Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

michele είπε...

Εισήγηση στον Φουρλη για επιστροφή κεφαλαίου 0,10€

michele είπε...

Πέθανε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ

cornelsen είπε...

άντε βρε, τι έμεινε; 60 χρόνια εποπτείας και (αφρικανικής) υπανάπτυξης...

hippy είπε...


Οι προβλεπόμενες αξιολογήσεις του προγράμματος Σαμαρά ήσαν 6. Στα 2,5 χρόνια της συγκυβέρνησης είχε γίνει ΜΙΑ (1) !!!

Οι προβλεπόμενες αξιολογήσεις του προγράμματος Τσίπρα είναι 9. Στα 2 χρόνια των συριζας έχουν γίνει ΔΥΟ (2) !!!

Πολλά από τα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν (συντάξεις, αφορολόγητο κλπ) ο Τομσεν τα ζητά απ΄το 2010 (σύγκλιση προς τον ευρωπαϊκό μέσο όρο). Οι δυσκοίλιοι πολιτικοί αρνούνται όχι μόνο να τα εφαρμόσουν αλλά ούτε καν να τα συζητήσουν. Διαρθρωτικές αλλαγές για δαύτους είναι διώχνουμε τον Μήτσο και βάζουμε τον Κώτσο.

Κανένας πολιτικό κόμμα δεν έχει μπει στον κόπο να μελετήσει και να παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα ανάπτυξης. Αργής, σταθερής, μόνιμης. Όλα συνθηματολογούν υπέρ "εξόδου απ΄τα μνημόνια". Που ήσαν ευκαιρία για τη χώρα που αρμένιζε στραβά και όχι τιμωρία. Και είναι ακόμα ευκαιρία.

Ποιος θα σπάσει το απόστημα στην Δικαιοσύνη? Ποιος θα κάνει την απαραίτητη για τη χώρα συνταγματική αναθεώρηση? Ποιος θα την απαλλάξει από την "εκβιαστική" για την κυβέρνηση εκλογή προέδρου?

Όποιος είναι μάγκας δήμαρχος, περιφερειάρχης, υπουργός (που δεν υπάρχει τέτοιος στο σινάφι τους-ίσως αδικώ λίγο τους κυρίους Γεωργιάδη και Μπακογιάννη) ας απορροφήσει το σύνολο των ΕΣΠΑ και λοιπών ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον μισό χρόνο και να ζητήσει κι άλλα με νέα έργα που θα μελετά και θα εντάσσει συν τω χρόνο.

Για την απαλλαγή (απ΄την επιτροπεία) απαιτείται παραγωγή φίλε Cornelsen.

(ευκαιρίας δοθείσης δηλώνω τακτικός αναγνώστης σου)

ArTaXiA είπε...

Εγώ πάλι φίλοι μου έχω μια έντονη ανησυχία. Σαν καταστροφή ένα πράγμα; Κραχ να το πω; Πόλεμο να το πω; Σεισμό;

Χαιρετώ τους παίκτε.

cornelsen είπε...

1. "Για την απαλλαγή (απ΄την επιτροπεία) απαιτείται παραγωγή φίλε Cornelsen". Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Αλλά όταν δεν έχεις ούτε νομισματική ούτε παραγωγική ούτε δημοσιονομική ελευθερία και με τέτοιο χρέος θα σε παίζουν στα δάχτυλα hippy.
Πάντως το προηγούμενο σχόλιο μου αναφερόταν ενισχυτικά στο σκίτσο τού Αρκά και ήταν ειρωνικό απέναντι στις αυταπάτες και τα παραμύθια τής σημερινής κυβέρνησης.

2. ΑrTaΧia, αναφέρεσαι σε εθνικό ή σε διεθνές επίπεδο;

mixalis mixalios είπε...

τι είναι τούτο πάλι?

http://bankingnews.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/item/312462-reuters-anestalh-h-apoplhrwmh-omologwn-ths-italikhs-veneto-banca,-me-kybernhtikh-parembash.html

Unknown είπε...

"Κάρτες που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται...."

Πάμε στοίχημα



Καλλιτέχνη μιλάς με γρίφους
Αντε ας χαρουμε το ΣΚ κ σε αναμονή για τον ΑΔΜΗΕ τη Δευτέρα

Unknown είπε...

Επίσης το 90% έλεγαν για διανομή κ ξεφόρτωμα
σημερα.....

Για να δουμε...

hippy είπε...

"Ο/Η cornelsen είπε... όταν δεν έχεις ούτε νομισματική ούτε παραγωγική ούτε δημοσιονομική ελευθερία και με τέτοιο χρέος θα σε παίζουν στα δάχτυλα hippy".

Τους συμφέρει και θέλουν να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τους αποπληρώσουμε cornelsen...συνεπώς οι πιθανότητες είναι περισσότερες τώρα μετά την προσχώρηση των συριζας στη λογική. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν με την χθεσινή... πιθανολογώ πως θα δωθούν και μια και δυο και πολλές ακόμα στην ερχόμενη 10ετία (και όχι μόνο). Για να δούμε πχ Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία πότε θα πετύχουν τις δεσμεύσεις του Μάαστριχτ (ρητορικό το ερώτημα). Συσχετίζοντας τα πράγματα μοιάζουν λιγότερο δυσοίωνα.

Φίλε καλλιτέχνη προσωπικά είμαι περισότερο αισιόδοξος. Από Οκτώβριο βέβαια, με το άνοιγμα των χειμερινών κινηματογράφων.