Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

master είπε...

Ας το αφήσουμε ασχολίαστο προκειμένου να μην πούμε όσα βρισίδια ξέρουμε.... Καλή ήταν η μέρα σήμερα, μη μας πιάσουν τα νεύρα μας απογευματιάτικα.
τι να πουμε πια, τάχουμε δει όλα.....

michele είπε...

Τα εχουμε δει ολα master ,καλο κανει. Ο κοσμος πρεπει -με πόνο- να μαθαίνει.
Την πληρώνουν βεβαια και αυτοι που δεν φταινε. Δημοκρατια εχουμε ομως επομενως :)

master είπε...

Υπομονή τι να γίνει. Το ΄΄κακό΄΄ με τη Δημοκρατία είναι ότι μπορεί να βάζει υποψηφιότητα όποιος νάναι. Τρελός βάζει, μανιακός βάζει, ηλίθιος βάζει, ψεύτης βάζει.....Αλλά το χειρότερο είναι ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που τους ψηφίζουν. Γι΄αυτό δεν άρεσε και στον Αριστοτέλη.
Μα μόνο αυτοί την πληρώνουν. Αυτοί που δεν φταίνε.
Να είσαι καλά Michele.

mixalis mixalios είπε...

Αυτό όμως δεν το έχεις ξαναδεί Mic...

https://www.youtube.com/watch?v=-8h7c79rhXI

master είπε...

χαχαχαχαχα. Δεν το πιστεύω!!!!
Αρχίζω να γκαζώνω μα την αλήθεια..

mixalis mixalios είπε...

Από τη μία είμαστε άτυχοι που βιώνουμε αυτή την εμπειρία με τις συνέπειές της από την άλλη είμαστε και τυχεροί γιατί ζούμε μια μοναδική εμπειρία ανά τον πολιτισμένο κόσμο...

michele είπε...

Χαχα συνονοματε το ειχα δει.Και ξεραθηκα στα γελια. Ξερεις αυτου του τυπου τα καθεστωτα ,βγαζουν και γελιο.Ειναι η αντιδραση καταλαβαίνεις:)

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας.
Ολα τα κουλά, με ξυριζα...
Δεν φτάνει που μας έχουν ταράξει στο παραμύθι, αλλά έτσι θέλει ο Ελληνάρας κάργα ψέμα, διαβάζουμε απο δώ και απο κεί για την τελευταία άνοδο του ΧΑΑ, ότι κρίμα σε αυτούς που δεν πίστεψαν και πούλησαν και ότι η οικονομία πάει τρένο.
Και προπάντως το ότι το ΧΑΑ προεξοφλεί και λοιπά.
Μα πώς να πιστεψω στο ΧΑΑ όταν βλέπω ότι η ΔΕΗ, που έχει 2,5 δίς ανεξόφλητους λογαριασμούς, κομματιάζεται, πωλείται, είναι για φαληραμέντο και φορτώνεται κι άλλα δάνεια και μου κάνει ένα +27% σε ένα μήνα απο 24/03 και τρέχει ακόμη.
είπαμε αλλά όχι και .
Τεχνικά πάντως θέλει προσοχή γιατί στο εβδομαδιαίο είμαστε στο πάνω ταβάνι(3,3-3,4) του ρεϊντζ που είμαστε απο 2/2016 πάνω απο κεί πάμε 3,92, 4,17 ...ότινάναι...χαχα