Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

12 σχόλια:

michele είπε...

ΟΠΑΠ: Στα 39 εκατ. ευρώ τα κέρδη στο α' τρίμηνο του 2017 - Στα 78,5 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα EBITDA

mixalis mixalios είπε...

Αυτός κι αν είναι πρόεδρας....

michele είπε...

Ε.Κ.: Ενέκρινε το ενημερωτικό του ΑΔΜΗΕ για εισαγωγή στο ΧΑ

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1545923/ek-enekrine-to-enhmerotiko-toy-admhe-gia-eisagogh.html

Σιγα μην σας πουμε και τι λεει. Αυριο αυτο . Να μην προλαβει ο κοσμος να λυσει τις αποριες του

mixalis mixalios είπε...

http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/311559-h-ep-kefalaiagoras-enekrine-to-enhmerwtiko-deltio-gia-thn-eisagwgh-toy-admhe-sto-chrhmatisthrio.html

michele είπε...

Ναι η πληροφορηση αυτη προυπηρχε ,η σημερινη εγκριση δεν μας ειπε τιποτα παραπανω

ArTaXiA είπε...

Βάση του νόμου σε κάθε εισαγωγή στο ΧΑΑ, οφείλει να προσδιορίζεται ο εκτελών χρέη αναδόχου. Συνεπώς, ο αναδοχός οφείλει να διαθέτει το ενημερωτικό στη διάθεση του κοινού. Αν αυτό δε συμβαίνει, μεγάλα παιδιά είστε, πράξτε τα δέοντα. Ουδείς υπεράνω του νόμου. Ακόμη και στην Ελλάδα.

michele είπε...

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή έως 300.000 ομολογιών της Μυτιληναίος

Αντε και ο Βαγγελας μεσα

michele είπε...

Θα το κανει αυριο ρε συ Art ,νομότυπα ολα ,κανενα προβλημα.Χρησιμοποιεις τους χρόνους που επιτρεπει ο νόμος. Αλλα κατι ειναι στραβο

ArTaXiA είπε...

Δεν μπορείς να διαθέσεις ενημερωτικό που δεν έχει εγκριθεί, το κατανοούμε αυτό, έτσι;

michele είπε...

Εννοειται τι μου λες τωρα

Lorac είπε...

Μέσα ο βαγγέλας με 300κ κομάτια. Δεν το έχω ψάξει αλλά εκτιμώ για τα 300εκ θα παίξουν και "μεριδο" 1000κα.

Το ερώτημα είναι βαγγέλα/μπενλουη ή ΕΥΑΘ με 4,5% καθαρό και κάπου 0,19 ανα μετοχή στο τέλος του μήνα??? Αυτή έφτασε και στο 1-1 με το bv , αμα ήταν βαγγέλα/μπενλουη κατηγορία θα έπαιζε στο 2bv ανετότατα!

Lorac είπε...

Άρχισε και το πριόνισμα των αδμηε. Γραφουν ότι πχ θα χρειαστεί αμκ. Δηλαδή απο δανεισμό δεν βρίσκει κεφάλαιο αυτή, όπως όλοι οι υπόλοιποι?

Τεσπα βούτυρο στο ψωμί του κερδοσκόπου. Αν ισχύσει το 50% της τιμής κλεισίματος της μητρικής και λίγο σάλτσα απο τα φορουμ, θα βρούμε καλές τιμές. Τώρα το ψυχοφθόρο είναι να πάρεις ταμπλο δεη και μετά να έχει 1=1+1 ? είναι να περιμένεις για χαμηλές αδμηε και να φορτώσεις εκεί.