Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΣΧΕΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

22 σχόλια:

michele είπε...

Η πρώτη ταμπελα αποκαλυπτει τη σχεση εσοδων και περικοπων δαπανών ανα ετος μεσα στην κρίση.

Η δεύτερη ειναι η κοροϊδία της εκπτωσης του 30% αφιερωμενη στον φίλο art οπως υποσχέθηκα

Lorac είπε...

Μιχάλη μου φαίνεται δεν διαθέτεις πολιτική ευφυΐα. Πρέπει να είσαι επιπέδου Χόκινγκ και πάνω για να αντιληφθείς πόση μεγαβατώρα ενέργειας χρειάζεται για να ψηφίσεις τα πάντα που θα εφαρμόσει ο επόμενος. Γιατί εσύ στο μεσοδιάστημα θα την έχεις κοπανήσεις.

Gataki....

michele είπε...

Κωλόφαρδος ειναι ο επόμενος LORAC, τα εχουν ψηφισει οι αλλοι αυτα θα πει, ( ασε που για πολλα μεταρρυθμιστικα τρίβει και τα χέρια του)
και επειδη δεν ειναι αγραμματος και εχει και τα κονε εκεί που πρεπει
κάτι μπορεί να κάνει

θελει ΜΕΓΑΛΗ μαγκια να μπορείς να είσαι χειρότερος απο τέτοιους απατεώνες σαν αυτούς. Στην ουσία δεν υπαρχουν χειρότεροι απο αυτους

michele είπε...

Και αυτα για την Γαλλία :

Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron ανακοίνωσε και τον πρωθυπουργό του.
Είναι ο 46χρόνος δήμαρχος της Χάρβρης, Édouard Philippe.
Άνθρωπος της Δεξιάς, εκλεγμένος με τους Ρεπουμπλικάνους και επικεφαλής της καμπάνιας του Αlain Juppé στις προκριματικές της Κεντροδεξιάς για το προεδρικό χρίσμα της παράταξης.

ο dwk είπε...

...οι καταστροφείς που έφεραν τον ΕΝΦΙΑ διαμαρτύρονται σε εκείνον που τον ..μειώνει!
...έλα Παναγία μου !!!
...κατά τα άλλα ο γραφικός, ο ακροδεξιός, ο νεοφιλελέ και τα παρακολουθήματα (παρέα με τα χρυσαυγά...), ΔΕΝ θα ψηφίσουν «πολλά μεταρρυθμιστικά» για τα οποία «τρίβουν τα χέρια τους» !
...έλα Χριστέ μου !!!

michele είπε...

Η ΕΚΤ είναι αδύνατο να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα σε QE εάν το χρέος δεν είναι βιώσιμο - Σηματωρός το απαραίτητο ΔΝΤ

http://bankingnews.gr/rss/item/306576

michele είπε...

Attica Bank: Εγκρίθηκε η υλοποίηση του σχεδίου αγοράς και διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων

mixalis mixalios είπε...

Και επειδή πολλή κουβέντα έγινε το πρωί και έχει ξαναγίνει στο παρελθόν για την πολιτικολογία στο blog θα πω ότι ακόμα και όταν η σχέση πολιτικής και οικονομίας δεν ήταν τόσο σαφής όπως τώρα πάντοτε υπήρχαν χαρτιά που τα λέγαν "ΠΑΣΟΚΟΧΑΡΤΑ" ή ξέραμε ότι οι επιχειρηματίες ήταν φίλα προσκείμενες στις κυβερνήσεις και θα έπαιρναν δουλειές. Και τέλος πάντων επειδή την πορεία της οικονομίας την καθορίζουν πολιτικοί (δυστυχώς) σε μεγάλο βαθμό και η τελευταία δίνει τον τόνο στο ΧΑΑ όλα αυτά είναι αλληλένδετα.

Από την άλλη δεν βλέπω κανένα λόγο να συζητάμε για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ αφού έχει καταργηθεί από το 2015 όπως και για τη μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης αφού ως μνημονιακός νόμος έχει καταργηθεί με ένα νόμο και ένα άρθρο όπως επιβλήθηκε.

Ευτυχισμένο το 2020...

michele είπε...

Eιναι και που δεν θελω να χρησιμοποιησω αρχεία η ο,τιδηποτε άλλο να γελάσει το παρδαλό κατσίκι Μιχαλιό, καθως συχνά η γελοιότητα στη ζωή μας αγγίζει το άπειρο :))

Τότε φυσιολογικά θα μπορούσε να μας κατηγορήσει κανείς για κατάχρηση πολιτικής κουβέντας. Αλλα είναι όντως τόσο αλληλένδετα που είναι πασιφανές. Δηλ τι να κάνουμε, να βγάλουμε δημοσιεύματα ΕΝΟΣ χρόνου πριν για το ...χρέος και το QE και πόσο θα ειναι η ανάπτυξη το 2017 που τελικά δεν θα είναι;
προτιμώ να γελάω, κάνει καλο :)

michele είπε...

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο: Τα δικά μου οικονομικά είναι στα επίπεδα του μπακάλη
Ο Χρήστος Καραγιαννίδης παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα, χωρίς αυτό -όπως είπε- να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες.

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1539077/o-eishghths-toy-syriza-gia-to-polynomoshedio-ta-dika-moy-oikonomika-einai-sta-epipeda-toy-mpakalh-vinteo-.html

Και θα κάθομαι να ασχολούμαι με γελοίους; Με ισαποστάκηδες; με πασοκοσυριζαίους; με λαικοδεξιούρες που σκέφτονται πως θα μείνει ο κρατισμός; με βοθροπολάκηδες; με Κασιδιάρηδες;

Κάντε το εσείς οι νεότεροι.

Unknown είπε...

Βαλε mic με λιαπηδες,με ψωμιαδηδες,με παπαγεωργοπουλους,με μαντεληδες ,με λιανηδες,με με με κοπριτες κλεφτες κλπ...Απλα προσθετω mic.

ΝίκοςΤ είπε...

@ hippy Ηλία,φίλον και αγαπητόν.
Προχθές έγραψες ότι δεν πιστεύεις να υπάρχει άχαρτος επισκέπτης αυτής της σελίδας.Εξακολουθείς να έχεις αυτήν την πεποίθηση; Φυσικά δεν έχω στο μυαλό μου τον εξαιρετικό νεανία Lorac που τα έδωσε όλα και τώρα υπομονετικά αναμένει θήραμα.
Καλό βράδυ σε όλους.

michele είπε...

Υπαρχουν άχαρτοι πάντως :) εγω οχι χεχε

Unknown είπε...

χεχεχε ουτε εγω...

michele είπε...

Για απλη ενημερωση των συνδαιτημόνων : Το ΑΕΠ του α τριμηνου 2017 ειναι το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ του συγκεκριμένου τριμηνου απο την αρχη της κρισης
2008-2009

http://www.statistics.gr/el/statistics?p_p_id=documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN&p_p_lifecycle=2&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_cacheability=cacheLevelPage&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=4&p_p_col_pos=1&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_javax.faces.resource=document&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_ln=downloadResources&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_documentID=248876&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_locale=el

ΝίκοςΤ είπε...

Σήμερα λοιπόν η σελίδα είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα. Επιτρέψτε μια δική μου ματιά. Τις ώρες που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχονταν το σκήνωμα της Αγίας Ελένης με τιμές αρχηγού κράτους,τις ώρες που ο προεδρεύων της βουλής των Ελλήνων έψαχνε εναγωνίως την φρουρά ενώ η φρουρά ξεσπούσε σε γέλια,δύο Τουρκικές πυραυλάκατοι μόνο που δεν προσορμίστηκαν στο Αγαθονήσι,στο Αγαθονήσι που οι γείτονες θεωρούν δικό τους έδαφος,το κατοικούμενο από συμπατριώτες μας Αγαθονήσι.Και στα φόρα οι συμπαθουντες την ΧΑ δικαιολογούν τις αλήτικες συμπεριφορές,οι νοσταλγοί της χαμένης παρθενίας μιας κάποιας αριστεράς θυμούνται ποιός επέβαλε τον ΕΝΦΙΑ και οι δύο δικέφαλοι ,ο βόρειος και ο νότιος καμαρώνουν γιατί κουνήθηκε το πλεκτό.Αχ Διονύση Σαββόπουλε πόσο δίκιο είχες!

austin είπε...

Τελικά η φρουρά που ήταν.

Μπαρμπα μηπως έβγαλες εσύ άκρη που ηταν;

Είναι ωραίες οι συμπτώσεις πάντως.

michele είπε...

Λοιπόν, ο Μπαλαουρας δεν είναι αντιπρόεδρος Βουλης.Ομως επειδη ολοι ησαν στις επιτροπές,έκανε αυτος χρεη προεδρου.
Δεν ήξερε ομως ( κακως) οτι απαιτείται τηλεφώνημα στο φρούραρχο να δώσει εντολή να μπουν οι φρουροί μέσα στη βουλή.
Κακώς και κάποιος εκεί κοντα δεν του υπενθύμισε και βεβαια κακως και αυτός κάνει χρέη πρόεδρου μη γνωριζοντας τα βασικά.

Μικρογραφια της Ελλαδας ειναι ολοι αυτοι. Οι φρουροι κανα -δυο,καθονται εξω απο την πόρτα και κάπου-κάπου ρίχνουν καμμια ματια.

Unknown είπε...

Και οπως λεει και η αντιπαθεστατη κανελλη ειδαμε και οταν ηταν ο πακης ο παυλοπουλος τι εγινε.Αγαλμα!!!!!!!!

Unknown είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/679687/-ginetai-komma-i-ellinon-suneleusis-tou-sorra-uposhodai-20000-euro-se-kathe-ellina/

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας!

κ. Νίκο παραμένω, αλλά αύριο μεθαύριο θα ψάξω μια γρήγορη μπες/βγες κίνηση. Ακόμα και σε επίπεδα παλιάς προθεσμιακής 3-4% να γίνει η αποτίμηση θα είμαι και πάλι ευχαριστημένος.

0-100 Ειδικά τώρα που διαβάζω να ανεβάζουν στη κατηγορία "θωρηκτό" και τη βιοχαλκο που πέρυσι που την συζητάγαμε δίπλα ήταν στα πέριξ του 1,10 και κανείς δεν την ήθελε! Καλά για δεη δεν το συζητώ.

Dwki καλή και η ψήφος, αλλά να εφαρμόσουμε και τίποτα.

Lorac είπε...

Δηλαδή εισήγησην "ο μπακαλόγατος" ?? Βρεεε που πάμε!! Χούφτωστην (την εξουσία) χούφτωστην!! Τώρα γιατί ο φίλος σκακιστής πολύ μας προβάλλει τις εκλογές του χρόνου!!