Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

17 σχόλια:

JimMarkus είπε...

lorac μόλις έκανα ντουζάκι μου είδα ότι ζήτησες 3 βιβλία

μου έρχονται 4 πάνω πάνω τα οποία αν τα προτείνεις με την συγκεριμένη σειρά έχεις σοβαροτατες πιθανότητες να μετατρέψεις έναν πάσης φύσεως κολλεκτιβιστή σε λιμπερταριανό

1)1984/ Όργουελ
2)ο Δρόμος προς τη δουλεία / Φ.Χάγεκ
3)ο Άτλας επαναστάτησε / Άυν Ραντ
4)Αντικαπιταλισμός / Μίσες

δεν είναι πολιτική δεν είναι οικονομία είναι πολιτική οικονομία... :P

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...


Για χακορ :

Τάκης Μορφονιός11 Ιουλίου 2017 - 12:38 π.μ.

Με αυτόν τον τραπεζικό δανεισμό που έχει δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ κέρδη. Αν δεν ήταν του ομίλου Βιοχάλκο, θα σας έγραφα ότι με σιγουριά ακολουθεί την πορεία της ΦΡΙΓΟΓΛΑΣ.
Είναι πανάκριβη και με την πρώτη ευκαιρία θα επανέλθει στα 0,3.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη μίας και κάτι λέγαμε πιο νωρίς. ..Βγήκα από εκεί που λέγαμε και με το ίδιο ποσό μπήκα εκεί πού ξέρεις. .και κερδίζω σχεδόν τα διπλά από το να έμενα Πειραιώς. ..Εσύ και ο μπάρμπας ξέρεις για ποιο χαρτί λέω. ..δεν το μαρτυραω στους φίλους εδώ όπως είπα πριν ημέρες για να μην μπλέξει κανένας χριστιανός καλοκαιριατικα. .Όταν βγω θα το πω δημοσίως. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θα μου πει κάποιος. .το θέμα δεν είναι πως μπαίνεις αλλά πώς βγαίνεις. ..θα δούμε. ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ στον φίλο Lorac δεν θα προτείνω 3 βιβλία πού ζήτησε. .θα προτείνω τις 3 συμβουλές πού έδωσε ο Γουόρεν Μπαφετ στον Μπιλ Γέιτς και τις οποίες τις είχε ευαγγέλιο...Λεπτομέρειες στο διαδίκτυο.

SCALPER είπε...

Υπερβολες....διαβασε τον ισολογισμο του 2016....λαβε υποψη σου τις επενδυσεις τις οποιες ολοκληρωσε η εταιρεια και εν γενει ο ομιλος....+ η πωληση της SOFIAMED,το αντιτιμο της οποιας θα μειωσει δραστικα το δανεισμο.....ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.....ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΔΟΚΙΜΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εσύ ακολουθείς τον ισολογισμό του 2016 με ότι έχουν "ζωγραφίσει" εκει και όπως εσύ μπορείς να τον αξιολογήσεις μιας και δικά σου χρήματα επενδύεις και εγώ προτιμάω με ασφάλεια να ακολουθήσω την πρόβλεψη του Τάκαρου.

Μακάρι οι έχοντες μετοχές να έχουν και δίκιο ώστε να ανταμοιφθούν αναλόγως.

Όσοι δεν έχουν θα ζήσουν με την πολυτέλεια να την περιμένουν χαμηλότερα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα πλησιάσει και που.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλά που πήγατε όλοι. .στον Νιονιο; κρυφό αριστεροί ολοι..

SCALPER είπε...

Σοφη θεση και αποψη....την προβλεψη του Τακαρου,που μπορω να τη διαβασω;?

hippy είπε...

http://freeforumstocks.blogspot.gr/

στα σχόλια...αλλά είναι ένα σχόλιο-μια γνώμη πρόχειρη. Πιστεύω πως εάν την έψαχνε λίγο παραπάνω ίσως ήταν περισσότερο αυστηρός.

Στη Χαλκόρ μπορεί τα αποτελέσματα χρήσεως με τη βοήθεια και της επιστροφής φόρων να είναι καλύτερα κατά το 2016 (κέρδη 1.72εκ ευρώ έναντι ζημιών 30,8εκ ευρώ), εντούτοις προσωπικά είμαι αρκετά επιφυλακτικός για τη συνολική εικόνα, λόγω τους ύψους των υποχρεώσεων σε σχέση με τα ίδια κεφάλαια.

Ειδικότερα αν και μειωμένες οι υποχρεώσεις (μείωση στα δάνεια 248 εκατομμυρίων ευρώ λόγω όμως της απώλειας ελέγχου των Ομίλων των Ελληνικών Καλωδίων και της Στηλμετ και της θυγατρικής Metal Agencies - ως συνεπεία της απώλειας ελέγχου από την ανταλλαγή των μετοχών) οι συνολικές υποχρεώσεις στις 31/12/16 ήταν 468εκ ευρώ με τα ίδια κεφάλαια να είναι στα 90εκ ευρώ, μια εξαιρετικά μεγάλη αναλογία πιστεύω.

Όμως τα πράγματα δεν τα βλέπουμε όπως είναι κ. Πασχάλη. Τα βλέπουμε όπως είμαστε. Κι εσείς επειδή είστε ερωτευμένος μαζί της εστιάζετε αλλού. Μακάρι να έχουμε λάθος εμείς και να δικαιωθείτε. Εγώ πάντως στην αντίδραση που λογικά θα δώσει-ίσως και αύριο-θα έδινα μερικά κι ας συνεχίσουν την κούρσα τα υπόλοιπα. Κάτι άλλο θα ψωνίσετε (αυξάνοντας την διασπορά) και θα κερδίσετε απ΄αυτό.

Φυσικά δεν μου πέφτει λόγος, ξεπέρασα τα εσκαμμένα, εκτέθηκα άνευ λόγου, δεν πρόκειται να επανέλθω.

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Ο Τακαρος γραφει στο παρακατω link. Ειχε καιρο παντως να γραψει. Ειναι αριστος γνωστης των αγορων και ασχετα αν δεν αρεσουν σε πολλους αυτα που γραφει σου προτεινω Πασχαλη να τον ακους γιατι ειναι γκουρου. Στα χρονια της μεγαλης κρισης οι μετοχες που διαλεγε (χωρις trading) ηταν στο +100% απο τον γδ που συνεχεια εχανε, και εσωσε πολλους επενδυτες απο τις ζομποτραπεζες. Εχει τον σεβασμο μου!!!
http://mitarola.blogspot.gr/

hippy είπε...

Ε ναι...κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ όπως η απροσεξία μου...αντί να βάλω το link του Τάκαρου έβαλα το δικό μας εδώ. Ευτυχώς ο φίλος Music (ευγενικά) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

michele είπε...

Kαλησπερα σε όλους αν και λίγο αργά.
Καταγραφω μερικες διαπιστώσεις -επισημάνσεις- χρηματιστηριακες συμπεριφορες.

Ηδη να πω οτι "έπαιξα" ΧΑΚΟΡ απο 0,63-0,64 ,εχω κρατήσει ολίγα ,έχω δώσει το 80% στα 0,85+.
Η συμμετοχη μου ηταν καθαρα επιλογη πολλων παραγοντων:
1) Τεχνική ανάλυση
2) Όμιλος που έπαιζε ( προηγουμενως εκανα τη διαδρομή cener 0,90-1,08)
3) Σε αυτη τη φαση που θεωρω οτι ειναι φαση διανομων σε πολλα χαρτια
παιζουν και οι τυφλοι. Αυτα οι έχοντες εμπειρία τα γνωρίζουν.

ΕΔΩ : https://2.bp.blogspot.com/-vcYk8ikpBJc/WLzMm24iWPI/AAAAAAAAZZY/Yn9SWZjln70K8ohFoKR_yB7JQu7ZaoX-ACLcB/s1600/ScreenShot085%2B%25284%2529.png

"φαινεται" οτι μπαίνεις στην G1 και βγαίνεις στην C όποτε και αν γινοταν αυτο. Το διάγραμμα ειναι του ΜΑΡΤΙΟΥ

4) Για τον Τακαρο τα εχω πει το μεσημερι. Αν πιασει χαρτι να αναλυσει το ξετιναζει. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γινουν καποιες διαδρομες. Σε συνδυασμο με πολλες ακομα παραμέτρους.

Οπότε η είσοδος και η έξοδος για μένα προσωπικά σε κάθε χαρτί ακολουθείται απο 4-5 δικές μου παραμέτρους.
Υπάρχει και περίπτωση να κάνεις σωστή κίνηση και να βγει λάθος και λαθος κίνηση και να βγει σωστη.

Αλλα 8 στις 10 η σωστή βγαίνει σωστή.

Και βεβαια υπάρχουν χαρτιά που δεν ακουμπάω ποτέ.

hippy είπε...

Μια και το ανέφερες Μιχάλη πιθανολογώ πως το χαρτί των Στασινό που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι η cenergy. Είναι στον πιο hot κλάδο της τρέχουσας περιόδου (σωλήνες) κι η ΣΩΛΚ είχε ανέκαθεν φανατικούς φίλους (το 2013-14 έπαιζε περί τα 2,50). Δεν έχω καθώς πούλησα απίστευτα νωρίς τα μετατρέψιμα καλωδιάκια μου. Εάν διορθώσει περί τα 0,90....

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Κυριε Hippy τιποτε να ειστε καλα!Την καλησπερα μου σε ολους. Ο Τακαρος μου απαντησε πριν απο λιγο με αριθμους για την Paperpack κ ηταν θετικος. Εχω παρει ηδη μια χιλιαδα μετοχες τις 3 τελευταιες μερες αλλα η γνωμη του μετραει για μενα πολυ και αν βρω καλες τιμες θα αγορασω κι αλλες. Παντα ομως με προσοχη και με τις προυποθεσεις που θετει. Αν πανε ολα καλα θα προσπαθησω να χτισω θεση κοντα στα 2 ευρω.

hippy είπε...

10% κάτω στην απόδοση των 3μηνων ΕΓΔ με το 59% να αγοράζεται από ξένους. Εξαιρετικά νέα.

Greece Sells EUR812.5 Mln 91-Day Bills; Yield 2.33%
FOREIGN INVESTORS BUY 59% OF GREEK T-BILLS

Issuer: Government of Greece
Manager: Public Debt Management Agency

Type: T-Bill
Amount Tendered: 1.154 billion euros
Amount Allotted: 625 million euros (competitive)
Amount Allotted: 812.5 million euros (total)
Bid to Cover Ratio: 1.85
Average Yield: 2.33 percent
Maturity: Oct. 13, 2017
Settlement: July 14, 2017

hippy είπε...

Φίλε Music γνωριζόμαστε καιρό, ξέρεις το κόλλημα μου με την στατιστική. Θεωρώ σχεδόν αδύνατο ενδεχόμενο να μην κάνουν λαμακίες ξανά και ξανά οι ανόητοι συριζαίοι μέχρι την 3η αξιολόγηση. Θα βρούμε ευκαιρίες να ψωνίσουμε στις τιμές που θέλουμε. Πολύ καλή επιλογή, τον βοήθησε και το κλείσιμο του ανταγωνιστή στο Βόλο (ΒΙΣ)