Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

22 σχόλια:

michele είπε...

Ο ανεκδιηγητος αυτός τύπος ,να είναι καλα πάντα να μπορούμε να τον κραζουμε ,πάει στο Ευγενιδειο Θεραπευτήριο που ειναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ,ΑΕ και ανήκει καθ ολοκληρίαν στο Πανεπιστημιο

και πουλάει στους σανοφαγους οτι πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο. Αυτοί οι γλίτσες είναι.

kostas είπε...

Καλησπέρα,
Έχει καταλάβει κανείς τι θα γίνει με την αύξηση ινκατ; Κάνει reverse split, επιστροφή κεφαλαίου και αύξηση με συμμετοχή ιντρακομ. Ποιο μπλεγμένη δε γίνεται!

mixalis mixalios είπε...

Κώστα, αν κάτι είναι μπερδεμένο απέχεις....

ο dwk είπε...

...αγαπητοί μου φίλοι
...καταλαβαίνω την αμηχανία μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης
...καταλαβαίνω την ένδεια επιχειρημάτων μετά το κάζο – αποτυχία των καταστροφολογικών προβλέψεων
...καταλαβαίνω, ως εκ τούτου, την επιστροφή στην παραπολιτική - καρανίκας, ευγενίδειο, βενεζουέλα κλπ – αναρωτώμενος, ταυτοχρόνως, ποιοί είναι ...σανοφάγοι
...προτείνω μάλιστα (…tips) τα πιο «πιασιάρικα»:
...το χαρτί τουαλέτας της βούλτεψη
…το εκ ...πλειστηριασμού σπίτι του πρωθυπουργού
...το ρομαντικό ταξίδι στη ντίσνευλαντ
...το ευλαβικό προσκύνημα στο «άξιον εστί» (τι θυμήθηκα τώρα...)
...έτσι θα καλυφθεί επάξια και η απουσία μπογδάνου, από την καθημερινή διασκέδαση των συμπατριωτών μας

mixalis mixalios είπε...

Τελικά λέτε να του πηγαίνουν τα ριγέ του Καμμένου?

ArTaXiA είπε...

Χαχα dwk. Δικός μου είσαι συ!

mixalis mixalios είπε...

Εγώ πάντως έχω κενά ακόμα με αυτό το κινηματικό νόμισμα που ενθουσίασε-ανακούφισε το Υπουργικό Συμβούλιο...Τι ισοτιμία θα είχε με το Ευρώ? Θα πληρώνονταν με αυτό και οι βολευτές/υπουργοί ως δημόσιοι υπάλληλοι? Θα ήταν δυνατή η πλαστογράφηση του? Θα έφερε ιριδίζουσα λωρίδα?

mixalis mixalios είπε...

Χα χα...γελάνε και οι πέτρες...

http://www.ant1news.gr/news/Politics/article/478604/epikefalis-toy-nomikoy-grafeioy-toy-prothypoyrgoy-i-basiliki-thanoy

mixalis mixalios είπε...

Αν και νομίζω θα έπρεπε να είχε επιλέξει τον Πολάκη για νομικό σύμβουλο...αυτόν βρε με τα διπλά βιβλία!Ε αυτόν με τον κόπι πάστε καλέ...

criss/rsi είπε...

καλησπερα ετε
http://www.capital.gr/Content/PublicFiles/ForumImages/ec4de80a7cde4ba59af015e91b8e08bd.png
,,,,,,,,,,,,,,,
ευδαπ
http://www.capital.gr/Content/PublicFiles/ForumImages/467bc7490f4d43ab8e40a09bc9a7822f.png

mixalis mixalios είπε...

http://www.newmoney.gr/epitropos/327843-kostas-katsikis-anel-tha-prepei-na-eksetasoume-ti-diimeifthi-metaksi-ipourgou-kai-isobiti

Θερμό καλοκαίρι για τον Πάνο...

michele είπε...

Μια χαρα criss !

michele είπε...

Δεν καταλαβες mixalio ? κουπονάκι που να ληγει ταυτοχρονα με την ημερομηνια λήξης των φόρων
να ελέγχουμε το χρημα ,θελαμε και αναπτυξιακη τραπεζα να ελεγχουμε τα κονδύλια ,θέλαμε και 4 αδειες να ελέγχουμε τα μέσα;

και υπάρχουν Ντοκιδες που μιλανε κιόλας. Γιατι εκμεταλλευονται καταστάσεις και το γεγονός ότι κάνω τον μαλάκα.

Τι σου εκανε εντυπωση δηλ; οτι ελεγα εγω οτι ειναι κατσαπλιαδες απο το 2013 στον μικρο αυτο χωρο;

Οτι οι ανωτατοι δικαστικοι οταν συνταξιοδοτουνται συνηθως και καλως, πανε σε ανεξαρτητες αρχες και δεν κανουν το νομικο συμβουλο κανενος πολιτικου ,κρατωντας ψηλα τη σημαια του δικαστικου σωματος;

Σου εκανε εντυπωση η Θανου,ο Βαρουφακης η συμπαθεια του art ? o ασχετος υπουργος οικολογος που ακουγε για το...κινηματικο νομισμα;

Χου ρε


hippy είπε...

Καλησπέρα

Ο Τσίπρας στην πράξη διέψευσε την εξαγγελία του εύκολου δρόμου. To success story του ναυάγησε στο σάπισμα της 2ης αξιολόγησης. Η απελπιστική καθυστέρηση βάλτωσε τη χώρα.

Η κυβέρνηση δεν έψαχνε ούτε ψάχνει μια καλή συμφωνία για το χρέος. Ψάχνει κάτι που να μπορεί να πλασάρει σαν πολιτική επιτυχία. Εννοείται πως δεν θα της την δώσει ούτε ο Σόιμπλε ούτε η Λαγκάρντ ούτε η Κομισιόν ούτε κανείς. Τελεία, παύλα. Κανείς δεν αγαπάει τους loosers. Κανείς δεν χαρίζεται σ΄αυτόν που φεύγει. Θα τα δώσουν στον επόμενο σαν μικρή στήριξη για το βάρος που του φόρτωσαν οι 153 για το 2018 και 2019.

Έβαλαν τον Τσίπρα να δεσμευτεί για τα πάντα ώστε να μην μπορεί μετά σαν αντιπολίτευση να κάνει τζαμπαμαγκιές σαν το 2014. Η συμφωνία λήγει Ιούλιο του 2018. Με την δική μου λογική ΔΕΝ μπορούν να δεσμεύσουν τη χώρα χωρίς μια νέα συμφωνία που θα προβλέπει ΚΑΙ χρηματοδότηση. Κάτι νέο θα γίνει αλλά ΜΟΝΟ σε άλλη κυβέρνηση (ή ευρύτερη συγκυβέρνηση στα πρότυπα του 2012).

Η χώρα κατά τη γνώμη μου έχει δυο μεγάλα θέματα-προβλήματα να λύσει. Την συνταγματική αναθεώρηση και την προεδρική εκλογή. Αντί να ψάχνει ο Τσίπρας ν΄αφήσει φαραωνικό πολιτικό στίγμα θα μπορούσε σ΄αυτά, τα απλά και ρεαλιστικά, να κάνει κάτι καλό. Για να ξεκλέβει και κανένα θετικό σχόλιο απ΄τον ταλαιπωρημένο πολίτη της χώρας του. "Δεν τα κατάφερε συνολικά αλλά τουλάχιστον άλλαξε αυτό" Κάπως σαν τον Γ. Παπανδρέου και τη "Διαύγεια".

Δύσκολο βέβαια καθώς την έχει δει Μεσσίας.



ΥΓ...εμένα σαν ειρωνική μου φάνηκε η απάντηση η απάντηση του φίλου καλλιτέχνη...φαντάζομαι ότι προσεχώς θα το διευκρινήσει κι ο ίδιος.

michele είπε...

Απολυτη σαφης και σωστη κατα τη δικη μου αποψη τοποθετηση. Απλα εγω δεν εχω την ορεξη και την ηρεμια σου Hippy να επαναλμανομαι.Αλλωστε το θεμα δεν ειναι μονο τα οικονομικα.

Χρεος της επομενης κυβερνησης ειναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ η υπεράσπιση της δημοκρατιας. Παντα ειχε τα προβληματα της φυσικα, δεν γεννηθηκαμε χτες.
Αλλα εδω γινονται σημεία και τέρατα. Μονο αυτα μπορουσε να γεννησει αλλωστε ενα τετοιο μορφωμα αριστεροακροδεξιό .Τερατα.

michele είπε...

Και επειδη αγαπητε Hippy ,εχουμε αρχειο και εχουμε μελετησει, ιδου ενα ενδιαφερον κείμενο πως ξερεις πως εσυ θα κατσεις να το διαβασεις.
Απο εναν θεωρητικο των κυβερνώντων.

http://www.avgi.gr/article/10811/5187389/ta-epta-k

michele είπε...

που ξερω *

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σε αντίθεση με τους αριστερούς κατσαπλιαδες που βιαζονταν να έρθουν στην εξουσία.. σαν την σαββατιάτικη παρθένα που θέλει να κάνει σεξ με τον πρώτο τυχαίο που θα βρει μπροστά τής οι δεξιοί όπως τους λες DWK έχουν και την υπομονή και την εμπειρία να σας βγάλουν ραντεβού και εξοχικό περίπατο την σωστή ώρα. ..έχει ο καιρός γυρίσματα αγαπητέ. ..Ο χρόνος σάς μετράει αντίστροφα. ..απολαύστε τους καρπούς της εξουσίας...Μέχρι να λιγδωσει το αστεράκι σάς...

Lorac είπε...

Καλησπέρα! Βλέπω αυξημένα τα νούμερα δανεισμένων στα ΗΔΤ , έχουν αρχίσει και τα παλαβά τα μικρά. Αποχή και παρατήρηση απο μακρυά παίζοντας με τις τάπες. Έδωκα ολοσχερώς και την εχαε. Πλέον ούτε τάπες μου μείνανε.

Στα πολιτικά σας θαυμάζω για την υπομονή σας και που ασχολείστε γενικα!!

Unknown είπε...

ΕΥΔΑΠ και ΕΧΑΕ δεν έχουν προσεγγίσει τις τιμές του α εξαμήνου του 2014 εκεί που προσπαθεί ο Αλέξης να φτάσει 3 χρόνια μετά

hippy είπε...

Διαβάζω και δεν ξέρω τι να σχολιάσω Μιχάλη. Πολύ πιασάρικο κείμενο...εάν βέβαια είχε γραφτεί την μεταχουντική περίοδο, άντε και την 1η τετραετία του Πασοκ. Τώρα απευθύνεται σε χρυσόψαρα ο τύπος.

Φίλε Lorac σωστός για το 98% του ταμπλό. Εξακολουθούν να υπάρχουν χαρτιά που πληρώνουν το αμαρτωλό παρελθόν τους (τράπεζες) και κανείς δεν ασχολείται με το ελπιδοφόρο μέλλον τους. Πιθανολογώ συνολικά κέρδη για φέτος περί τα 200-250 εκ. ευρώ και 4πλασιασμό το 2018. Προσωπικά ψαρεύω σε κάθε ευκαιρία. Τα χειρότερα είναι πίσω. Και το ενεργειακό χαρτί νομίζω έχει ενδιαφέρον καθώς οι προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις είναι πάνω απ΄το 50%.

Προσωπική γνώμη βέβαια που όμως ξεκίνησα να την ποντάρω αργά και ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ (time frame 18μηνο)

michele είπε...

Lorac λιγο ..φοβισμενο σε βλεπω, οσο εισαι πανω απο το 830 δεν εχει νοημα ο φοβος.Ασε που οι τραπεζες σημερα ,εκαναν ενα τεχνικο βηματακι.
Παρ ολα αυτα αν εισαι και σε διακοπες και δεν εισαι ευκολος στο πιστόλι
καλα κανεις. Καθως εδω γινονται και γλυκες διανομές