Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ                        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

Lorac είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλες κ όλους Χριστός Ανέστη Υγεία Οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες σας εύχομαι! Αν μη τη άλλο η μέρα σήμερα ξεκίνησε δυναμικά την μεταπασχαλινή εβδομάδα!!

Το σαββατοκύριακο και μετά θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα ΔΝΤ/χρέους οπότε μέχρι παρασκευή χωράει ένα τεστάρισμα των αντοχών (στοπ) των λονγκ άνετα. Επομένως αναμένω και χαμηλότερες τιμές για επαναγορά σε ότι έδωσα και μετά με την είσοδο του Μαΐου επανεκτίμηση της όλης κατάστασης.

Θα είχε ενδιαφέρον σε όποιον κάνει τραπεζικό trading η απόκλιση σε απόδοση κ τιμές μεταξύ ευρωβ-αλφα. Με τον Μιχάλη παρατηρούμε παραπλήσιους εμα. Οπότε το κλείσιμο της μιας εξ αυτών είναι ψέμα και το πολύ σε 2,5 περιόδους θα μάθουμε πια είναι αυτή.

asxetos asxetopoulos είπε...

Χρόνια πολλά υγεία, ευτυχία και τύχη.
Για τις χαμηλότερες τιμές συμφωνούμε, γιατί σαν πολύ πήραν τον ανήφορο, αλλά γιατί θα πρέπει να συμπίπτουν οι αποδόσεις-μετρήσεις μεταξύ των δύο τραπεζών, διαφορετικά μεγέθη, διαφορετική ιστορία...

asxetos asxetopoulos είπε...

Προχθές με ρώταγε κάποιος, ρε μήπως οι τζέδες του ΕΛΛΑΚΤΩΡ θέλουν να πάρουν το 10% απο την ALPHA και η ALPHA τους ανεβάζει την τιμή για να τους πουλήσει ακριβότερα, αυτοί έχουν να πληρώνουν και πρόστιμα και πάνε τούμπανο.
Δεν ξέρω ρε φίλε του λέω αλλά αποκλέιεται να είναι έτσι πάντως...

Lorac είπε...

http://www.tradingview.com/x/g74TMk7Z/

Περίοδος απο το περσινό χαμηλό. Η ευρωβ τότε έκανε διπλό χαμηλό τον Αύγουστο και μετά έτρεξε να καλύψει την διαφορά. Στις 4/11 είχε πάλι μια απόκλιση.

Ελλ-ακτωρες έχει όντως ένα πρόστιμο και ένα ποσοστό της αλφα ;-)