34% ακολουθούμενη απο τα ΕΧΑΕ με -2,27% τρίτη χειρότερη η ΕΥΡΩΒ με -2,27% επίσης

michele είπε...

4 εκ μικρότερος ογκος, καλη η ΙΝΤΚΑ παει για πανω :)

austin είπε...

Μόνο μια μετοχή δεν πάει επανω..και με έχουν πιάσει τα νεύρα μου