Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

😂😂😂😂😂😂😂
                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

18 σχόλια:

michele είπε...

ΔΝΤ: Επί τα βελτίω αναθεώρηση για την ανάπτυξη της Ισπανίας το 2017 – Στο 3,1%, από 2,6%

ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εμεις δηλ

Λευτερης είπε...

Βιομηχανική χώρα δεν είμαστε, Γεωργική χώρα δεν είμαστε, Προς το τουριστική χώρα θα έλεγα, αλλά όταν έρχονται τα λεφτά εμείς κλείνουμε τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα καταστήματα και ρίχνουμε και καμιά απεργία στα σκουπίδια.

mixalis mixalios είπε...

Απεργίες τέλος Λευτέρη..μόνο με το 50+ των εργαζομένων...να ναι καλά ο Αλέξης...

Λευτερης είπε...

Αυτό είναι στη 3 αξιολόγηση Μιχαλιό, που ποτέ δεν θα κλείσει το παλικάρι μας.

michele είπε...

Ξήλωμα και ξανα απ την αρχη θελουμε. Σε πολλα επίπεδα. Και επισης στο θεμα της δικαιοσυνης που ειναι προφανες οτι θα προεκυπταν και στο οποιο εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησία
Οι επιθεσεις συνεχιζονται σ αυτην αν και οι σφαλιαρες στην κυβερνηση πεφτου βροχη , οπως ανεφερα και σε ποστ στο fb,
Aναδημοσιευω :

"Tα βάλατε με τον γίγαντα Ράντο ,τον ήπιατε με τις τηλεοπτικές άδειες
Η Σαββαϊδου απαλλάχτηκε
Ο Χαρδούβελης αθωώθηκε
Απο τον Παπασταύρου ζητάτε συγνώμη
Για το Ερρίκος Ντινάν δεν τεκμαίρεται ζημιά του δημοσίου
Το αντισυνταγματικό κολπάκι της Θάνου δεν πέρασε
Τώρα μιλά ο υπουργός Κοντωνης ( που λεει κι ο Ξυδιάκης)
περί άλλης σύνθεσης δικαστηρίου;
Θα πειράξουμε την κληρωτίδα υπουργέ μου ;"

* Η συνθεση των δικαστηριων γινεται με κλήρωση.

Λευτερης είπε...

Θα πειράξουμε την κληρωτίδα υπουργέ μου ;"
Τους έχω ικανούς, για τα 10.000€ το μήνα οι κοπρίτες.

SCALPER είπε...

Υπομονη....οι τυποι θα παν απο ενρηξη...εσωτερικη εκρηξη....αμφιβαλλω πως θα κατεβουν ως ενα κομμα στις επομενες εκλογες...

mixalis mixalios είπε...

Λευτέρη αν δεν την κλείσουν αυτοί θα την κλείσουν οι επόμενοι...έχει ήδη στρωθεί ο δρόμος, ο κόσμος ΔΕΝ διαμαρτυρεται πια (παρά μόνο μια αναρχοαυτόνομη μειοψηφία). Αυτό που λέω είναι ότι η χρησιμότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα είναι διαχρονική, όχι μόνο για να περάσουν ότι περάσουν στην παρούσα Βουλή αλλά για να εγκατασταθεί μια νοοτροπία (έστω κατ΄αναγκην) που θα λέει ότι κάποια πράγματα πρέπει να ψηφιστούν για να πάμε παρακάτω. Δεν μπορώ για παράδειγμα να υποψιαστώ ότι θα βγουν στους δρόμους οι εργαζόμενοι για να υπερασπιστούν το δικαίωμα των συνδικαλιστών να αποφασίζουν για το πότε θα προκηρύσσονται οι απεργίες...

Λευτερης είπε...

Πολύ σωστά Μιχαλιό

Από Σεπτέμβριο- Οκτώβριο αρχίζει παρατεταμένη προεκλογική περίοδος με ότι αυτό συνεπάγεται για τους Κατσαπλιάδες.
Την αγία ΥΠΟΜΟΝΗ την ξέρεται??????
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CE%94%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%83%CE%B7

Λευτερης είπε...

Από το 2,21 το πρωί του Μπάρμπα.
Ηλία το 21 δεν γνωρίζω ποιος θα είναι στην εξουσία, για να εορτάσει την επανάσταση, σίγουρα δεν θα είναι οι Κατσαπλιάδες.
Μέχρι τότε θα έχουν κλείσει οι αριστερές στρόφιγγες οξυγόνου για όλους αυτούς τους κοπρίτες, που έθρεψε η πολύ καλοπέραση και η λαθραία ζωή που έζησαν από τους προηγούμενους.

mixalis mixalios είπε...

Φαντάζομαι θα το έχετε διαβάσει...

http://www.euro2day.gr/specials/opinions/article/1554328/giannitshs-h-hora-den-hreiazetai-ta-totem-ths-isto.html

austin είπε...

Πσιδιά έτρεχα πολύ σήμερα. Ευτυχώς έχουν φύγει μπόλικοι από την αθήνα και οι δρόμοι όλη μέρα είναι πολύ χαλαροί!

Δεν νομίζω ότι μετράνε μέρες. Πόσο καιρό ακούγονται ή πιστεύουμε ότι μετράνε μέρες και αυτοί είναι πολύ ανθεκτικοί. Έχουν ψηφίσει τα πάντα, και τίποτα δεν έγινε. Είναι τόσο πιο δύσκολος ο συνδικαλιστικός νόμος από την ΔΕΗ, τα νερά, τα αφορολόγητα κτλ κτλ.

Ακούμε κάθε μέρα κάθε λογής παπαριές και αίσχη και ουδείς κόπτεται. Κάτι τελευταίοι των μοικανών λένε τα αυτονόητα αλλά δεν φτάνουν.

Όταν ουδείς δεν αντιδρά οποιο αυτονόητο σχόλιο αντιμετωπίζεται αναιμικά-ψιλοενοχικά η με την κλασσική απάντηση "όλοι ίδιοι είναι" για ποιο λόγο να πάνε από μόνοι τους σε εκλογές. Όταν τόσοι λόγοι έχουν υπάρξει για να πέσει και δεν έχει πέσει και κάποιο ιδιαίτερο συμβάν (όπως ΠτΔ) δεν υπάρχει στο εγγύς μέλλον μόνο από εξωτερικό παράγοντα θα πέσουν.

Αν ήταν οποισδήποτε από εμάς στην θέση του σόιμπλε ή όποιου "δυνατού" θα επέλεγε να ρίξει αυτή την κυβέρνηση? Δεν νομίζω... Άρα κατά την γνώμη και βάση ιστορικού από την κωλοτούμπα μέχρι σήμερα πιστεύω ότι μόνο με κάτι πολύ σοβαρό θα φύγουν και θα κάνει και κρότο. Αν τίποτα κακό δεν μας περιμένει (που το εύχομαι και όντως, ίσως τα χειρότερα να είναι πίσω) τότε εκλογές θα γίνουν κανονικά. Τότε θα δούμε πως και τι.

ευαγγελος είπε...

Φιλε Γιωργο, ειναι τοσο απλα, οπως τα λες, Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Εχουν ψηφισει μεχρι τωρα ο,τι μπορεις να φανταστεις και δεν εχει υπαρξει εστω και μια διαφοροποιηση βουλευτη τους.
Αντιθετα ο Αντωνης και στο πιο ... ελαφρυ μετρο που εφερνε προς ψηφιση, του φευγανε καμμια δεκαρια καθε φορα!
Τοτε βεβαια ησαν ολοι αντιμνημονιακοι, θα σκιζανε μνημονια, θα βαραγανε νταουλια, θα τυπωνανε χαρτονομισματα, θα πηδαγανε μαντρες νυχτα με ρεσαλτο και αλλες, επιεικως, ανοησιες που δυστυχως ο κυριαρχος λαος τις καταπιε αμασητες , καποιοι δυστυχως μαλιστα τις καταπινουν ακομα....

hippy είπε...

"Αν ήταν οποισδήποτε από εμάς στην θέση του σόιμπλε ή όποιου "δυνατού" θα επέλεγε να ρίξει αυτή την κυβέρνηση? "


Καλησπέρα

Φίλε Γιώργο εγώ θα έλεγα ΝΑΙ. Καθώς μετά τις απαραίτητες αλλαγές θέλω στα πράγματα κάποιον που να παράξει χρήμα και να μου επιστρέψει τα δανεικά. Αλλά για νά έχω πλούσια παραγωγή απαιτούνται πρώτα επενδύσεις. Και οι επενδυτές επιθυμούν θετικές προς την ανάπτυξη κυβερνήσεις. Όχι κλαμένες πουτ@νες που υπογράφουν με δάκρυα στα μάτια και υπονομεύουν δολίως τα συμφωνηθέντα.

Θεμελιώδης αρχή του Καπιταλισμού. Η κατανάλωση είναι το παν. Μόνο που αυτή απαιτεί κεφάλαια. Είτε από εργασία είτε από δανεικά. Δανεικά τέλος. Άρα? Η εργασία λοιπόν είναι μονόδρομος. Πιστέψτε το...θα έρθει. Έστω και (αρχικά) κακοπληρωμένη.

Δεν ξεχνώ. Όταν είμαι μέσα στο τούνελ έχω περιορισμένη ορατότητα. Και στα μάτια και στην ψυχή και στην σκέψη.

michele είπε...

Ηippy μου ΝΑΙ .Αλλα να εχει ψηφισει ομως πρωτα, ΟΛΑ αυτα για τα οποια θα πρωτοστατουσε στους δρομους.Το χαλί, θα τραβηχτει μετά

hippy είπε...

Μιχάλη μου ΝΑΙ. Τα είπαμε αυτά και τα συμφωνήσαμε μήηηνες τωρα. Απ΄όταν τα΄σκιαζε η φοβέρα...όχι τώρα που πήρε να χαράζει.

Στους κολλητούς που έκπληκτοι με ρωτάνε "γιατί τράπεζες?" καθώς απ΄τις αρχές της 10ετίας υπήρξα φανατικός τραπεζομάχος απαντώ: "Διότι ακόμα κι αν κάνω λάθος έρχεται ο Κυριάκος". Τόσο απλά.

Λευτερης είπε...

Τρίτη αξιολόγηση με 113 προαπαιτούμενα –Τι προβλέπεται για Δημόσιο, επιδόματα, συντάξεις (λίστα)

http://www.aftodioikisi.gr/dimosio/triti-axiologisi-113-proapaitoumena-ti-provlepetai-gia-dimosio-epidomata-sintaxeis-lista/

michele είπε...

Exoυμε την ιδια οπτικη Ηippy. Mε καπως διαφορετικες παραμετρους χρησιμοποιωντας καποια εργαλεια. Αλλα την ιδια.