Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Aπό την ταινία  TAKEN 3 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

15 σχόλια:

michele είπε...

Καλο ΣΚΔ για όσους εκδράμουν. Εδω θα ειμαστε να τα λέμε :)

Mιχαλιό ,μα ποιαααα Σαααατττοοο χαχα

mixalis mixalios είπε...

Καλά καλά εγώ άμα είχα υπομονή κάνα 2-3 χρόνια ακόμα θα αγόραζα το president και θα το σκεφτόμουνα να σε φιλοξενήσω στη σουίτα του...:) Καλή ξεκούραση σε όλους!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θυμάμαι πιο παλιά ένας γνωστός εκεί στην επαρχία (ξέρεις Μιχαλη)πήγε σε μια τράπεζα με 100 εκατομμύρια δραχμές από άλλη τράπεζα και τούς είπε να διορισουν το παιδί του και αυτός θα έβαζε τα μανυ στην νέα τράπεζα. ..ως κατάθεση. .όπως και έγινε. .και το παιδί τρώει ψωμί ακόμα. .

austin είπε...

Καλησπέρα και καλά να περάσετε και να χαλαρώσουμε.

Βλέπω ότι η ανεργία ήταν χειρότερη από το αναμενόμενο, αλλά κλασσικά εικονογραφημενα σιγά μην διορθώσει η Αμερική.

Πω πω πω λες και εχουν πάρει όρκο να μην διορθώσει ποτέ είναι η Αμερική.

mixalis mixalios είπε...

ΟΠΛΑ όταν έψαχνα για δουλειά το 2002 πήγα και σε μια συνεταιριστική το βιογραφικό μου για να ρωτήσω τον διευθυντή τότε αν κάνουν προσλήψεις. Και τότε ερωτήθην..."Μερίδια έχετε?"! Και αφού ρωτάω τι θέλει να πει ο ποιητής μου επανέλαβε πως ¨καλό είναι να έχετε μερίδια της Τράπεζας μας για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες..."

Ευτυχώς ούτε μερίδια είχαμε γιατί η Τράπεζα μας άφησε χρόνους και πάλι καλά που δεν με πήραν γιατί ούτε κι εγώ θα είχα δουλειά τώρα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η νέα πρόταση των Γερμανών που λέει ότι το πόσο που θα κοπεί από το χρέος της Ελλάδας να γίνει ένα νέο δάνειο πού μπορεί να φτάσει με τους τόκους περίπου 120 δις. ..έως το 2040. ..μου θυμίζει τις ρυθμίσεις πού κάνουν οι τράπεζες στα προβληματικά δάνεια που προτείνουν για ένα δάνειο 50.000 να υπογράψει κάποιος νέα σύμβαση και να χρωστά 100.000 σε βάθος χρόνου. Είναι σίγουρο ότι κάνουν πλάκα στον Αλέξη. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ε ναι. ..εκεί πού να πάρουν τον τυχαίο. .ας πάρουν έναν που να έχει και χρήμα. ΛΟΓΙΚΟ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η πλάκα είναι ότι αυτά γίνονταν παλια...Τώρα δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να έκαναν μια τέτοια πρόταση σε τράπεζα.

mixalis mixalios είπε...

Βρήκα ποιον θα ψηφίσουμε για ΠτΔ την επόμενη φορά....θα τον ψηφίσει και ο Συριζα παρά το ότι θα είναι στην αντιπολίτευση...

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1543788/polakhs-hoyntovasilika-ypoleimmata-phgan-sthn-khdeia-toy-konstantinoy-mhtsotakh.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτός θα πάει φυλακή. ..βρες Άλλον. χαχα

mixalis mixalios είπε...

Καλά τον Κατρούγκαλο που έμαθα ότι την περασμένη εβδομάδα πήγε στους Αγίους τόπους να προσκυνήσει...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Socratis presents ΓΣ 26/06/2017 bitches !!!!!

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1543757/intrakat-stis-266-h-gs-gia-reverse-split-kai-ayxhs.html

Προσωπικά Λάτρεψα τα :

8. Λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και έκδοση νέων Κοινών Ονομαστικών μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ του πιστωτή του οποίου οι απαιτήσεις θα κεφαλαιοποιηθούν, ήτοι υπέρ της βασικής μετόχου Intracom Holdings. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

9. Λήψη απόφασης για

α) αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε Κοινής Ονομαστικής μετοχής της Εταιρείας µε ταυτόχρονη συνένωση και μείωση του συνολικού αριθμού αυτών (reverse split) και

β) μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας δια μειώσεως της, ως άνω διαμορφωθείσας, ονομαστικής αξίας κάθε Κοινής Ονομαστικής, μετά ψήφου μετοχής, χωρίς αλλαγή του αριθμού αυτών, με σκοπό το σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 4α Κ.Ν. 2190/20. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

10. Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/1920. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele για βοήθα λίγο αν κατάλαβα σωστά γιατί ο λύκος μπορεί να γέρασε αλλά ειναι φανταστικός:


1) dilution υπερ ΙΝΤΚΑ για χρέη

2) reverse split για αύξηση ονομαστική αξίας και καπάκι
μείωση ονομαστικής για σχηματισμό αποθεματικού (κατ'ουσίαν δεύτερο dilution )

3) Έξτρα καπάκι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά !!!


Δηλαδή, μπαίνει ο Παπαμιχαήλ στο σπίτι της Βουγιουκλάκη, κλέβει το πρώτο κομοδίνο, κλέβει το δεύτερο και οταν ξυπνήσει της ζητάει και χρήματα να πάρει ταξί για το σπίτι επειδή άργησε ????


Μπα.... μάλλον κατάλαβα λάθος....

ArTaXiA είπε...

Φρουράαααααααα.

Αχαχα Alex λες κι είσαι χθεσινός...

ArTaXiA είπε...

Πέρα από πλάκα όμως το θέμα έχει ως εξής: Έρχεται ο δανειστής και παίρνει μετοχές ως απόσβεση του χρέους. Γίνεται ένα RS. Αυτό είναι λογιστικές εγγραφές καθαρά. Δεν έχει dilution. Ο πιστωτής βάζει το χέρι στην τσέπη στην ΑΜΚ. Αν το βάλεις κι εσύ no dilution. Μετά απ όλα αυτά έχεις ωραίο ισολογισμό αλλά τρελό πιστόλι στην επένδυση σου. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα..