Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Αποτέλεσμα εικόνας για δεη
Η μετοχή της ημέρας 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

michele είπε...

Τέρνα Ενεργειακή: Αύξηση 32,8% στα καθαρά κέρδη τριμήνου
Τα καθαρά κέρδη μετά από τα δικαιώματα μειοψηφίας, διαμορφώθηκαν στα 9,3 εκατ. ευρώ, έναντι 7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 32,8% επηρεασμένα θετικά κυρίως από τη βελτίωση του τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1544721/terna-energeiakh-ayxhsh-328-sta-kathara-kerdh-trim.html

mixalis mixalios είπε...

Αν με τόσο μεγάλο δανεισμό καταφέρνει και έχει τα κέρδη αυτά τότε ή ο δανεισμός είναι με πολύ ευνοϊκους όρους ή οι επενδύσεις πάνε καλά! Ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι καλό! Και μιας και μιλάμε για ενέργεια περιμένουμε τεχνική ανάλυση της μετοχής της ημέρας...

michele είπε...

Συνονοματε να την κανω ,αν και λογω της διαδικασίας, αλλοιωνεται ισως