Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

17 σχόλια:

Gerry είπε...

Καλησπέρα στον Μιχάλη και στους εκλεκτούς φίλους! Ο ΓΔ εχει κανει πορεια απο τις 550 και κοντευει τις 800, αρκετα χαρτια εχουν κανει 100% -200% εχουν ξυπνησει ακομη και χαρτια που επι 4 χρονια ήταν σε χειμερια ναρκη και χτυπανε 100% σε χρονο dt(πχ ΑΣΚΟ) κι εχεις τη ΦΦΓΚΡΠ την ιδια στιγμη, με τετοια αποτελεσματα, με τα χιλια ζορια να εχει δωσει μια αποδοση 12-15% και να εχουν την ιδια τιμη που ειχαν με ΓΔ 580-600 μονάδες!! Πού το πάνε οι Κουτσολιούτσοι; Ημαρτον.

Gerry είπε...

Και συγχαρητηρια στον κ. Lorac που προτεινε επανειλημμενως ΔΕΗ κατω απο τα 3€...Η αποδοση της ειναι απο τα 2,60 κοντα στο +50%....ενώ τα ΦΦΓΚΡΠ επί 7 μηνες σερνονται στο ταμπλο και υποαποδιδουν ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ εναντι ολων των blue chips! Ποια; Αυτα που ήταν οι leaders της αγορας και απο τις πρωτες επιλογες των ξενων, τωρα τα έχουν "κάνει ρόμπα" η ΔΕΗ και τα ΕΛΠΕ!

Gerry είπε...

Ακομη και η ζημιογονα και υπερδανεισμενη ΒΙΟ εκανε κινηση σχεδον 100% και τα ΦΦΓΚΡΠ -με τετοια αποτελεσματα- με το ζορι 15%! Και εκανε και placement o Κουτσολιουτσοςστα 20€ κατω απο την τιμη που βρισκοταν στο ταμπλο (21,50) και αρκετα κατω κι απο την τιμη της bv. Τι να πεις πραγματικά.

ΝίκοςΤ είπε...

Ενδοξες μέρες κύριοι,ηρωϊκές.
Η επιμονή και η υπομονή ανταμοίβονται,έτσι μας έλεγαν στα σχολεία μας.
Θα μου επιτρέψετε να μείνω για λίγο ακόμη αγορασμένος,δεν είμαι πλεονέκτης αλλά ετοιμοπόλεμος.Και βέβαια έχω δηλώσει εγκαίρως το χαρτοφυλάκιο μου .
Καλησπέρα φίλτατοι.

michele είπε...

Καλησπερα αγαπητοί! Το βασικο δασκαλε ειναι το ..ετοιμοπόλεμος!

michele είπε...

Τωρα ηθελε placement o Κουστολιουτσος.Μην συγκρινετε με τον ΓΔ η αλλα χαρτια .Κινειται με δικό του τρόπο παίδες.

Και δεν ..υποτιμήθηκε και τοσο σαν τις αλλες που εξαυλωθηκαν

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε michele
Ετοιμοπόλεμος αναμένοντας τον εχθρό.Τόσες δεκαετίες δίδακτρα πληρώθηκαν,βελτιώθηκα στις πολεμικές τέχνες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Την πιο σωστή κουβέντα την έχω ακούσει από τον Μιχάλη. .Στην μεγάλη άνοδο η στην μεγάλη πτώση οι πιο πολλοί κοιτάζουν χε...νοι..και τις περισσότερες φορές δεν πιάνουν την κίνηση. .Μην παρεξηγηθώ και εγώ έτσι αντιδρώ μερικές φορές..περιμένω το γύρισμα για να ξαναμπώ. Όχι βιασύνη. ..Οι πιο παλιοί γνωρίζουμε ότι οι ευκαιρίες είναι μπροστά μας..εκτός και αν κλέψει όλη την δόξα ο Αλέξης.

Gerry είπε...

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, Μιχάλη.

SCALPER είπε...

Σχετικά με τον όμιλο ΒΙΟ - ΧΑΛΚΟΡ - CENERGY....Ας προσέξουμε την εξαιρετική μείωση των ζημιών..και το πέρασμα της ΧΑΛΚΟΡ από ζημιές 30.000.000 ευρώ σε κέρδη 1.900.000 ευρώ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...KAI επικεντρώνονται πια στη σοβαρή χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση. ΚΑΙ λάβετε υπόψη σας..την μικρή διασπορά...

ArTaXiA είπε...

Να μηνύσετε στον Αλεξανδράτο, πως χωρίς τη δική του επιμονή, πόνημα δεν θα είχατε. Τυπωθείτω!

Αποχωρώ.

mixalis mixalios είπε...

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1537606/proelaynei-to-komma-ths-merkel--xefoyskonei-o-soylts.html

michele είπε...

Eυτυχως που αξιώθηκες art. Θα λαβεις παρατηρησεις οταν μελετηθει :)

Συμφωνω σε γενικες γραμμες Πασχαλη, γι αυτο αλλωστε και βρισκονται παντα στο στοχαστρο.

mixalis mixalios είπε...

Στα υπόψη ο σημερινός υψηλός όγκος στον ΟΛΠ...

michele είπε...

Οντως ,αλλα υπηρχαν και πακετα 152 χιλ τεμαχίων στα 13 ευρώ

ΝίκοςΤ είπε...

Ω! Και τώρα;
http://www.kathimerini.gr/908788/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/antisyntagmatikes-oi-perikopes-se-synta3eis-meta-to-2019

michele είπε...

Τυπικα ειναι σωστο δασκαλε αυτο. Αυτα συμβαινουν σε χωρες που δεν εχουν προνοησει να εχουν Συνταγματικο δικαστηριο αποφευγοντας ολο αυτο το χαμο.

Ειναι κατι που το λεω χρονια ,αλλα ποιος ειμαι εγω.

Σε επίπεδο πολιτικων δυο ανθρωποι προτειναν σε διαφορετικες περιοδους την υπαρξη Συνταγματικου Δικαστηριου .Ο χοντρος Καραμανλης και ο.. χοντρος Βενιζελος.

Αλλα απαιτειται συνταγματικη αναθεωρηση. Πολλα εργα θα ειχαν γινει ΠΟΛΥ νωριτερα γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορουσε να απευθυνθει στο ΣΤΕ που φυσικα χρειαζεται πολυ χρονο για τις αποφασεις.