Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΜΥΤΙΛ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
MYTIΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των τελευταίων 8 μηνών. Από τις 30/1/2017 κινείται εντός του πλαγιοανοδικού καναλιού W1-W2 καταγράφοντας στις 11/5 τα 7,82€.

Η υποχώρηση του τον έφθασε  κατα την χθεσινή συνεδρίαση σε ένα πολύ κομβικό σημείο ,αφου προσέγγισε την κάτω πλευρά του καναλιού W2 ,καθώς και την κάτω πλευρά της ζώνης Χ100-Χ200 [ 7,26-7,25€].
Κινήθηκε επίσης ακριβώς ανάμεσα στο σύστημα των δύο εκθετικών κμο 30 και 50 ημ ( 7,33-7,19).

Κατά συνέπεια ,μια θετική αντίδραση που δεν θα ξεπεράσει την Τ ( 7,46€) θα ειναι τεχνικής φύσεως ,καθως ΜΟΝΟ πάνω από την Τ μπορούμε να δούμε τα τοπικά η και νεότερα υψηλά.

Αντίθετα, μια καθοδική διαφυγή απ το κανάλι , και διάσπαση ταυτόχρονα του εκμο 50ημ θα συντελεστεί με αύξηση του όγκου συναλλαγών και με πρώτο ελάχιστο στόχο την διακεκομμένη Υ1  στα 6,90 ευρώ.
Η V στα 6,70 και η V3  στα 6,40 είναι οι επόμενοι αξιόλογοι στόχοι.



63 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιας και ο Σοιμπλες πιεζεται να δωσει λυση στην Ελλαδα απο τα καναλια της Γερμανίας.. δεν θα ηταν καθόλου παράξενο να αλλάξει τροπαριο και να μαλακωσει εχοντας το αλλοθι που εψαχνε...Καλημερα σε όλους.

Λευτερης είπε...

Νομίζω πως είναι μοναδική φορά που η κυβέρνηση αυτή δικαιούται να πάρει κάτι από το χρέος, έστω και σαν καλοστημένο αφήγημα. Πιστεύω δεν θα μας απογοητεύσουν στις 15/6.
Καλημέρα ΟΠΛΑ Καλημέρα σε όλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θα επαναλαβουν τα μετρα του Μαιου του 16..με συμφωνία ΔΝΤ...μεχρι εκει θα παμε...Τον σανο αυτο θα τον σερβιρει ο Αλεξης μεχρι τις εκλογές. Τς δωρα θα τα παρει ολα ο Μητσοτάκης.

master είπε...

Καλημέρα.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Ένα αφήγημα, ξεγελά νομίζω και δεν δίνει κανέναν "αέρα" αισιοδοξίας.

Από την άλλη, αυτό το πράγμα δεν είναι χώρα. Φόροι μόνο, μέχρι το 2060 θέλουν να ξέρουν, να ελέγχουν απόλυτα (δεν είναι κακό αυτό, σε μία χώρα που γίνεται της..πόπης) και να ρουφάνε μεδούλι, προβοκάτσιες, ψέματα.

Η χώρα τούτη είναι μόνο για τουρίστες, για ομίλους και πολυεθνικές, για λαμόγια και για κομματικούς στρατούς. Για όλους τους υπόλοιπους, απλά δεν έχουμε καταλάβει νομίζω και δεν θέλουμε να πιστέψουμε τι έρχεται και πως θα γίνουμε.

Όποιος δεν έχει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την έδρα του στο εξωτερικό, την έχει πατήσει..

Λευτερης είπε...

Ένα καλοστημένο αφήγημα που θα μας παραπέμπει στον Οκτώβρη και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι δεν είναι άσχημο, από τον τοίχο.
Όσο για την χώρα Γιώργο, αναγνωρίζω πως η γενιά μου είναι υπόλογοι για αυτό που βιώνετε και θα βιώνετε όλοι εσείς οι νεότεροι.
Καλημέρα

master είπε...

Ναι αλλά τον σανό που είπε ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ φαίνεται ότι τον μασουλάνε μια χαρά οι Έλληνες χλιμίντζουρες, όπως και τα ψέματα και οι προβοκάτσιες που λες και συ austin τους χαιδεύουν μια χαρά τα αυτιά κι ας απέχουνε πολύ απ΄την αλήθεια που έλεγε κι ο Σαββόπουλος.
Αντιδρούν ησύχως......

austin είπε...

Λευτέρη επειδή και η γενιά μου και ας είμαστε νέοι, φέρει τις ευθύνες της, μόνο τα μωρά και τα παιδιά που είναι "έρμαια" των γονιών τους δικαιολογούνται. Οι υπόλοιποι, δεν μπορούμε να έχουμε ως καραμέλα ότι φταίνε οι παλιότεροι. Είχε η γενιά μου μία δεκαετία να αντιδράσει, όχι στους δρόμους, αλλά στην σάπια νοοτροπία. Ξέρεις πόσους φίλους και συμφοιτητές είχα που έλεγαν σαν "μεγαλοπαράγοντες": "αααα ρε, μία αργομισθία να βρούμε".

Δεν διαφωνήσω ότι οι πρεσβύτεροι τους έβαλαν στο μυαλό αυτή την φιλοσοφία, αλλά κάποια στιγμή απαγκιστρώνεσαι και έχεις την δική σου λογική. Αν δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν είναι λογικό και κάνει κακό σε όλους μία αργομισθία για παράδειγμα, τότε λυπάμαι. Είσαι είτε χαζός είτε συμμετείχες στην "καθετοποιημένη" λαμογιά που συντελούταν και συντελείται στην χώρα.

Κατά τα άλλα, να ξέρεις, ότι αυτό που είπες για τις ευθύνες που έχετε, είναι λυτρωτικό. Όχι για την γενιά μου, αλλά γιατί είναι το πρώτο στάδιο και βήμα για την αλλαγή της νοοτροπίας. Αν αυτό το έκανε η πλειοψηφία του λαού, ένα είναι σίγουρο:

Δεν θα ερχόταν με τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Γιατί άλλο να είσαι αριστερός και να ψήφιζες ΣΥΡΙΖΑ (και γούστο σου καπέλο σου) και άλλο να πηγαίνεις με το ρεύμα γιατί φταίει κάποιος άλλος.

michele είπε...

Καλημέρα ,καλημέρα σε όλους !

master είπε...

@ austin
Αυτός είσαι!!!! Εύγε.

Λευτερης είπε...

Όποιος διάβασε και έπιασε τον στόχο του Μιχάλη, της ΑΛΦΑ στην διόρθωση βγάζει καλό μεροκάματο

Μανώλης είπε...

Michele,καλημέρα καθώς και στην παρέα.
Αν έχεις χρόνο κάνε ένα σχόλιο για τον ΑΒΑΚΑ.Εγώ επιμένω. Οι κατασκευαστικές είναι φορτωμένες
με μετοχές ΑΤΤ,από την οποία έγραψαν πολλές ζημιές.Η Τιμή της ΑΤΤ την 30-12-2
016,ήταν 0,029 euro.
Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός.
Δεν προτείνω αγορά ή πώληση μετοχών.

john deer είπε...

καλημερα απο την πολυ βροχερη Θεσσαλονικη!

michele είπε...

Kαλημερα John ! Οχι δεν γινεσαι κουραστικος Μανώλη,αλλα την πορεια την δειχνει και το ταμπλο

Ο μεν ΕΛΛΑΚΤΩΡ ειχε μεγαλες ζημιές το 2016 μη επαναλαμβανόμενες ομως και αυτο αποτυπωθηκε στην τιμή του, η δε ΓΕΚΤΕΡΝΑ πεταει

εξ αυτου του λόγου,δεν ξερω αν επηρεαζει το γεγονος που λες.Και δεν ξερω αν οντως εχουν στο χαρτοφυλακιο τους μετοχες ΑΤΤ ,θελει ψαξιμο αυτο

michele είπε...

Λευτερη η αληθεια ειναι οτι η ΑΛΦΑ ειχε γερη στηριξη εκει,εβγαζε ματια. Βεβαια σημερα το 778 του ΓΔ φαινεται δυσκολο να υπερκεραστει οποτε ελευθερωθηκα ;)

SCALPER είπε...

Καλημέρα. Αποτελέσματα ΧΑΛΚΟΡ σήμερα...Για να δούμε.....

Μανώλης είπε...

Michele,ευχαριστώ.
Και πάλι σωστός, που βάζεις το ζήτημα της διακράτησης αυτών των μετοχών,στο χαρτοφυλάκιό τους.

ArTaXiA είπε...

Αφήνω αυτό εδώ, μιας και τα λεφτά της Μονόπολης τελείωσαν. Μποντζούρ.

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/xanoun-to-edafos-kato-apo-ta-podia-tous/2.116153

ΝίκοςΤ είπε...

Καλά πάνε τα ΕΛΠΕ,το ερώτημα είναι "Αρχίζω να πέρνω τα κέρδη ή περιμένω την ΓΣ;".Βέβαια καλύτερα να έχει κάποιος τέτοιες απορίες παρά να κατεβάζει καντήλια για την ατυχία του κατηγορώντας την κοινωνία και την επιτροπή κεφαλαιοαγοράς.Καλή σας μέρα,ευτυχώς την σελίδα αυτή δεν την επισκέπτονται μίζεροι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια...οι βουλευτες τον τσιπρα τον εχουν άγαλμα.. που ειδε το αντινιουζ οτι τον βριζουν;...

ArTaXiA είπε...

Εμένα Οπλαρχηγέ, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μόλις χθες το μεσημέρι το antinews έγραφε για ενδεχόμενο χτύπημα και πριν κούκος χτυπήσει 7, κάποιος ήταν στη ΜΕΘ.

(Εξακολουθώ να υποστηρίζω πως πολλοί μπαίνουν και λίγοι βγαίνουν από τούτη τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Οψόμεθα)

μπαρμπαλιας είπε...

ωραιο θα ητουνα να στησουν ενα παιγνιδι στο χααλασμενο καλοκαιριατικα ...και να εχουμε ολους τους λουομενους να μην κοιτανε τις κορμαρες ...αλλα να δινουν εντολες στο κουνηστο με την φραπεδια ανα χειρας...
τετοια θελει ο νεοελλην,γνωστα
και
μπονζεαουρ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα λες;;;εγω το 2000 ημουμα Γαμήλιο στις πεταλούδες και αντι να κρατω το χερακι της γυναίκας φωναζα μες το δάσος.. παρε αττικατ..παρε...χαχα

John είπε...

Καλημέρα στην παρέα.
Χα Χα καλό μου θύμησες το μοχλό κλειδωμένο +8 για 10 μέρες. Ωραίες εποχές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν δεν υπήρχε το ±8% θα ειχανε κλαψει οχι μανουλες αλλα και ολο το σοι μαζί.. χαχα

michele είπε...

Το +8% ηταν η απολυτη ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΟΠΛΑ . Αυτο ηταν που κατεστρεψε το συστημα:
Αυτο διοτι πηγαινε ευκολα το χαρτι +8% εβαζε και ο μακαριτης ο Λαναρας ας πουμε ενα ψευτικο τουβλο αγορας στο limit-up και σου ελεγε ο αλλος "αγοραζουνε". Πρωι πρωι ετρεχαν παρουν καθως εκλεινε και το πλαφον των χρηματιστηριακων.

Αντιθετα αν ηταν ελευθερο σχετικα οπως τωρα, θα υπηρχαν πωλητες στο συστημα και οι αγοραστες θα σκεφτοντουσαν να αγορασουν στο +13% ας πουμε.

Το τοσο μικρο ευρος limit up εφερε τις μανουλες να κλαινε.Και οχι μονο αυτο βεβαια.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με τα μυαλα που είχανε τοτε οι μικροεπενδυτες θα αγοραζανε στο +30% και θα ηταν η απολυτη φουσκα...γνωμη μου.

ArTaXiA είπε...

Παίκτε μου....

Τυχόν απόφαση για το χρέος πάει για Ιούλιο και βλέπουμε. Το ΧΑΑ, κοντοστέκεται επειδή υπάρχει momentum. Το περισσότερο πιθανό σενάριο είναι, σε μερικές ημέρες, όταν φανεί πως το επάνω είναι περιορισμένο να ξεκινήσει χαλαρά με -0,25% και να πάει να κλείσει στο -4,60%. Και μετά, επειδή και οι μεγάλοι θα έχουν στο μεταξύ αποεπενδυθεί, δεν θα βρεθεί κάποιος από κάτω να μαζέψει. Θα ταλανιστεί η κατάσταση κανένα μήνα και μετά -μπορεί- να πάμε για φρέσκα υψηλά. Αυτό είναι το όνειρο που έχω δει εγώ.

Αν τώρα, κάνουμε φρέσκα υψηλά την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι ίσως η πρώτη φορά από το 2009 που θα πρέπει να παίξουμε και τα ρέστα μας. Και στην έννοια "ρέστα" βάζω margin, δάνεια, σπίτια και την πεθερά.

Τώρα περιμένω τους γνωστούς-άγνωστους να στοιχηματίσουν κόντρα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μου αρεσεις ..τελικα με τους ταυρους είσαι και εσυ Αρταξια.

ArTaXiA είπε...

Δεν θα το έλεγα Οπλαρχηγέ...

michele είπε...

Εγω δεν στοιχηματιζω καθως συμφωνω σε γενικες γραμμές με το πως βλέπεις την αγορα.
Δεν προκειται σε επίπεδο σαφους δέσμευσης και αριθμων να παρουμε κατι για το χρεος, ισως μια ανακοίνωση για..αργότερα.
Επισης θελω να προσθέσω εδω,επειδη ακουω συχνα "μετα τις Γερμανικές εκλογες" οτι και εκει ο χρόνος ειναι ασαφης
καθως οι Γερμανοι τρωνε 3-4 μηνες σε διαβουλευσεις συνηθως για να σχηματισουν κυβέρνηση.

Οπως και να εχει το 797-800 ειναι σημαντικό και οσο ειναι κατω απο εκει μπορουμε απλως να κανουμε γρηγορο trading .Οσοι μπορουν και οσοι το επιθυμουν. Επισης υπαρχουν μεμονωμένες μετοχές που παιζουν λιγο ανεξαρτητα απο την γενικότερη αγορα ,οποτε ριχνουμε και σ αυτες μια ματιά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παντος αρταξια μου κανει εντυπωση οτι κανει διόρθωση αρκετα κοντα στα υψηλα του..δηλαδη αν σπασει πανω που θα παει;

ArTaXiA είπε...

Μπορεί να δεις ξανά την ΕΤΕ κάτω από 0,27, ίσως και στα 0,25.

michele είπε...

ΟΠΛΑ θα σου βαλω την Δευτερα ενα zoom γενικου δείκτη να σου/σας πω την γνωμη μου.
Σημερα δεν βλεπω να γινεται τιποτα ιδιαιτερο γι αυτο και μπουμπούνισα τα χτεσινα.

Τωρα το κοντα στα υψηλα ειναι σχετικό. Η ΕΥΡΩΒ πηγε απο 0,95 στα 0,80 για να δουμε ποσο ειναι αυτο
Σαφως υπαρχει momentum και ενδεχομενως καθεται εδω να περιμενει κατι παραπανω για τις 15/6 . Το περισσότερο ομως εχει ηδη προεξοφληθει.

ArTaXiA είπε...

Aπλώς, για να μην παίρνει κάποιων ο κώλος αέρα, πέρισυ τέτοια εβδομάδα η ΕΤΕ, ήταν στα 0,34 και δύο εβδομάδες αργότερα, (προ Brexit για να σας προλάβω) πήγε στα 0,25. Σε δύο εβδομάδες επαναλαμβάνω.

Αυτά από γκουρουδιές, γιατί είμαι στις καλές μου σήμερα.

michele είπε...

Τεχνικα εισαι μεσα ,μεταξυ 0,27 και 0,25 μια χαρα ειναι:)

ArTaXiA είπε...

Ε τι; Μπρίκια κολλάμε; Τα ίδια βλέπουμε όλοι αφού.... :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω ξαναψωνισα σήμερα.

ArTaXiA είπε...

Εγώ τον Φουρλή θέλω να ξεφορτωθώ γιατί με απογοήτευσε με τα αποτελέσματά του. Κι απ' ότι κρίνω τις τελευταίες ημέρες, απογοητευτήκαμε κάμποσοι. ΑΡΑΙΓ, μου θυμίζει η δουλειά και θα τον ψάχνουμε ένα ευρώ παρακάτω.

michele είπε...

Ενταξει αλλα μια χαρα εφτασε μεχρι εδω στα 5,5 ευρω

michele είπε...

Eσπασε κατω το ενδοσυνεδριακο τριγωνακι ,αν κρατησει το 772,8 εχει καλως ,διαφορετικα παμε παρακατω.

Πανω απο το 774,5 κατι μπορει να ελπιζει ενας long σημερα

michele είπε...

Ενδιαφερον το σημειο που πλησιαζει το ΦΦΓΚΡΠ ( 19,76-19,72 )

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτος ο Μπογδανος ποσο πιο κατω θα πέσει.. Ρε παιδια εκει στον Σκαι έλεος.

michele είπε...

2.52 Οπερ και εγένετο. Εστω με ..ΤΙΤΚ και ΕΛΠΕ

michele είπε...

Ψοφια πραγματα και ο τζιρος σημερα ,εγινε μια προσπαθεια παλι κατω απο το 778 ενα περιθωριακι για λιγο πιο πανω εχει βασει τεχνικων σημειων

1011,44 το σημερινο ψηλο του ΔΤΡ

michele είπε...

ΔΕΗ στα υψηλα της παλι -επίκειται τον Ιουνιο εισοδος του ΑΔΜΗΕ

austin είπε...

Πάντως έτσι όπως διαβάζω και ακούω τα πράγματα, δύσκολα βλέπω να αλλάξει κάτι με χρέος-συμφωνία. Τώρα αν πάρουν συκέ λύση, και θέλει σώνει και καλά να ξεγελαστεί η αγορά και αρχίσει πάλι να τρέχει, μένει να το δούμε.

Εκτός και αν ο Ντράγκι κάνει τον στραβό στο βιώσιμο χρέος και μας δώσει όπως και όποτε μας δώσει το QE για να παίξει ένα άλλο σενάριο.

Για ακόμα μία φορά, το ΧΑΑ κρέμεται από "τις πολιτικές αποφάσεις".

michele είπε...

Η αγορα δεν ξεγελιέται ,ουτε σικε συμφωνιες γινονται.Η αγορα ηρθε μεχρι εδω γιατι ψηφιστηκαν πολλα πραγματα ( οχι μονο τα μετρα )

Ουτε ο Draghi κανει το στραβο ειναι θεσμικος. Παντα τα χρηματιστηρια συνδεονται με πολιτικες αποφασεις Austin. Aπάντησα σε ολες τις ανησυχιες σου :)))

μπαρμπαλιας είπε...

παλια ηθη και συνηθειες με κουμμουνιστικη(sic)επικαλυψη.
βαλανε τα επισημα παπαγαλακια ολη μερα απο τα ξεφτιλέ μμε και λεγανε οτι παει η δέη χανεται
γκρεμιζεται και αλλα φαιδρα...
πατωσανε την μετοχη με την ψιλοποπολαρια να πουλαει και τωρα μας ξεπεταχτηκε.
οχι οτι ειναι και ακριβη
αλλα 2.30-4.30 ειναι πολυ πολυ καλα σε λιγες μερες .
μπραβο αντζουλινα...
γεια σου ζαχαρια μου...

michele είπε...

Υπηρξε σπέκουλα εκει ( του στυλ χρεοκοπει η ΔΕΗ και τετοια) και στα ΜΜΕ .Απλα θελει φιλτραρισμα οπως εχουμε πει .Τα χρεη της ειναι μεγαλα, οταν δεν ηταν ειχε 13 ευρω.
Αλλα πουλιεται σιγα-σιγα και μαζι με τον ΑΔΜΗΕ θα ειναι σε μια κεφαλαιοποίηση φυσιολογικη πιστευω.

Δεν μπορει ο jumbo να ειναι ( συνεχεια) 2,5 φορες ακριβοτερος απ τη ΔΕΗ

ArTaXiA είπε...

O Βακάκης έχει Τζαμποκοπελάρες, η ΔΕΗ τι έχει ωρέ;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εναεριτες...

ArTaXiA είπε...

Αναμουγειασου, γι αυτό και ο σοφός λαος προτιμάει τη ΜΠΕΛΑ. Αχαχαχαχαχα.

michele είπε...

Καλο κλεισιματακι διαφαινεται ,να δουμε και τον τελικο τζίρο

michele είπε...

Το μονο χαρτι που αξιζε σημερα τεχνικα τουλαχιστον ηταν η ΔΕΗ ,λογω του καινουργιου μετα απο πολλους μηνες ( 15) υψηλού του

michele είπε...

Κατω απο 60 εκ ευρω ο τζίρος ,40% μικρότερος απο χτες.

Στο 778,35 ο ΓΔ 1008 λιγο κατω απο το σημερινο ψηλό ο ΔΤΡ

18 ανοδικές ( ΔΕΗ-ΕΧΑΕ-ΤΙΤΚ ) η τριάδα
2 αμετάβλητες ΟΛΠ-ΕΥΔΑΠ
6 πτωτικες ΦΦΓΚΡΠ- ΟΤΕ-ΓΡΙΒ η τριάδα

michele είπε...

Ενα special μπραβο στο ΓΑΛΑΞιδάκι που την κανει με +45% στο 0,70 αξιοπρεπεστατα απο το ΧΑΑ

austin είπε...

Όντως απάντησες μιχάλη σε όλα!

Αυτό το φεύγουν πολλές καλές εταιρείες από το ΧΑΑ, δεν μπορώ να πω ότι είναι και κάτι ωραίο...αλλά δεν ξέρω κιόλας, σαν αίσθηση το λέω

ArTaXiA είπε...

Αυτό το "Ανεμοκάμπι" οι του Γαλαξιδιού σκέφτηκαν πολύ να το ονοματίσουν; Γιατί δεν το έγραφαν "Ανεμογκάστρι" ξέρω-γω....

austin είπε...

χαχαχα!

michele είπε...

Παρε μια μεγαλη εικονα Αustin. Oταν η αγορα ειναι στα χαμηλα της φευγουν πολλες εταιρειες. Οταν ειναι στα ψηλα της ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ να μπουν.
Το δευτερο δεν το εχεις ζησει ησουνα μικρος.Αλλα θα το ζησεις στο επομενο bull market. Που θα ξεκινησει οταν με το καλο φυγουν οι κατσαπλιάδες.

michele είπε...

Το θεμα ειναι ( και υπαρχει νομοθετικη παρεμβαση) να φευγουν σε αντικειμενικες τιμες και οχι σκοτωμενες οπως εφυγε το διαμαντι η ΕΛΒΑ και αλλες μικροτερες

Lorac είπε...

Καλή συνέχεια και απο εμένα last but not least.

Συνέχισα τον μπριζουνικ και σήμερα, με επιλεγμένες αγορές σε προσφορές. Να πάρουμε και κανα μερισματάκι απο βδομάδα.