Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΥΓΕΙΑ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΥΓΕΙΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο μεγάλος πυθμένας ( από 8/2014) με γραμμή λαιμού την R ολοκληρώθηκε όπως επισημαίνεται με τα κόκκινα τετράγωνα και ο τίτλος αφομοιώνει τις τιμές με κλεισίματα ( εκτός από ένα) πάνω από τον απλό κινητό των 200 εβδομάδων [0,2293].
Επισημαινεται επίσης με κόκκινη διακεκομμένη ελλειπτική γραμμή η μεγάλη συσσώρευση 7 μηνών μεταξύ των G1 και S1 {0,1260-1,1640} που εκτονώθηκε με ιδιαιτερα μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών και διάσπαση και της Ζ ( 0,1970€).
Οσο ο τίτλος βρίσκεται πάνω από τον ακμο 200 εβδ, ετοιμάζεται να συνεχίσει την κίνηση με διάσπαση και της R και στόχο τον ευρύτερο πυθμένα και την S στα 0,3150€.
Διαφορετικά, εάν και εφ όσον διασπαστεί καθοδικά ο εκμο 200 εβδ,τότε θα δοκιμασθεί εκ νέου η Ζ στα 0,1970 ( retest) 
Nα προσεχθεί, προιόντος του χρόνου η σύγκλιση του ακμο 50 εβδ με τον αντίστοιχο των 200 εβδ,καθώς όταν αυτός τμηθεί ανοδικά η πορεία της μετοχής θα είναι ανοδική σε μακροπρόθεσμη πλέον βάση.

39 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Την Τελική πρόταση της τροικας φέρνει στις βαλιτσες του ο Τσακαλωτος...θα την παρουσιάσει στον πρωθυπουργο και θα παρθουν οι τελικες αποφάσεις μεχρι το πασχα (θετικές) Μαζι με το μπαράζ επικοινωνιακων παρεμβασεων (επιδοματα..εγκαίνια) θα ερθει και η συμφωνία. Ειναι σιγουρο πως ολα αυτα δεν μπορουν να αντιστρεψουν το κλιμα στην κοινωνία μιας και οι νεες δημοσκοπησεις που θα βγουν θα δειχνουν τον Συριζα κοντα στο 10%...Για το ΧΑ πιστευω πως ο δρόμος ειναι win-win..εκτος αν γινει ατύχημα (δημοψήφισμα) .Σε λιγους μηνες άλλωστε θα μπουμε σε προεκλογικη περίοδο και αυτο θα φανει και στο χρηματιστηριο.Πιθανότατα ο Αλεξης θα παρει τα μετρα και ο κυριακος τα δωρακια(χρεος-αναβαθμισεις).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαίνει ο άντρα ξαφνικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα τού γυμνή πάνω στο κρεβάτι. ..Τι έγινε τής λέει. ..Σε περίμενα καλέ μου. ..Περίεργο λέει αυτός. .ψάχνει στο σπίτι. .ανοίγει την ντουλάπα και βλέπει έναν γυμνό άντρα μεσα..Ποιος είναι αυτος;Κλέφτης Ληστεία. .φωνάζει η γυναίκα.

Paolo GG είπε...

καλό το ανέκδοτο, ΟΠΛΑ.

σε άλλα νέα
μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως τα περιγράφεις. Όμως μην ξεχνάμε πως εκπλησσόμεθα διαρκώς με τους Κυβερνητικούς μάγους και jogglers που εγκαταστήσαμε στο σβέρκο μας.
καλημέρα.

austin είπε...

Ετσι είναι Πάολο, όταν υπάρχει απογοητευση σε συνδυασμό με έλλειμμα κουλτούρας, ταυτότητας και αυτοκριτικής, τότε ο λαός καταλήγει στην χειριστή επιλογή.

Αυτή την επιλογή θα την πληρώνουμε καιρό, όπως πληρώνουμε την τύφλα του "τσοβολα σωστά όλα". Το θετικό είναι ότι οι ξένοι φαίνεται να τους τραβούν το χάλι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους το τραβούν μια και έξω, γιατί πρέπει να περάσουμε και άλλα πριν φύγουν. Αναμονή μετά τις γερμανικές εκλογές.

Την καλημέρα μου.

Για τον Αρταξια... Δεν με νοιαζει αν ο κουλης είναι καλός η κακός. Σίγουρα καλύτερο από τους ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα, παρά μόνο να γκρινιάζουν, να στοχοποιουν, να αποδώμουν, να διχάζουν, να λένε δήθεν σωστά πράγματα, αλλά να μην προσπαθούν ούτε στο ελάχιστο για κάποιου είδους αλλαγή. Βλέπε παιδεία και μόνιμες επιθέσεις στους δικαστικούς. Δεν γίνεται να βάζεις χέρι στην δικαιοσύνη, οπότε σε συμφέρει, να λες ότι είναι σάπια και ότι υπάρχει παραδικαστικο, αλλά καμία ενέργεια να μην γινεται.

Andreas D. είπε...

http://www.newmoney.gr/insider/319464-prosorini-anastoli-diapragmateisis-gia-plastika-kritis

SCALPER είπε...

Καλημερα σε ολους...απο τον Οκτωβρη Οπλα μιλαω
..για ενρηξη του Συριζα στις επομενες εκλογες...η επομενη μερα θα τους βρει σε δυο,τουλαχιστον κομματια

hippy είπε...


Καλημέρα

Μάθανε πως πηδιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι...γιατί να μπορούν να ΜΗΝ πληρώνουν τα δάνεια τους οι τζαμπαμάγκες λένε οι συνταξιούχοι της Alpha Bank (με τα δάνεια με προνομιακά επιτόκια μην ξεχνιόμαστε)...θέλουμε να μπορούμε κι εμείς

Βουλιάζουμε αλλά δεν αλλάζουμε στην Ελλάδα Αγελάδα.

http://bankingnews.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/item/300781-syntaxioychoi-alpha-bank-sygkentrwsh-diamartyrias-logw-adynamias-plhrwmhs-twn-daneiwn-toys.html

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να τους τα χαρίσουμε
Η να πάνε στο ακατάσχετο έως 100,000 ....

giaxy είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟ?

Paolo GG είπε...

αν και δείχνει να αντέχει, κάποια στιγμή θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ !!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προσοχη στουςφιλους..ολα ειναι για τον σανο..πως θα τον σερβιρουν..διατηρω και αυξανω θέσεις.

michele είπε...

Καλημερα παίκτες μου :)

ArTaXiA είπε...

Παρακαλείται ο κύριος που αυξάνει θέσεις, θα δώσει μια μαρκετιά ΕΤΕ, να φύγουν κάτι στημένα που'χουμε, γιατί είμεθα καθηλωμένοι στις οθόνες κι έχουμε κι άλλες δουλειές.

Bonjour παίκτε κι αρχιπαίκτε.

μπαρμπαλιας είπε...

ζεαουρ μωρα μου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Που τα εχεις στημενα παίχτη;στο συν 15%;χαχα ακου ΕΤΕ...

ArTaXiA είπε...

Καλέ όχι. Δώσε εκεί δυο εκατομμύρια κομμάτια αγορά, κι όλοι χαρούμενοι θα'μαστε.

michele είπε...

Oμορφες διολισθήσεις. Μπονζεαουρ Μπαρμπα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Περιμενε λιγο γιατι ο δικος σου τα εκανε σαλατα πάλι..

ArTaXiA είπε...

Δεν έχω να περιμένω. Τα ΕΤΕ φεύγουν σήμερα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πες τιμουλα ρε παιχτη να δω πως σκευτεσαι..

ArTaXiA είπε...

Α-πα-πα, δεν λέγονται αυτά!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια γιατι δεν τα πουλας την Δευτερα στο +20%;..εσεις οι νεαροί βιαζεστε...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πούλα ΕΤΕ και μπες ΧΑΛΚΟΡ και ΛΟΥΛΗ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δηλαδη ενας δεν πιστεύει σε συμφωνία.. τι ειστε εσεις ρε...Του αγιου σορτη γιορτάζεται; Αφού ο Αλεξης το είπε.. συμφωνια Παρασκευή σε αυτο το όργανο το γιουρογκρουπ ...αλλιώς θα καλεσει Σύνοδο..

Unknown είπε...

Σύνοδο των κρατών του ευρώ αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στο Eurogroup ζητεί ο Αλ. Τσίπρας
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1221771/sunodo-ton-kraton-tou-euro-an-den-epiteuxthei-sumfonia-sto-eurogroup-zitei-o-al-tsipras
Γειά σας.
Οταν οι Ελληνες υπουργοί-πρωθυπουργοί βρίσκουν τοίχο στις διαπραγματεύσεις, ζητούν πολιτική λύση και λοιπές αηδίες.
Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο ή και παρόμοια φαίνεται ότι τα πράγματα είναι χειρότερα απ'ότι φαίνονται, θα τα υπογράψουν όλα; συντάξεις, εργατικά κλπ;
παλιότερα θα έλεγα όχι, αλλά απο τους γιαλατζι αριστερούς δεν ξέρεις τι να περιμένεις, οπότε για το ΧΑΑ, θα πρότεινα τοίχο-τοίχο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω παντος το ξαναλεω και αμαρτια δεν εχω..ολα ειναι οκ...Δεν προτρέπω κανέναν να κανει κατι απο αυτο που λέω.. .

Lorac είπε...

κΑλΗσΠεΡα σας!! Διάβασα τους πηχυαίους τίτλους στο γνωστό site και έκατσα να δώ όλο το βίντεο από την συνέντευξη του προέδρου των βιομηχάνων. Τελικά άνθρακας - ή μάλλον λιγνίτης- ο θησαυρός!! Τσάμπα το τηλέφωνο που έψαχνα να βρω από εξυπηρέτηση μετόχων δεη για διευκρινήσεις σχετικά με το κατά πόσο ισχύει ο ξαφνικός θάνατος.

michele είπε...

Ρε σεις είπα να μην πολυμιλάω για πολιτικά, μην με φτιάχνετε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν θυμάμαι καλά την προηγουμενη φορά που τα ειχε βρει σκουρα ο Αλέξης μετα απο γιουρογκρουπ και πήγε να καλεσει συνοδο κορυφής ο Γιουνκερ τον ειχε αποτρέψει.. Αυτη τη φορα πριν μαθει το αποτέλεσμα του γιουρογκρουπ την επικαλείται.. Γιατι να ανοιξει τα χαρτια του;

SCALPER είπε...

Χαλκορ..κεφαλαιοποιηση= συμμετοχη cenergy+μετρητα ταμειο!!!!!!!
Εξαιρετικος δεικτης P/S...freefloat 15%...σε πολυ καλο δρομο η αναδιαρθρωση του δανεισμου...

michele είπε...

Χτες πανω η ΜΠΕΛΑ σημερα -4% ο,τι ναναι πραγματικα ,μαζευτηκε τωρα

ArTaXiA είπε...

Oυφ, πούλησα ΕΤΕ, δεν ξέρω αν σας το 'πα, ε;

michele είπε...

Ο ΔΤΡ σηκωσε το ΓΔ ,κλεινοντας στο +2,03% στις 751 μον

670 ο ΓΔ καλη η ΔΕΗ τεχνικά, μαζεψαν τα δεικτοβαρη μη τραπεζια ΜΠΕΛΑ και ΦΦΓΚΡΠ

hippy είπε...


ΧΑΛΚΟΡ: Δεν είναι και μικρό πράγμα μία εταιρεία να χρωστάει 4 φορές τα ίδια κεφάλαιά της… Εξ ου και η αντιμετώπισή της από την αγορά, που δεν πείσθηκε από τα δελτία τύπου και τις αναφορές τους…

Στην εταιρεία όπως στις περισσότερες υπάρχει πολυεστιασμός...καθένας εστιάζει ανάλογα με το στοίχημα του

SCALPER είπε...

Πολυ σωστα...εξυπηρετουνται με ανεση ομως...+προοπτικη εξαιρετικης αναδιαρθρωσης + δυναμικη επιστροφη σε κερδη + καλη προοπτικη ανοδου του χαλκου +εχουν ολοκληρωθει οι επενδυσεις+ η μετοχη εχει ξυσει πατο

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...


Εάν εξυπηρετούντο με άνεση ΔΕΝ θα αύξαναν.

-προοπτικη ανοδου του χαλκου??? Είναι βέβαιο?? Wishful thinking να υποθέσω.

-η μετοχη εχει ξυσει πατο?? Μετά από αντίδραση 100%?

-προοπτικη εξαιρετικης αναδιαρθρωσης ?? Εδώ είναι όλα τα λεφτά. Στον όμιλο Στασινό πολλά κεφάλαια είναι goodwills μεταξύ μαμάς και θυγατρικών...οπότε καλά κρασιά.

Τέλος πάντων δεν με αφορά πως διαχειρίζεται καθένας τις οικονομίες του...οπότε κ. Δημητράκη keep on

SCALPER είπε...

MAKAΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...άρχισα με ΕΛΚΑ...στο δίπλωμα τους ρευστοποίησα...μετά ΒΙΟ στην οποία δυστυχώς ρευστοποίησα νωρίς στο 1,50...και ΧΑΚΟΡ ΣΤΟ 0.50

και STOP η αναφορά σε ΧΑΛΚΟΡ ξανά

SCALPER είπε...

και ΧΑΛΚΟΡ αγορά στο 0,50.....εννοώ