Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

18 σχόλια:

michele είπε...

Fourlis: Ζημίες 3,3 εκατ. ευρώ το α' 3ηνο 2017, έναντι ζημιών 3,2 εκατ. ένα χρόνο νωρίτερα - Στα 89,1 εκατ. τα έσοδα

http://bankingnews.gr/rss/item/308000

Lorac είπε...

και τώρα σου μπαίνουν σκέψεις 'οτι οι της νουδου είχαν δίκαιο που κράζαν τόσο καιρό. ΑΝ έχουν δίκαιο και στα υπόλοιπα που λέγανε????

michele είπε...

Ποια εννοεις Lorac ( απ ολα χαχα)

michele είπε...

Standard and Poor's: Υποβαθμίζεται σε «D» από «CC» η αξιολόγηση γαι την Frigoglass

banking news

michele είπε...

Η Πορτογαλία αποπληρώνει γρηγορότερα το ΔΝΤ - Ζήτησε την άδεια της ΕΕ για την πληρωμή 10 δισ ευρώ

E χαζοί ειναι αυτοί οι άνθρωποι, τα δίνουν νωρίτερα..

hippy είπε...

"ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Ηλία hippy πρόκανες να δώσεις την ΠΕΙΡ; Ερωτώ γιατί ξέρω την γνώμη σου για τις μπάνκες.


Πραγματικά έχω μια προκατάληψη Νίκο μου για τον κλάδο που με ζημίωσε τελικά (διαφυγόντα). Σκάρτο 2% του χαρτοφυλακίου στην ΕΤΕ που έχει μείνει μισό τώρα. Οπότε δεν την έδωσα την ΠΕΙΡ, την άφησα να την δώσω τις μέρες του επόμενου EWG.

Βλέποντας ωστόσο την κούρσα που έκανε το Αττικό σαπάκι μετά τη πώληση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι και οι άλλες-εν καιρώ-θα κάνουν 15-25% πάνω στο αντίστοιχο γεγονός? Μικρότερη φυσικά άνοδος μια και ξεκινάμε από υψηλότερο επίπεδο. Ξέρουμε ότι στη στατιστική δεν πρέπει να γενικεύουμε μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά μου φαίνεται σχετικά ασφαλής πρόβλεψη.

(ωστόσο δεν μου αρέσει ο τζόγος δεν ψωνίζω άλλο...ας κερδίσουν άλλοι)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν πω τι τιμές βλέπω τις τράπεζες θα είναι γκουρουδια; αν μου επιτρέπεις Μιχάλη θα πω .

michele είπε...

Φυσικα σου επιτρεπω ΟΠΛΑ ! αλλα και μια μικρη σκεψη που να δικαιολογει την εκτιμησή σου θα ηθελα :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είναι σκέψη δική μου και δεν έχει καμία τεχνική τεκμηρίωση. ..Για το 2017 και αν πάρουμε ποσοτική χαλάρωση θα έχουμε θερμό καλοκαίρι πού θα επιτρέψουν την Εθνική 0.4...Γιούρο...1.20...άλφα 2.60...Πειραιώς 0.32..Έτσι θα πάμε εως μέχρι τέλος τού χρόνου. ..Για το 2018 έξοδο αγορές υπόσχεση για χρέος εκλογές. ..Εθνική 0.70..γιουρομπ...1.50...άλφα 3.50...Πειραιώς 0.60...Οι τιμές είναι για το 17/18..με θετικά γεγονότα ανάπτυξη. .ποσοτική χαλάρωση. .χρέος. ..αν στο μεταξύ γίνουν γεωπολιτικά γεγονότα άσχημα η τρομοκρατία αλλάζουν τα πράγματα προς το χειρότερο και θα έχουμε πρόβλημα. Οι τιμές του 17 πιστεύω θα πιαστούν έως το τέλος καλοκαιριού.

michele είπε...

Τα νουμερα δεν ειναι και απιθανα ,δεν ειναι κεφαλαιοοποιησεις απαγορευτικες.
Αλλα : Αν δεν επιστρεψουν οι καταθεσεις και αν δεν πουλησουν κοκκινα δάνεια ,τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα κατα τη γνωμη μου.Η ποσοτικη χαλαρωση ( μιλαμε για ψιχουλα πλεον) μπορει να βοηθησει λιγακι,αλλα το πουλακι πέταξε επι της ουσιας.

Παρατηρω παντως ολο το χειμωνα και μεχρι τωρα, οτι η τρομοκρατια παρ οτι πληττει τις πρωτευουσες των μεγαλων χωρων της Ευρωπης και οχι μονο,δεν ..."ενοχλουν" τις αγορές. Φανηκε και σημερα απο το τραγικό γεγονος του Μanchester

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στις τιμές αυτές πού είναι αρκετά συντηρητικές έχω υπολογίσει πώληση δανείων κέρδη τραπεζών και ΓΔ 950 για το 17 και 1400 έως τέλος 18...τα νούμερα μπορούν να αλλάξουν προς το θετικοτερο. ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Ελληνική οικονομία εξαρτάται από τον τουρισμό και θα ήταν πλήγμα. ..

michele είπε...

Πρέπει να συντρέξουν αρκετοί λόγοι γι αυτά τα νούμερα. Πολλές δεικτοβαρείς μετοχές ήδη έχουν πιάσει νούμερα αρκετά ψηλά. Επομένως η σχέση με τον δείκτη είναι σχετική.
Για να δεις ..καλά νούμερα (σε επίπεδο δεικτών) θες αλλαγή των κατσαπλιάδων,να μιλήσουμε καθαρά.

michele είπε...

Κοίταξε και τα νούμερα των ΕΣΟΔΩΝ του τουρισμού που παρά την αύξηση των τουριστών είναι χειρότερα στο α τετράμηνο και από το 2016 και από το 2015
Και για να λέμε την αλήθεια ,ο τουρισμός μας εχει ..ευνοηθεί απο την τρομοκρατια στην γειτονική Τουρκία και από τον πόλεμο στην ευρύτερη γειτονιά μας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είναι αλήθεια ότι τα έσοδα από τον τουρισμό είναι μικρότερα. .Αλλά είναι η μισή αλήθεια. ..αν δεν υπήρχε η φοροδιαφυγή τόσα χρόνια (γιατί περί φοροδιαφυγής πρόκειται και όχι μείωση εσόδων )θα είχαμε καταρρεύσει από την πρώτη χρονιά των μνημονιων...δεν παύει όμως αυτός που φοροκλεβει να καταναλώνει τα μαύρα μιας και δεν μπορεί να τα κάνει κάτι άλλο. ..δεν επικροτώ την φοροδιαφυγή αλλά είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμενος.

michele είπε...

Συμφωνω σ αυτό,αλλα συγκρίνουμε χρονιές με την ίδια περίπου φοροδιαφυγή. Γι αυτο και η ιδιωτική κατανάλωση ( παρα τα μαύρα) ειναι και αυτή κάτω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εννοώ την φοροδιαφυγή από τον τουρισμό.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.