Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

michele είπε...

ΕΛΠΕ: Στα €124 εκατ. αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο
Αυξημένα κατά 80% τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη του ομίλου. Στα 229 εκατ. ανήλθαν τα ΕΒΙΤDA ενώ στα 211 εκατ. ευρώ διαμορφώνονται οι λειτουργικές ταμειακές ροές. Δρομολογούνται επενδύσεις 1 δισ. ευρώ.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1539590/elpe-sta-124-ekat-ayxhthhkan-ta-kathara-kerdh-sto.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μετά από αυτή την ενδιαφέρουσα ημέρα και το χώσιμο το απόγευμα μια μπαλίτσα είναι ότι πρέπει ...για να δούμε τι θα κάνει η Παναθα. .

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Ηλία hippy θα είμαι μαξιμαλιστής αν περιμένω τα 14 τον 12ο για τον τιπΟΤΕνιο; Τα όνειρα μας κρατάνε νέους!Ρίξε σήμα όταν βγεις, να σε ακολουθήσω όπως το παιδί τον δάσκαλο.
Μου έδωσαν ΜΥΤΙΛ στις δημοπρασίες,τους ευχαριστώ πολύ.

ArTaXiA είπε...

Πάντως τα δικά μου δεν τα πήραν ούτε στα 10.....

hippy είπε...


Ερασιτέχνης είμαι συνεπώς όσο να πεις επιρρεπής στο λάθος. Για να το μετριάσω προσπαθώ να μαντέψω την μεγάλη εικόνα, το (κάπως πιο μακρινό) δάσος. Νομίζω πως είναι ανθηρό (κεντροδεξιό, ίσως και συγκυβερνητικό) με time frame 7-10 μήνες.

Έχω ήδη εκθέσει την σκέψη μου πως με την παρούσα συμφωνία οι δανειστές ψαλιδίζουν τον πολιτικό χρόνο των σύριζας καθώς δεν πιστεύω ότι μπορούν φέτος να βγουν στις αγορές (με 3ετές ή 5ετές) μικρότερης απόδοσης από τα παρόντα του Σαμαρά. Μπορούν όμως να το διαφημίζουν στα "προσεχώς", δλδ το α΄τρίμηνο 2018, προεκλογικά, για δημιουργία εντυπώσεων.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί κι ο λογικός νομίζω προβληματισμός ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν κάνει περικοπή συντάξεων και αφορολόγητου και να ζητούν την ψήφο του λαού. Όσο βόδι κι αν τον θεωρούν. Για μένα το 2019 ΔΕΝ υπάρχει για εκλογές.

Με αυτό το σκεπτικό αν και πιθανολογώ πως θα επαληθευτεί ο καλός καλλιτέχνης δεν σκέφτομαι ολική αποεπένδυση. Κάποια δέντρα (50%) θα τα κρατήσω. Κυρίως αυτά που έχουν νέα (ιδιωτικοποιήσεις) και δίνουν μέρισμα.