Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Corina Cretu 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Ηρωίδα....!!!

mixalis mixalios είπε...

Καταπληκτική δουλειά από τη ΓΓΠΣ. Στη δήλωση μου δεν υπάρχουν ούτε οι τόκοι καταθέσεων, ούτε των δανείων. Κατά τα άλλα η εφαρμογή άνοιξε....

SCALPER είπε...

ΕΠΕΙΔΗ τη δήλωση την κάνω μόνος μου....τις αγορες μετοχών μέσα στο ΄16 τις δηλώνουμε

michele είπε...

Eγω δεν δηλωνω τιποτα ,οταν φτιαχτει σοβαρο νομικο πλαισιο περι κινητων αξιων τοτε οκ

mixalis mixalios είπε...

Την ίδια απάντηση Mic τη δίνεις εδώ και δύο χρόνια... Ελάτε να τα βρείτε! Κατά τα άλλα ξεκινάει τώρα το Survivor...Τώρα τι είναι πιο σημαντικό, να δούμε τι λένε Μπλούμ και Σοιμπλε ή ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor....

Panos είπε...

Καλησπερα σε ολους...χαχαχα mixalis mixalios εννοειται ποιος θα κερδισει τον σημερινο αγωνα στο survivor( Θελω να κερδισουν οι μαχητες σημερα...), σιγα μην ασχοληθουμε αλλο με το μαγαζι στα σοβαρα.Ασε να βγει πρωτα μια σοβαρη κυβερνηση και μετα θα ξαναασχοληθουμε σοβαρα.
Συμφωνω απολυτα με τον Μιχαλη, σχετικα με την δηλωση των μετοχων, δεν εχω δηλωσει τιποτα τα προηγουμενα χρονια και φυσικα ουτε και φετος.Ελατε να τα βρειτε και να τα παρετε...χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν δηλώνω τίποτε. Η κόντρα του κουρη έχει πρωτοσέλιδο αύριο. .Εκλογές η Δημοψήφισμα τον Μάιο αν δεν πάρει αύριο λύση ο Αλέξης. .Μόνο που τώρα δεν είναι 2015...Τόλμησε το Αλέξη. ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είδατε την δημοσκόπηση του Action24. .Αν ο Τσιπρας έχει σήμερα 19% είναι μάγκας.

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας. Αύριο πριν το άνοιγμα αποτελέσματα ΔΕΗ. Μια πρώτη γεύση απο Reuters νωρίτερα. Ελπίζω να υπάρχει και κανένα νεώτερο με την ΕΝ.ΣΗΜ. πρέπει οι 60 μέρες από έναρξη γεμη να έχουν περάσει.

Είχα γράψει παλιότερα για την τωρινή περίοδο + εγκαίνια+ κατασκευαστικές. Σήμερα -αν και δεν έχω- χάρηκα για την κίνηση ελλακτωρ. Τουλάχιστον η μακρινή τότε σκέψη βγήκε.

Εχαε με μέρισμα+ επιστροφή δίνει μια τίμια απόδοση. Μόνη σκέψη μην αρχίσουν αναβολές πάλι και μιας πιάσει το θερμό καλοκαίρι.

Ευρωμπάνκια λίγο χωλαίνει. Αλλά με καλά νέα αύριο έχει ένα κενό αέρος κάπου στα 80φεύγα να καλύψει και αυτή.

Σε αγωνιστικό σαιτ των δεητζήδων διάβασα για ενδιαφέρον ελπεντισον για τα μαρκετ-τεστ που θα γίνουν προς το 3ο τρίμηνο του έτους. Ενδιαφέρον. ίσως πρέπει να ξαναδιαβάσουμε τον οδηγό "προτέργια" στου μορφονιού για να βρούμε τις αντιστοιχίες.

k.Hippy με μικρή θέση θα ακολουθήσω στον πΟΤΕ. Εχετε δίκαιο. Έφτασε η ώρα του και η εξέλιξη αυτή ίσως δείχνει και ως γερμανικό νεύμα συμφωνίας.

SCALPER είπε...

Είδατε την δημοσκόπηση του Action24. .Αν ο Τσιπρας έχει σήμερα 19% είναι μάγκας.

TA ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ EINAI KONTA ΣTO 12%...KAI ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 8%