Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

austin είπε...

Μιχάλη γράφεις για Τιτάνα..Κοιτάω διάγραμμα και τι να δω; Κεφάλι ώμοι, έσπασε σήμερα με κερούκλα την γραμμή λαιμού και οδεύουμε για 22 αν το υπολογίζω σωστά!

Δεν υποτίθεται ότι ο Τιτάνας είναι και σηματωρός. Μην έχουμε τίποτα νταβαντούρια πάλι...

Bugs_Bunny είπε...

Τον τράβηξαν στις δημοπρασίες όπως αντίθετα τράβηξαν τις τράπεζες. Η έξοδος στις αγορές δηλαδή γίνεται ένα "πούλα στην είδηση;"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στο σχόλιο το πρωινό 11:37 εδω στην Ελ..Γνωμη ειπαμε πως μπορει και να μην μας κανει την Χάρη η S&P..(οταν τα περισοτερα σαιτ την ειχαν σιγουρη...)αλλα μας εδωσε το πρασινο φως να βγουμε στις αγορές.. Μιση αναβάθμιση λεω εγω..και την κανονική αργότερα.. ποτε;Κυριακο ολοι για σενα δουλεύουν...Ο Αλεξεγιφ δεν θα μπορεσει (δεν θελει)..να κλεισει την επομενη αξιολόγηση μιας και αυτο θα ειναι το εισιτήριο του για το 16%...αλλιώς θα παει σε μονοφηφιο.Καλο ΣΚ σε ολους.

mixalis mixalios είπε...

Στο 33% η πιθανότητα αναβάθμισης το επόμενο 12μηνο....λέει η S&P. Άρα το πιο πιθανό είναι να μην μας αναβαθμίσει ΟΠΛΑ. Βέβαια με τη λογική σου της αποχώρησης του Αλέκθη οι πιθανότητες αυξάνονται...Για να δούμε...

mixalis mixalios είπε...

"Ωστόσο, δεδομένης της σημαντικής οικονομικής βοήθειας και του πολιτικού κεφαλαίου που έχει επενδυθεί στην Ελλάδα από τους Ευρωπαίους πιστωτές της από την αρχή της κρίσης, πιστεύουμε πως η στήριξη – με τη μορφή τεχνικής βοήθειας και επιπλέον μέτρων προς μια μακροπρόθεσμη ελάφρυνση χρέους – αναμένεται να παραμείνει ισχυρή τα επόμενα χρόνια, αλλά θα συνδέεται με συγκεκριμένους όρους".

Μα δεν τελειώνει η εποπτεία με την Αριστερά?

mixalis mixalios είπε...

"Τέλος, η ρευστότητα ορισμένων κρίσιμων οντοτήτων που έχουν σχέση με το δημόσιο, όπως η ΔΕΗ ΔΕΗ -0,84%, παραμένει σε επισφαλή θέση λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα".

Και ο ΑΔΜΗΕΣ ταλαιπωρείται στο ταμπλό...

mixalis mixalios είπε...

"Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήμτα, αν και δεν βλέπουμε ως άμεσο τον κίνδυνο ενός άλλου γύρου ανακεφαλαιοποίησης"

Καλό αυτό...

michele είπε...

Τα αναμενόμενα παντως. Επιβεβαιωση του Β- , αναβάθμιση του outlook
μαλλον οχι ανακεφαλαιοποιησεις τραπεζων.

mixalis mixalios είπε...

Να δούμε τι θα γίνει και με την έξοδο στις αγορές για να έχουμε όλο το puzzle ετοιμο να πάμε και διακοπές...