Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ...

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Lorac για άλλη μια φορά παραδέχομαι τον τρόπο σκέψης σας και τον τρόπο έκφρασης των συμπερασμάτων σας.Με ωθήσατε να προσέχω και την ΕΧΑΕ , σας ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.

Για την ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ είχε γράψει ο καλλιτέχνης μας ,αν θυμάμαι καλά, πριν από μέρες ότι ο άνθρωπος που χειρίζεται την άνοδο της μετοχής είναι ικανότατος. Ο ίδιος προφανώς χειρίστηκε την κίνηση των δύο μετοχών τις μέρες μετά τον διαχωρισμό.Εγώ πάντως εξακολουθώ να περιμένω να ηρεμήσει η θάλασσα και συγχαίρω τον michele και όλους όσους ενεθυλάκωσαν τα έουρα από την κίνηση της μητρικής αυτές τις τέσσαρες συνεδριάσεις.Καλό βράδυ σε όλους.

ΝίκοςΤ είπε...

Απαλλάχτηκε με βούλευμα και η κ. Σαββαϊδου μετά τον κ. Γεωργίου.Οι διοικούντες νόμιζαν ότι θα προήδρευε ο κ. Καζάκος στο λαϊκό δικαστήριο της πλατείας Συντάγματος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πιο επιβεβλημένη από ποτέ η κατάθεση πρότασης μομφής κατά τού Καμένου. ..είναι η σωστή ώρα. .τι περιμένεις Κύριε Μητσοτάκη. ..σπάσε τον κρίκο.

mixalis mixalios είπε...

Αφού είναι η ώρα των ευχαριστιών, να ευχαριστήσω κι εγώ το αφεντικό και τον Νek που με τα γραφόμενα τους "κατάφερα" να πουλήσω ΔΕΗ στο 2,54. Κάπου στο 2,55 είχε γράψει ο φίλος Nek ότι έβρισκε κορυφή προχτές, ιδανικά τα ΑΜΕΜ για πωλήσεις είχε πει πιο παλιά το αφεντικό, ήμουν κι εγώ τυχερός που το πρόσεξα (γιατί δεν έχω πάντα αυτή τη δυνατότητα) και όλα πήγαν καλά....Πήρα λίγα της ΛΟΤ στο 1,17 και αναμένω...

mixalis mixalios είπε...

Πάντως η αγορά κινείται όπως ψιλοανέμενα...Οι τράπεζες δεν έχουν λόγο να κινηθούν υψηλότερα χωρίς QE και χρέος και τα υπόλοιπα μη τραπεζικά χαρτιά κρατάνε το ΓΔ σε καλά επίπεδα για να μπορεί να παίζει και η Περιφέρεια

michele είπε...

Ενδιαφερουσα θα ειναι η αυριανη ημερα, καθως:
ο μεν ΔΤΡ εχει σοβαρη στηριξη περιξ του 990-985 και πρεπει να αντιδρασει απο εκει ( στο πισω μερος του μυαλου μου ,παιζει και μια πιθανη αναβαθμισούλα απο Moody's λογω κλεισίματος αξιολόγησης.

Ομως σε περίπτωση καθοδικης διάσπασης αυτου του επιπέδου το χώσιμο θα ενταθει.

Απο την αλλη ο ΓΔ εχει στηριξη τις 800 και πρεπει να δουμε αν θα κανει retest εκει και αντίδραση η θα ..χαλάσει το γενικότερο κλίμα.

michele είπε...

Μιχαλιό οντως στα ΑΜΕΜ πανω και στα ΑΜΕΜ κατω εντος της ιδιας συνεδρίασης στατιστικά αν δεν συντρεχει σοβαρη ειδηση ταυτόχρονα ειναι ενα καλο σημείο ,ειτε πωλησης ,ειτε αγοράς αναλόγως.

michele είπε...

Παντα η πρόταση μομφής εχει πολιτικά απόνερα ΟΠΛΑ ,με την έννοια ότι συσπειρώνει τον αντίπαλο απ τη μιά, αλλα από την άλλη επειδή δημιουργειται βάσει του κανονισμού εκτεταμένη συζήτηση

αν έχεις στοιχεία ,τα βγάζεις στη φόρα και "λερώνεις" έτι περαιτέρω τον αντίπαλο. Θα μου πεις τον λερωμένο; Ένας εμετός δεν λερώνεται, "καθαριζεται".

mixalis mixalios είπε...

Εσύ μπορεί να είσαι καλός δάσκαλος αλλά κι εμείς περνάμε τις εξετάσεις εκτός από κάτι κολλήματα του ΟΠΛΑ που ενίοτε του βγαίνουν όμως και σε καλό...:)

michele είπε...

Το "ενιοτε" ειναι το θέμα. Και η ταση ειναι το θεμα. Αλλα του ΟΠΛΑ του αρεσει και η αδρεναλίνη.

Εγω συναισθηματα και εκκριση ορμονων δεν εχω στο χρηματιστηριο. Σε αλλα θέματα ναι :))