Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

michele είπε...

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Grivalia Properties και Ελληνικά Χρηματιστήρια θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου.

Την Τρίτη 23/5 είναι η σειρά της Αεροπορίας Αιγαίου του Φουρλή και της Housemarket να ανακοινώσουν αποτελέσματα

Την Τετάρτη 24/5 ακολουθούν οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων από Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Motor oil.

Η επόμενη εβδομάδα έχει σημαντικές τακτικές γενικές συνελεύσεις: 24/5 Ελληνικά Χρηματιστήρια, Ελληνικά Πετρέλαια και Κέκροψ (με θέμα ΑΜΚ)

ΚΑΙ την Παρασκευή 26/5 ακολουθούν Χαλκόρ, ΑΝΕΚ και Mermeren Kombinat.

απο bankingnews

austin είπε...

Να συμφωνήσω και εγώ με τον νεκ.

Δεν έχει νόημα το επιχειρείν πλην κάποιων πολύ καλών ιδεών που γίνονται τρεντ (και πόσο θα κρατήσει βέβαια στην Ελλάδα ένα τρεντ) και πλην από επιχειρήσεις "ομίλων" που έχουν τα μέσα να γλυτώσουν τέτοια φορολογία.

Χρόνια το κράτος σε πολλές περιπτώσεις είχε ως εχθρό την επιχειρηματικότητα και όχι μόνο δεν έκανε τις επιδοτήσεις κίνητρο για επιχειρηματικότητα, αλλά έβαζε πολλές φορές εμπόδια που δημιουργούσε "ζημιές" στις επιχειρήσεις. Τώρα, βάζοντας και όλους αυτούς τους φόρους, νιώθεις μαλακές, ειδικά όταν διάφοροι και διάφορα κανιβαλιζουν την αγορά. Την κανιβαλιζουν και με έναν πόλεμο τιμών, που η έλλειψη ελέγχου το διογκωνει και εν τέλει διογκωνει και το αίσθημα ότι ζούμε σε μια μπανανια.

Βέβαια, στην εξίσωση των ευθυνών δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. Εχουμε πει πολλάκις δω ότι η διαφθορά και η στρεβλη λειτουργία ήταν "καθετοποιημενη" στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, θέλω να συνεχίσω να πιστεύω σε κάτι καλύτερο. Ισως τελικά όλη αυτή η φάση μας οδηγήσει σε μια νέα πιο καλή κατάσταση, όσο χρόνο και αν παρει.

Πλέον όπου σταθώ και όπου βρεθώ προτρέπω ότι η λύση είναι ότι κάνουμε μεταξύ μας οι πολίτες και οι δραστηριοποιουμενοι σε μια τέτοια κατάσταση.

Οι πολιτικοί είναι εκεί για να παίξουν τον "χωρίς πρωτοβουλία ρόλο τους". Αυτό έχει φανεί από όλα τα χρόνια της κρίσης (και όχι μόνο). Ας τους αγνοήσουμε στο βαθμό που γίνεται και ας προχωρήσουμε.

(Το σχόλιο πηγάζει και από την απόλυτη κατρακύλα που έχει βρεθεί το κοινοβουλιο τις τελευταίες μέρες. Από εκεί μέσα είναι εμφανές ότι προκοπή δεν θα ερθει)

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε austin
Η πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει στην έρημη χώρα μας είναι να αναγκαστεί η κυβερνητική πλειοψηφία να δώσει την επιστολική ψήφο ή έστω την ψήφο με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα προξενεία και στις πρεσβείες στα Ελληνόπουλα που έχουν ξενιτευτεί.Έχει φύγει μέρος του ανθού αυτής της γης,δικαιούνται να εκφράσουν την θέληση τους και η θέληση τους θα είναι καθοριστική για την αρχή μιας νέας πορείας της κοινωνίας μας.Τα Σαββατοκύριακα που συγκεντρώνονται στους τόπους συνάντησης τους συζητούν για τα συμβαίνοντα στην πατρίδα και αγωνιούν πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουμε.Έχουν το δικαίωμα αυτό οι Τούρκοι και οι Αιγύπτιοι και δεν το έχει ο απόδημος Ελληνισμός.Ας γίνει αυτή η αρχή ,ελπίζοντας σε άλλες αυτονόητες αλλαγές για πολιτισμένους λαούς.

mixalis mixalios είπε...

Απόλυτα σωστός Νίκο για τους Έλληνες του εξωτερικού...Εξαιρετικός ο Γαύρος ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε ότι η ψυχή είναι ανώτερη των χρημάτων. Απλά πράγματα, παίρνεις τους καλύτερους Έλληνες, τους συμπληρώνεις με καλούς ξένους (δε χρειάζεται να είναι top), έχεις καλό coach (υπάρχουν και καλύτεροι, αλλά τους μιλάει στη ψυχή τους) και βέβαια έναν ηγέτη. Και πάς όσο σε πάει...

Paul Alexiou Dance Charts είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.